• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Igre koje najviše očekujemo

Started by ridiculus, 22-08-2014, 20:33:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Pošto Obsidian otključava PoE tek za koji sat, a ja ću za to vreme biti na poslu, onda da se vratimo Bloodborneu. Kreiranje likova u toj igri može da da neke sjajne rezultate. Videti ovaj topik na NeoGafu:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1016569

Konačno i mi, ljudi sa naočarima, da budemo lepo zastupljeni  :lol:

Father Jape

Ko prvi primeti dobar torrent za PoE, nek javi. :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

neomedjeni

Quote from: Meho Krljic on 26-03-2015, 10:24:08
Pošto Obsidian otključava PoE tek za koji sat

Negde oko pola šest, ako se ne varam.  :lol:

Father Jape

John Walker dodaje:

Pillars Of Eternity review goes up at 1pm today. Played for 60ish hours over 6 days. Was worth it.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Quote from: neomedjeni on 26-03-2015, 10:41:30
Quote from: Meho Krljic on 26-03-2015, 10:24:08
Pošto Obsidian otključava PoE tek za koji sat

Negde oko pola šest, ako se ne varam.  :lol:

Da, piše za otprilike osam sati. Taman dok stignem sa posla  :lol:

Pošto će istovremeno(ish) da se otključa i GoG verzija, slutim da će prvi GoG torent da bude dostupan već oko osam večeras...

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Meho Krljic

Omajkumu... Zelda za Wii U NEĆE izaći u ovoj godini.

Wii U - The Legend of Zelda Development Update – 3/27/2015

Dobro nije baš da nemam šta da igram, ali... bedak je to, najviše jer lišava Nintendo jedne sigurne, visokoprofilne igre za konzolu u agoniji...

Meho Krljic

Pošto drug Neomeđeni ne stiže da izroni iz Pillars of Eternity ni koliko duzme vazduh, onda ja moram da kačim vesti vezane za Sword Coast Legends  :lol: :lol: :lol:

Sword Coast Legends Lets Dungeon Masters Screw With Players In Real Time

neomedjeni

Ako, ako, samo ti uskoči čim vidiš neke interesantne RPG vesti.

Meho Krljic

Sbhin Megami Tensei X (ili vs.) Fire Emblem je igra najavljena još pre dve godine a od tada nismo imali mngo informacija... Do danas. Donji trejler najavljuje da se igra zove Illusory Revelation #FE, izlazi u Japanu potkraj godine za Wii U i, pa... ja sam odavno rekao da je ovo bukvalno najbolji krosover koji je moguće zamisliti u ovom univerzumu a narod koji je trejler pogledao je bukvalno pomahnitao od strasti (mada je i istina da se vrlo malo ovde vidi Fire Emblem elemenata kao i da SMT elementi zapravo više podsećaju na Persona podgrupu, ali dobro):

Nintendo Direct 2015.4.2 出展映像 幻影異聞録#FE

Meho Krljic

U drugim vestima iz noćašnjeg Nintendo Direct obraćanja pastvi, poslednji Fatal Frame će dobiti zapadno izdanje, kao i Attack on Titan igra za 3DS. Gaddem, možda je i kupim (mada će biti digital-only distribucija):

Nintendo 3DS - Attack on Titan: Humanity in Chains Teaser Trailer

A rano sledeće godine stiže i Američka verzija naredne Fire Emblem igre. Što, ako bude kao prošli put, znači da evropska stiže na jesen 2016. Pa ko može toliko da čeka???

ファイアーエムブレムif 白夜王国と暗夜王国

Meho Krljic

Emitovan je i trejler za nastavak Bravely Default, igru pod imenom Bravely Second: End Layer. Naravno, Square-Enix ne mogu a da ne zagorče malo svu tu slast pa tako nastavak igre koja je dobila skoro univerzalne pohvale i dobro se prodavala i na zapadu za sada nema najavu da li će se uopšte pojaviti izvan Japana. Grrr...

「ブレイブリーセカンド」オープニングムービー

Meho Krljic

Oh, uzgred, evo ih prvih petnaest minuta Uičera 3. Ja sam se slomio i naručio i PS4 verziju, siguran da PC verzija koju već posedujem ne bi sjajno radila na mom računaru, a pare za apgrejd trenutno štekam za bitnije stvari....

