News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ozbiljan problem na poslu

Started by Pijanista, April 25, 2011, 07:09:52 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Cougar je sve starije sto vreba omladinu.  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

Jel se racuna vrebanje ili ulov?  :?:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Tromotorac

Premotavam film, i cini mi se da jesmo produzili kontrakt sa njima. Dakle, transakcija, slucajna ili ne, je bila uspesna.

The bums will always loose.

E

Mozda je bilo slucajno. Pre 6-7 godina  meni se desilo nesto slicno na poslu. Bilo je leto i majica koju sam nosila na poslu nije bila ni kratka ni duga onako taman. U jednom momentu sam se sagla nesto da uzmem, kad mi moja bivsa kolezinica Hrvatica podrijetlom, pridje , povuce za string od gacica sa strane i pusti da me pljusne  i onda mi onako kroz njen broken croatian kaze: vidi ti se gaca  xrofl. Tako me je bilo blam :oops: da to ne mogu ni opisati, mislila sam posle stalno da li je i ko mogao videti osim nje. Od tada stroooogo vodim racuna da mi je majica dovoljno duga da se nista ne vidi ako se sagnem.

slawen

Quote from: Mirabella on April 26, 2011, 06:03:14 PM
Кугар:
Женско.
И то глупо.
Миссим, шта ту има да се вреба?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Quote from: slawen on April 26, 2011, 06:12:19 PM
Quote from: Mirabella on April 26, 2011, 06:03:14 PM
Кугар:
Женско.
И то глупо.
Миссим, шта ту има да се вреба?
Da je musko onda ne bi bilo glupo?
Onda bi mu dali neki finiji/nezniji naziv kao npr sugar daddy  :idea:

Tromotorac

Quote from: Pijanista on April 26, 2011, 05:52:23 PM
I dalje krkljaju sline u komsijinom nosu. Jbt, nabijem mu roditelje na onu stvar  :cry:

Umesto da planiras kupovinu AK47 i obracun sa Kinezom i ostalima u blizini, mozda je ipak lakse traziti HR ili manadzment da uradi nesto po ovom pitanju?  xuzi

Kad god sam sedeo ispod AC venta, a verujte AC u Arizoni je nemilosrdan - dobijes reumu za manje od sat vremena, ja sam se zalio i zalio dok me nisu premestili. Naravno, kad god trazis od firme nesto, kao da trosis neke nevidljive points, i dok im se ne popnes na q., dobro je. Zato gledaj da pametno izaberes battles, koje ces da vodis. Cini mi se da ovaj buggar issue je dovoljno vazan da potrosis nekoliko mgmt points?

slawen

@ E
Зипа овако: то што стара кока мисли да јој је успех у пичку материну што је упецала неког бизгова који би без ње дркао осам пута дневно, а са њом само трипут, то је сува интелигенција.
Јел' сад боље?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: Tromotorac on April 26, 2011, 06:07:09 PM
Premotavam film, i cini mi se da jesmo produzili kontrakt sa njima. Dakle, transakcija, slucajna ili ne, je bila uspesna.

There you go...

E

Quote from: slawen on April 26, 2011, 06:16:20 PM
@ E
Зипа овако: то што стара кока мисли да јој је успех у пичку материну што је упецала неког бизгова који би без ње дркао осам пута дневно, а са њом само трипут, то је сува интелигенција.
Јел' сад боље?
Ko kaze da ona misli da je to uspeh? Mozda zena samo hoce "seks bez obaveza". Just like some man do.

Tromotorac

Quote from: slawen on April 26, 2011, 06:16:20 PM
@ E
Јел' сад боље?

Zato sto su one in charge. They have the money, and the young stud accessory has no control over them.

Bice ti jasnije kad to budes posmatrao izbliza.

Jelence

Quote from: E on April 26, 2011, 06:10:00 PM
(...) Od tada stroooogo vodim racuna da mi je majica dovoljno duga da se nista ne vidi ako se sagnem.

A sto se ti mala saginjes na poslu, to mene sad zanima  :mrgreen:

E

Quote from: Jelence on April 26, 2011, 06:18:31 PM
(...) Od tada stroooogo vodim racuna da mi je majica dovoljno duga da se nista ne vidi ako se sagnem.

Taki mi poso, retko kad sednem stalno sam u pokretu.

slawen

Quote from: Tromotorac on April 26, 2011, 06:18:26 PM
Bice ti jasnije kad to budes posmatrao izbliza.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jelence

Quote from: E on April 26, 2011, 06:19:18 PM

U pokretu, a sagnuta?

Jel ti treba pomoc?  :mrgreen:

Pijanista

A sve je krenulo od sllina....

E

Quote from: Jelence on April 26, 2011, 06:21:07 PM
Quote from: E on April 26, 2011, 06:19:18 PM

A sto se ti mala saginjes na poslu, to mene sad zanima  :mrgreen:

U pokretu, a sagnuta?

Jel ti treba pomoc?  :mrgreen:
NemO zezas, vidis da sam u svom ( feministickom ) elementu. Napao neprijatelj sa svih strana xrofl

E

Quote from: Pijanista on April 26, 2011, 06:22:23 PM
A sto mu sledeci put kad krene da surlduce ne ponudis klinex i pitas :"Dude  you sound very sick, have you seen doctor ?"

Jelence

Dzoan Kolins je imala sjajnu izreku na tu (kuguar) temu, ali sam je zaboravila  :mrgreen:

Mirabella

Slucajno, kako pa da ne.

