• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Satanizam, sekte, Crna ruža...

Started by Ghoul, 29-01-2012, 02:30:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dr00d

Quote from: zakk on 01-02-2012, 19:39:34
Tim Minchin's Storm the Animated Movie

...and getting shitty at good looking hippies
with fairies on their spines and butterflies on their titties...

:D
There's no saint like a reformed sinner.

Nightflier

Quote from: SVAROG on 01-02-2012, 20:45:29
Ja se redovno vozikam taksijem, i taksista mi prica da poznaje svaku zivu gataru, vracaru, proroka, ma sta ti na pamet padne.
Zato sto je narod koji ide tamo MASOVAN!
On covek se jezi od pomisli koliko naroda to radi.... ali to ti je provincija, Zajecar, okolna sela su ti puna kojekakvih "leptirica".

Gule se valjda setao i obilazio, al nikako da pita za te konkretne znalce, da ih obidje, napravi koji intervju, baci poneku vradzbinu... :twisted:

Ja da lovim vestice, ih, dosad bi imo nakupljenih lobanja na zidu u kolekciji...ihaaaaa...a dovoljno da udjem u taxi i odvezem se... hehe...

Sram ih bilo, sektasi jedni....

Narod je masovan??
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Ugly MF

Najtflajer - (T)ROLLING THUNDER

Rolling Thunder arcade 1/2

Vidi mene protiv sektasa... :)
A kakav je tebi narod? Masivan?

scallop

Quote from: Nightflier on 01-02-2012, 20:01:05

Manje-više, imaš dve kategorije vikana: 1) zamlaćene fanove Tolkina i nju ejdža; 2) ljude koji su isprobali raznorazne okultne sisteme i ezoterijska verovanja, pa su se našli u svojevrsnom vaninstitucionalnom gnosticizmu.

Ne mogu da se uzdržim: U koju grupu da te turim?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

Quote from: Nightflier on 01-02-2012, 20:06:49
E, postoji verovanje da ako ti za manje od godinu dana smrt dvaput obiđe kuću, doći će i treći put. Da bi se predupredilo da umre neko od ukućana, žena prekolje petla i napravi sanduk od kartona. Kada su iznosili sanduk sa njenom svekrvom iz dvorišta, ona donese i taj sa petlom da ga pop opeva - a ovaj, pošto je mlad pop, pa ne zna običaje - popizdi na sav glas i maltene razbuca sahranu zato što to nije hrišćanski.

Smejao sam se do suza. :)

Meni su 1991. u 4 meseca umrli stric i deda. Tata je jedva zaustavio sumanutu tetku iz Iđoša, već vitlala sikirom po avliji, da prikolje petla i ubaci mu glavu dedi u sanduk. Koliko znam, u našem šoru se pevac koristi samo u slučaju kad dve muške glave odu iz kuće u kratkom vremenu, pa onda menja treću.

Još jezivija mi bila priča pokojne baba-strina Miline. Žena je imala kutiju od cipela i njoj čuvala sve umrlice, kako ko naš krepa, prva parta ide njoj. E, u istoj kutiji je imala i spisak kad se ko od dece u široj familiji rodio. Crno na belo, imala je dokaz da kad god bi neko iz familije umro, u roku od par meseci bi se neko i rodio da popuni rupu. Nije bilo bitno dal je iz iste kuće, bitna bila cifra, a cifra je štimala 100%.

Deda mi je inače sahranjen sa barem kilo bombona pod nogama. Kako je koja baba prilazila sanduku, spuštala je unutra kesicu "pozdrava" za nekog njenog. Nije da mi žao što nisam čest na sahranama, ali taj običaj baš davno nisam video.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Hiperhik

U selima iznad Gornjeg Milanovca običaj je da se, nakon sahrane, preko sveže humke prebaci beli čaršav, a onda se na to postavi posluženje, za dušu preminulog. I svi stoje pored groba i poslužuju se, kao sa trpeze.

Kinda spooky, zapravo.

Dr00d

Meni je zanimljivo kako ovi "pravoslavci" što se busaju u grudi i slave ime Njegovo uvek pune gaće kad neko krene sa babskim pričama o vešticama i kletvama. Niko od njih nije rekao nešto u fazonu ne postoji to, postoji samo Bog koga priznaje naša crkva... ne, svaki se pokenja i nada se da jednog dana na njege neće biti bačena kakva kletva. Ovo je uvek ovako u ruralnim područijima, mada znam neke iz urbanih sredina koji se hvale pravoslavljem, a u duši štrecaju od paganskih običaja  :)

Ugly MF

Sta , ima nas jos Pravoslavaca ovde? Koji su ti?

