• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Perin

Barbarin

Drug je već 6 igrica skinuo, moraš menjaš proxi stavljaš neke ip adrese, nisam baš skapirao.
Jeremy Clarkson:

Perin

Kakavi. Pokušao sam preko proxy servera, ali opet ništa....verovatno radim nešto pogrešno.

Meho Krljic

Pa, piše da je to bio glič koji je sada sređen, dakle, ne trudi se više. A i nije izgleda radilo u Evropi.

Barbarin

Drug je iz Niša, ovako on kaže  "Malo koristiš proxi, malo lažne USA adrese... i Voila! džabe igre", sad sam ga pitao jel još može i kako.

Edit: kaže umro kod, uspeo je 6 igara da skine

Jeremy Clarkson:

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol: :lol:

Naravno, ja se ne bih zajebavao sa takvim stvarima da me Steam ne bi kasnije obeležio kao negativca, ipak sam skrljao mnogo para u igre na istomu.

Perin

Meho Krljic

Pa Origin uspešno izbegavam da instaliram već mesecima, nije ovo dovoljno da me navuče.

Meho Krljic

Evo kako se završilo:

Gamers went free game crazy over the weekend after EA cocked up a survey download code.
In exchange for completing a brief survey, EA gave away a code for a $20 download for use on the US and Canadian Origin store. The problem was the code wasn't secured, so it could be used by anyone as many times as they liked.
It didn't take long for the code to hit Reddit. Thank you and goodnight.
Yesterday, after the internet had had its fill, Origin community manager Sam "QforQ" Houston took to the EA forum to address the situation.
"The coupon code is now expired," he confirmed. "We'll honor all sales made with the coupon code over the weekend and hope fans enjoy their games."
Perhaps George Broussard, of 3DRealms fame, summed it up best on Twitter: "Going to be a fun IT meeting at EA in the morning. :) "

To je, makar prilično gospodski postupak od strane EA, da će tretirati kao legitimne sve igre koje su nabavljene na ovaj način. Ko bi se tome od NJIH nadao?

Edit: Sem, naravno, ako ovo nije bio podmukli plan EA da uteraju veliki broj ljudi da instalira Origin. U kom slučaju: haha, dobar pokušaj, naivčine!!!

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Meho Krljic

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 17-10-2012, 00:15:44
Sjajno. Rusi do sada nisu izneverili!!!!!!!!!!!1

И при томе не мислимо само на компјутерске игре!!!!!  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Samo da napomenem da Timo Hardy i Oliver Strelly nisu Rusi nego Gruzini.

Tex Murphy

Нећемо сад да се оптерећујемо детаљима!!!!!!!!!!!!11
Genetski četnik

Father Jape

Tako je, svi znaju da su sve od Varšave do Vladivostoka Rusi.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Tex Murphy

Суманут попуст на Интерплејеве игре на ГоГ-у.
Genetski četnik

Meho Krljic

Perin

Quote from: Meho Krljic on 24-10-2012, 11:45:14
Srećom, više ne moraš da se lomiš.  :lol:

HVALA!

Bem mu repu, koliko si mi stvari poklonio, moraću ubuduće da se suzdržim od izjava da nemam love i da nešto želim!!!  :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Hvala puno!

Meho Krljic

Nightflier

Da li negde ima da se kupe Heroes of Might and Magic 3 u digitalnom obliku? Dakle, legalno da se kupi... Relativno mi je hitno.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Nightflier

Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Perin

Valjalo bi napomenuti da na GoGu često bude nekih akcije, te da bi zainteresovana stran verovatno i jeftinije prošla ako redovnije posećuje pomenuti sajt. Mada, ruku na srce, 10 dolara za ovaj kompletni masterpis je baš malo....ali ja sam uvek bio stipsa u životu!!! :D

Perin

Fin izbor. Dobro je što većinu igara na rasprodaji ili posedujem, ili ne želim! :)

Meho Krljic

Ja sam popunjavao neke rupe (F.E.A.R. 2 je smeće igra, ali može po ovoj ceni, Mutant Blobs Attack imam na Viti ali po ovoj ceni naravno da vredi da se kupi ponovo itd.). Tople preporuke za pomenuti Mutant Blobs Attack, Amnesia, Limbo, Lone Survivor i They Bleed Pixels koje po ovoj ceni ne smeju da se propuste. Kao i The Walking Dead.

Perin

They bleed pixels sam već stavio u korpu, kao i Home i Vampire Bloodlines. Mislim da ću kupiti samo te tri igre ovoga puta. No videćemo.

Meho Krljic

Home je i inače užasno jeftin ali i nije toliko igra koliko, hm, interaktivna umjetnina.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 29-10-2012, 20:25:28
Home je i inače užasno jeftin ali i nije toliko igra koliko, hm, interaktivna umjetnina.

