Ja ponekad ne znam ni ko je meni prijatelj, a ne ko je prijatelj nekom drugom.
Mnogo je to osuda i gotovih spoznaja ("sadistički je", "išlo se na povređivanje" itd.) za nekoga ko poziva na mir i blagoglagoljivost, Meho.
U Bobanovom nastupu vide se frustracija i bes jer kvalitet ne prolazi, a prolazi nešto.. pa, manje kvalitetno, da i ja budem blagoglagoljiva. Čini mi se da Boban u tome vidi i krivicu autora, otud i bes prema njemu.
Iskreno, i ja u promociji nekvaliteta vidim i krivicu autora (sistem je kriv po difoltu). Pogotovo ako se pojavi sa prilično arogantnim stavom: "i još toga mi je naručeno" i "meni su naručili, a druge su birali u gomili", "objaviće mi još, ako se udostojim da napišem" i sl. Okej je da se čovek oseti posebnim i veštim, najposle - istina je da su ga drugi birali, ali malo samosvesti i skromnosti ne škodi, pogotovo ako ima poznanstva u krugu izdavača i u Zabavniku. Pa ni mi ostali nismo sisali vesla, samo nemamo poznanstva, nismo poltroni, imamo kičmu, ne hvalimo se na sva usta, nismo gluplji, nismo manje vešti, nismo manje kvalitetni itd.
Bilo bi poželjno da probaš i da analiziraš nečiju motivaciju, ako već javno analiziraš nečiji emotivni nastup, Meho.