Author Topic: Pitajte Nightfliera  (Read 166539 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
Re: Pitajte Nightfliera
« Reply #350 on: 14-11-2012, 12:07:29 »
Nadao sam se da do ovoga neće doći, ali prinuđen sam da na izvesno (duže) vreme drastično smanjim prisustvo na internetu. Naime, juče sam dobio neke ne tako prijatne vesti u posrednoj vezi sa poslom, koje nisu baš preterano dramatične, ali su dovoljno nezgodne da bi mi potpuno oduzele i ovo malo slobodnog vremena koje mi je ostalo.

Naravno, te sam vesti dobio baš u trenutku kada sam prihvatio obilje novih poslova i sada je jedini način da ispunim svoje ugovorne obaveze - a i da ne izneverim ljude sa kojima sarađujem - odlazak na jednu podužu pauzu od blogova, foruma, Fejsbuka i sličnih džabalebaroških načina za traćenje vremena.

Nisam u prilici da objavim na kojim sve projektima radim, pošto neke njihovi izdavači još nisu ni najavili, ali mogu da nabrojim da me u narednih nekoliko meseci čeka završavanje dva obimna romana iz serijala "Točak vremena" za Lagunu, četiri trejda nekih stripova za Darkvud (uz potencijalna uskakanja novih stvari), dva romana Kima Njumena za Paladin (jedan je "Morijarti", a o drugom nadam se nešto više kada ga Goran bude najavio), kao i niz poslića relativno malog obima - ali svejedno prilično zahtevnih - o kojima nažalost ne mogu ništa da kažem, sem da im se prilično radujem, pošto predstavljaju više nego zanimljiv kreativni izazov.

Shodno tome, ovde me baš i neće biti preterano često. Trenutno tragam za pola sata slobodnog vremena dnevno, ali i ako ga budem našao - verovatno će biti posvećeno Fejsbuku. Prevashodni razlog tome je to što se, na moje zgražavanje, neverovatno mnogo čisto poslovne prepiske vrši preko rečene društvene mreže. Trudiću se da budem u nekoj meri prisutan na grupama čiji sam admin na FB-u, pa sva pitanja možete da mi postavljate tamo. Čisto da podsetim, reč je o grupi Nightflier's Bookspace i fan pejdžu Epska i naučna fantastika.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #351 on: 10-01-2013, 10:56:42 »
"Sećanje na led" biće u februaru. Naredni Malazan za godinu dana.
First 666

filip_serbon

• 4
  • 2
  • "...and for a second. I forgot to kill him."
« Reply #352 on: 11-01-2013, 19:52:59 »
Sta mislis hoce li deliti Laguna knjigu?
"Man takes up the sword to protect the small injuries that burdened his heart, on a distant day beyond his memories.
Man wields the sword to die with a smile on his face, on a distant day

milan

• 4
  • 3
« Reply #353 on: 11-01-2013, 22:11:19 »
Upravo sam zavrsio "Deadhouse Gates" - Erikson me je potpuno oduvao. Ovo mi je postao sigurno jedan od omiljenih serijala fantastike koje sam ikada citao... Neverovatna knjiga, stvarno....

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #354 on: 11-01-2013, 23:16:38 »
Sta mislis hoce li deliti Laguna knjigu?

Ne znam koliko ima stranica u prevodu. Svakako neće ako ne budu morali. Ne znam detalje, ali znam da im deljenje knjiga silno komplikuje život - između ostalog i zbog toga što čitaoci to ne vole. Uglavnom, trude se da izbegavaju, ali ne znam da li će im uspeti. Mislim da je nekih 900 šlajfni apsolutna gornja granica za jedan tom.
First 666

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #355 on: 11-01-2013, 23:17:30 »
Upravo sam zavrsio "Deadhouse Gates" - Erikson me je potpuno oduvao. Ovo mi je postao sigurno jedan od omiljenih serijala fantastike koje sam ikada citao... Neverovatna knjiga, stvarno....

