• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

EQ test

Started by Truman, 10-01-2016, 22:15:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Ako je preko 50% u opisu netačno čisto sumnjam da zrno soli pomaže...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

eddie coyle

VAŠ TIP LIČNOSTI JE:
"IZVRŠITELJ"
(ESTJ-T)

sta god ovo znacilo, a kompanjoni su mi opasni  :)

Poznate ESTJ ličnosti:

Džejms Monro Endru Džekson Vilijam Henri Harison Frenklin Pirs Grover Klivlend Džordž V. Buš Lindon B. Džonson Džon D. Rokfeler Sonja Sotomajor Alek Boldvin Sudija Džudi Nensi Grejs "Boromir" iz Gospodara prstenova

Truman

...Don Vito Korleone ;)

Dybuk

E, da

QuotePoznate ISTP ličnosti:

Klint Istvud, Mila Jovović, Frenk Zapa, Zakeri Tejlor, Tom Kruz, "Majkl Vesten" iz serije Odstrel, "Džek Bauer" iz serije 24 sata, "Indijana Džons" iz serijala Indijana Džons, "Džon Meklejn" iz Umri muški, "Egnus Magajver" iz serije Magajver

:)

Barbarin

Hvala D.

Ne kužim se mnogo u testove, al moraš biti iskren da bi nešto radilo kako treba. Ne razumem se mnogo ni u ličnosti, slab sam u čitanju drugih ljudi, ali zato žena moglo bi se reći razbija. i kaže da je test koji sam uradio otprilike to što i jesam.

A Trumane nećeš naći test sa kojim ćeš biti 100% zadovoljan, jedino možda ako ga sam ne kreiraš ;)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Truman

Velika je razlika između 100% i 30%. Ovaj je pogodio da ne volim konflikte, još par sitnica i to je otprilike to.

Palmer

Agota

D., sve je isto, sve je kao... :lol:

VAŠ TIP LIČNOSTI JE:
"AKTIVISTA"
(ENFP-A)

Ekstrovertan82%
UM
Introvertan18%

Intuitivni54%
ENERGIJA
Realistični46%

Logički-fokusirani41%
PRIRODA
Principijelno-fokusirani59%

Planeri28%
TAKTIKA
Tragači72%

Asertivn i84%
IDENTITET
Oprezni16%

Poznate ENFP ličnosti:

Robert Douni Kerol Barnet Meg Rajan Robin Vilijams Sandra Bulok Alisia Silverstoun Endi Runi Franc Josef Hajdn

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Josephine

Quote from: Agota on 28-01-2016, 01:53:43
D., sve je isto, sve je kao... :lol:

:lol:

Prilično je tačan ovaj test, da. Prednost našeg tipa ličnosti je što možemo da se uklopimo sa svim ostalim tipovima, i introvertima i ekstrovertima (pre svega jer smo i jedno i drugo - ekstroverti u razmišljanju, introverti u osećanjima).

Agota

plus, ti si baš fokusirana!   :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Truman

Nemam ništa protiv ovakvih klasifikacija ličnosti, imaju one svoju svrhu, samo zameram im što se preko testova tog tipa ne mogu identifikovati vrline i mane. Ovo je više neki kognitivan test, kako doživljavamo svet oko sebe.

Agota

jao, pa ti si konzul! počasni konzul...

Agota

klem

"Logičar" (INTP-t)

INTP tip ličnosti je prilično redak, čini tek tri odsto stanovništva, što je definitivno dobra stvar za njih, jer ne postoji ništa zbog čega bi bili više nezadovoljni nego da su "obični". INTP osobe se ponose svojom inventivnošću i kreativnošću, svojom jedinstvenom perspektivom i snažnim intelektom. Obično poznati kao filozofi, arhitekti ili sanjivi profesori, INTP osobe su odgovorne za mnoga naučna otkrića kroz istoriju.

Poznate INTP ličnosti:
  Sokrat Rene Dekart Blez Paskal Isak Njuton Karl Jung Albert Ajnštajn Džejms Medison Dvajt D. Ajzenhauer Džerald Ford

Truman

Nije loše biti konzul, diplomatija ima svojih privilegija. :wink:

Josephine

Quote from: Agota on 28-01-2016, 02:32:19

E, da, ti si tu u super ravnoteži. Ja sam se predala osećanjima, jebeš logiku  :lol: (zezam se, u takvom sam periodu u životu, pa se odražava i na rezultat).

Quote from: Agota on 28-01-2016, 02:46:08
http://www.16personalities.com/sr/tipovi-licnosti

baš me zanima, šta je bata?????

Batica je, izgleda, rešio da ide u sajlent tritment. Taj krug je smislio, taj krug je stvorio, al ga još nije razbio.

Agota

Quote from: D. on 28-01-2016, 02:53:07
Quote from: Agota on 28-01-2016, 02:32:19

E, da, ti si tu u super ravnoteži. Ja sam se predala osećanjima, jebeš logiku  :lol: (zezam se, u takvom sam periodu u životu, pa se odražava i na rezultat).

Ko jebe iluzije
i propale brakove
mi imamo more, sinje
i nase rakove

Agota

BAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=SVoNefPBoL0

Josephine

Heee :D

I rakove i ribe. :lol: I more... ono je najbitnije.

дејан

VAŠ TIP LIČNOSTI JE:
"IZVRŠITELJ"
(ESTJ-A)

UM
Ekstrovertan
Introvertan
79%21%
ENERGIJA
Intuitivni
Realistični
38%62%