Gledala sam danas sa decom Tron Legacy 3D. To je prvi film koji sam odgledala sa 3D naocatima. Avatar sam gledala obican ( sad mi je zao). Dakle testiraa sam u toku filma, skidala na trenutak naocare i vracala ih ponovo i zakljucila sam da mi se 3D tehnologija svidja. Gledala sam ranije sa decom IMAX 3D projection filmove u specijanim biskopima ali ovo je drugacije. Pre par nedelja su me tako muz i deca odveli u Sony radnju da gledamo stvarcice , pa smo i tada malo gledali neki golf na TV-u . Znaci sada postoji i kucni TV na kome mogu da se gledaju 3D filmovi i emisije. Vi verovatno ovo vec znate ali meni je novo pa sam se sva odusevila i sada samo mastam kako cu da kupim 3D televzor.
Kad sam vec skrenula sa teme da vam jos ispricam o coca-coli i kokicama i ko sve dolazi u bioskop. Dakle coca- cola i kokice. Post smo stigli u bioskop deca naravno odmah daj mama kokice , pice, nachos, cokoladne bombonice
. Sve to dolazi u nekakvim paketima oznacenim brojevima. Ovaj jedan hoce paket broj 2 , ovaj drugi broj 4 . Ja naravno kupujem ni ne gledam sta je u kom posto verujem deci da znaju sta hoce. Kad ovaj mladji uzeo paket u kome imaju dve coca-cole ( medium size ) . Taj meduim size je btw ogroman , sigurno ima 400ml. Pitam ga ja zasto ce mu dve coca- cole , a on mi kaze : "Pa jedna za tebe mama." Ljubi ga majka. Ja Coca- colu inace ne pijem. Nikad . Cak ni ostala gazirana pica, ali rekoh sad sta je tu je , kad dete misli na mene popicu tu coca-colu pa ta bude. Ijaooo . Prvo nisam popila ni pola te dzinovske case , vec sam morala da dizem pola sale ko Dusko Dugousko u onoj epizodi kad islazi iz bioskopa ili pozorista ne secam se dobro :" Sorry, excuse me, pardon, ups , sorry." Posle mi se kokica takodje zagavila uzmedju zuba. Sto je to zeznuto. Nemas konac da izvadis taj delic kokice, a on ti smeta, ne mozes da se skoncentrises na fabulu radnje sto bi reklo Jelence.
Onda je tu pored nas dosla neka porodica malo nakon pocetka filma: mama, tata i dve devojcice , jedna oko 7-8 godina, druga 4-5. Ova manja je pile prekukalo. Sve vreme cuska oca i pita ga o cemu se radi, pa onda odjednom u sred neke scene : " I don't understand this daddy." , "When is the movie over" " I'm scared". Ne znam sta su mislili kad su poveli sitnu zesku decu na ovakav film. Dobro je dete i izdrzalo do kraja filma. Ja sam pomislila par puta , e sad ce da ih digne da idu kuci.
Eto. Sto se samog filma tice onako moze da se odgleda , ali nije nista specijalno, osim dobrih efekata.