Drago mi je što ti se dopada. Svojevremeno sam se veoma zalagao za taj serijal i dosta dugo mi je bio najdraži aktivni fantazijski serijal, posle Martinovog.
First 666

CorwinM

• 4
  • 2
  • The ugliest man to have ever crossed the Atlantic
« Reply #356 on: 24-01-2013, 12:08:34 »
Je l' da da je Memory of Light baš bezveze?
There are no desperate situations, there are only desperate people.

neomedjeni

• 3
« Reply #357 on: 24-01-2013, 15:05:41 »
Što, neko je umro?  :)

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #358 on: 24-01-2013, 16:08:50 »
Zapravo. AMoL mi se prilično dopao. Možda bi se moglo reći da je najslabija od sve tri knjige na kojima je Sanderson radio, ali ne mogu da se otmem utisku da je to zbog potrebe da se u njoj zametnu počeci novog serijala.
First 666

CorwinM

• 4
  • 2
« Reply #359 on: 24-01-2013, 16:32:26 »
Jok, jasno i glasno su rekli na presu da je to to, nema više. Izaći će WoT enciklopedija u kojoj će navodno da razjasne neke stvari i završeno. Rečeno je da RJ nije ostavio ništa o nastavcima (priča vezana za Meta i Tuon), i da Harijeta ne želi da se išta više radi, jer to ne bi imalo veze sa pokojnim Džordanom.

Mene su iznervirale nerazjašnjene stvari, kretenska i banalna "rješenja" plotova koji su se provlačili maltene od početka, mnoge nedosljednosti i upadljive greške koje naknadno uređivanje uopšte nije uočilo. Osjećam se otprilike kao nakon posljednje epizode Galaktike.

Potencijal je bio tu, mogli smo da dobijemo veličanstven kraj, a ovo je po meni jedan poluproizvod.
Najgore je to što su mi se i GS i MT veoma dopale i što sam očekivao mnogo više.

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #360 on: 24-01-2013, 16:50:23 »
Ma sta Harijeta govorila, nimalo nisam ubedjen da nece biti nastavaka. Dapce, suprotno. I ja sam vise ocekivao od AMoL, ali sklon sam da poslednje tri knjige posmatram kao tri toma jednog naslova - kako je to i bilo zamialjeno, cini mi se. Takodje sam sklon da mislim kako ce WoT postati svojevrstan Torov legacy setting za afirmaciju perpsektivnih autora. To makar ako se Doeri neso pita. A verujem da se pita.
First 666

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #361 on: 16-03-2013, 12:35:34 »
Šta je sa Eriksonom ? Bio je najavljen za februar, nikako da izađe...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #362 on: 16-03-2013, 14:47:39 »
Ne znam ništa. U utorak idem da potpišem ugovor za narednog Džordana, pa ću pitati. Lako je moguće da se čeka ugovor od vlasnika prava za narednu knjigu.
First 666

Truba

• 4
  • 3
« Reply #363 on: 16-03-2013, 16:11:00 »
negdje mi je promaklo ali šta je s novim nastavcima Milesa... izašla su samo 3
 :idea:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #364 on: 16-03-2013, 16:35:59 »
Mislim da su definitinvo digli ruke nakon poslednje knjige. Koliko znam, očajno se prodavala. Srećom, Hrvati su ih objavili u kompletu, a i skenirali i okačili na net. :)
First 666

djusk

• 1
« Reply #365 on: 17-03-2013, 18:17:05 »
Kako ti se čini mapa za Emperor of Thorns? 
Izgleda da se dobro držimo, čak i u postapokaliptičnom svetu.  :)

http://3.bp.blogspot.com/-BsLkTrdhj2w/UUJGO3FFELI/AAAAAAAABC4/6emuNoqxJeM/s1600/eot_map_colour.jpg