The First 15 Minutes of The Witcher 3: Wild Hunt - IGN First

neomedjeni

Ah, još ni dvojka nije stigla na rad. Sačekaće nove Geraltove avanture još neko vreme na mene. Ali tad ću uzeti da odigram dve igre jednu za drugom.  :lol:

Meho Krljic

Za Witcher 3 smo već čuli da traje 200 sati ako hoćete da je odigrate stoposto, kao i da će imati 16 komada besplatnog DLC-a jer - CDPR su obešenjaci, A sad znamo i da će imati dve masivne ekspanzije. Jednu u Oktobru, drugu u prvoj četvrtini naredne godine.

Expansion Pass: Hearts of Stone & Blood and Wine
The Expansion Pass secures your access to two epic adventures set in the vibrant world of monster hunter Geralt of Rivia.

Hearts of Stone will take Geralt on an all-new 10-hour adventure into the wilds of No Man's Land and the nooks and alleys of Oxenfurt, where he'll try to complete a contract from the mysterious Man of Glass. Caught in a thick tangle of deceit, Geralt will need all his cunning and strength to solve the mystery and emerge unscathed.

Blood and Wine, a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.

The upcoming expansions will offer gamers new content, gear and foes, and will feature characters both new and dearly missed -- all crafted with maximum attention to detail and quality.

Hearts of Stone will premiere in October, while Blood and Wine is slated for release in the first quarter of 2016.

Meho Krljic

A Square-Enix su se prilično obrukali sa svojim isforisranim ARG-om koji je, kao trebalo da nas natera u špekulacije oko toga koja igra  se najavljuje tim nekim twitch strimom gde gledamo sirotog čoveka u samici kako se dosađuje. Naravno, ceo internet je odmahnuo rukom i rekao "Pa, novi Deus Ex, šta drugo?" i, gle - Game Informer je objavio da je naredna SE-ova igra napravljena od strane zapadnog studija ništa drugo do Deus Ex: Mankind Divided, direktni nastavak Human Revolution. Već sam ovde uspeo nekoliko puta da kažem da je Deus Ex primer kako se razvodnjavanjem franšize kroz uvođenje elemenata koje niko nije tražio, uzbuđenje fana od histerije (OMG! Nova Deus Ex igra? WE ARE NOT WORTHY!) transformisalo u maltene odmahivanje rukom. Opet, vidim da je Adam Jensen i u ovoj igri, što mi je milo, prirastao mi je za srce a nije dobio mogućnost da zaista izraste u prethodnoj igri. Takođe, ne mogu a da ne pomislim da će ljudi koji su sa Human Revolution napravili zaista solidnu igru koja je razumela DX filozofiju, na novim konzolma imati priliku da se razmahnu i možda me iznenade...

Meho Krljic

Square-Enix zna  da se gvožđe kuje dok je vruće, pa odmah po likovanju vesti da je njihova misteriozna najava bila vezana za Deus Ex: Mankind Divided, dobijamo i prvi trejler. Izgleda lepo, ali sve je cgi pa ne treba da se previše ložimo. Ono što se može prepoznati je da Eidos Montreal istrajava na svojoj jet/gold kolornoj šemi i da su mnogo zainteresovaniji  da u trejleru prikažu lepo koreografisanu akciju nego renesansni vizuelni dizajn ili, već, neke druge elemente gejmpleja osim borbe... dobro, ovo je takoreći tizer pa ne treba biti alav. Znajući koliko dugo je trebalo da od prvog Thief trejlera stignu do završene igre, biće ovo dugačko putovanje. Ali, nadam se sa boljom destinacijom jer je Thief, ponoviću, bio veoma bleda senka slavnih Looking Glass/ Ion Storm prethodnika. Human Revolution je, pak, bio iznenađujuće dobro shvaćen Deus Ex naslov, sa brojim posrnućima, svakako, ali i dalje prilično dobro igračko iskustvo. Nadam se da će Mankind Divided biti dostojan Deus Ex predloška, mada se spremam i za razočaranje jer i za to ima razloga.

