Nisam hteo ljudima ovde da pricam moje privatne dogodovstine/nedace sa tobom, ali kad si vec poceo:
Letos me uhvati Hate da mu trazim neke sampone - kaze trebaju mu, nema nigde drugde da se nadju, i predstavi to kao pitanje zivota i smrti.
I ja se stvarno zesce iscimam i nekako, na jedvite jade, nadjem prodavnicu u Londonu koja prodaje te sampone za cenu koja mu odgovara (sifra: Hate is CHEAP). Elem, platim to i narucim da posalju meni u Prag posto prodavac ne shipuje za USA, s planom da mu ja posaljem u Ameriku kad stignu.
Posle par dana dobijem email od prodavca da moram da doplatim 8 funti jer je package tezi nego sto je mislio, pa na posti traze vise para. Cisto informativno napisem to Hate-u, a on mi na to kaze, mrtav 'ladan da ondak nece i da otkazem to.

Znam da cela prica izgleda surreal ili u najboljem slucaju preterana i izkarikirana ali tacno tako se desilo. Go figure.
I nekako ja to objasnim prodavcu i on mi posle par nedelja refundira novac. Verovatno sam tamo i blacklistovan od onda.
That's Hate-boy for ya.