Nightflier

Quote from: scallop on 01-02-2012, 21:34:25
Quote from: Nightflier on 01-02-2012, 20:01:05

Manje-više, imaš dve kategorije vikana: 1) zamlaćene fanove Tolkina i nju ejdža; 2) ljude koji su isprobali raznorazne okultne sisteme i ezoterijska verovanja, pa su se našli u svojevrsnom vaninstitucionalnom gnosticizmu.

Ne mogu da se uzdržim: U koju grupu da te turim?

U prvu, naravno. Doduše, kada porazmislim kako mi draga izgleda, a kako ja izgledam - nameće mi se zaključak da sam bar jednu bajalicu promrljao kako treba. :D
First 666

Nightflier

A propo te klope po sahranama - ti su običaji svesrpski, a možda i svebalkanski; ne znam da li Hrvati imaju nešto slično, ali nekako mi je logično da imaj. Nažalost, to se sada izobičajilo. Meni su kao klincu Zadušnice bile super. Baba izađe na groblje sa onom ogromnom pletenom korpom (zovemo ih "grobljanske", inače) punom klope. A na groblju celo selo - fala Bogu, oko pradedinog groba su grobovi familije i porodičnih prijatelja. Onda sledi razmena klope: Svakome u tanjir sarma, parče mesa, sir, nešto slatko sa strane... Odnesemo punu korpu, donesemo punu korpu. A ako neka žena ne spremi dobru klopu za Zadušnice - celo selo bruji o tome. Skandal! :D

Inače, ritualno, petao menja domaćina. Zato se petao i kolje i baca u temelj, ili kada se diže krov na kući. Takođe je i glasnik između dva sveta, ovog i onog, pošto najavljuje zoru.  Eto, Stevo, koliko su Iđoš i Žabari blizu. :)
First 666

Nightflier

Quote from: Hiperhik on 01-02-2012, 21:52:16
U selima iznad Gornjeg Milanovca običaj je da se, nakon sahrane, preko sveže humke prebaci beli čaršav, a onda se na to postavi posluženje, za dušu preminulog. I svi stoje pored groba i poslužuju se, kao sa trpeze.

Kinda spooky, zapravo.

I u mom kraju. Kao i na svaku daću.
First 666

angel011

Quote from: Nightflier on 01-02-2012, 22:21:26
A propo te klope po sahranama - ti su običaji svesrpski, a možda i svebalkanski; ne znam da li Hrvati imaju nešto slično, ali nekako mi je logično da imaj.

Ne znam da li se jede baš na sahrani ili kad se ljudi vrate odatle, ali znam da se sprema tona hrane.
We're all mad here.

Ghoul

Quote from: SVAROG on 01-02-2012, 20:45:29
Gule se valjda setao i obilazio, al nikako da pita za te konkretne znalce, da ih obidje, napravi koji intervju, baci poneku vradzbinu... :twisted:

pitao sam, al izgleda pogrešne.  :cry:
trebalo je da pitam nekog pravoslavca!  :|
https://ljudska_splacina.com/

angel011

pravoslavca ili Pravoslavca?  :mrgreen:
We're all mad here.

Ghoul

Джон Рейнольдс

Време је за мали музички интермецо с једним од најгорих бендова свих времена игде:

Galija - Pravoslavlje

:twisted:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ugly MF

interesantno....
Pazi sta sam oduvek obozavao i svima toplo preporucujem...

Mercyful Fate "Come to the Sabbath"

Alex

Quote from: Dr00d on 01-02-2012, 22:01:07
Meni je zanimljivo kako ovi "pravoslavci" što se busaju u grudi i slave ime Njegovo uvek pune gaće kad neko krene sa babskim pričama o vešticama i kletvama. Niko od njih nije rekao nešto u fazonu ne postoji to, postoji samo Bog koga priznaje naša crkva... ne, svaki se pokenja i nada se da jednog dana na njege neće biti bačena kakva kletva. Ovo je uvek ovako u ruralnim područijima, mada znam neke iz urbanih sredina koji se hvale pravoslavljem, a u duši štrecaju od paganskih običaja  :)

U Boga veruju, a za veštice znaju da postoje.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Plut

Quote from: angel011 on 01-02-2012, 22:34:12
Quote from: Nightflier on 01-02-2012, 22:21:26
A propo te klope po sahranama - ti su običaji svesrpski, a možda i svebalkanski; ne znam da li Hrvati imaju nešto slično, ali nekako mi je logično da imaj.