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #366 on: 17-03-2013, 20:44:04 »
Bogami, ne da se dobro držimo, nego smo proširili teritoriju, koliko vidim. :)

Mapa mi se veoma dopada. Čini mi se da je prilično osmišljena, a dopada mi se i to što je topologija takođe izmenjena. Očigledno je da je došlo do globalnog otopljavanja, pa su (veliki) delovi Britanije, Italije i očigledno Balkana pototpljeni. Takođe, klima je debelo promenjena, pošto je radnja serijala smeštena otprilike u predeo savremenog Baltika, a klima opisana u knjigama je drastično toplija. Sve u svemu, baš mi se dopada.
First 666

Jotaro

• 2
« Reply #367 on: 19-03-2013, 01:11:05 »
@Nightflier: Da nemas mozda neki noviji naslov sf-a koji bi imao tvoj seal of approuval da preporucis ? Bilo koji podžanr dolazi u obzir. Nikako da se doceka Corey da izda Abaddon's Gate:) Eventualno ako bi mogao da mi posaljes u formi epub ili pdf-a?
Hvala unapred

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #368 on: 19-03-2013, 12:55:22 »
Najveće je pitanje šta tačno voliš da čitaš i šta si do sada čitao. Recimo, preporučio bih ti "Srce komete" Brina i Benforda - ali to si možda već čitao kada je svojevremeno bilo objavljeno kod nas. Da li si čitao Simonsa? Da li si spreman da se okušaš sa nekim podžanrovima tipa alternativne istorije, ili ti to previše vuče na fantazi? Daj mi još neke parametre.
First 666

Jotaro

• 2
« Reply #369 on: 20-03-2013, 11:28:33 »
@Nightflier: Nisam citao mnogo sf-a, recimo 30-40 naslova. Nemam neki omiljeni podzanr, ali recimo da volim hard sf,  spejs operu ali i cyberpunk, a ne volim time travel ( jedina knjiga koja mi se u tom stilu dopala je There will be time od Andersona ) Pisce koje volim su: rani Gibson, Dik, Stephenson, Mcdonald, Egan. A svideli su mi se i Wooding i Corey u zadnje vreme. Kliseizirani ali nekako na simpatican nacin.  Nisam citao Srce Komete tako da bih mogao. Simonsa sam citao. Ako mislis na Hiperion i ostale nastavke. Citao sam i neke njegove druge zanrovske knjige. Nisam citao skoro nista iz podzanra alternativne istorije tako da slobodno mozes da preporucis nesto od toga.  Mogao bi takodje da preporucis nesto iz Military podzanra, to nesto nisam citao.

Berserker

• 4
  • 3
« Reply #370 on: 20-03-2013, 18:46:31 »
@Nightflier: posto ti se jako svidja Srce komete,zasto ne preporucis coveku Poniranje u Sunce, Podizanje zvezdane plime i Rat uzdizanja od Dejvida Brina (Kentaur i Polaris izdanja)? Meni je to pojam kvalitetne Space opere, a poznajuci tvoj ukus pretpostavio bih da ti spadaju u omiljene :) Ja bih ih sigurno preporucio, al covek tebe pitao ;)

angel011

• PsychoKitty
  • 5
  • 3
  • meow
    • Hronika mačjeg škrabala
« Reply #371 on: 20-03-2013, 19:46:20 »
Jotaro, od alternativne istorije, a kad već voliš Dika, imaš Čoveka u visokom dvorcu.
We're all mad here.

Berserker

• 4
  • 3
« Reply #372 on: 21-03-2013, 03:57:49 »
Za alternativnu istoriju Kim Newman je odlican sa Anno Dracula, a ljudi generalno spominju i "Pavane" kao dobru staru alternativnu istoriju.

