• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

morate biti pametniji na sljedecim izborima
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Meho Krljic

Quote from: džin tonik on 21-03-2025, 15:00:19broje li se "samo" mrtvi? ne bi li bilo postenije da se spominje 17 zrtava?

Nismo pičke kao Hrvati da u "žrtve" računamo i žive ljude!

Šalim se, da, ovde se uglavnom govori o žrtvama ako su mrtvi a onda se na to dodaje broj povređenih, to je neka konvencija.

A ovo što kaže Komi: upravo se lomi hoće li biti izbora ili nove vlade. Znamo da su izbori neslobodni pa bi to Vučiću možda i više odgovaralo ali su se pojavile, jelte, indicije da će se ipak ići na novog mandatara i da će on biti "iz dijaspore". Možda Dodik???  :lol:

džin tonik

ta konvencija dodje nesto kao kad bi covjek polizao sestricnu sa velikim sisama; dobro a lose.

zezam se, zapostavilo se je dvije zrtve, aktualno "samo" jos jednu. da je 15. za 15 polucio nesto bas kolosalno, usao bi u povijest kao 15. za 16, sto nema previse smisla. a i 17. zrtva je 4 mjeseca lebdila izmedju zivota i smrti, sigurno nema tek ogrebotinu.

Održan zbor građana u Aranđelovcu: Skup završen šetnjom, održano 17 minuta tišine

Quote(...)

Oni su održali 16 minuta tišine za stradale u Novom Sadu i jedan minut za stradale u Severnoj Makedoniji.

kod ovih sad po minuta za bas preminule u ns i po sekunda i treptaj za preminule u mac.

džin tonik

Vučić u intervjuu za Washintog examiner: Uhapšene 44 osobe; 13 privedeno zato što su bili pijani ili nasilni

QuotePredsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa.

"Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država, vi ćete sve razumeti. Pogledajte šta CNN govori, istina je na suprotnoj strani. Videćete da rade i govore sve protiv mene, isto kao što su govorili protiv predsednika SAD Trampa i onda će vam sve biti jasno", rekao je predsednik Vučić u intervjuu za Vašington egzaminer, odgovarajući na pitanje šta bi želeo da američki gledaoci znaju o Srbiji dok se informišu na društvenim mrežama.

Na pitanje reportera Vašington egzaminera o tome kakav utisak ima, šta demonstranti žele u ovom trenutku, predsednik Vučić rekao je da su demonstranti uništili 186 traktora.

"Jedinu veliku borbu imali su među sobom. Niko im nije odgovorio, nismo želeli da uhapsimo ikoga. Na kraju, morali smo da uhapsimo 44 osobe. Pritvoreno je 13 osoba zato što su ili bili pijani ili izazivali nasilje", istakao je Vučić.

Američka novinarka Tijana Lou Doušer rekla je predsedniku Srbije da joj se čini da su demonstranti mislili da je za njih 15. mart bio Dan D, na šta je Vučić odgovorio da smatra da će uslediti neki drugi Dan D, treći Dan D i deseti Dan D.

"Želim da fokusiram i sebe i čitavu ovu zemlju na privredu i na našu budućnost, da rešimo sve probleme u Skupštini na veoma demokratski način, zato što verujem da smo pokazali koliko smo bili uzdržani od upotrebe bilo kakve sile. Veoma sam srećan jer vi ne viđate ovakve slike u Evropi kada drugi organizuju nerede", rekao je predsednik Srbije.

pa fasisti! teroristi! :evil:

Ž. Dogan: Hrvatski vjesnik iz Melbournea zatvara tiskovne i otvara nove, digitalne stranice

Quote(...)

U tim mučnim godinama žestoke antihrvatske propagande kada su nam jugoudbaši, velikosrbi i njihovi dobro podmazani plaćenici svim silama nametali etiketu fašista i terorista, Hrvatski vjesnik se desetljećima odlučno suprotstavljao toj prljavoj kampanji razotkrivajući njihove perfidne laži i namjere.

Iznoseći uravnoteženi prikaz o tome tko smo, kakvi smo, odakle dolazimo i što želimo, stvarao je istinitiju i simpatičniju sliku o nama Hrvatima ovdje, na drugom kraju svijeta.