Ne znam da li se jede baš na sahrani ili kad se ljudi vrate odatle, ali znam da se sprema tona hrane.

Kod mene se daća organizuje posle sahrane i to u pokojnikovoj kući, sada po novim običajima zakupi se kafana pa tamo. Ili, ako je groblje moderno i ima salu, može i tamo. Kuvaju domaćica, rođake i komšike ili, u drugoj varijanti, ketering odradi poso. Na gorblje se nose pogača, rakija, kafa i cigara (ako je pokojnik bio pušač) i to na 7 i 40 dana.

Samo sam jednom bila na dženazi (muslimanska sahrana-za one koji ne znaju) i to u Sarajevu, tj. nisam bila baš tamo pošto sam žena, a one uglavnom ne idu na dženaze. Mi smo učile tehvid u pokojnikovoj kući. Naravno da sam se pojavila gologlava te sam za tu svrhu dobila providnu maramu, samo da pokrijem glavu. Sedele smo u krug, držeći ogromnu brojanicu, glavna je izgovarala neku molitvu, ostale ponavljale i tako to. Ja sam samo pratila šta rade. Interesantno je da kuknjave i naricanja nisu dozvoljena da se ne bi remetila pokojnikova duša. Bome, ni raznih đakonija nisam videla.

Dr00d

Quote from: Alex on 01-02-2012, 23:44:55
U Boga veruju, a za veštice znaju da postoje.

Ma ne znaju ni oni u šta veruju, malo treba pa da ono što pričaju i za šta se sve zalažu padne u vodu...

Loni

E Svarože, Svarože, koji si ti prsLOOK.

Ne sumnjate u evoluciju, a pravoslje i celo hrišćanstvo direktno se kosi s njom.
Osnova pravoslavlja je Biblija i bibliteizam.
Zna se kako je šta nastalo po Bibliji i za koliko.
Zna se šta je Biblibog.
Zna se šta je hrišćanska dogma.
Zna se šta je bezgrešno začeće (NI u to ne verujete).

Nisi ti ni P od pravoslavca,
ali imaš:
1) Želju za pripadnošću
2) Strah od nepoznatog

ti si u stvari hibrid, koji ne prihvata TEMELJE (hej temelje hrićanstva), ali se boji
da će, ako prizna sebi da nije vernik, biti usamljen u ovoj državi sa toliko pravoslavaca
i boji se straha od nepoznatog.

ALO, RELIGIJA = KONCEPT
Kad pripadaš nekoj religiji znači da si pristalica tog i tog koncepta.

Čim ne veruješ u nešto od koncepta (kreacionizam, bezgrešno začeće, raj i pakao sistem posle samo jednog života) TI NISI PRISTALICA TOG KONCEPTA.
Dakle nisi pravoslavac.

Glumiš pravoslavca da bi se uklopio, da bi pripadao ovom narodu do kraja,
a ne bio neshvaćeni sektarš alternativac ili pripadnik nekog drugoga naroda.
To je problem sa svim vama - kontradiktornim hibridima.

Ugly MF

Ne mlati!
JA!, veliki JA! da se bojim necega osim Boga,
i da glumim nesto zarad nekoga?
Zarad tebe "velikog sudije" i takvih koji nemate pametnija posla nego da trazite, kopate sitnice koje mogu ovako i onako da se tumace?

Iskreno, zabole me i za drzavu i sta ce ceo svet da kaze za mene. Zao mi sveta sto ima sve vise sektasa , pa osecam obavezu da kao pravi Pravoslavac kazem svoje,
cisto da nisam neutralan...znas ono, zlo pobedjuje samo ako dobri nista ne ucine. Od mene svetu , manite se sekti.

Strah od nepoznatog?  gde je to , se to maze na leba? Pa meni kad je nesto nepoznato , ja pitam...ali ovde nije topik za pitanja, a ponajmanje bi pitao takve kao sto si ti.

Nista od onoga u sta ja verujem nije protiv pravoslavlja, individualna stvar. Sektastvo je sputavanje jedinke i individue u svom intelektualnom, duhovnom, pa i fizickom( pa i finansijskom) uzdizanju, hehe...

