jbt, ko da je Tanjug ugašen pre 20 godina, pa sad ništa ne moše da se učini....
Vučić ljut na Tasovca zbog TanjugaBeograd -- Premijer Aleksandar Vučić razočaran je gašenjem novinske agencije Tanjug zbog čega je oštro kritikovao resornog ministra Ivana Tasovca,
saznaje Tanjug.
IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 5.11.2015. | 09:24
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1059481#ratingOvaj covek je neverovatan. Obrni, okreni on mora da bude zrtva pa makar se svet srusio. Ovoliko samoljublje, patetika, umisljenost i uverenost da mu je sve dozvoljeno prevazilazi sve granice.
Imali smo mi losih gospodara kolektivne sudbine i ranije, ali makar im psiha nije bila na nivou razmazenog petogodisnjeg deteta koje nikad ne prihvata krivicu, ali krivca itekako uvek uspesno nadje.
(ilke, 5. novembar 2015 11:20) A nekad je Kostunica bio neobavesten :)) Izgleda da ni Vucica ne obavestavaju.
(mile, 5. novembar 2015 11:18) Jaoooj, jadan nas premijer, zao mi bre da se ovoliko nervira! Sram da te bude, ti, Tasovac!!
(Vasi, 5. novembar 2015 11:16)Tasovac, napusti kuću velikog brata!
(Hogar, 5. novembar 2015 14:20)Kad ce ovaj da prestane da se zrtvuje za Srbiju, da nam svima SVANE ! ! !
(hoce li vise????, 5. novembar 2015 12:34)Premijer nikad ne blati svoj obraz. On uvek blati obraze svojih saradnika, i to post festum. Dokle? Kad će, napokon, biti ti izbori - da kažemo šta mislimo o njemu?
(Sramotno od Premijera, 5. novembar 2015 12:43) Kakvo prenemaganje, svemoćni premijer eto nije bio za nepopularnu odluku ali ga prevariše zli savetnici, Tasovac i Mirković. Kakva smejurija. Kakva predstava. Ko nama vlada...
(Saša, 5. novembar 2015 09:51)Da li je moguće da premijer istu predstavu glumata po 28. put?
Bez obrzira da li je i putanju otpuštanje radnika, smanjenje plata, prodaja državnih firmi ili, kao sada, gašenje Tanjuga, on je "kao" uvek protiv, a neko drugi ipak odluči da se to uradi, pa onda premijer tuguje i javno ga kritikuje...
Dragi sugrađani, istina je ipak malo drugačija:
Vučić sam donosi sve odluke. One koje su bolne i nepopularne, one koje narod ne podržava, on takođe donosi, ali nađe žrtvenog jarca (kao onomad mladog Lazara) da stane iza njih, pa onda skoči na njega, zajedno sa narodom.
Ali problem, generalno, nije do Vučića. Problem je do nas kojima takva predstava prolazi pred očima kao istina. Da mi nismo slepi, on tako providne predstave ne bi igrao. Tako da džaba mi kukamo na druge, premijera, Nato pakt, Albance i ko zna koje svtske zavere uperene protiv nas - problem je DO NAS.
Mi kada se promenimo, postanemo sposobni da izaberemo lidera, e tek tada će nam biti bolje. Dokle god na izborima biramo glumce, jedino što možemo da gledamo je - pozorišna predstava, najčešće komedija ili tragedija, ponekad drama.
(Goci, 5. novembar 2015 14:04) Vučić je bio protiv gašenja TANJUG-a ...ali je Tasovac podviknuo na sednici Vlade "Tišina tamo ! Nijednu reč da više nisam čuo !".
(Korto Malteze, 5. novembar 2015 14:05) Desetka za performans! Jedanaestica za scenario.
(Sofi, 5. novembar 2015 12:22) Ispada da je Tasovac ugasio Tanjug. Premijer eto nije hteo a Tasovac jeste, baš navalio pa to uradio na svoju ruku. Namerno, da se baci drvlje i kamenje na premijera. Sreća, pa su mu široka leđa i sve može da primi na njih. Da li neko može u to da poveruje?! Puka demagogija.