Truba

• 4
  • 3
« Reply #373 on: 21-03-2013, 09:37:16 »
dobar je pavane samo kentaurov komentar nazad "sjebaje" čitanje

nekoliko usko povezanih priča...u sjećanju mi ostaje scena s lokomotivom i željeznicom generalno te načini komuniciranja  :!: na daljinu
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #374 on: 21-03-2013, 17:31:37 »
@Berserker

Nisam stigao da mu preporučim, pošto iz nekog razloga nisam mogao da učitam Sagitu dva dana (mada sam juče bio na putu). Pridružujem se preporukama za serijal "Uzdizanje", naravno.

@Jotaro

Za početak, potraži An Oblique Approach by Eric Flint. Trebalo bi da može da se skine džabe sa Baen Free Library. Ako ne može, javi mi se i poslaću ti. To je alternativna istorije SF sorte.

Izvini, upravo sam se vratio sa puta, tako da ne mogu da ti se posvetim malo više - ali noćas ću, obećavam. :)
First 666

Jotaro

• 2
« Reply #375 on: 22-03-2013, 09:49:07 »
@Berserker: Hvala za preporuku. Nisam citao Uzdizanje. A i Anno Dracula mi je na listi odavno. Od Newman-a sam samo citao njegove kratke price. Dopada mi se.

@angel011, Coveka u visokom dvorcu sam vec citao. Dobra knjiga. Od Dikovih poznatijih naslova jedino nisam citao Tri Stigmate Palmera Eldrica i Simulakrumi.

@Nightflier:  An Oblique Approach  cu da pronadjem. Deluje zanimljivo. Hvala.

Berserker

• 4
  • 3
« Reply #376 on: 31-03-2013, 14:07:57 »
Upravo sam zavrsio ''Smrt u Italbaru''. O utiscima cu negde drugde, prevod je odlican ali mi je jedna stvar upala u oci: na 3-4 mesta u knjizi se spominje izraz ''šestarenje'' na mestima gde je ocigledan prevod ''kruženje''. Recimo rečenica ''ptice su šestarile nebom'' ili ''šestarili su oko nas''. Znam da je u pitanju reč ''circling'' i da se šestar iliti po naški cirkle kaže ''circles'' ali opet...jel ima nešto što ne znam a da je uticalo na prevod?

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #377 on: 31-03-2013, 14:15:48 »
Ptice-grabljivice, a naročito orlovi, nadleću određeni teren u krugovima, pa se zato kaže da šestare. Vremenom je ova reč postala sinomim za "leteteti, lebdeti" i slične reči, a pošto ne lete samo ptice već i pogled, koristi se i da prikaže kako neko pogledom traži nešto u skupu ljudi, na primer, kao što orao traži plen, pa onda rečenica glasi "Rand je šestario pogledom po dvorani prepunoj Aes Sedai, tražeći Ninaevu".

U načelu, tu je po sredi moja prevodilačka zadrtost. Trudim se da u svaki prevod koji radim ubacim makar jednu reč koja je u srpskom jeziku bila u intenzivnoj upotrebi pre Drugog svetskog rata. Nekima to prija, a neki odmah pretpostave da su reči hrvatske, pošto ih ranije nisu čuli. :) Veoma mi je drago što ti se prevod dopada. Namučio me je.
First 666

Grimjack

• 2
« Reply #378 on: 31-03-2013, 18:16:51 »
@Nightflier

Dosta mi se svideo Gregorijev Pandemonijum. Da nije bilo tvog unosa na blogu verovatno nikada ne bih obratio pažnju na ovog pisca. Hvala ti. Moram da priznam, kupilo me je poređenje sa Dikom i Zelaznijem.

Znaš li možda dokle se odmaklo sa Legendama 2?

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #379 on: 31-03-2013, 22:25:12 »
Hvala. :) Taj blog je i začet sa idejom da se nepoznati pisci približe našim čitaocima i izdavačima. Nadam se da ćeš pročitati i preostala dva njegova romana. Vrede utrošenog vremena.