Pravoslavlje je i u drzavama gde sela i porodice imaju svoje krsne slave i tamo gde krsne slave ne postoje.
Sta sad ja da radim ako nemam krsnu slavu? Nisam pravoslavac?
Samo jedan primer da moze i ne mora.
Kad sam poslednji put usao u crkvu? Leleeeeee, to je enigma... Pa sam opet pravoslavac... Ne mozes da dokazes da nisam pa sve crkvene dogme da mi izdiktiras....

Eto , ako ti mislis da sam pravoslavac ako verujem da je Bog jedan veeeeeeeliki cikica koji sedi na oblacima, i napravio Adama I evu , onako iz drkanja, da igra sah sa njima,
pa ih svirnuo ovde iz obesti da se kote i mnoze a on ih potapa, ti si onda jedna prsavelaaa. Ali Velika.

Znaci, Pravoslavci bi trebalo po tebi da zive ko Isus pre 2000 godina?
U pustinji i u togama?
Ne treba da priznaju ni naucnike koji se bave genetikom pa nalaze lekove, pa ne bi trebalo da se lece kad su bolesni?
Da ne koriste kompjutere jer Isus nije imao komp?

E, bre, to su Amishi, a ne pravoslavci, ti si pobrkao stvari! Hehe...
Pravoslavci veruju u Isusa, ne jehovu, citaju Novi zavet, ne Stari, i   veruju  u Vecni zivot, Uskrsnuce, ne u reinkarnacije i Raj I Pakao... Shvatas?

pokojni Steva

Brr! Ovog tzv. Svaroga treba u kavezu vozati od škole do škole, da deca imaju ušta da upiru prstom i kroz šipke bodu štapom.

Ugly MF

opet ti...
Pa dodji, ponesi kavez...Znas, pravoslavce uce da okrenu i drugi obraz,
ali ih i blagosiljaju pred bitke...pa ti vidi...

Dr00d

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 02-02-2012, 18:20:53
Brr! Ovog tzv. Svaroga treba u kavezu vozati od škole do škole, da deca imaju ušta da upiru prstom i kroz šipke bodu štapom.

:D :D :D

pokojni Steva

'Ali ih i blagosiljaju pred bitku'?! Tebi veverice igraju kolo u glavi ili samo tako glupo izgledaš?

Ghoul

Quote from: SVAROG on 02-02-2012, 18:23:28
pravoslavce uce da okrenu i drugi obraz,

Alex

Quote from: Loni on 02-02-2012, 16:24:57
ALO, RELIGIJA = KONCEPT

Čim ne veruješ u nešto od koncepta (kreacionizam, bezgrešno začeće, raj i pakao sistem posle samo jednog života) TI NISI PRISTALICA TOG KONCEPTA.
Dakle nisi pravoslavac.

Jok! Dovoljno je da si kršten kao pravoslavac da bi bio pravoslavac.

Da li veruješ u nešto od "koncepta" ili u sve ili ništa, nebitno je - to je ionako promenljiva kategorija (menja se iz dana u dan).
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

france

Quote from: Ghoul on 02-02-2012, 19:04:22
Quote from: SVAROG on 02-02-2012, 18:23:28
pravoslavce uce da okrenu i drugi obraz,

Jel to ovaj " naš, Vranjanac" pahomić ili zbog ugla mi se čini..?

Ghoul

ne znam ja, meni su oni svi isti.

čekam SVAROGA, pravoslavca, da nas prosvetli--- :D

france

U pravu si...ja ih razlikujem po džipovima  :evil:

Ugly MF

Quote from: Ghoul on 02-02-2012, 19:23:21
ne znam ja, meni su oni svi isti.

čekam SVAROGA, pravoslavca, da nas prosvetli--- :D

Pa nisam ti ja pop, ...

ah , da , prosvetljenje... cek...

"Bu! Sotono, ajd u vodu! "

Moze ? :)

Nightflier

Ova temi mi vraća veru u Sagitu. Niko ne zajebava mene zato što se izjašnjavam kao veštac, već svi zajebavaju Svaroga zato što širi pravoslavlje. :D

Doduše, mora se priznati da se čovek sam namestio, ali svejedno... :D
First 666

Ugly MF

Quote from: Nightflier on 02-02-2012, 20:52:09
Ova temi mi vraća veru u Sagitu. Niko ne zajebava mene zato što se izjašnjavam kao veštac, već svi zajebavaju Svaroga zato što širi pravoslavlje. :D

Doduše, mora se priznati da se čovek sam namestio, ali svejedno... :D

Brate, Vestace, sta da ti kazem...
Dobro si dosad prolazio, al posto ja vise nemam sta... ne znam ko im je sledeci na repertoaru.

