• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Truman

Quote from: Truba on 05-03-2025, 14:14:22
šta će ti babe na forumu

Drži se ti tvog Trumpa...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

džin tonik

ne bih se bas mijesao, previse sam ja star za zenska pitanja, ali ne treba ocajavati. za svaki problem postoji rjesenje:

Vučić: Hoću da čujem probleme građana i šta možemo zajedno da uradimo

tomat

Quote from: Truman on 05-03-2025, 17:55:46
Quote from: mac on 05-03-2025, 14:49:34
Svako je dobrodošao.

Svako je dobrodošao, al iz nekog razloga sve (pametne) žene zaobilaze forum. Nije dibuk prva...Ipak to nešto govori o ovom mestu, da ne kažem o nama preostalim forumašima.

A Meho brt, otero je Skalopa a neće žene.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

dark horse

Meho je oterao skalopa i žene da bi napravio gej idilu sa Trumanom, a ovaj još ne kapira!!  :evil:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truman

Quote from: dark horse on 05-03-2025, 20:54:03
Meho je oterao skalopa i žene da bi napravio gej idilu sa Trumanom, a ovaj još ne kapira!!  :evil:

Eh, da jeste. I dalje me boli ono njegovo odbijanje mog poziva na pivo.

dark horse

Pa, lukav. Neće da rizikuje prekid virtuelnog odnosa. Ovako je sigurica.

Trumane, trebaš još mnogo da učiš, a vremena je ostalo relativno malo.  :(

Truman

Ili je naprosto video moje slike i uvideo da nisam njegov tip.

dark horse

Ne verujem da te je baš toliko ozbiljno razmatrao. Svakom od nas je dovoljna samo jedna osoba za sreću, a on je već oženjen!!  :lol:

Truman

Otkud ti znaš...

Usput, otkuda ta maliciozna insinuacija da je Meho oterao scallopa? Nije da sam dotičnog preterano simpatisao ali sam poštovao njegove godine i CV.

dark horse

Misliš da laže da je oženjen?

scallop znači mekušac... zlobne insinuacije na stranu, imam teoriju da je on oduvek smatrao da je previše osetljiv za ovo mesto i da je čudo što je i ovoliko ostao...

Truman

Ne, nego da mu je jedna žena dovoljna.

Možda je scallop preosetljiv ali kakve to veze ima sa dobrim Mehom? On ne bi ni mrava zgazio.

dark horse

Biti druga svirala u bilo čijem životu Trumane je put u ozbiljna razočarenja. Malo sam šokiran šta pišeš, zato ti nisam odmah odgovorio. Seks je samo seks, ne znači baš ništa. Pročitaj još jednom šta sam napisao, stvarno mislim da važi za svakog.

Ja sve te "zlobne komentare" doživljavam kao zezanje. Ne možeš "oterati" nikog ko ne želi sam da ode. Podrazumeva se da se boriš za ono što želiš. I da želiš da se boriš. Implicirano je puno puta da sam ja npr. "oterao Batu", niti sam to želeo, niti me je ikad zanimalo. Eno ga još piše.

Meho Krljic

Quote from: Truman on 05-03-2025, 21:04:45
Quote from: dark horse on 05-03-2025, 20:54:03

Eh, da jeste. I dalje me boli ono njegovo odbijanje mog poziva na pivo.

Ja... ja se toga uopšte ne sećam  :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

dark horse

Meho Krljic

Ha, istina je da često koristim Šojićeve formulacije u svakodnevnom obraćanju kolegama i ukućanima, ali se čak ne sećam ni ove scene!

Truba

svi jesu dobrodošli na ovaj forum
ali mlađe koke najviše
sta ce nam stara grla?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Svako je dobrodošao.

Svako je dobrodošao, al iz nekog razloga sve (pametne) žene zaobilaze forum. Nije dibuk prva...Ipak to nešto govori o ovom mestu, da ne kažem o nama preostalim forumašima.
skontaju ovdje kako ipak nisu tolko pametne
nego samo prosjek
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

mac

To je valjda svako za sebe već skontao ovde. Mi koji smo ostali smo više kao oni Džeriji koje Rikovi ostave u prihvatnom centru, i posle zaborave na njih.

džin tonik

previse se komplicira, stvari stoje mnogo jednostavnije:
ako truki na pivo poziva mehu, a ne zene, naravno da ce zene napustiti forum i potraziti novo okruzenje koje bi im pruzilo paznju. to su elementarne stvari.

Truba

pivo i jest za žene
ja pijem jeger
za grlo
ona d je imala seksi noge
dje je ona

Truman

Quote from: Truba on 06-03-2025, 11:33:29
Svako je dobrodošao.

skontaju ovdje kako ipak nisu tolko pametne
nego samo prosjek

Samo se ti teši. Verovatnija istina je da neće da imaju posla s kretenima. I otuda "gej parti" na ovom forumu. Mislim da bi trebalo malo da se zapitamo kako smo došli dotle.

dark horse

Nažalost, to što ti pričaš Truki je drevna istorija.

50% žena danas očekuje od muškaraca ono što same ne nude, ostalih 50% žena očekuje nešto što je nemoguće, nerealno i ne postoji (da im muškarac istovremeno posvećuje sve vreme, da mu diktiraju i da bude uspešan u poslu, tj. da bude onaj koji svima drugima diktira, naprimer).

Što nijedan muškarac nije ustanju da obezbedi, pusti nas na Sagiti.

Kad neko ima nerealna očekivanja uglavnom je u problem u njima, tj. ženama, a retko u drugima, tj. muškarcima.

Ali dobro sad, živimo u takvim vremenima. Naredne generacije biće pametnije.

Truman

Mislio sam na forumska očekivanja, ništa seksualno. :D

dark horse

Malo za promenu?  :evil:

džin tonik

mnogo je i do zatrovane atmosfere. zene ne vole neumjesne, nategnute i snazne izraze poput "kreteni" i naravno da ce otici. mnogi smo skretali paznju na kulturu izrazaja, izrazavanja, ali djabe, neki nikad nece nauciti.

Truba

Bolje gej parti nego frigidne babe

Truman

Quote from: Truba on 06-03-2025, 18:48:13
Bolje gej parti nego frigidne babe

Sve do 50 je ok, a možda i posle.

Truba

Sta ima Makron
Ili bolje rec Mikron

Truman

Quote from: Truba on 06-03-2025, 22:46:22
Sta ima Makron
Ili bolje rec Mikron

Ovo je pojam koji za njega koriste srpski desničari, gosti Balkan Info kanala i slični profili. Na niske grane spao si Trubo.  xyxy
Macron je jedan pristojan političar.

dark horse

Inače, ovo sa ženama može i da se tumači drugačije. Možda smo im jednostavno dosadili, postali smo previše normalni i ličimo na njihove muževe, primerke muškaraca kakve već imaju kući.

Truba

Truman je dio problema i muški ko on
previše daje pozornosti ženama na internetu
šta su one?
slova na ekranu

bez nudesa neću da pričam

Truba

Quote from: dark horse on 07-03-2025, 10:27:43
Inače, ovo sa ženama može i da se tumači drugačije. Možda smo im jednostavno dosadili, postali smo previše normalni i ličimo na njihove muževe, primerke muškaraca kakve već imaju kući.
da su kvalitetno udate ne bi mogle na forum od obveta dolaziti nego neke šonje našle

Truman