Deus Ex: Mankind Divided - Announcement Trailer [NA]

Deus Ex: Mankind Divided takes place in 2029, two years after the events of Human Revolution and the infamous 'Aug Incident' in Panchaea that resulted in the death of millions at the hands of those who had installed augmentations. This event has created a huge divide between those who have augmentations, and those who do not. Amongst this emotional turmoil are various factions looking to manipulate the public by twisting public opinion of augmentation to further their own agenda and hide the truth of what really happened.
Deus Ex: Mankind Divided also continues the story of Adam Jensen, a former biotech company security chief turned super-augmented, anti-terrorist agent playing by his own rules. Jensen has been empowered with all new augmentations, enabling him and the player a greater sense of self-control as they explore all new locations in-game. As social and political tensions reach a major turning point, Jensen and conspiracies surrounding the Illuminati continue toward an inevitable crossroads ... and possibly, an epic showdown. 

Meho Krljic

Jedan od kikstarter projekata koje sam podržao i imam neproporcionalno visoka očekivanja je Hollow Knight, već pominjan ovde. Kačio sam i trejlere koji igru pokazuju u vrlo lepom vizuelnom izdanju a otkada je razvoj, posle uspešne KS kampanje prešao na kombinacijy Unityja i PlayMakera, Australijanci tvrde da rad teče ogromnom brzinom. Videćemo, naravno kako će sve to na kraju ispasti, mada su signali za sada sjajni. A kao dodatak glavnom jelu, evo slike figurice napravljene na osnovu jednog od likova u igri koja pokazuje koliko je sjajno pogođen vizuelni dizajn i koliko ove jednostavne ali ikoničke prilike imaju karaktera & identiteta:

Meho Krljic

Aha, evo i ovaj najnoviji Witcher 3 trejler. Vidi se dosta gejmpleja a sve je manje-više u endžinu. Obavezno prebaciti u HD rezoluciju pošto je default iz nekog razloga sirotinjskih 360p:

The Witcher 3: Wild Hunt - Official Gameplay Trailer

Meho Krljic

Pravi se nova Dissidia, ali posle dve PSP igre, ovo će biti igra za arkadnu mašinu (čiji je, doduše, sistem praktično PS4, sa sve kontrolorom koji je samo podeljen na dva dela). Radi je Team Ninja i po trejleru reklo bi se da će biti akcenat na multiplejeru... S obzirom na sve, ovo će na kraju stići i na PS4 i, pošto sam volio PSP igre iz ovog serijala - a ko ne bi voleo masivan krosover između raznih Final Fantasy igara u kome je akcenat na realtime borbi koja izgleda kao nešto iz Advent Children? - stavljam je sebi na radar. Team Ninja jesu grešni ali umeju da rade ovakve stvari.

【DISSIDIA FINAL FANTASY】SPECIAL TRAILER -2015-

Poređenje između arkadne i PS4 verzije:

【DISSIDIA FINAL FANTASY】アーケード基板/Playstation®4 -比較動画-

neomedjeni

Izgleda da će "značarenje" u trećem Witcheru biti znatno zabavnije za igranje nego u njegovim prethodnicima. Nije da sam se ikad bavio time u nekoj ozbiljnijoj meri, ali svejedno lepo dostignuće.

http://www.ign.com/articles/2015/04/13/slaughtering-with-signs-the-magic-of-the-witcher-3-wild-hunt-ign-first

Meho Krljic

Nova verzija Pathologic (još uvek u razvoju) sada ima i sajt. Lep je:

http://pathologic-game.com/

Meho Krljic

Meho Krljic

Square-Enix ne prestaje sa najavama novih igara ovih dana. Ili makar najavama novih igara u etabliranim serijalima što nije baš isto, ali ajde, ajde...   Posle Deus Ex: Mankind Divided i nove Dissidie, evo i potvrde nečeg što smo već znali (jer već su imali najavu za najavu i misteriozni vebsajt na kome je bilo lako iščačkati o čemu se radi):

First Look at Star Ocean 5

Dakle, relativno popularni svemirski RPG sa riltajm borbama se vraća i, što je još lepše, radiće ga ponovo Tri-Ace, iako je ovaj studio odnedavno u vlasništvu mobilne kompanije Nepro. Lepo zvuči!!!!!!!!

Bonus: posle dve uspele Theatrhythm Final Fantasy igre, Square-Enix je obezbedio isti rhythm-action tretman i za Dragon Quest. Ne zna se hoće li biti zapadne verzije, doduše.