.. mozda im ovo tvoje posluzi kao pozivnica....

Loni

Quote from: Alex on 02-02-2012, 19:04:45
Quote from: Loni on 02-02-2012, 16:24:57
ALO, RELIGIJA = KONCEPT

Dakle nisi pravoslavac.

Jok! Dovoljno je da si kršten kao pravoslavac da bi bio pravoslavac.

Da li veruješ u nešto od "koncepta" ili u sve ili ništa, nebitno je - to je ionako promenljiva kategorija (menja se iz dana u dan).

:-x :-x :-x

Da da da.
A Mile Kitić je roker.

Jednom je reko da je prva ploča koju su mu kupili bila ona od Bitlsa.
Dakle rocker yeah do enda života.

Svako ko se rodi u komunističkoj porodici doveka je komunista.

Mene su kao bebu krstili,
dali mi čak ime po svecu na čiji dan sam se rodio.
Sad je gotovo. Biću večni pravoslavac.

Nego kad ćemo na koncert Kitića?

I pravoslavna dogma se NE MENJA iz dana u dan.
Zato i jeste dogma.

Yeahbote.
Na ovom forumu sve prsLOOK do pulOVER-a.

Biti hrišćanin, a ne verovati u glavne hrišćanske postulate i dogmu
isto je kao kad bi se neko deklarisao kao komunista
a da redovno glasa za partije, koje se zalažu za veću privatizaciju.
Kao qrva koja bi da se hebe a da joj ne uđe.

Kakve veze ima što su te kao bebu i u nekoj crkvi umočili u vodu?
Čovek tokom života SAM SLOBODNO ODLUČUJE koji će koncept zagovarati i koje će ideologije pristalica biti.

Ghoul

Quote from: Loni on 02-02-2012, 21:03:01
Yeahbote.
Na ovom forumu sve prsLOOK do pulOVER-a.

čekaj, loni, yeahbote, pa ti se raspravljaš sa PRAVOSLAVNIM SVAROGOM i nešto te čudi?

kad može PRAVOSLAVNI SVAROG, može i ROKENROL MILE KITIĆ, može i RAMBO AMADEUS - sve može!  xrofl

Alex

Quote from: Loni on 02-02-2012, 21:03:01
Mene su kao bebu krstili,
dali mi čak ime po svecu na čiji dan sam se rodio.
Sad je gotovo. Biću večni pravoslavac.

Zapravo ne, uvek možeš da pređeš u drugu veru. Izbor postoji.

Loni

To je ok Alex, ali kako neko za bebu može da kaže da je bilo koje religije.
Čak i da je krštena to je samo beba.

Religije su IDEOLOŠKO OPREDELJENJE.
Može li dete koje ne zna još ni da priča iamti ideološko opredeljenje bilo koje vrste (religiozno, političko)?

I krštenje i veronauka su indoktrinacija dece.
Samo punoletni građani treba da se izjašnjavaju na popisu koje su religije.

angel011

Za maloletne se izjašnjavaju njihovi roditelji. Jednom kad postanu punoletni, mogu sami da se izjasne kako 'oće. Ili, ne obavezno punoletni, nego jednom kad postanu dovoljno stari da uopšte razmišljaju o tome i da žele da se ovako ili onako opredeljuju.

Indoktrinaciju ne možeš da izbegneš. I da decu podižeš kao ateiste, opet je to indoktrinacija. Da ih podižeš kao ono dete koje je majka oblačila i u haljine i u pantalone i nije mu određivala hoće li da bude bata ili seka, i to je indoktrinacija.
We're all mad here.

Loni

Potpuna indoktrinacija naravno ne može da se izbegne jer u samoj kući dete ima roditeljski model.

Međutim moglo bi se udesiti princip koji važi za političke izbore - Da se maloletnici ne izjašnjavaju.

Ako roditelji ne ubacuju za dete glasački listić u kutiju, zašto bi se deca na popisu izjašnjavala kojoj religiji pripadaju?

Loni

Quote from: zakk on 01-02-2012, 19:39:34

Ateisti uglavnom malo više pene od ovog čike na plaži.

Ovo je tačno i potpisujem.

Posle jedne večeru u Domu Omladine u kafanici, Zakk mi je lepo rekao da više ne može da čita statuse na grupi Ateisti Srbije jer su postali apsolutni ekstremisti.
Ja mu tad nešto i nisam verovao, ali ono šta sam pročitao poslednjih dana tamo, dokazuje mi da je apsolutno u pravu.