Ej, Tasovac, ja bih mu na licu mesta podneo ostavku zbog takvog obraćanja i nastupa. Ti, Tasovac... Obraća se ministru ko u bifeu na željezničkoj stanici posle par piva.
Što se Tasovca tiče, baš me briga, sam je birao sebi društvo. Ko ga je terao.
Ali, u kakvoj mi državi živimo?! Kakvu pozorišnu predstavu gledamo svaki dan?! I dokle?
Nema veze, biće nam bolje u 2014. ili 15. ili 16,17,18,19 20 .....
(perec, 5. novembar 2015 12:01) Kako Vam ne dosadi, gospodine Vučiću? Možda da pokušate u pozorištu?
(Mirjana, 5. novembar 2015 13:52) Ako! Sto volim sto te ovako ponizava. Ko te terao da se uplices u njegovu vlast. Sta si doziveo da tebe ovako jedan smesni demagog javno ponizava.
(Milorad, 5. novembar 2015 13:29)O Zemljo, otovri se, da me progutas, ili da mi je da se "teleprontujem" negde, ne mogu vise ovo da slucam I citam.... Ovaj covek je uvreda sa ljudski intelekt, pa se posle pitamo, zasto je bar 95% intelektualaca na suprotnoj strani od Svemoguceg Vucica... Pa ovo pas sa maslom ne bi progutao...
(Isprani mozgovi, 5. novembar 2015 10:13)И онда је Есмералда ушла у собу и затекла своју љубав Роберта како... Наставак у следећој епизоди.
(Богдан, 5. novembar 2015 10:16)Noćaš je gledao vesti i nije ga video?
Ja svom šefu ne referišem preko vesti, niti to trebaju ministri da rade svom šefu.
Srbija = rijaliti šou.
(Bachi, 5. novembar 2015 10:11)Majstore, tako ne rukovodi ni brigadir na nekom gradilištu. To je vrhunac nepoznavanja organizacije, patos demagogije i pokazuje da nemaš ni ideju ni viziju ni dovoljan kapacitet da vodiš Mesnu zajednicu a ne državu.
"Posle bitke lako je biti general"
Ja lično za sebe znam da to ne bih mogao da radim zato se i ne trpam gde mi nije mesto. Ti definitivno nisi svestan svoje malenkosti...
(zoran, 5. novembar 2015 10:23) Mukica.
"Premijer kao žrtva svojih ministara", predstava koja traje već 3,5 godine, ali koja više ne puni pozorište već proizvofi sve veće gubitke, i pored odlične glume glavnog glumca....
IZBORI su nam preko potrebni, dosta više! Ova Vlada je gora Farma od Pinkove!
(bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare, 5. novembar 2015 14:32) igraju se deca
(sotona, 5. novembar 2015 14:06)Ovo je vec VRH. Dajte ljudi malo ozbiljnosti.
(Obelix, 5. novembar 2015 10:16) Ovo je gore od indijske serije
(Llewelyn, 5. novembar 2015 15:19) Sad se ljuti, juce tuzan, prekjuce sretan, sutra ce da se duri..? Cemu svakodnevni izvestaji o njegovom emotivnom stanju. Covek nista pozitivno ne zna da uradi, a vodi drzavu! Treba zabraniti politicke partije, samo individualni izbor premijera, ministara, poslanika... svako da odgovara za svoje postupke licno, nema onda ne dam batu ili ovog, onog. Nema vise politickih klanova, nedodirljivih, jednakijih medju jednakima.
(Ako vam je dobro, onda nista, 5. novembar 2015 15:24) Tasovcu se zbog svega digla kosa na glavi!
(Boki, 5. novembar 2015 15:20) Pa kako je mogao Tasovac to da Mu uradi? Kao da ima nekog preceg cije zelje treba da ispunjava a lepo je mogao da predpostavi da On u stvari mnogo voli Tanjug. Skoro kao Zvezdu
(matori, 5. novembar 2015 15:24)