News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

HOMO ZGLOB

Started by Toza, May 03, 2025, 05:33:45 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Toza

u početku beše EUnet
i u isto vreme ptt.yu
odmah zatim čačanski yu.net

ničeg više nema...

Toza

druga stvar:

pojavio se ozbiljan kupac za NIS
nudi čovek €2Bn
ima i odakle: dve njegove firme, koje je registrovao lane u subotici, obe neaktivne, imaju ukupan upisani i u firme uneti kapital od te dve milijarde

evo, piše u osnivačkim aktima:
- 111 milijardi dinara: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=26581416538209691&set=p.26581416538209691&type=3
- 96 milijardi dinara: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=26581412468210098&set=p.26581412468210098&type=3

upratite samo matematiku kod onih 15 tona zlata gore i kada je izdata potvrda o tom zlatu, kao i datum izdavanja onih nemačkih obveznica... a lik je na ovo privtizovao neke firme, postao vlasnik putarskog preduzeća u sloweniji, pa rek'o da mu zoran janković tražio mito da bi mu obezbedio poslove u ljubljani...

Pijanista

Quote from: Toza on May 09, 2026, 06:14:56 AMu početku beše EUnet
i u isto vreme ptt.yu

...

Prvo ABH kutije, sad ovo, stani malo Tozo, mnogo je to nostalgije za ovako kratko vreme. Sad si me podsetio i da je Glas Razuma na izdisaju, ako vec nije preselio na Ahiret.

Pijanista

A ovo  sa parama je suviše komplikovano za mene. A i ne iznenađuje me. Začudio bih je da je sve kako treba.

Nego, čujem da se "volontiranje" na Expo uzima kao praksa na studijama. Prvo se zaduže za jbn Expo koji sluzi da se neko ugradi, onda deca rade tamo za džabe  , i posle otplaćuju kredit.

Toza

"na mladima svet ostaje"

Toza

usrali se od studenata
ali usrali
gde god su bili izbori po tim srbskim selendrama, studentske liste im uzele polovinu glasova 'ladno
glede & unatoč (da se setim i rahmetli pere lukovića dok je još ličio na čoveka i njegove autorske rubrike u vremenu posvećene televizijskom programu u srba "ćorava kutija") vučićevom izbornom modelu - crni džipovi, maskirani kapuljaši koji idu kroz varoš i biju sve što im liči na opoziciju (koja, ako se drzne da to prijavi policiji, dobije još po pičci, uz podsmeh), prepravljanje rezultata, glasanje ešalona mrtvih i doseljenih samo za tu prigodu...

eto zašto im trebaju baš studenti za expo

ne nezaposleni, mlađi od...

ne dobrovoljci, bez obzira na godine i zanimanje

studenti, u količinama i veličinama

udbaška septička jama

Pijanista

Zar je stvarno tako gadno to sa izborima? Bez zezanja, ja sam mislio da je to relativno retka pojava, sporadično i tako

Toza

Quote from: Pijanista on May 10, 2026, 05:09:44 PMZar je stvarno tako gadno to sa izborima? Bez zezanja, ja sam mislio da je to relativno retka pojava, sporadično i tako

pa to ne možeš baš da vidiš na informeru, pinku ili rts-u

jeste, tako je svuda, u 100% slučajeva, čak i po zabitima gde si po definiciji čudak i seoska budala ako iznosiš "teorije" protiv vlasti, u stvari, tamo je i najdrastičnije, samo nema ko da slika

moji klijenti su među tim maskiranim kapuljašima, znam iz prve ruke

Pijanista

Koja li im je izlazna strategija, kad tad će to da pukne, ...

Toza

svi važni su već odavno pobegli u pare, jebe im se kako će boranija međusobno da se krlja