Što se "Legendi 2" tiče, znam da su novele poodavno razdeljene prevodiocima. Nažalost, mene je to zaobišlo - tako da ne znam u kojoj je fazi izrade. Pretpostavljam da se taj naslov planira za sajam, pošto bi to bio najbolji trenutak da se tako nešto objavi.
First 666

Jotaro

• 2
« Reply #380 on: 09-04-2013, 17:57:41 »
@Nightflier: Jel ti imas cast da prevodis WOK? Ako je tako srecno   Meni se recimo Mistborn nije svideo. Procitao sam samo prvu knjigu. Ali je zato WOK  bolje delo. Jedino sto me je nervirala velicina tog dela. Moglo je da bude krace za 300 strana.Covek se previse raspisao. A i nekako mi funcionise bolje na segmente nego kao celina. Moram svakako da pohvalim worldbuilding.  Kakvi su tvoji utisci o WOK-u?

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #381 on: 09-04-2013, 18:58:02 »
Druže, imaš temu o Way of Kings - koju sam otvorio kada mi je potvrđeno da ću raditi taj serijal. :)

No, da ti svejedno odgovorim: Way of Kings je zanimljiv sa aspekta worldbuildinga, ali se čini nekako nedorečenim. To je boljka mnogih prvih knjiga u serijalima od deset, a retki su pisci koji uspevaju da taj problem prevaziđu. Sanderson očigledno nije jedan od njih. Moja zamerka ne odnosi se toliko na broj stranica, koliko  na ono što je na tim stranicama urađena. WoK je mestimično naivan, a karakterizacija glavnih likova neočekivano loša. Dapače, sporedni likovi su daleko dopadljiviji od protagonista. Ovo samo po sebi ne bi bilo strašno da je reč o prvom romanu, ali WoK je objavljen tek nakon što je Sanderson sabio na hiljade stranica. Naravno, WoK upravo jeste Sandersonov prvi roman, koji je on počeo pa batalio kada je video da je zagrizao preveliki zalogaj, te nakon toga seo i napisao sjajni "Elantris". U međuvremenu se vraćao i popravljao WoK, ali ga nije popravio dovoljno - po mom mišljenju.

Ukratko, sve što imam da zamerim može da se podvede pod mane romana prvenca. Određeniji sud ću dati kada se objavi nastavak. :)
First 666

roland

• 1
« Reply #382 on: 09-04-2013, 21:47:16 »
imaš temu o Way of Kings

Može link teme? Bezuspešno tragam...  :(

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
First 666

roland

• 1
« Reply #384 on: 09-04-2013, 22:56:05 »
Zahvaljujem. xjap

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #385 on: 11-04-2013, 22:46:24 »
Nema na čemu. :) Ako sve bude kako treba, prevod će biti objavljen za jedno godinu dana.
First 666

CorwinM

• 4
  • 2
« Reply #386 on: 02-05-2013, 09:17:46 »
Pitanje vezano za Robin Hobb:

Nakon što sam završio Farseer trilogiju, bacio sam se odmah na Tawny Man, preskačući Liveship Traders. Greška ili ne?

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #387 on: 02-05-2013, 10:35:35 »
Pa, tako sam i ja uradio. Možda bih pročitao Liveship Traders da nisam imao ništa drugo za čitanje. Ovako, što se mene tiče, nismo pogrešili ni ti ni ja. :)
First 666

CorwinM

• 4
  • 2
« Reply #388 on: 05-05-2013, 23:44:59 »
Hvala na odgovoru. Inače su mi Robin Hob preporučivali godinama. Nažalost, prije par godina dohvatio sam onaj užas od prevoda izdat pod nazivom Krv kraljeva i zgađen odustao nakon 20 strana. Sad čitam na kindlu u originalu i totalno sam se navukao.

neomedjeni

• 3
« Reply #389 on: 17-05-2013, 15:06:32 »
Jel mi se čini, ili se Laguna malo uspavala po pitanju fantastike?