Meho Krljic

Pošto nas nisu dovoljno zajebavali:

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

znaci opet u desnopopulistickom weltwoche koji ga je vec i prosle godine urnebesno servisirao i uveo u svicarski poslovni svijet kao rusi izmisljenog srpskog kralja na britanski dvor onomad. te novine i inace kao da im je putin osobno izdavac.

zapad se je bas krasno usosio, nesto kao sa onim uraganima. prvo te drnda sa lijeve strane, pa malo zatisja kad u centru, pa ako sta prezivilo, e to se onda dodrnda sa desne. posten covjek bez integriteta vise ne zna ni u koju vrstu ludaka se kad treba uclaniti.

džin tonik

jos uvijek najbolji sazetak stanja svjetske politike i ukljucenih aktera, evergrin:

https://youtu.be/nistdsACs3E?t=60

dark horse

Na toj konferenciji N1 je bio nepoželjan, nisu ih pozvali iz EU.

Vrlo dobro oni znaju ko je nepoželjan, a ko poželjan.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Sad sam pričao sa koleginicom koja je radila u Ministarstvu kulture: na te konferencije se pozivi šalju tako što te akredituje naša vlada, dakle, nije da EU "zna" ko nije poželjan nego naša vlada kad šalje spisak novinara izbaci nepoželjne.

dark horse

Da li su oni svesni da ako nastave ovako tvrdo narod ima da ustane i sve ih pobije?

Mada, to bi bilo logično rešenje, da se poništi zaveštanje krvave komunističke revolucije koja je pobila na stotine hiljada srba, mora se izvršiti kontra-revolucija.

mac

Ne budali, nema nikakvog pobijanja. Mi nismo takvi ljudi, jer da jesmo to bi se već desilo.

dark horse

Nismo bili takvi ni petog oktobra, pa se pojavio odnekud neki Velja Ilić i Džo Bagerista.

Okolnosti prave ljude i njihove izbore.

Meho Krljic

Al niko nije bio ubijen. Mislim, kao i mac, da nemamo preduslove za krvoproliće. Ni na strani pobunjenog naroda ni na strani korumpirane vlasti.

dark horse

Nikad represija nije bila ovoliko ogoljena, pa ni u vreme Miloševića.

I ja mislim da generalno nemamo uslove.

Sem pod Vučićem i pod upravo ovim okolnostima kakve sada sam pravi.

Meho Krljic

Pa, sad, pod Miloševićem je ipak ubijen jedan Ćuruvija i jedan Stambolić, tako da, zavisi kako merimo represiju al rekao bih da je tada bila baš ozbiljna.

tomat

I mislim da bi dobro bilo da se manemo komunističkog ubijanja Srba, mislim prošle su decenije, vreme je da krenemo dalje. Ne može to da bude opravdanje baš za svaku glupost koja nas strefi.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

dark horse

Quote from: Meho Krljic on 26-03-2025, 16:23:42Pa, sad, pod Miloševićem je ipak ubijen jedan Ćuruvija i jedan Stambolić, tako da, zavisi kako merimo represiju al rekao bih da je tada bila baš ozbiljna.

A sad: Vladimir Cvijan, Oliver Ivanović, Zoran Đinđić (da, i on, dogod ne saznamo političku pozadinu tog ubistva). Od Đinđića i nemamo opoziciju. Slučajno?

Malo li je?

dark horse

Quote from: mac on 26-03-2025, 14:47:35Mi nismo takvi ljudi, jer da jesmo to bi se već desilo.

Nije toliki problem što mi nismo takvi ljudi, koliko što zavaravamo sebe i verujemo u "slučajnosti". Ova represija nije od juče, u njoj smo od kad smo se rodili, sa vrlo lukavo režiranim političkim ubistvima i krađama izbora.

Kakav bre mafijaški obračun gde je slučajno nastradao premijer zemlje što je slučajno anuliralo sve tekovine petog oktobra i vratilo točak unazad. Slučajno je Vučić uveo represiju kao deo svega toga, ni najmanje ništa to nije povezano i organizovano od istih ljudi.

Ajde da prestanemo da verujemo u bajke i analiziramo sva dešavanja u zadnjih 80 godina kao smišljenu strategiju. Sve bi se vrlo lako dalo objasniti.

Ali, lakše je praviti se naivan.

