• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Покажите своју DVD колекцију!

Started by Васа С. Тајчић, 05-05-2011, 21:32:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

Cuj 75 ok za propalu tehnologiju ok
7.5 je puno
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Propala tegnologija - UHD HDR remasteri svih filmova i tona bonus materijala.

https://www.amazon.co.uk/Golden-Harvest-Limited-Blu-ray-Region/dp/B0C2PR4ZZY

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Truba

Cujem i ploce prodaju levatima haha
Jbt ljudi jednostavno uzivaju da ih naguzuju prodajuci im istu stvar 34 puta umotano drugacije

Ajd jos da pogledaju to...nego stoji neotpakovano
Onda nasljednik to zafrljaci u smece ili proda na buvljaku
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Васа С. Тајчић

Quote from: Black swan on 11-08-2023, 01:03:56
Cujem i ploce prodaju levatima haha
Jbt ljudi jednostavno uzivaju da ih naguzuju prodajuci im istu stvar 34 puta umotano drugacije

Ajd jos da pogledaju to...nego stoji neotpakovano
Onda nasljednik to zafrljaci u smece ili proda na buvljaku
Јесте, захваљујући мом кратком памћењу у периоду од петнаестак година купио сам четири верзије "Profondo rosso": аустралијски DVD, ограничено енглеско издање на два Blu-ray диска, опет енглеско издање на два Blu-ray диска али ремастеризовано и на крају ограничено енглеско издање на два Ultra Blu-ray диска. Жао ми је што немам италијанско издање које је имало верзију у високој дефиницији на DVD диску у формату WMV-HD, мислим да се само још Терминатор 2 могао наћи у оваквом формату а то је било пре појаве HD-DVD и Blu-ray дискова.
На жалост, Брус Лија сам много скупље платио од 75 евра, цена је била 106 фунти плус ПДВ плус увозно царињење за физичка лица.
У септембру долази Gregory's Girl Ultra Blu-ray.
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Васа С. Тајчић

Набавке преко британског Амазона постају све напорније пошто све шаљу преко ДХЛ а локална фирма царински преглед до лимита за царињење и ПДВ наплаћује фиксно 5 евра.
Моја колекција дискова

Truba

Васа С. Тајчић

Quote from: Black swan on 29-09-2023, 22:13:39
i treba vas derat

Домобран (што за тебе није било каква увреда, напротив), није лепо да ми стајеш на муку.

Један примерак је поклон за једног великог познаваоца азијског филма. Требало је да поред књига овде буде и комплет филмова Мајка де Леона на Blu-ray али је на жалост заглављен негде у Германији и тешко да ће доћи до Сајма књига.
Моја колекција дискова

Truba

Ja nisam sluzio vojsku za razliku od pola foruma
A druga polovica se identificira ko zene
Ima li ista da vam nije propalo...sfrj srj sicg s sik dvd
Kakav niz sve promasaj do promasaja

Васа С. Тајчић

Врло ретка роба из Вардарске Македоније

Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Ретка роба из Норвешке, нисам дивидијеве куповао не знам откад. На фактури ми је неко наше горе лист пожелео срећну Нову годину на српском али постоји проблем пошто ми нису испоручили још два диска са Амундсеновим експедицијама које сам мислио да поклоним. Срећом да на обрасцу CN23 за садржај пакета стоји 3 диска да не доказујем да у овакав пакетић не може да стане пет дискова.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Врло брзо је стигло али је паковање никакво, срећом није се било шта деформисало при транспорту.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Био је попуст у продавници powerhousefilms.co.uk па реших да узмем и Жана Ролена чији нити један филм нисам до сада гледао.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

У транспорту су један Ultra Blu-ray диск класичног франсуског филма, један Blu-ray о освајању Монт Eвереста и један италијански филм врло згодног назива за данашње време "Истрага над беспекорним грађанином". Такође су купљена два комплета са ђало филмовима у Сједињеним Државама и Великој Британији, мислим да има четири "апгрејда" са ДВД-ија.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Моја колекција дискова

12

Truba

Васа С. Тајчић

Giallo Galore!

