News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Molbe, zahtevi, predlozi (za kontinuirano unapredjenje 7k...)

Started by Tromotorac, December 03, 2009, 10:57:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tromotorac

The bums will always loose.

E

Zasto su smajlici odjednom postalu plavi kvadratici sa znakom pitanja?

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Paramecijum

zamalo; kompatibilan je sa verzijama do 1.1.3, a ovo je 1.1.11.
Te nove verzije i potreba da se stalno instaliraju jebu stvar, jer se njima ispravljaju razne rupe u sistemu, ali modovi često prestaju da rade ili pobrljave.
Ponekad mod koji zvanično nije kompatibilan proradi, ali bi ga trebalo probati i testirati naživo na forumu, što može da obori sve i tako to...
Radim na svim vašim razumnim željama, ali efikasnost nije uvek na očekivanom nivou.

Smajli... idite u svoj profil i probajte da izbunarite verziju koja radi dok ne pronađem šta je problem.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Paramecijum

Evo, dodata je ignore opcija; odete u svoj profil i radite šta želite.

alan ford

missim a da se oladi malo sa tim ignorisanjem? 'El tesko da se preko postova ignorisanih preleti ili da se jednostavno preskoce?

sve fercera kako treba, zasto jebavati ale ako nema razloga?

Pijanista

E

Paramecijum

E

ok kako sada ovog prcka gore vidim a ostale smajlije ne vidim
misterija

Paramecijum

kada hoćeš da postiraš, nemoj da ideš na ovaj prozor ispod, quick reply, nego na veliki REPLY odmah ispod poslednjeg posta... pojaviće ti se smajliji.
Mada, ko zna koju si verziju namestila sebi u profilu.

slawen

Quote from: E on December 04, 2009, 12:20:23 AM
ok kako sada ovog prcka gore vidim a ostale smajlije ne vidim
misterija

Отвара очи.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

I sta bi sa "ignore" opcijom? Jel' uspelo kalemljenje ili nije?

Paramecijum

Izgleda da ovaj IGNORE mod ipak ne radi sa ovom verzijom SMF-a.

Daisy

Tromotorac

Ako se radi o softwareskom ignore-u, gde se nalazi dugme?

Hate mail

Narode, ne mogu da nadjem e-mail Patapija Polupitomog. Zamolio bih vas da pogledate po arhivama i pozovete ga.

Ja sam imao al' izgubio.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Tromotorac

Quote from: Hate mail on December 05, 2009, 12:56:35 AM
Narode, ne mogu da nadjem e-mail Patapija Polupitomog. Zamolio bih vas da pogledate po arhivama i pozovete ga.

Ja sam imao al' izgubio.

Jel' znas gde se kretao, sa kim je korespondirao.. koju marku pisace masine koristio? Mora da moze da mu se udje u trag. Srbija (i to uza) nemoze toliko velika da bude...  8-)

Daisy

Quote from: Tromotorac on December 05, 2009, 12:55:15 AM
Ako se radi o softwareskom ignore-u, gde se nalazi dugme?
sa leve strane ... kod mene ovako izgleda

Paramecijum

hm... nekome radi a nekome ne radi; možda zavisi od stila SMF koji se koristi, možda od instaliranih nekih drkalica u samom sistemu...

Tromotorac

Aaaa, nice!  xjap

PS. Radi kao podmazano. Na ovom "rumunsko plavom" SMF... sve je kako treba. Ini, Pijanista, Para - 'fala!

Hate mail

Izgleda da je registrovan pod tim imenom i na B92 forumu.

Ko ima nalog tamo neka mu posalje pp sa pozivom. Recite Hate zvao.

Hate mail

Wiz

Quote from: Tromotorac on December 03, 2009, 10:57:41 PM
sta bi sa "ignore" opcijom? Ima sanse da se ugradi?

Ovo je, garant, nešto related to moja malenkost. Još jedna "moralna gromada" koja se našla pogođena mojim "poganim jezikom".

Oh, nije li to ona ista "gromada" koja se godinama predstavljala kao žrtva komunističkog terora jerbo je iz četničke porodice, a ja "slučajno" saznao da je dotična "gromada" iz porodice oficira JNA?!

I takvi će meni da dele moralne poučke? Ajde! Mada, samo takvi meni i dele moralne poučke. Nabijem ih sve redom na Dedin kurac!

Tromotorac

Hate mail

vbo man

Zashto se samo na prvoj strani vidi ko je na forumu a kad udjesh ne vidish?
The light at the end of the tunnel is the train.

Daisy

кад уђеш на главни сајт, види се ко је на форуму
кад отвориш неки подфорум (остало, политика, уређење), види се ко је тамо
кад отвориш тему, онда се види ко чита ту тему

vbo man

Ah OK sad vidim...pre je bilo preglednije gore desno...ja corava xnerd
The light at the end of the tunnel is the train.

Paramecijum

Imate i mogućnost, gore desno skroz, ovaj red gde piše datum i vreme: 07-12-2009, 12:44:28, pa na samom kraju postoji jedno -+ kada se na njega klikne, ukida vam 2cm podataka pri vrhu koji su vaši i koji su tu samo estetike radi. Dakle, uklanjanjem toga, dobijate još bolju preglednost svega, ali svako treba da kljucne na to da vidi šta mu odgovara.
Ima ovaj SMF hiljade takvih začkoljica na sve strane, ali ko bi to sve proučio, posebno što u svakoj temi te stvari stoje na drugom mestu.

tarana

primećujem da sebe ne mogu da ignorišem.

nije da mi smeta..