Srećom, studenti sve znaju.

mac

Rusofilija je bolest...

tomat

Studenti znaju da je samoupravljanje budućnost (i prošlost)  :lol:
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

dark horse

Šta vam je ljudi. Pa kaže Vučić da i oni (SNS) imaju svoje plenume, tj. samoupravljanje. Neobrazovani, sa kupljenim diplomama. Skoro pa ko one kafe-kuvarice što su vedrile u vreme Broza. :lol:

Dakle, SNS samoupravljanje prošlosti, a studenti budućnosti!! Samo samoupravljanje Srbina spasava! :|

dark horse

Sva sreća pa je psihički sasvim dobro!!  :D

Vučić aludirao da su studentski protesti nastavak NATO agresije, pa otkrio detalje o svom stanju: ,,Loše se osećam fizički i zdravstveno"

https://www.nedeljnik.rs/vucic-aludirao-da-su-studentski-protesti-nastavak-nato-agresije-pa-otkrio-detalje-o-svom-stanju-lose-se-osecam-fizicki-i-zdravstveno/

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

tomat

A dobro, neće da ubijaju domaćine.

džin tonik

eto, nije vam valjao jasenovac, nisu vam valjali ustase, pa vam sad ne valjaju ni zli srbi. nikad zadovoljni.

dark horse

HITNO SAOPŠTENJE - OVO JE VUČIĆEV KRAJ - MIROSLAV PAROVIĆ RASKRINKAO VUČIĆEVE LAŽI O REJTINZIMA!

https://www.youtube.com/watch?v=KminU4wuKaY

mac

I šta ćemo da radimo kad na izborima počnu autobusi da kuljaju u Arenu?

džin tonik

Vučićev ,,najveći skup u istoriji" ipak neće biti održan 28. marta

imaju vise srece nego pameti da odlucili ovo pomaknuti; kao sto ih sreca izvukla i oko nedavnog studentsko-gradjanskog okupljanja u bg-u kad ih ljudi skoro mogli otpuhati kao truli listic.
a i sekta podruznica je vrlo angazirana u podrscci vlasti, vjerojatno i sekta-matica.

džin tonik

Vučić: Nasilje ne sme da se normalizuje; Pozivam sve pristojne ljude da stanu uz svoju decu koja žele da uče da lažu

Quote"Srbija je poslednjih mesece pokazala zrelost i snagu. Sačuvali smo mir, sačuvali smo red, ali nasilje ne sme da se normalizuje.

Pozivam sve roditelje, pristojne ljude, nastavnike i profesore, da stanu uz decu koja žele da uče da lažu.

Ovo nije borba protiv bilo koga, ovo je borba za našu budućnost...", rekao je Vučić.

Meho Krljic

Da vidimo kako će režim ženu koja je po sopstvenom priznanju ima mentalne probleme, a koju je prilično verovatno radikalizovala stalna mantra o "kriminalnim blokaderima" koji uništavaju državu (sama kaže da joj je dekanka Natalija Jovanobić "upropastila unuku") da napadne nožem pomenutu dekanku na ulici, da predstavi kao nekog ko podržava opoziciju i plaćenu od strane Dragan Šolaka?

Za sada je predsednica parlamenta uspela da sklopi ovo:

Quote- И данас, и у овом случају, показује се јасна разлика између нас и њих - ми осуђујемо сваки вид насиља, увек и без разлике. И у овом случају, када је такав акт починила психички оболела, старија особа, женског пола над деканком Филозофског факултета у Нишу, Наталијом Јовановић. Било какав облик насиља над било ким у овој земљи је недопустив. Посебно сам срећна што се ради о лакој телесној повреди, а срамне су тврдње да је госпођа Јовановић озбиљније рањена. И та чињеница - да се и психички оболела особа старије доби користи у сврху политичког спина, и да се лаке телесне повреде представљају као озбиљно рањавање, довољно говори о немоћи оних који сваки дан позивају на насиље над неистомишљеницима и који сваки дан то насиље врше - гађајући људе јајима, каменицама, флашама, конзервама, блокирајући медије, спречавајући друге да се крећу, раде, уче. Поносна сам што и данас, као представник власти, могу да покажем разлику између нас и њих. Србија не сме да буде земља насиља, већ земља мира и стабилности - написала је Брнабићева.

džin tonik

nevjerojatno! beograd preko najraznovrsnijih kanala intenzivno huska razne idiote na ljude, a sluzbeno daje humane izjave; sve uz dodatni pokusaj instrumentalizacije idiota i u obrnutom smislu. to jos nije vidjeno od beograda, bar ne prije 1813.