News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Youtailor

Started by Ivan_D, March 30, 2010, 12:07:44 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

http://www.youtailor.eu/configurator/shirt/

BINGO!!!

Upravo mi stigla kosulja koju sam narucio i prezadovoljan sam. Konacna cena nekih 70 eura (100$) including shipping. Takvu kosulju nema sanse da nadjem ovde za manje od 150 eura i jos moram da trazim i trazim jer mi trebaju extra dugi rukavi i da ne bude mnogo siroka jer sam mrsaviji a visok.

Nisam do sad nikad kupovao odecu/obucu online. Za ovo video reklamu na www.moneybookers.com (online wallet koji cesto koristim za kockanje) i reko' 'ajd da pogledam. Sam dizajn kosulje traje dobrih 20 min. Biranje materijala, kragne, materijala za unutrasnju stranu kragne, biranje materijala za unutrasnju stranu manzetni, boja konca, boja konca za dugmad, boja konca za monogram, vrsta rukava, sirina rukava, na kojoj strani nosis sat (ako imas veliki sat rukav je na toj strani siri itd. itd.

Na kraju napises koliko si visok/tezak, oni ti preporuce veliciniu koju jos mozes da menjas (kragna, duzina, rukavi) itd itd.

Kosulja je super kvalitetna i prezadovoljan sam. Cak sam naruio i monogram na desnoj kragni, ali je mali i u boji kosulje tako da je sasvim neupadljiv.

Preporucujem svima. Sad gledam od nedavno imaju i zenske bluze. Da, trajalo je 4 nedelje od kad sam je narucio.

If you dine with the devil bring a long spoon.

alan ford

ja sam pre nekoliko godina bio u Hong Kongu i tu sam sa par poznanika otisao u cetvrt sa krojacima. Ovi su narucivali kosulje, odela, sakoe...gomilu stvari a sve upola jeftinije nego kada bi kupio u radnji. Plus sto je sve 100% po meri.
Ja sam kupio jedan sako i dve kosulje vise probe radi i od tada uvek preko emaila ugovorim sve sta mi treba.
Inace tek nedavno sam provalio da mi tip na unutrasnjem dzepu sakoa izveze prezime, naravno monogrami na kosulji su standard, i uopste sam zaista prezadovoljan.

Jelence

Cool sajt.
Ne da sam se naigrala sivenja kosulja... Aiiii, samo mi jos fali klovn ko maneken :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Колико теби траје једна кошуља?
Миссим, колико прања/пеглања то може да издржи, док не постане очигледно половна?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Pa ne znam tacno. Ne nosim kosulje cesto, ali predpostavljam da moze da izdrzi 100 pranja i peglanja dok se ne ohabaju rukavi i kragna. Ova je od dosta kvalitetnog pamuka.

Pijanista

Ti peglas kosulje???

slawen

Интересује ме колико циклуса може да издржи док се не примете први знаци "да није нова."

Беле кошуље носим по службеној дужности, па сам по том питању веома практичан: пошто морам да их мењам најмање једном дневно (не рачунајући неке евентуалне вечерње обавезе), то значи да морам да најмање 15 - 20 истоветних кошуља држим у оптицају, те да их занављам након максимум двадесетак прања, односно тромесечно.

Пазите за кога се удајете. :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Quote from: slawen on March 30, 2010, 06:19:55 PM
то значи да морам да најмање 15 - 20 истоветних кошуља

devet i po nedelja?    :)

slawen

Pareski do

Када жена купује кошуљу она је заљубљена.
Када је пегла она је удата.
Ако пева док то ради она је и једно и друго.
- Дали, ако је веровати рекламама у ГСП

slawen

Quote from: Pareski do on April 18, 2010, 12:17:58 AM
Када жена купује кошуљу она је заљубљена.
Када је пегла она је удата.
Ако пева док то ради она је и једно и друго.
- Дали, ако је веровати рекламама у ГСП
?

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

Па јес, вала, он је носио оне уштиркане крагне...

Ivan_D

Ah, stara dobra Svrbija. Hteo da narucim ocu za rodjendan kosulju. 15 min je dizajnirao, isao da narucim, prc - nema Srbije medju zemljama u koje salju. Znaci ima Bosna, ima Makedonija, Albanija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija... Svrbija nema. Ni pod Srbija, ni pod Jugoslavija, ni pod nista.

Stvarno su Srbi jedan neverovatan narod.

Hate mail

Probaj neki saIt sa made-to-order saobracajnim znakovima.

Che2

Quote from: Ivan_D on June 05, 2010, 06:16:29 PM
Ah, stara dobra Svrbija. Hteo da narucim ocu za rodjendan kosulju. 15 min je dizajnirao, isao da narucim, prc - nema Srbije medju zemljama u koje salju. Znaci ima Bosna, ima Makedonija, Albanija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija... Svrbija nema. Ni pod Srbija, ni pod Jugoslavija, ni pod nista.

Stvarno su Srbi jedan neverovatan narod.

mi samo pratimo trendove globalizacije. koji ce nam moj taj individualizam, razlicitost, posebnost i ostale djakonije...    trazili ste gledajte!   :mrgreen:
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

Za tebe je deportacija, ne globalizacija.

Tromotorac

Za ChegeCvarke je zatvor i izolacija, a ne deportacija.
The bums will always loose.

slawen

Quote from: Tromotorac on June 06, 2010, 04:00:19 AM
Za ChegeCvarke je zatvor i izolacija, a ne deportacija.
Па то је и мислио, депортација у Србију.

Tromotorac

Touché.

Jeli Slawene, kad si ti znao da treba da budes/postanes advokat?
The bums will always loose.

slawen

Кад нисам постао ништа друго.

Che2

hatemi, nikako da te upitam sto se ti toliko sekiras za saobracajne znakove kad prema sopstvenom priznanju samo pilotiras sa tim crnim zrakomlatima!?   8-)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!