Kao ne znas da si obukla kratku majicu, suknju, niske pantalone itd. na posao (na ulici moze kako hoces i kako ti, je li, stil, ukus itd. diktiraju) i kao ne znas da ce isto da postane jos minimalnije ako se sagnes.  Moz' to ove muskarce da farbas, al' zenske jok, znamo se mi dobro.  :mrgreen:

slawen

Quote from: E on April 26, 2011, 06:18:03 PM
Mozda zena samo hoce "seks bez obaveza". Just like some man do.
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Mirabella

Quote from: Jelence on April 26, 2011, 06:25:18 PM
Dzoan Kolins je imala sjajnu izreku na tu (kuguar) temu, ali sam je zaboravila  :mrgreen:

:mrgreen:

E

Quote from: slawen on April 26, 2011, 06:26:03 PM
What's so funny?

slawen

Quote from: E on April 26, 2011, 06:28:44 PM
Quote from: slawen on April 26, 2011, 06:26:03 PM
What's so funny?
Онако.

Jelence

S O M E man
hahahahaha ja sam to isto spazila ali ko velim ima jos picajzli sto ja odma da skacem  :mrgreen:

E

Ok ne razumem, a da mi nacrtate  :mrgreen:?

slawen

Quote from: E on April 26, 2011, 06:30:32 PM
'Оћеш на ПП?

E

Quote from: slawen on April 26, 2011, 06:31:10 PM
Quote from: E on April 26, 2011, 06:30:32 PM
'Оћеш на ПП?

Svejedno je samo obrazlozi, posto stvarno ne razumem sta je to toliko smesno.

Jelence

Quote from: Mirabella on April 26, 2011, 06:26:57 PM
Quote from: Jelence on April 26, 2011, 06:25:18 PM
Dzoan Kolins je imala sjajnu izreku na tu (kuguar) temu, ali sam je zaboravila  :mrgreen:

:mrgreen:

Nije smesno  :mrgreen:
Sto je najbolje rekla sam prijateljici koja je udata za mladjeg tipa (jedno 10-15 godina mladjeg) i ona se usrala od smeha, kaze nemas pojma koliko je istina.

3-4 godine kasnije ja je pitam jel B kako bese ono sto rece Dzoan Kolins? Kaze ona nemam pojma (dobro me nije pitala koja Dzoan Kolins). Onaj njen se isto ne seca.

Lepo narod kaze: budala pamti...

Jelence

Quote from: E
Svejedno je samo obrazlozi, posto stvarno ne razumem sta je to toliko smesno.

Sta je smesno to ce neko drugi da ti kaze, a sto se objasnjenja tice: kaci poslednji put srela co'eka koji je hteo seks sa obavezama?

slawen

Другим речима: Кол'ко има да си удата?

E

Quote from: slawen on April 26, 2011, 06:37:31 PM
Другим речима: Кол'ко има да си удата?
Ove godine ce biti 18 godina. Zasto? Ne razumem kakve to ima veze sa cougars i ostatkom price?

tarana

sex bez obaveza zaglupljuje.
bolje kace stalno boris protiv obaveza.

E

Ok mozda sam se pogresno odrazila  :mrgreen:. Mislila sam na seks  bez nekog emocionalnog ulazenja u odnos , seks za jedno vece, kako god da se to kaze.

slawen

Quote from: E on April 26, 2011, 06:41:13 PM
Mislila sam na seks  bez nekog emocionalnog ulazenja u odnos , seks za jedno vece, kako god da se to kaze.
Лајк сам мен ду. xrofl xrofl xrofl xrofl

E

Ok hoces da kazes da svi muskarci vole seks bez obaveza i da se upustaju u to sa emocijama i da ih je bas briga da li ce se ta osoba sa kojom su u vezi trkeljisati pre ili posle sa nekim drugim. C'mon. Mozda u teoriji. U praksi muskarci vole da vole, da budu voljeni i da imaju vernu zenu/devojku. Zar ne?

tarana

QuoteU praksi muskarci vole pivo i da imaju vernu zenu. zar ne?

Pijanista

QuoteU praksi muskarci vole da vole da budu voljeni i da imaju vernu zenu. zar ne?

naravno. I to bez obaveza.

E

Oooo whatever zalepili ste se za jednu rec i vrtite se oko nje ko pijan oko plota.

Jelence

Ok hoces da kazes da svi muskarci vole seks bez obaveza

got it?

... i da ih je bas briga da li ce se ta osoba sa kojom su u vezi trkeljisati pre ili posle sa nekim drugim.

Ovo nema veze sa prethodnim.

U praksi muskarci vole da vole da budu voljeni i da imaju vernu zenu. zar ne?

EGZAKTLI!
Muskarci vole da budu voljeni i da imaju vernu zenu, apsolutno. Kakve to veze ima sa seksom bez obaveza? Ta sto je sportski kresu moze slobodno da ih voli i da im bude verna...

E

Quote from: Pijanista on April 26, 2011, 06:47:32 PM
QuoteU praksi muskarci vole da vole da budu voljeni i da imaju vernu zenu. zar ne?

naravno. I to bez obaveza.

khmmmm
Quote from: Pijanista on Today at 06:22:23 PM
A sto mu sledeci put kad krene da surlduce ne ponudis klinex i pitas :"Dude  you sound very sick, have you seen doctor ?"

Jelence

Vidim da smo Pijani i ja istomisljenici  :|

E

j@bi ga , mogli ste to i bolje, da sakupite lepo glasove i kazete pari da me banuje a ne ovako

Pijanista

Cekaj sad, cime smo te oterali, slinama ili seksom?

Jelence

A i ti navalio sa tim slinama...

slawen

Слине и секс нису нужно одвојени дено од другог.
Прича коју знам није за оне гадљиве, али...

Pijanista

Ovo i jeste tema o slinama, nego ste vi sve upropastili seksom i tangama. Perverznjaci.