Ok. Nisam znao, nego sam tek onako preleteo sinopsis igre na steamu, pa reko', s obzirom na cenu...Uzeću onda nešto drugo.

Gratzie.

Meho Krljic

Ali, možda ti se dopadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meho Krljic

Na Steamu je trenutno, u okviru Midweek Madness akcije, Darksiders 2 samo 17 evra. A to je ipak igra stara par meseci. No, THQ je već duže vreme na rubu propasti pa moraju tako brzo da snižavaju cene. Vredi kupiti po toj ceni, cenim, pa upravo krećem to i da uradim i da se upumpa bar malo života nesrećnom THQu, čijem se Metrou Last Lightu ipak radujemo.

Tex Murphy

На ГоГ-у опет попуст на Интерплејове (Интерплејеве?) игре, овог пута "само" 50%, а како сам зарадио нешто новца на клађењу, тачно знам гдје да потрошим. Мислим све Реднек Ремпиџ игре за 3 долара, ко би то пропустио?!?!?!
Genetski četnik

Perin

Quote from: Harvester on 14-11-2012, 02:36:22
На ГоГ-у опет попуст на Интерплејове (Интерплејеве?) игре, овог пута "само" 50%, а како сам зарадио нешто новца на клађењу, тачно знам гдје да потрошим. Мислим све Реднек Ремпиџ игре за 3 долара, ко би то пропустио?!?!?!

You dog! A već si nešto potrošio!!!

Inače, ovim putem se i javno za'valjujem Harviju na MAX PAYNE-u 2!!! I to u kakvom je pakovanju igra! Ma ludilo!

Perin

Hm. Pročitao pre neki dan u Screen Fun-u, pa reko' da overim: elem postoji jedan sajt preko kojeg, kada se registrujete, "blinkate" na igre koje možete da dobijete za dž na stimu. Nekad je izbor random, nekad dobija onaj koji postigne najbolji reziltat, itd itd. Uglavnom, ako nekoga zanima, evo linka do tog sajta (molim da koristite ovaj link jer skupljam referale :) ).

Playblink.

Tex Murphy

На ГоГ-у пет игара по избору за 10 долара!
Ову промоцију не пропуштам! Посавјетујте ме шта да узмем пошто се не разумијем у ове новије индие игре.

http://www.gog.com/pick_5_pay_10
Genetski četnik

Meho Krljic

Da, baš sam došo i ja to da prijavim.

Dakle:

Resonance, To The Moon, Gemini Rue, Mutant Mudds i Botanicula.

Barbarin

Starcraft II 20 dolara i Diablo III 40 dolara, samo ove nedelje sniženje od 20 dolara.
Jeremy Clarkson:

Perin

Ja bih na Mehinu listu dodao Machinarium i Trine. A ako voliš Diablo 2, onda i Torchlight.

Meho Krljic

Tex Murphy

Genetski četnik

Perin

A jebote robot. Dakle, damn. Skontaće se nešto, ipak. Ali. Damn. A ja kao čekao na zimsku rasprodaju. Jesen kao preskočio. Damn.

Meho Krljic

Teško je biti igrač  :lol:  Ne valja kad daju, ne valja kad ne daju popuste... Ko bi nas zadovoljio?

Total Biskvit će za sve dilove raditi predstavljanja na svom kanalu, pa evo, kome treba da se uputi

The Salebox - Steam Autumn Sale - November 21st, 2012

Ja inače čekam na taj 75% opopust da konačno kupim PC verziju Skyrim. Odoleo sam 50% popustu tokom ljetne rasprodaje. Ali ili ove nedelje ili za božićnu rasprodaju, slutim da ću ga kupiti.

Inače XCOM je na popustu tokom ova prva dva dana, ko ga nije kupio, neka uzme! Biskvit priča o bagovima, ali jedini bag koji sam ja iskusio je karabašenje liste sejvova.

Perin

Nisam ja fan takvih igara. Mislim na Xcom.

Inače, juče sam za rođus na poklon od prijatelja dobio RISEN 2. Sad, narafski, ja njemu vraćam Vičerom 2!!!! :)

Meho Krljic

Iznerviraću se ako nastaviš tako da pričaš. XCOM je perfekcija!!!!!!!! Sa nekim malim nesavršenostima tu i tamo ali - PERFEKCIJA!!!!!!!! Probaj, videćeš.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 22-11-2012, 12:35:10
Iznerviraću se ako nastaviš tako da pričaš. XCOM je perfekcija!!!!!!!! Sa nekim malim nesavršenostima tu i tamo ali - PERFEKCIJA!!!!!!!! Probaj, videćeš.

Mož' biti. Videćemo. Trenutno mi nije prioritet. Kad bude nekad tamo veći popust, manja cena, etc. :lol: :lol:

Jebiga, sorry što nisam oduševljen, ali gledao sam klip što si postavio na temi Novosti iz.... , nije to my cup of tea.  :oops: :oops: :oops:

Ali probaću.