Meho Krljic

Autori Dear Esther (i Amnesia: Machine for Pigs), studio Chinese Room trenutno rade na Everybody's Gone to the Rapture, misterioznoj postapokaliptičnoj avanturi/ walking simulatoru za PS4. Niko ne zna šta će se u ovoj igri dešavati (ako išta) ali svi koji su se malo isprobali kažu da je prolazak engleskim krajolikom i čituckanje zaostalih materijala od pre kraja sveta snažno iskustvo. Novi trejler:

NEW | Everybody's Gone to the Rapture | Exclusive to PS4

Meho Krljic

Iako Battlefield igre mogu da kažem da sam samo omirisao, Battlefront su već nešto drugo. Povezujem ih jer, jelte, treću igru iz serijala pravi Dice, izlazi polovinom Novembra i novi trejler demonstrira da je Frostbite endžin u životnoj formi. Mislim, igra teško da će izgledati ovako, iako je sve ovo u endžinu (mada izgleda kao CGI, mora se priznati), slutim da je pre svega rezolucija daleko viša od onoga što mogu da poguraju  aktuelne konzole ili pristojnjikav PC, da ne pominjem frejmrejt koji je verovatno 144 Hz u originalu. Ali opet, ovo osvetljenje, ove animacije!!!! Mislim da ću u nekom momentu kupiti ovo i ludovati jedno vreme, u pripremama za premijeru D Fors Evejkns:

Star Wars Battlefront Reveal Trailer

neomedjeni

Meho Krljic

Pa, da i ovde onda okačim link za njenu Steam stranu i ukažem da je i demo dostupan:

http://store.steampowered.com/app/230070/

Meho Krljic

Whoa, videh pre par dana ovo na NeoGafu ali sam pomislio da neće prerasti razmere uobičajenih opsesivnih špekulacija fanova Kođiminih igara. No, sad se priča i o tužbama??? Bizarno!!!!

http://www.ign.com/articles/2015/04/22/has-the-likeness-of-russian-head-transplant-doctor-been-co-opted-by-kojima

Meho Krljic

Everybody's Gone to the Rapture, PS4 ekskluziva o tihoj apokalipsi u britanskoj provinciji je jedna od najiščekivanijih PS4 igara i još jedan primer kako sinergija korporacijskih resursa i indi kreativnosti definiše aktuelni gejmerski trenutak. Privju (mada zapravo kulturološka kontekstualizacija) na Jurogejmeru:

http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-22-everybodys-gone-to-the-rapture-and-the-particular-joy-of-the-british-apocalypse

Intervju na Juesgejmeru (mada ga je radio Britanac koji živi u Americi):

http://www.usgamer.net/articles/everybodys-gone-to-the-rapture-interview

Meho Krljic

Ali, šta nam radi ovaj Konami.  :( :( :( :( Konačno su se nakanili da putem PSN prodavnice stave na raspolaganje za kupovinu PS2 verzije ikoničkog šutemapa, Gradius V. Igra ne samo da je peti nastavak serijala koji je u velikoj meri definisao šutemap žanr osamdesetih, pa do duboko u prvu deceniju dvadesetprvog stoleća, nego je i najbolja iz celog serijala, jer su je pravili geniji iz studija Treasure (Ikaruga, Radiant Silvergun, Sin and Punishment, Gunstar Heroes itd. itd.). Drugim rečima, u pitanju je apsolutni klasik, remek delo medijuma i igra koju svako treba bar da makar isproba. No, Konami, naravno, uspevaju da igru objave samo Playstation 3, bez objašnjenja da li će igra (i ako da, kada) biti dostupna i na PS4 i na Viti. Da ne pominjemo cross-buy. Ja prosto ne razumem kako firma koja je nekad bila igrački gigant a danas, iako su joj igre sekundarni izvor prihoda i dalje dosta radi u tom sektoru, uspeva da ovako lepu stvar ovako zabrlja. Mislim, moj PS3 je priključen i spreman, ali pobogu.

