News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

inat

Started by alan ford, June 02, 2010, 01:55:18 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alan ford

pre par nedelja moja deca cula pesmu od Vajte (Sead Memic) "zlatna ribica", odusevili se i sada traze svaki dan po nekoliko puta. Do obdanista i u povratku par puta minimum.

ukratko ribar je uhvatio zlatnu ribicu koja je ponudila da mu ispuni jednu zelju, ovaj zabezeknut kako jednu kada je obicno tri, ova mu odgovori da je i to dovoljno da bude srecan i bogat ali on je baca u vodu jer ako ne moze tri nece ni jednu.

Dopalo mi se jer na duhovit nacin opisuje balkanski karakter, prilicno iracionalan i najcesce stetan ali tako prepoznatljiv.

ZLATNA RIBICA - SEID MEMIĆ VAJTA

Jelence

Dal si se zabriuno sto se deci dopala bas ta pesma? :)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

alan ford

sta znaju deca sta je inat...

Che2

u mom kraju se kaze: "uz inat i magarac crk'o..."    :x

eto alane, objasnjenje za klince u kratkim crtama.    :mrgreen:
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Pijanista

Moji volidu "Guzonjin sin"

Ivan_D

uh covece ja sam na tu pesmu otkidao kad mi je bilo 8-9 godina. u prodavnici kod nas nije bila da se kupi ploca i ja za neke pare sto sam imao kupio kasetu iako nismo imali kasetofon i onda stalno isao kod komsinice da je slusam. Bila je druga pesma po redu secam se i stalno sam namotavao i premotavao sto se komsinici nije mnogo bilo svidjalo.

Moj mali inace jako voli medo brundo i stalno to peva (tj. kad ne ide okolo i ne vice 'motherfucker, motherfucker' ili nesto iz arsenala ceskih psovki sto je naucio).
Juce mu bio prvi dan u obdanistu. Bio je tamo samo pola dana i kad smo oko jedan otisli po njega zatekli smo ga kako se rve sa decakom od 5 godina (on je tek napunio 3 ali je jako velik za svoj vek). A jedan manji decak nam prisao i rekao nam da je "nas Janecek svu decu tukao"  xrotaeye

If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Quote from: Ivan_D on June 02, 2010, 05:46:55 AM
uh covece ja sam na tu pesmu otkidao kad mi je bilo 8-9 godina. u prodavnici kod nas nije bila da se kupi ploca i ja za neke pare sto sam imao kupio kasetu iako nismo imali kasetofon i onda stalno isao kod komsinice da je slusam. Bila je druga pesma po redu secam se i stalno sam namotavao i premotavao sto se komsinici nije mnogo bilo svidjalo.

Споро напред, брзо назад? Хммм, то код жена обично пали, чудна нека та твоја комшиницама.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

E I ja sam imala tu Vajtinu plocu.
!ila je tu I ona stvar
Prevari me jednom
Prevari me drugi put
Nikad vise srce
Prevarit me neces
Drugog voli
Ona drugog voli...

I ona
Budi dobra
Do oktobra :)

Nasa deca ne slusaju domacu muziku posto je ni mi ne slusamo.
Ali je zato maji bebe djuskao sa mnom na jednoj svadbi u nedelju uz trubu,violinu,harmoniku sve od one svilen konac,preko niske banje do moravca.