Ateisti tamo ne da pene, nego nazivaju neistomišljenike ludacima.

A ono što je meni bilo najmodernije je kad su mene i još neke iznapadali jer se nadamo životu posle smrti.

Pritom nisu iznošene religijske teorije već
1) Teorije o duhu kao mikroorganizmu koji ima sposobnost da se uloguje u ebrion/fetus i zavalda celim telom.
2) Teorija o duhu kao signalu-hologramu, a mozgu kao prijemniku; Kad se TV pokvari to ne znači da više nema kanala koji smo gledali. Ako je mozak samo prijemnik a misli formira svest, koja nije nužno u mozgu, onda ne postoji prepreka životu posle smrt.
Svest bi izašla iz mozga neupotrebljivog tela i kasnije se ulogovala u neki novi fetus itd.

Ateisti su zapenili na ove teorije, rekli mi da su me upropastile 90-te, a pri tom ne mogu ni jednu da obore.
Novi dokazi govore da su mikročestice toliko moćne da jedna jedina ćelija sadrži kompletne informacije o celom organizmu pa je moguće i kloniranje celog organizma. Mikroorganizmi sadrže plus i memoriju pa mali embrion izmeni sve evolutivne forme postojanja vrste.
Ako to mogu tako male čestice nema prepreke da i ljduska duša bude mikroskopski mala čestica.

Oni tvrde da takva čestica u mozgu nije nađena, ali kako i može biti nađena kad skener mozga ima vrlo male mogućnosti.
Može da odredi koje su hemisfere mozga za šta nadležne, ali ne i koliko ćelija u mozgu je ostalo.
Ne zna se ni kako nastaju misli, ni šta ih formira...

Drugim rečima ne može se tako lako oboriti ideja o razdvojenosti uma i mozga, kao što ateisti misle.

Ja mogu da shvatim da se neko raduje dokazima da nema Boga. Želeti Boga je težnja za autoritetom, za složenim sistemom i redom. Mogu da shvatim da neko to ne želi. Ali ne mogu da shvatim da se neko raduje eventualnim dokazima da posle smrti nema ničega.

Ugly MF

Meni nekako nema logike da kad nas pojedu crvi, to je bilo to.
Podjubrili smo zemljiste da niknu nove biljke da nas popasu domace zivotinje a nasi potomci posle njih?
Da bi kroz X miliona godina sve to pufnulo kad Sunce poraste ili se smanji?

Loni, ti ateisti, sve su ti to sektasi! ;)

Hah, sta li ce tek da bude kod tih ateista ako dokazu postojanje bakterija ili nekih mikroorganizama na Marsu ili gde vec!?
Ako postoje vanzemljaci pa tu nema sanse ikakav Bog da postoji, leleeeee!!!
Mislim, ej , da se razumemo, sa ili bez vanzemaljaca, meni je sve OK, Ja i dalje ostajem pri tome da je Isus Hrist bio BogoCovek, i da samo Njegova nauka + krkanje po Krsnim Slavama obezbedjuju DojajaAfterlajf!

Ghoul

Quote from: SVAROG on 09-02-2012, 13:04:30

A meni nekako nema logike da je Isus Hrist bio BogoCovek, i da samo Njegova nauka + krkanje po Krsnim Slavama obezbedjuju DojajaAfterlajf!  :shock:

Loni

Vanzemaljci s bogom ne znam kakve veze imaju.

Ugly MF

Quote from: Ghoul on 09-02-2012, 13:23:01
Quote from: SVAROG on 09-02-2012, 13:04:30

A meni nekako nema logike da je Isus Hrist bio BogoCovek, i da samo Njegova nauka + krkanje po Krsnim Slavama obezbedjuju DojajaAfterlajf!  :shock:

A kako to da Isus i Ghoul u ikakvom kontextu imaju logike? :twisted:

Plut

Pa potiru se, u tome je čar konteksta.

Ghoul

Quote from: Plut on 09-02-2012, 13:57:02
Pa potiru se, u tome je čar konteksta.

ja sam ovde predstavnik svetla, razuma i logike - normalno je da potirem ove što zastupaju mrak, neznanje, sujeverje i sl.

Plut

Je l' ovo neko već stavljao? Nema veze.

Ugly MF

Dubokoumno!
Ni Biv's i Bathed ne bi mogli bolje!

Tex Murphy

Ретардирано, ал добро - навикли смо.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!