• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Da naglasim da Ghostwire Tokyo pored svih mojih zamerki VREDI i TREBA da se iskusi, pogotovokad je besplatan, kao na EGS-u ili uz pretplatu na PS+.

Tex Murphy

Quote(ponovo) Ghostwire: Tokyo

Прошли пут сам га пропустио, али сад је долијао!

Онај Њич Ит иначе изгледа много симпатично.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

mac

Na Epiku besplatni Deceive Inc. i nekakav dodatak za Apex Legends

Meho Krljic

Ako SLUČAJNO ne posedujete Half-Life 2, a koji upravo puni 20 godina, besplatan je na Steamu do 19. Novembra (uključujući ekspanzije):

https://store.steampowered.com/app/220/HalfLife_2/

Tex Murphy

Ммммм, фино. Наравно, ово сви имамо (ЗАР НЕ???), али без обзира, лијепо од њих. Иначе, много добра бијаше та 2004. за ФПС игре.
Genetski četnik

Tex Murphy

На Епику су бесплатни некакав Снакебирд и Castlevania Anniversary Collection! На Стиму већ имам нешто сличног (истог?) назива и сад ми је мрско да провјеравам је ли то баш ова колекција, но у сваком случају ово бесплатно паковање садржи сљедеће:

Castlevania
Castlevania II Simon's Quest
Castlevania III Dracula's Curse
Super Castlevania IV
Castlevania The Adventure
Castlevania II Belmont's Revenge
Castlevania Bloodlines
Kid Dracula (never released in English before)
History of Castlevania - Book of the Crescent Moon

Ја сам наравно узео одмах, али ипак ћу вјероватно већину ових игара да играм преко својих новокупљених Нинтендо и Powkiddy чудеса.
Genetski četnik

Meho Krljic

Da, to je prva od Castlevania kolekcija. Imaju još  dve, na konzolama ali verovatno i na PC-ju i one su JOŠ BOLJE. Naravno, ironija sudbine je da ni jedna od tri kolekcije ne sadrži Symphony of the Night a koja je najbitnija Castlevania u istoriji, jelte, žanra. Al jebiga.

mac

Na Epiku besplatni LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga i Bus Simulator 21 Next Stop

Meho Krljic

Epic danas kreće sa prazničnim drivanjem, dakle, po jedna nova besplatna igra na svakih 24 sata. Da se ne zaboravimo, jelte.

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 12-12-2024, 16:20:13
Epic danas kreće sa prazničnim drivanjem, dakle, po jedna nova besplatna igra na svakih 24 sata. Da se ne zaboravimo, jelte.

Тханкс фор тхе тип! Протеклих недеља сам био прилично нередован при преузимању бесплатних игара, сад морам то много агилније.
Genetski četnik

Tex Murphy

Данас некакав RETURN TO MORIA, за који, претпостављате, никад нисам чуо.
Genetski četnik

Petronije

Pa to je nešto iz LOTR univerzuma, verovatno nije loše.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

mac

mac

Počinje božićna pomama. Na Epiku samo do sutra besplatan Vampire Survivors

mac

Tex Murphy

Никад чуо за ово. Наравно, узео сам, али сад гледам трејлер, цртеж је океј, али боје су апсолутно ужасне.
Genetski četnik

mac

Tex Murphy

Ово, с друге стране, изгледа дивно, ако је судити по оној једној слици што су понудили.
Genetski četnik

Berserker

Quote from: Tex Murphy on 21-12-2024, 08:46:44
Никад чуо за ово. Наравно, узео сам, али сад гледам трејлер, цртеж је океј, али боје су апсолутно ужасне.

Probao sam da igram Astreu, pošto su je toliko uporedjivali sa StS koji je (naravno) etalon za ovaj tip igara. Nažalost, RNG je prenaglašen, praktično svaka akcija ima random negativni element i na višim nivoima težine uticaj RNG je daleko bitniji od veštine, tako da sam je batalio nakon 20ak sati.

mac

mac

Na Epiku do sutra besplatan Legendary Status add-on za igru Dark and Darker

Ja ne marim mnogo za pay to win igre, naročito PvP pay to win, a kažu da je ovo nekakava PvPvE kombinacija. Možda u ovom slučaju ipak vredi uzeti ovaj dodatak.

mac

mac

mac

Tex Murphy

Мало смо се почастили за нову годину. Сад нисам баш у финансијској ситуацији да пречесто правим ове веће куповине, али ПОНЕКАД је ред.

Genetski četnik

dark horse

Ohoho, al će da se igra Tetris!! Moja kritika je urodila plodom!!!  :| xwink2
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Petronije

Ček, back4blood je beše onaj coop gde se 4 igrača krljaju sa armijama zombija? Ili sam pomešao? Nisam znao da Harvester igra multiplejer igre.

Petronije

Ili to beše left4dead?

dark horse

Petronije

Sam mi je proradio kliker, mislim da smo ovde na zs organizovali neke l4d sesije, jer su ga delili džabe pa smo svi pokupili. Solidna je to zabava.

Tex Murphy

Хм, немам појма шта сам причао раније, али ја нисам генерално против мултиплејера, једноставно се врло ријетко деси да ме нека таква игра привуче. За једно 95% игара помислим "Па шта ће ми ово поред Л4Д?" (ако је цо-оп у питању) или "Па шта ће ми ово поред Квејк 3 Арена?" (ако је теам деатхматцх или било који други деатхматцх). Б4Б сам био само магловито свјестан до прије 2-3 дана, а онда је један члан моје Л4Д2 екипе предложио да пробамо и то да заиграмо, па смо је онда сви узели. Још ћемо да видимо како ће све да испадне.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: dark horse on 27-12-2024, 15:23:46

Врло сам забринут због овога, јер та игра изгледа као да би буквално могла да ми поједе младост.
Genetski četnik

dark horse

Quote from: Tex Murphy on 27-12-2024, 17:06:57
Quote from: dark horse on 27-12-2024, 15:23:46

Врло сам забринут због овога, јер та игра изгледа као да би буквално могла да ми поједе младост.

Ako nemaš 15-16 godina, ne bi se o mladosti puno brinuo više, pošto si po definiciji stariji čovek...

mac

mac

Petronije

Quote from: Tex Murphy on 27-12-2024, 17:02:56
Хм, немам појма шта сам причао раније, али ја нисам генерално против мултиплејера, једноставно се врло ријетко деси да ме нека таква игра привуче.

Ma ja sam umislio da ti igraš samo SP igre, ne znam zašto, a moguće da smo i zajedno igrali L4D. Mislim da je i D. igrala i još par članova, ali to je bilo poprilično davno.

mac

mac

mac

Na Epiku do sutra besplatan Sifu

Ovo je prijatno iznenađenje

mac

Na Epiku do sutra (ponovo) besplatan Kingdom Come: Deliverance

mac

Završena je božićna pomama. Na Epiku do sledećeg četvrtka besplatan Hell Let Loose

mac

mac

Tex Murphy

Genetski četnik

Meho Krljic

To sam baš hteo da pitam, ali reko nemoguće da bi davali za dž igru iz devedesetih, pa nisu oni GoG.  :lol: