• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Igra za sve - Razvrstaj forumaše u klanove i daj najprikladnije ime

Started by Loni, 13-02-2013, 14:43:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kimura

Tačno, čula sam tu glupost negde. Lako pamtim sve što pametni zaboravljaju.

Josephine

loni, ti si definicija attention whore-a. makar stavi prst na čelo pre nego što nešto postuješ? jednom? bar?

odsad ste poznati kao liga izuzetnih kitica (loni, gul (pogotovo gul), džon, džek i batica). to vam je klan na forumu, kad ste se već popalili.

Džek

Jeb'te D, tebi malo pomalo pa kitica u mislima.
Nadam se da imaš slamčicu...

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Loni

Izuzetna kitica?
Kamo sreće.

Ja sam jedna sasušena kita.
Ovako se osećam.

Šta će trava suva?
Samo da se Duva.

Savajat Erp

Хех, тек сад видех ово...клан Тиха вода је оправдао своје име и није се укључивао у расправу! ;)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Dybuk

Josephine

Dybuk

:) Hvala!

Vidim da je Violence against God zauzet pa bi Wrath and Sullenness bio okej. :lol:

Albedo 0

eo apdejta, mada i dalje ne zna gdje neke da turim, nisu dovoljno grešni!

Petronije

mac

Osećam nepravdu, ali istovremeno i pripadnost, pa se to valjda potire..

Albedo 0

pobogu, pa ja sam ti maltene udijelio kompliment, stavljajući te sa Pingvinom, a ti kažeš da je nepravda

osim ako me opet ne trolaš kao kod falsifikacije Ex Machina! 8-)

ridiculus

Dok ima smrti, ima i nade.

Dybuk

Albedo 0

treachery against guests, npr Buda Đurovića, beogradskog gosta 8-)

Ridikuli je normalno izdaja protiv dobročinitelja, to jest Bate 8-)

uostalom, ako sam sebe turio pod ''violence'', što se bre bilo ko drugi žali? 8-)

u stvari, najviše bi Rosman trebalo da kuka, jer za njega je limbo s Trumanom najgora kazna! 8-)

ili tomat, sklonost vintidžu stvarno je autodestrukcija!

Dybuk

Shvatila sam za sirotog ridiculusa  xrofl Htela i ja violence!

Albedo 0

isti problem kao kod žena u hororu, moraćeš da se dokažeš na tom, nasilničkom, blasfemičnom, jeretičkom planu!

Dybuk

Dybuk

дејан

ово је први пут на сагити да сам зажалио што ми је неко био на игнору. моја прошлост остала ускраћена за овај невероватни топик и лунијеву графику
...barcode never lies
FLA

Ugly MF

Mme Chauchat

Awww, zaradila sam mesto među vešticama! Ali stvarno, tražimo pravdu za Ridiculusa, on je rajska dušica zalutala na Sagitu i nikako nije za izdajnika!

saturnica

Bato, tko god da je na Sagiti, grešan je! Ako netko i nije bio do prelaska sagitaškog praga, postao je nakon ulaska.Molim te da me smjestiš rame uz rame do Jevtre... :evil:

hidden

Karl Rosman

Quote from: Pizzobatto on 23-01-2016, 00:59:21

u stvari, najviše bi Rosman trebalo da kuka, jer za njega je limbo s Trumanom najgora kazna! 8)

Ne, ne, ne, decko! Sasvim sam zadovoljan pozicijom. Steta sto bure nije predvidjeno za treceg clana. Nego, nesto mi govori da ce Truman izraziti negodovanje prvom prilikom.  :(
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Albedo 0

ah, pa vi biste svi u sorcery... i Nightflier je tražio...

ridikuli je rajska dušica, a i zmija je nekad bila u raju, i Aleksije je nekako tamo završio, iako sam htio da ga turim u međ' jeretike

eddie coyle, saturnica, još sam neodlučan, nisam još provalio njihove grijehe

npr te mađije saturničine gdje su, jesu li registrovane, da ih komisija provjeri? 8)

ima li ko bre pošteno da pije, ima li kakav alkos, Canto 6 je prazan 8)

EDIT: Truman će početi da pije u limbu! 8-)

дејан

Quote from: Ugly MF on 23-01-2016, 10:10:29
Nisi valjda stavljao Lonija na ignor!?!?!?!?

јесам некада, па сам и заборавио...шта ћу, погреши чо'ек.
...barcode never lies
FLA

ALEKSIJE D.

Bato, mož da me turiš među Hrvate i pedere. Tako se izjašnjavam ovih dana.

Truman

Quote from: Pizzobatto on 23-01-2016, 12:53:35
EDIT: Truman će početi da pije u limbu! 8-)

Zašto misliš da već ne pijem. Slabo se razumem u te krugove pakla, ako me stavljaš u prvi znači da smtatraš da sam najmanje grešan ovde ( a bezgrešnih nema! ).
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Cody

moze i na ovoj temi...wordpress, kako ide i dokle si stigao...muzicka ilustracija...https://www.youtube.com/watch?v=fx_Gv3mN1BU

Josephine

Mene je predugo obitavanje u mom krugu nacinilo alkoholicarkom. Slobodno me prebacite tamo.

saturnica

Quote from: Pizzobatto on 23-01-2016, 12:53:35
ah, pa vi biste svi u sorcery... i Nightflier je tražio...

eddie coyle, saturnica, još sam neodlučan, nisam još provalio njihove grijehe

npr te mađije saturničine gdje su, jesu li registrovane, da ih komisija provjeri?
Sta ces provjeravati? Omadijala sam te ( uz jos nekolicinu) pa mi grijehe nit vidis nit brojis. Bato, divan si.... xremyb

Truman

Quote from: Cody on 23-01-2016, 14:17:58
moze i na ovoj temi...wordpress, kako ide i dokle si stigao...muzicka ilustracija...https://www.youtube.com/watch?v=fx_Gv3mN1BU

Ide usporeno ( tj. nemam klijenata za to ), a i uskoro idem u Italiju ( volontiranje + učenje jezika ) tako da pitanje je koliko ću imati vremena narednih meseci za učenje...No nema odustajanja...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.