News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Muzika #69: trudna pevaljka

Started by Jelence, January 09, 2010, 06:06:14 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Jel istina? Imamo li izvestaj sa lica mesta?

Aiiiiiiii izede me radoznalost.

Ja necu da brijem noge dok ne saznam dal jeste dal nije.

Arkanova udovica?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Ima i u Kuriru?
Znaci - istina je?

Nocobdija

Quote from: Jelence on January 10, 2010, 05:33:42 AM
Ima i u Kuriru?
Znaci - istina je?
xrofl  e onda, mora da je.  xrofl

Jelence

Cekaj da vidim onaj drugi - kako se zove, Press?
Ako i tamo ima onda nema sumnje, kombinacija Kurir+Press pouzdanija je od ultrazvuka  :mrgreen:

Jelence

PS. Nema... Znaci mozda i nije. Piiii sto mrzim neizvesnot...  :cry:

Jelence

E, a vidi sta sam nasla u Press-u:

TOP 5: Grudi moje balkanske

Press istražio kojih pet poznatih Srpkinja su ponosne vlasnice najlepših i najbujnih grudi

Prema istraživanju Pressa u 2009. godini folk zvezda Seka Aleksić definitivno je vlasnica najlepših i najprirodnijih grudi u Srbiji. Seku u stopu prati Ceca Ražnatović, čije su grudi godinama unazad glavna srpskih džet-setera. Vlasnice najatraktivnijih dekoltea, o kojima Srbi najčešće maštaju, su i Rada Radenović, Nataša Bekvalac i od skora Silvija Nedeljković.

1. SEKA ALEKSIĆ

U 2009. godini Seka Aleksić je dokazala da je jedna od najhrabrijih pevačica na domaćoj estradi kada je potpuno razotkrila svoje bujno poprsje. Osim što je zapalila maštu muškaraca svih generacija, temperamentna pevačica je pokazala svu lepotu svojih prirodnih grudi, što je danas čista retkost.

2. CECA RAŽNATOVIĆ

Ceca je prva srpska zvezda koja je javno priznala da je ugradila implante. Bujne grudi su inače njen zaštitni znak i nešto što retko ko, kao ona, ume samouvereno i elegantno da nosi. Ovih dana objavljeno je da je u skladu sa svetskim trendovima Ceca smanjila grudi. Neki će možda biti razočarani, a neki zadovoljni jer misle da njena figura sada izgleda skladnije.

3. NATAŠA BEKVALAC

I njeno poprsje je dospelo u javnost, ali ne zato što je ona to želela. Još uvek svi pamte maler koji se dogodio Nataši Bekvalac kada su fotografije njenog poprsja, snimljene u jednoj privatnoj klinici, nakon ugradnje implanta dospele u javnost. Vojvođanska Venera je s pravom bila gnevna, ali činjenica je da su i njene grudi među najlepšim na domaćoj sceni. Lepog oblika i umerene veličine u skladu sa imidžom pevačice koji je uvek bio seksi, ali nikada preterano napadan.

4. RADA RADENOVIĆ

Autor emisije ,,Vi pitate" na televiziji Pink svojim poprsjem prikovala je mnoge muškarce za ekrane u vreme trajanja emisije. Iako je o njenim grudima dugo u javnosti postojala dilema da li su silikonske, Rada je tvrdila da su prirodne. U to se uživo u njenoj emisiji mogla uveriti i pevačica Jelena Rozga, kada su metodom međusobnog opipavanja utvrdile da obe imaju prirodne grudi!

5. SILVIJA NEDELJKOVIĆ

Pevačica i bivša voditeljka ,,Granda" Silvija Nedeljković nedavno je silikonima uvećala svoje poprsje i time postala glavna tema brojnih tabloida u protekloj godini. Pevačicu je operisao čuveni plastični hirurg doktor Siniša Kojić, a samo nekoliko dana nakon operacije Silvija je za Press izjavila da je prezadovoljna novim grudima, i da ih je uvećala isključivo radi ličnog zadovoljstva.  

==================================================================

(koliko vidim samo ova pod #4 nije pevaljka)

I sad kad sam ih ovako lepo nakacila, sto da ne iznesete svoje misljenje?

Nocobdija

Ta pod 4 jedina valjda od ovih nema silikone, a inače je dobila stan u zamenu za ćutanje, tj. da ne kaže ko je otac deteta koje nosi.

Jelence

Nocobdija

Quote from: Jelence on January 10, 2010, 05:38:11 PM
Da nije ozenjen darodavac?
Jeste, Crnogorac, biznismen sa dovoljno para da mu ne zapinje za jedan stan, šta ti misliš da se samo ti frljaš nekretninama?  :mrgreen:

Jelence

I frljam se nekretninama i pravim decu!

(znaci, kolega?)

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

E

A zasto bas Muzika 69 ? Zasto 69 , kao poza pretpostavljam . Kakve to ima veze sa Cecom. E pusto zensko , sta znaci zavist i ljubomora.
J@bi ga Jelence, moze da ti se ne svidja i da pljuckas po njoj koliko hoces ali njoj nije trebao Anthony Robins  za ovako nesto
Ja Jos Spavam u Tvojoj Majici & Neodoljiv Neumoljiv by Ceca, Life Concert in Belgrade City Serbia

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Si gadljiv na Cecu ili na (.) (.)?

Hate mail

Pa na Zlocinacko Udruzenje i, jasno, Si (SiO2?)...

A bre Gruzanko devojko, sta se ljutis na kJompa? ...  :(

E

Quote from: Hate mail on January 12, 2010, 09:19:27 PM
Pa na Zlocinacko Udruzenje i, jasno, Si (SiO2?)...

A bre Gruzanko devojko, sta se ljutis na kJompa? ...  :(

Ne ljutim se , samo ste me iznervirali masovno jos za Bozic.
Bas je bilo bezobrazno i nekulturno. Ja Bozic slavim od kad znam za sebe i ako neko nesto ima protiv politike SPC, ne mora na meni da se iskaljuje , na praznik koji meni puno znaci.
+ malo sam nervozna  :mrgreen:

Pijanista

Ko te uvredio za Bozic, Allah ga ubio!

Hate mail

Jelence

E, kaze nije trudna.
Pe ne reko' li ja dok nije informacija izasla u kombinaciji Kurir+Press, to je kao negativan ultrazvuk  :mrgreen:

PS. Kako grozno peevaa... Al zato sise ima za medalju. U volumenu makar.

Nocobdija

Quote from: Jelence on January 13, 2010, 05:46:21 PM
E, kaze nije trudna.
Pe ne reko' li ja dok nije informacija izasla u kombinaciji Kurir+Press, to je kao negativan ultrazvuk  :mrgreen:

PS. Kako grozno peevaa... Al zato sise ima za medalju. U volumenu makar.

Jelence ajd da ti otvorim vidike  :) vidiš ima jedan sajt ko stvoren za tebe, evo ti linkić pa uživaj  xyxy

http://www.tracarenje.com/

a taze vesti odatle su:

Svi hoće da rade za Seku!
Folk pevačica primila pola miliona prijava za svoj rijaliti šou "Moja desna ruka".
ili
Kortni Lav toples slike!  qpuke
itd.

Jelence

Dobar im je naziv sajta  :mrgreen: