News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

O cemu se radi u ovoj zavrzlami?

Started by Jelence, May 12, 2010, 07:23:40 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Nisam pametna...

Cesto sam nocu budna, i onda kad kresnem TV (vrlo retko, obicno sam na netu ili citam knjigu) naletim na TV shopping, americki fudbal, filmove is ranih 70tih, i ovo cudo:

3 Way Ladder Match: AJ Styles Vs. Jerry Lynn Vs. Lo Ki

WTF?
O cemu se ovde radi?
Ajde da su samo "bokseri" i ring, nego ima i publike koja je cini se pravo iznenadjena sto je ovaj pobedio a onaj izgubio. Meni se cini da se sve zna unapred. Kao da vezbaju sibanje za sledeci holivudski blokbaster.

Samo jos treba da neko kaze da ima i kladiionica u vezi toga ko ce da pobedi u duelima.

Od nedavno su uznapredovali pa bude trisome u ringu. Valjda ljudima dosadilo da gleda dvojicu sto se namesteno mlate, falilo jos malo uzbudjenja. E kad ih je trojica, tu se ne zna ko koga cime i gde.

Mislim da ih je davnih dana Efraim Kishon spominjao, al tad mi nije bilo jasno o cemu pise... Sifra "svi su upuceni" ko gde udara i ko pada a ko skace.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

:lol:
Bolje bi bilo da kresnes nesto konkretno.Kako mozes da gledas te bulidze i buzdovane nije mi jasno.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Миссим, ОВДЕ нема фолирања:

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

slawen

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Jelence

PS. Evo sta mi je reko ovaj moj anti-virus:

"This Web page has been identified as Dangerous."

Bas se pitam zasto.

Pijanista

Quote from: Jelence on May 14, 2010, 08:12:59 PM

Bas se pitam zasto.

Mosh ostanesh trudna. 3D jebiga...

slawen

А за коју страну, душо?

Jelence

Quote from: Pijanista on May 14, 2010, 08:21:18 PM
Quote from: Jelence on May 14, 2010, 08:12:59 PM

Bas se pitam zasto.

Mosh ostanesh trudna. 3D jebiga...

Logican sled posle 1D i 2D...

Ivan_D

Ja isto nisam nikako razumeo taj wrestling dugo jer sam to posmatrao kao i ti - kao borilacku vestinu. Onda mi je jedan covek objasnio da su ti ljudi vrhunski sportisti i da to treba da se posmatra kao atletika, ne kao borilacka vestina. Otada mi to sve ne izgleda toliko glupo.
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Иване, тебе нема, нема, па...

Jelence

Quote from: Ivan_D on May 17, 2010, 07:21:31 PM
Ja isto nisam nikako razumeo taj wrestling dugo jer sam to posmatrao kao i ti - kao borilacku vestinu. Onda mi je jedan covek objasnio da su ti ljudi vrhunski sportisti i da to treba da se posmatra kao atletika, ne kao borilacka vestina. Otada mi to sve ne izgleda toliko glupo.

Falim te Boze da mi neko odgovorio na pitanje...

Atletika??

Znas sta meni nije jasno? Oni se namestaju i cini se da su se unapred dogovorili ko ce koga da hvata za nogu i da baca u publiku. A opet ima onaj sto je pobedio i onaj sto je izgubio (verujem da ima i sportska kladionica?). Za koje pare izgubi ovaj sto je izgubio?

I druga stvar, malo su povukli na Dzeri Springera - Dzeriju je islo dobro sa njegovim freak show-om, a onda je to ljudima dosadilo pa su gosti poceli da se pljuju na licu mesta... pa da se biju... i tako redom. Tako i ovi, prvo je bilo regularno (namesteno) 1:1 tabacenje, a onda su poceli 3-some, 4-some itd. Pa stolice, pa bacanje izvan ringa i jurnjava po publici... Idi begaj. Cirkus.

Ko to gleda? (Onaj ko ne moze da zaspi a mrzi ga da ode u sobu po DVD).