je, sajt je tvoj oduvijek, ali 'igra' se promijenila. nekada si ti više 'prijateljski' istupao, a sada birokratski i 's visine'. što se mene tiče, možeš kako ti drago, no svakako je postupak 'prisvajanja vlasništva' moralno sumnjiv. nisam siguran da su sve strane upoznate s takvim pravilima igre (što god ti značilo "smatrat će se da ste dali neograničenu i neopozivu dozvolu da se navedeni koriste za reproduciranje, prikazivanje, modificiranje, prenošenje i distribuciju, kao i svoj pristanak da
www.stripovi.com slobodno upotrijebi sve zamisli, koncepte, znanje ili tehnike koji su u tu svrhu poslani")
ti meni ne trebaš. ne znam u kom smislu si to laskaš? dođem na forum, popričam tu i tamo i to je to. što se mene tiče, možeš raditi sve što ti padne na pamet: zatvoriti forum, sajt, izbaciti me, dizajnirati nešto potpuno drugo, osmisliti sadržaje u svim zamislivim pravcima, ukinuti postojeće sadržaje, osnovati klub mojih protivnika i mrzitelja i slično.
nego, nisi skužio: ti si taj koji treba posjetitelje tvojih stranica. kada ti oni ne bi trebali, ne bi ni radio stranicu, ne? ili je radiš tek tako, da imaš što raditi? tek tolko da nešto prčkaš po kompu?
ovako daješ nešto od sebe, ali DOBIJAŠ ONO ŠTO TRAŽIŠ; ljudi te prihvaćaju i cijene u tom smislu (pa i ja ti ovo priznajem, ali ujedno kritiziram kada nastupaš ovako posrano kao što sada činiš; to što se ti vrijeđaš na okolnost svijeta da su stvari u antagonističkom odnosu i što mi zamjeraš način razmišljanja, to je druga stvar. uostalom, niti ti nemaš sluha za moje opsesije, želje, nadanja, iluzije itd. već su to za tebe gluposti i kvazifilozofije. a radi se o tome da se ja ne srdim što ti to tako vidiš. kužiš razliku?)
u tom smislu,
što bih ti trebao reći na tvoje naturanje 'nevidljivog' posla oko sajta?
radiš taj rovovski posao jer tako želiš. nitko te ne primorava, osim tebe samog.
ponavljam priznajem da se tu trudiš i radiš, ALI MENI TAJ TVOJ POSAO MANJE ZNAČI NEGO NPR. DA SE LJUDSKI POPRIČAŠ NA FORUMU SA NEKIM MALIM ČLANOM, NEKIM TKO JE OBIČAN NAJOBIČNIJI POMALO ZGAŽENI STRIP-ČITAČ. takav sam. ne mogu ti se klanjati zbog 'požrtvovanja' ili čega već, što se pomalo patetiziraš. kažem, niti ti meni ne cjeniš MOJE VRIJEME, uloženo u čitanje ovog i onog, gledanje ovog i onog. recimo da naša utrošena vremena vrijede barem jednako (naravno, meni moje vrijedi više, tebi tvoje).
ne znam, ovdje si banalan, zahtijevajući neku posebnu počast.
i to je jedna 'tuđa' perspektiva, koja ti je možebitno promakla.