News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Jelence i Demce

Started by E, January 11, 2011, 05:23:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Sad sam videla na B92 vest o srazmeri poplave u Australiji. Nadam ste da ste vi i vase porodice dobro.

Jelence

Neverovatno  :mrgreen:

Vratila sam se s odmora i satrla se (eh...) od raspakivanja a narocito pranja & peglanja vesa. I bas reko boktemazo moram da se prijavim u bazu, ona mala ce da digne paniku. I - nema da fali...

Ne'a da brines sto se poplave u nasem kraju tice. Poplave su severno od Brizbejna, a Brizbejn je na 900 km od Syd. To ti je kao da ljuljnu poplave u Kijevu ili Cirihu, a ti da se zabrines za familiju u BGDu.

Istina, ja sam bila na odmoru gore na severu (ali juzno od Brizbejna, znaci ne u poplavljenoj oblasti). However, usrali smo se od kise. Ali nije hladno, nego samo ide na zivce jer kad pocne da pada nezna da stane. Isli smo na plazu svejedno. Voda u okeanu je neverovatno topla, bem ti Sidnej, u Sidneju mi se uvek smrzne gmno u dupetu.

Tamo je preko cele godine toplo, ili toplo & vlazno, hahahahaha, dal je i vama palo stagod na pamet  :mrgreen:

Sto se same poplave tice, grozno je. Bas grozno. Vec dve nedelje se ljudi evakuisu iz zapadnog dela QLD, a sada je voda dosla i do Brizbejna. Ocekuju da ce evakuisati preko 40.000 kuca i da ce nivo vode premasiti katastrofalnu poplavu iz 1974 godine.

Secam se da smo pre par godina bili u Briz i posetili smo memorijalni park koji imaju bas u vezi te poplave, sa onim crno-belim stapovima pobodenim u zemlju koji pokazuju nivo vode. Bilo je obelezeno kolika je bila voda 1974 - onako, bas dooooobro preko glave... 5.5 metara na pojedinim mestima je bila Brisbane River.

U Brizbejnu, u ocekivanju poplave, navalili su na samoposluge, na hleb i mleko. Pirinac takodje, verujem.

Ocekuju najgore u cetvrtak.

VBO zivi u tom kraju, mozda nebi bilo lose nju da dovabimo...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

AFord

Quote from: Jelence on January 11, 2011, 12:01:55 PM

U Brizbejnu, u ocekivanju poplave, navalili su na samoposluge, na hleb i mleko. Pirinac takodje, verujem.

Hmm, koliko to mleko moze da traje ako nema struje?
pre nekoliko godina se Hjuston evakuisao pred nadolazecim uraganom. Par dana pred najavljen dolazak radnje su bile nalik radnjama iz Srbije iz ranih devedesetih - prazni rafovi. Nista tecno, nista od grickalica, nista od konzervi nije ostalo.

Nego ima li koga u Pertu? Bicu dole 10-ak dana sredinom februara.

Jelence

Ne'am pojma... Ne razmisljaju ljudi, panika je panika.

(Pert je u PM daleko, 3 sata je vremenska razlika i 4 sata leta avionom)

Tromotorac

Jel' kralj Ibi bese iz Perta?
The bums will always loose.

Jelence

Che2

tzv. E bi da se izloguje, a tzv. milEva da se uloguje... "sjase kurta da uzjase iJopet tzv. kurta.     xrotaeye
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

E

E Jelence ljubim te. Nema na bb smajlica inace bi bio onaj sto skace I onaj sto ljubi.

E

E moj che ne zovu tebe dzaba govece

Jelence

Oces ti mala da dovabis VBO il' ces da se dzapas sa Cheom?

Ljudi, nije zajebavanje ono u Briz. Ima li neko njen email?

AFord

negde sam procitao da su u delovima Brizbejna iskljucili struju zbog poplava.
da joj javimo na email? mozda da joj doturimo mleka ako ga nije nabavila na vreme?
sto je nema na 7K?

Jelence

Na kom jeziku ti pricas, AF? Ne razumem rec jednu od ovoga sto si napisao?

Jel tebi bas onako zabavno sto nema struje ili sto ce joj trebati mleka? Hahahaha, bas duhovito  :x

AFord

htedoh da kazem "save the drama".
ako nema struje dzaba ti njen email.

Jelence

Kakve veze ima struja sa emailom??