Planiraju li sem Točka vremena još neki naslova da izdaju u neposrednoj budućnosti?

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #390 on: 17-05-2013, 15:14:50 »
Legende 2, Digitalni ugljenik, Put kraljeva, The Daylight War, sledeći Disksvet, sledeći Malazan - to je ono za šta ja znam. Verovatno je još nekoliko naslova u pripremi. Laguna je inače smanjila produkciju, ali ostalo je prilično fantastike. Problem je u tome, rekao bih, što su sve ovo čudovišno obimni naslovi, pa je potrebno mnogo vremena da se proizvedu, da tako kažem.
First 666

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #391 on: 17-05-2013, 15:16:55 »
Da, mali otklon - "neposredna budućnost" je negde tokom ove godine.
First 666

neomedjeni

• 3
« Reply #392 on: 17-05-2013, 15:22:37 »
Uh, sjajno, hvala.

Naročito me raduje što će u ovoj godini izaći druge Legende i Put kraljeva. Navikao sam se na Sandersonova pisanija, ali sam mislio da nećeš stići zbog Točka da ga prevedeš ove godine.

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #393 on: 17-05-2013, 15:31:25 »
Ne znam kako napreduje prevod L2, pošto nisam uključen u projekat, tako da ne znam da li će stići do kraja godine. Što se Sandersona tiče, videćemo kako će ići prevod. To je užasno obimna knjiga, a  ja već patim od debelog zamora materijala. Ono što je sigurno jeste da mora da izađe iz štampe u narednih 12 meseci, zbog ugovornih obaveza prema vlasnicima prava. "Digitalni ugljenik" će izaći ubrzo, doduše, kao i "Tornjevi ponoći". Sa četvrtim Eriksonom je bilo birokratskih problema, u smislu da stranci nikako da pošalju ugovor,  ali ne znam šta je na kraju bilo sa tim i da li je počeo prevod. Plan do daljnjeg je jedan Erikson godišnje.

Vrlo verovatno da Laguna sprema još koješta, znajući njih.Ja u dosta toga nisam upućen, pošto nisam član redakcije - a nema ni potrebe da se jedan prevodilac opterećuje serijalima koje ne radi. I ovako se jedva nosim sa "Točkom".
First 666

neomedjeni

• 3
« Reply #394 on: 25-06-2013, 14:46:30 »
Nightflieru, znaš li možda nešto o tome kad će poslednji deo Aberkrombijeve trilogije? Znam da ga nešto ne gotiviš, no to je za mene idealna epska fantastika za letnje čitanje.

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #395 on: 25-06-2013, 15:36:45 »
Ne znam nista konkretno, ali siguran sam da ce biti tokom leta.
First 666

neomedjeni

• 3
« Reply #396 on: 25-06-2013, 15:39:59 »
Odlično, baš kako bi mi odgovaralo. Hvala.

milan

• 4
  • 3
« Reply #397 on: 20-07-2013, 11:12:52 »
Ubise me Secanja na led, u pozitivnom smislu... Opet me je Erikson razbio k'o zvecku.
Ima li vesti o cetvrtoj knjizi kod nas?

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
« Reply #398 on: 20-07-2013, 15:12:42 »
U planu mi je da uradim prikaze za Deadhouse i MoI, pa ćemo videti da li nam se utisci poklapaju.

Ne znam ništa o četvrtoj. Bilo je problema sa pravima, ali je valjda to rešeno. Mislim da u svakom slučaju nema nade da knjiga stigne do kraja ove godine. Pitaću početkom narednog meseca, kada budem predavao prvu polovinu prevoda.
First 666

Stipan

• 4
  • 3
« Reply #399 on: 20-07-2013, 16:16:20 »
Ajd' da i ja nešto pitam. Jest' da nije u okviru teme, ali me baš kopka.
Kako to da si The Black Eminence, kad je taj vuk na avataru beo?