Meho Krljic

Prvi ozbiljan trejler (sa elementima gejmpleja i voiceoverom koji detaljnije objašnjavašta će se u igri raditi) za Mad Maxa:

Official Mad Max Gameplay Overview Trailer

Podsećanje: igru radi Avalanche, švedski studio koji je napravio Just Cause 1 i 2 i kome je, dakle vozačka open world igra sa puno akcije svakako blizak koncept. Uzimajući u obzir činjenicu da ovo producira Warner a da oni, uprkos popriličnoj količini smeća koje su potpisali (čak i ambicioznog smeća - Lollipop Chainsaw na primer), kad rade sa svojim filmskim i strip-licencama obraćaju dosta pažnje da igra bude kvalitetna (Lego igre, Arkham igre, Shadow of Moror, Injustice mada, eh, ne podsećajte me na Watchmen igre), a i da su im neke originalne igre vrlo dobro producirane (F.E.A.R. ili noviji Mortal Kombat naslovi), ovo bi zapravo moglo da bude iznenađujuće dobro. Na stranu što je meni igranje ovakve igre ispunjenje tridesetogodišnjeg sna, opis u trejleru sugeriše skupljanje resursa, pravljenje i modifikovanje automobila, pucnjavu, tuču, istraživanje podzemnih naseobina, rat između različitih frakcija itd. Dakle, Rage, Borderlands i Fallout plus Red Faction Guerilla vajbovi. Zamerka ide prvo na ekstremno američki vojsover (sećamo se da je u prvo vreme i Maks imao američkog glumca pa je posle odijuma javnosti na internetu, ipak dobio Australijanca) plus na to da model glavnog junka ne liči ni na Mela Gibsona (što, hajde, nismo ni očekivali) ni na Toma Hardija. WTF!!!!!!!!!!!!!

Izlazak, ako vas mrzi da gledate trejler do kraja, je najavljen za prvi Septembar, taman da djeca prebrode traumu zbog povratka u školu (a da mi stariji imamo čime da presecamo sesije igranja Phantom Pain koji izlazi istog dana).

Meho Krljic

Quote from: Meho Krljic on 23-04-2015, 11:24:35
Whoa, videh pre par dana ovo na NeoGafu ali sam pomislio da neće prerasti razmere uobičajenih opsesivnih špekulacija fanova Kođiminih igara. No, sad se priča i o tužbama??? Bizarno!!!!

http://www.ign.com/articles/2015/04/22/has-the-likeness-of-russian-head-transplant-doctor-been-co-opted-by-kojima

Dalji razvoj ove bizarne situacije:

http://www.kotaku.co.uk/2015/04/22/meet-the-head-transplant-doctor-at-the-centre-of-a-metal-gear-solid-conspiracy

Meho Krljic

Not a Hero izlazi sedmog Maja na Steamu i, ako ga priorderujete dobijate Olli Olli gratis. Što, zapanjujuće, znači da za manje od dvanaest evara dobijate dve igre od kojih za jednu već znamo da je fantastična, a druga deluje kao da će biti fantastična. Not A Hero je opisivana kao "2D Vanquish" a treba videti kakva mi se svetla u mozgu upale kad se ovo nagde napiše ili izgovori, britanski developeri koji je prave su se već dokazali sa dve neverovatno taktilne Olli Olli igre, plus, brutalna i krvoločna hotlajnmajaisrećevenkvišudvedimenzije akcija je umotana u političku satiru koja se bavi trenutnim strahom britanskih nacionalističkih stranaka (UKIP pre svega) od imigranata, a to posreduje kroz priču o antopomorfnom zecu koji je došao iz budućnosti da se kandiduje na izborima i pobije konkurenciju. Izbori su u Britaniji zaista sedmog Maja, pa je ovo ozbiljno tempirano lansiranje igre. "BunnyLord is a time travelling immigrant from the future, looking to take a British Job from a British person."

Steam stranica: http://store.steampowered.com/app/274270/

Zvanični sajt igre: http://www.theujipparty.org/

Prvih petnaest minuta igre:

Not A Hero - Let's Play with BunnyLord (First 15 Minutes)

Devolver je zaista izdavač koji se dobro snalazi u ovoj indie priči. Titan Souls, Hotline Miami 2 i ovo sve unutar dva meseca, sve "male" ali pametne igre koje su dobile ogroman ekspoužr.

Meho Krljic

Najave za Batman: Arkham Knight su se dosta fokusirale na pokazivanje Betmobila, ali sad saznajemo da će Betmen u borbi imati  pomoć od strane Dika Grejsona i još nekih pomagača i da će igrač moći da po volji menja kojeg lika pokreće  u kom trenutku borbe. Whoa!

