• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

AURA

Started by Truman, 27-06-2011, 23:36:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Jedan nepozani Amer mi je preko fejsa gledajući moje fotke opisao moju auru, dao analizu čakri tj. moje ličnosti. I bio je u pravu...
Ovih dana radim jednu vežbu, voleo bi da i sam imam tu sposobnost.
Koje je vaše mišljenje u Auri, imate li neko iskustvo isl...

za one koje zanima - vežba: Uzmete papir A4 i na sredini nacrtate punu crnu tačku veličine zrna graška. Onda stavite šaku na papir tako da vam tačka bude između srednjeg i domalog prsta...i gledate u kružić par minuta...i tako svaki dan. Ja nešto vidim, ali ne znam da l je to moja aura ili optička varka usled kontrasta belo-crno...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Lord Kufer

To što vidiš jeste optička varka.

Truman

Skontao sam...al voleo bi da mogu da vidim pravu auru. :)

Lord Kufer

Uz ivicu bilo kog predmeta vidi se nekakva aura. Ima jedna tamna linija, pored nje svetla. Mislim da se širina te aure može kontrolisati menjanjem fokusa u oku.

Neki ljudi tvrde da to nešto znači.

Iz mog iskustva, intuicija ne mora da ima prateći vizuelni efekat.

Meni su radili horoskopsku procenu ličnosti i ona se skoro uopšte nije razlikovala od one urađene na osnovu testova inteligencije i karaktera. Kako je to moguće - pojma nemam.

Truman

Preko fejsa sam našao dve osobe iz inostranstva koje su mi gledale auru i rekle vrlo tačne stvari za moju ličnost. Samo što se bojim da nikada neću imati tu sposobnost gledanja...

Barbarin

Džejms Redfild Celestrinsko proračanstvo za početak pa imaš još 2 romana, ako te zanima tako nešto.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Truman

ok, hvala. Video sam tu knjigu u knjižari...