Први комплет "Заборављених ђало филмова" Сирћетног Синдрома је потпуно заслуживао тај назив јер док није најављен, нисам до тада чуо ни за један наслов из њега. Међутим, сваки наредни комплет је имао макар један филм који је био шире познат. У овом петом издању, не само да сам чуо за све филмове него сам их имао одавно на ДВД.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

За један дан од Милана до Београда, а онда пауза, мислим да Ђура није блокирао аеродром него железничку станицу.
Моја колекција дискова

Truba

Васа С. Тајчић

Стигла је наруџбина али са пакетом као да је неко играо фудбал па су паковања оштећена. Било би много боље да пошиљке пакују како треба него да се после натежемо око обештећења.
Моја колекција дискова

Meho Krljic

Da, mislim, jasno je da ovo kupuju samo hardcore zaluđenici kojima jeste bitno da sve bude neoštećeno i u svakom pogledu perfektno, zaista bi morali da se više trude oko pakovanja. S druge strane naša carinska služba je... sadistička.

Васа С. Тајчић

Quote from: Meho Krljic on 14-08-2024, 13:41:29
Da, mislim, jasno je da ovo kupuju samo hardcore zaluđenici kojima jeste bitno da sve bude neoštećeno i u svakom pogledu perfektno, zaista bi morali da se više trude oko pakovanja. S druge strane naša carinska služba je... sadistička.
Криво ми је да је пакет третиран тако лоше иако је плаћена најскупља поштарина за овај Абсурдистан а превозник је UPS.

Моја колекција дискова

Meho Krljic

Džukci. Ako ništa drugo, sadržaj je zaista impresivan.

Truba

ne loži bezveze tog dinosaura
to je droga što radi i ovisnost

Васа С. Тајчић

Quote from: Truba on 14-08-2024, 23:48:01
ne loži bezveze tog dinosaura
to je droga što radi i ovisnost

Домобран, са усташом си прешао у ХОС (Хрватске оружане снаге) па ме твоје мишљење више не интересује.
Моја колекција дискова

Truba

nisam se tebi obraćao arheološka iskopino

to je nama komunizam donio...posebno kod srbijanaca
da je nacija zlo (sem srpske) i da je svaka vojska i vlast sem srpske loša

znači i tebe je HVO i HV opalio po pičci pa sad pjeniš

Васа С. Тајчић

Изгледа да ће комплет са три филма Дина Ризија бити ускоро послат. Комплет је наручен заједно са немим класиком Haxan који излази у октобру.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Ово је послато у најобичнијој коверти па ме чуди да је стигло неоштећено.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

У овој едицији су љубитељи до сада финансирали објављивање 48 филмова, ваљда ће једног дана изаћи и "Крвави пут".
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Искористио сам попуст у продавници американског Сирћетног Синдрома и наручио још један комплет "заборављених" ђало филмова и комплет филмова једног мексиканског експлоатационог великана.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Поново ће ићи попуст у продавници Сирећетног Синдрома од петка а до понедељка важи попуст у продавници Powerhouse Films па не знам где да распоредим моје оскудне ресурсе: на секси комедије Стенлија Лонга, мексиканске експлоатационе филмове о Санту, Жени Пантеру и Жени Слепом Мишу од Ренеа Кардоне старијег, Жана Ролина у UltraHD, Универзалове ноар филмове, криминалистичке филмове Тода Слотера, Романа Поланског у UltraHD, Ренеа Кардону Старијег, Карлоса Табоаду....?
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

На крају су наручена следећa Индикатор издања:
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Шест хиљада примерака "Вештичарења кроз векове" је плануло за два месеца. Три хиљаде копија комплета криминалистичких филмова Луја Фејада је такође распродато у сличном периоду (ово нисам уграбио). Толико о кризи физичког медија у неким нишама.
У Шпанији сам преко Германије повољно узео ово

Штета што је "España Dividida: La Trilogia en Color: La Guerra Civil; El Franquismo; Franco, la Vida del Dictador" поскупила са осам евра на 20 па је то остало за неки други пут.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Светски ноари су стигли у Франкентал, Германија.
А пре неки дан сам наручио ово издање, излази у априлу
[SPOILER]https://cdn.shopify.com/s/files/1/0092/7504/8033/files/orig_32722885.jpg[/SPOILER]
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

У транспорту су Универзалови ноари #2, један Ролен и један просечни ђало (Blu-ray, 2 x Ultra HD Blu-ray).
Моја колекција дискова