• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

mac

Meho Krljic

Meho Krljic

Nije baš sajt, ali GameS ima vrlo supstancijalnu akciju u svojim radnjama u ovom trenutku, sa gomilom PS4 i PS5 igara koje su na jakom popustu. Znam da sam ja jedan od poslednjih Mohikanaca koji i dalje kupuju fizičke nosače za igre, ali evo, danas sam otišao u GameS u Sremskoj da kupim Armored Core (i kupio ga) ali išetao i sa Resident Evil 4 rimejkom koji se daje u pola cene. Street Fighter 6 je i dalje na punoj ceni pa nisam mogao da obradujem Capcom duplom kupovinom ali, tu je recimo Psychonauts 2 za Playstation 4 (za koji nisam bio ni svestan da ima fizičko izdanje jer kada sam ga ja kupio imao je samo daunloud) u pola cene i još minimalno 30-40 igara na jakim popustima. Pa koga zanima, nek trkne.

Meho Krljic

Na Steamu trenutno Sega radi neke popuste pa ukazujem da legendarni Yakuza: Like a Dragon možete kupiti za svega 12 Evra. Radi se o idealnom mestu na kome možete da se upoznate sa Yakuza serijalom jer je u pitanju novi početak, sa novim ansamblom i novim borilačkim sistemom koji ne zahteva reflekse i "veštinu" pošto je u pitanju potezni RPG po uzoru na Dragon Quest. Meni je ta igra fenomenalna pa eto...

Calavera

ja ga baš brstim na ps4  :lol:  super je yakuza štimung i nakon svih ovih godina, ali ipak brojim sate do trenutka kad ću prisvojiti item za preskakanje encountera na ulici...

Meho Krljic

Oh, pa... dobro. Mislim, možeš većinu i fizički da izbegneš, za to služi minimapa itd.

Calavera

mislim da si vremenom zaboravio koliko su uske ulice jokohame  :D

zar ti nije malo smetalo što se ulične borbe ovako lako odrađuju na autopilotu? mislim, ima tu raznih skillova, bafova i debafova, protivničkih slabosti, i to ostavlja utisak bogatog borilačkog sistema, ali u praksi je dovoljno mlatiti neprijatelje najjačim napadom koji svaki lik trenutno ima na raspolaganju i borba će se lagano privesti kraju. dobro, plejada pervertita koje bijemo su smešni kao pojave, ali i to je zabavno samo prvih par puta i teško da prikriva mehaničke manjkavosti.

Meho Krljic

Pa, mislim da sam i  u prikazu ukazao da je borba plitkasta i da je to prosto tako i da je Ok što se brzo prolazi da ti  ne oduzima vreme u kome bi radio nešto drugo. Naravno, kad naletiš na late game bossove, tu će morati malo da se pomučiš ali to su doslovno samo poslednja tri, recimo.

Calavera

borba jeste kratka ali se ipak ne može preskočiti, čak ni u autobattle modu gde OPET moraš ručno da prekidaš one tag team napade čija animacija traje i do 15 sekundi. no, glavni problem je što me je kombat praktično smorio odmah s početka, a ja ovo treba da igram nekih 60 sati... ali dobro, naći ćemo već taj amulet za smanjivanje encountera, ovde piše da je dostupan već od petog poglavlja:

https://www.reddit.com/r/yakuzagames/comments/jv648h/minor_gameplay_spoiler_for_those_looking_to/

Meho Krljic

Dobro, al ne preteruj jer će ti trebati leveli da bi pobedio te late game bossove...

Meho Krljic

Ah, da ne zaboravim, Return to Monkey Island je na 40-postotnom popustu na Steamu trenutno. Vrlo povoljno.

mac

mac

Berserker

Na steamu imate warhammer 40k inquisitor martyr za 5$ ili za 9$ sa svim DLCovima i ekstra sadrzajem. Dakle, ljubitelji WH40k i akcionih RPGova mogu da dobiju SF Diablo za sitne pare.

mac

Na Epiku besplatni Blazing Sails i Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE

mac

mac

Na Epiku besplatni Tandem: a Tale of Shadows i The Evil Within 2

mac

mac

O ne, pa ako bankrotiraju i ugase servis ode moj plan za penziju! Šta sad, moram da igram sve te igre pre penzije? Oof..

Meho Krljic

Možda ako ovo i Fortnite propadnu, Epic ponovo sedne da radi Unreal Tournament pa svi budemo na dobitku!!!!!!!!!!  :lol: :lol: :lol: :lol:

mac

Berserker

D36XH-YPIQD-04G4K za ljude koji su propustili besplatan Rebel Galaxy na epicu, ovo je steam kod

mac

Ne Epiku besplatni Jitsu Squad i Mighty Fight Federation

Obe su kao borilačke igre. Ovaj drugi mi deluje potpuno isprazno i bezidejno. Ali prvi ima nekog šmeka.

mac

mac

Na Epiku besplatan Destiny 2: Legacy Collection (2023)

Dodatak za inače beplatnu igru Destiny 2. Da bi preuzeo ovaj dodatak moraš prvo da preuzmeš osnovnu igru.

Meho Krljic

Deluje kao stvarno dobar dil. Meni je Destiny 2 bio.... eh, uglavnom dosadan, ali uvažavam da ja ipak tu nisam ciljna grupa.

Calavera

na epicu su inače opet super cene, standardni popusti + kupon za dodatno sniženje od 33% + 10% cashback. ja pazario hitman trilogiju za $18.5, a ima i alan wake 2 za $26, dead space rimejk za $16, ghostrunner 2 za $22, jedi survivor za $23...

mac

mac

Počeli su sa jednodnevnim poklonima.

Na Epiku do sutra besplatan Melvor Idle

Meho Krljic

Pakao. MORAM SVAKI DAN DA PODIŽEM EGS. Pa ko ima snage za to?

Petronije

Ja sam to na telefonu obavljao.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

mac

mac

Na Epiku do sutra ponovo besplatan Fallout 3: Game of the Year Edition

Calavera

Meho Krljic

Navalio Majkrosoft da deli Bethesdine igre, vidi se da sad kad imaju Activision više ne brinu za ovu siću.

mac

Na Epiku do sutra besplatan The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Meho Krljic

Calavera

Petronije

I ja ali sa prijavom prebivališta u Ukrajini. [emoji39]

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Meho Krljic

Da, mene EGS vodi kao da sam u Rusiji (sam se tako setovao) pa mogu da ga duvam. Ah, dobro...

mac

mac

mac

mac