Official Batman: Arkham Knight Trailer - "All Who Follow You"

Meho Krljic

Avalanche su na rolu ove godine. Prvo im u Septembru izlazi Mad Max koga smo gore prikazali u novom trejleru, a onda o Božiću i Just Cause 3. Novi trejler je primereno spektakularan i mada igra neće izgledati baš ovako (bar ne ako nemate PC od 3000 evra), ovo je futidž rađen u endžinu i lepo to deluje:

Just Cause 3 Gameplay Reveal Trailer

Meho Krljic

Da podsetimo i da petog maja stiže ekspanzija za Wolfenstein: New Order koja se zove Wolfenstein: The Old Blood. Dvadeset evra(ish), osam misija, dakle pola veličine originalne igre za manje od pola cene. Pošteno i mislim da će valjati!!!!!!!! Svež privju iz pera Luka Rajlija.

Meho Krljic

A srazmerno slaba prodaja Xbox One (mada, već sam više puta ukazao da se Xbone izvrsno prodaje, samo ne toliko izvrsno kao, iskreno, disproporcionalno uspešni Playstation 4) znači i da nam stiže još bivših ekskluziva na PC. Posle Ryse i  Dead Rising 3, evo i najave da će ekscentrična Sweryjeva igra, Dark Dreams Don't Die, skraćeno D4, doći na PC. Saznali smo ovo putem Sweryjevog tvitera:

Za one koji nam se tek priključuju da podsetim da je Swery autor igre često opisivane kao "kultni" hit i "igrački pandan Tvin Piksu", a pod nazivom Deadly Premonition, takođe Xbox 360 eksluzive u svoje vreme, koja je posle došla i na PS3 i na Steam. D4 je bio jedan od Majkrosoftovih aduta na pretprošlogodišnjem E3-ju tokom najavljivanja Xnbox One i u masi igara u kojima se pucalo & klalo izdvajao se time što je ovo zamišljeno kao misteriozna avantura sa jakim narativom i gesturalnim (Kinect, naravno) interfejsom. U međuvremenu, pošto je Kinect 2 sahranjen, igra je dobila i "normalne" kontrole za koje su prikazivači rekli da odlično rade a sama igra je dobila oprezno pozitivne prikaze. Ja ću ovom rado dati šansu kad se pojavi jer Swery jeste kreativan i autorski originalan. Ono što je malo zabrinjavajuće je da, pošto pričamo o epizodnom naslovu, ni Xbone još nije dobio sve epizode... No, pratićemo.

Meho Krljic

I da malo promenimo ton, Tom Filips ima jako lep privju igre Yoshi's Wooly World, narednog Nintendovog 2D platformera u kome glavnu ulogu igra svačiji omiljeni dinosaurus. Yoshi's new Island, poslednja igra sa Jošijem u naslovnoj roli, nije baš bila na nivou kultnog Yoshi's Island, ali ova bi lako mogla da bude odlična ako je verovati Filipsu.

neomedjeni

Hvala, druže Meho.

Uglavnom poznate stvari, rekao bih, čak i ovo da se nijedan DLC neće baviti dešavanjima koja bi usledila nakon kraja igre. Ali veoma je zabavno insistiranje developera da Geraltova priča zaslužuje kraj i da će mu je dodeliti, ako imamo na umu da Andžej Sapkovski, tvorac Geralta i kompanije, u svom poslednjem prikvel romanu o Geraltu snažno hintuje da će nastaviti svoju priču tamo gde je stao davne 1999. godine.

Lukavi Poljak koji je prethodno isticao da ga ne zanima mnogo ta priča o video igrama će tako vešto zajahati talas hajpa i staviti još koju novčanicu u džep na račun likova sa kojima se davno oprostio. Priznajem da nisam siguran šta da mislim o tome. Geralt od Rvije, Jenefer, Ciri i ostali su neodoljiva grupica vucibatina o kojoj bih rado pročitao ne još jednu, već još deset knjiga i opet tražio još, ali kraj orginalne sage je bio baš odgovarajuće srceparajući i ne čini mi se da treba dirati ono što je završeno kako treba samo zbog nečeg tako obično ljudskog, kao što je zdrava pohlepa...

Meho Krljic

Nije baš da će iko biti iznenađen. Mene više zanima Doom koga Bethesda takođe mora da pokaže ove godine na E3ju. Možda i Dishonored 2. A Fallout 4 je takoreći neizbežan.

neomedjeni

Da, ovaj, znaš već kako to ide kad smo u pitanju pucačke igre i ja. Ali Dishonored mi je negde u svesti kao igra koju bih jednom, kad se nađe viška vremena, probao.