News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

"Šta sve možeš u Srbiji pre no što shvatiš da si mrtav"

Started by Hate mail, August 15, 2010, 07:19:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Quote from: AFord on August 17, 2010, 07:45:56 PM
ako ovaj kaze da popravlja zube, i onaj veruje da ovaj popravlja zube ko smo mi da sumnjamo u to? i uopste definisi popravku zuba.

:| :|

Hate mail

Pijanisto, zar ti ja licim na nekoga ko bi drugo ljudsko bice odveo kod ovakvog "doktora" umesto da ga (ljudsko bice) vezem za stolicu i dovedem najboljeg ortaka iz osnovne, inace proslavljenog zubara, da ga pogleda?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Zavisi od kombinacije faktora - koliko su drugi zubari dobri u odnosu na opvog, platezne moci, plus praga bola. A zub zna da zaboli.

Hate mail

Ja bih se u cudu nasao da me neko zamoli da ga odvedem kod witch doctor-a. Cijeg postojanja, dok ne videh tu sliku i komentar "Dragana Jovanovica" (jel' to onaj hippie iz bivseg "NIN"-a?), nisam ni bio svestan, iako se tu ipak radi o tzv. Srbiji. Verovatno bih ga vezao, da se ne povredi dok ne smislim sta dalje.

Pijanista

slawen

Управо овог тренутка, у 23.12 по средњеевропском времену, док читам о натприродним моћима Баба Виде, са нама је ВБО!
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Da proslavimo to jednim obaljenim saobracajnim znakom i nekolikim kesama djubreta:

Hate mail

Uz pohvale savesnom vozacu koji je prethodno obaljeni saobracajni znak uklonio sa travnjaka, pardon: parkinga, na trotoar i onda se opusteno - parkirao:

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Sta reci?

Ni jedan sasvim citko ispisan na SrBskom, ni dva nacrtana ni treci ukradeni, niti cetvrti formacijski koji jos uvek stoji ne pomazu.

Hate mail

Kragujevac, ulaz kod "Rodica"; znak "STOP" ufaclovan sajlama i lepljivom trakom edabi se odrzao uspravnim...

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Pijanista

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Tzv. "Direkcija za izgradnju" grada ima ukradeni saobracajni znak na kapiji.

Hate mail

Hate mail

Hate mail

U onim velikim betonskim zardinjerama (zapravo zamaskiranim ispustima kolosalnog HVAC sistema pancevacke nove Poste, izgradjene 1980.) nekada se nalazila trava, dok SrBstvo nije zemlju odnelo u stanove i u njoj devedesetih po balkonima i potkrovljima gajilo korijenje a cemu sam svojedobno bio i svjedokom (zapravo svjedokom tuce zbog prokisnjavanja koje je "bashta" uzrocila). Nove generacije SrBske ispraznjeni su prostor prigodno napunile - plastikarcima od 2L od "Jelen" piva i ostalom trikotazom. Primeticete da su nadlezni cak pokusali i prepokrivanje zastitnim, armiranim staklom 3 velike kupole/svetlarnika od jednako kolosalnog podzemnog USPS-style parkinga recene Poste no SrBski je narod savladao i tu prepreku. Zivela!

Hate mail

Coveku se smucilo da nema balkon... (jesu li ti stubovi sto ih je postavio na stazu pored zgrade od saobracajnih znakova, sta mislite?)...

Hate mail

A ovaj pa iznad njega (i iznad svih ostalih) valjda nije mogao da trpi da nema pokriven balkon (no ne bih znao nista reci vam o onom exquisite dizajnu tamo gore desno, sa onim geometrijskim oblicima i crvenom SrBskom ciglom)...

Hate mail

Sta smo imali... Ovo zovu "decja radost", pivo u PVC buteljama od 2 litra.

Hate mail

Neko mi rece da ima da se nadje i od 2.5L; nisam mogao da verujem. Covek koji mi je to rekao sam ima kesu sa djubretom ispred stana. A njegov komsija umesto otiraca ima - stiroporsku plocu 1mx0.5m. A onaj izmedju njih imao je naslonjeno nesto na zidic pored svojih vrata.

Hate mail

Hate mail

Porodjajne muke SrBskog butika (usred grada).

In the meantime: "Stop gej paradi! J. F. ("Juzni front", grupa zivotinja yzv. navijaca, prim. aut.)

Hate mail

Hate mail

Zid privatne kuce u sirem centru grada, zapravo ni 50m od ove pod zastitom tzv. drzave; kad upali svetlo u toj sobi... well, you get the point...

Hate mail

Hate mail

SrBska domisljatost. Tu nocu nema svetla uopste (poskidali i razbili) a od rastinja koje niko ne krese/ne kosi ne bi se videlo ni da ima.

Hate mail

Hate mail

Ilegalni objekti advokata i vozhda lokalnog tzv. SRS-a, izvesnog... zaboravih sad ime, znam da je iz Bosne...

Hate mail

Hate mail

SrBsko nadzidjivanje (ova prva ide na bis).

**

Ivan_D ce, zacijelo, primetiti onaj "Texas Hold'em" znak na jednom od krovova?/zidova? :mrgreen:

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Nova SrBska ulica (nastala kao nusproizvod zavrsetka dve debilne srboizgradnje). Primetiti oblik, skoro sudaranje dve novokomponirane strukture... the horror, the horror...

Tribute to "Srbija je urbanisticki pakao" & Col. Kurtz.

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Pijanista

slicno imas i u SAD:

Mozda je jedina razlika sto se divlja gradnja efikasnije sprecava, ali ruiniranih zgrada sa sve ljudima koji zive u njima imas u svakom vecem gradu.

Pijanista

QuoteNeka neko prevede, ako mozeHvala.

Hm, tu vec treba sudski tumac u svojstvu javnog pravobranioca narodne kancelarije. Slawene, gde si!

Hate mail

Hate mail