• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PlayStation 1, 2, 3, 4, Vita, itd.

Started by ridiculus, 24-07-2016, 22:27:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Stamina je, naravno, ključna statistika jer ona, kako to i Petronije svojevremeno reče, čuva zdravlje  :lol:

Inače, čestitke, junačino! Još malo pa ćeš natrčati na oca Gaskojna a onda mu pokaži kako biju specijalne jedinice Jugoslovenske Narodne Armije!!!!!!!!!

Perin

Ili se meni čini, ili mi je put do oca Gaskojna bio prelagan. Niti jednom nisam poginuo. Eco upravo prvi put dođoh do njega, skinuo sam mu dve trećine zdravlja, pretvori se u zver i onda sam izginuo jer nisam imao više napitaka. Ali zasad mi se čini lakše nego Cleric beast. Ali videćemo...

Ali baš mi nešto put do njega ispao lagan...

Sent from my Samsung Galaxy Note 5

Perin

A pao je i on iz četvrtog puta. Trebalo mi malo vremena da skontam napade kad se pretvori u zver. Uglavnom, uz kombinaciju sa molotovljevim koktelima, zver je lagano pala.

Inače, ponosan sam na to da sam samoinicijativno, bez ikakvih provera jutjuba i walkthroughova, odmah nakon prvog fajta sa Gaskojnom skontao da je dovoljno da samo obigravaš oko nadgrobnih spomenika, pretvoriš oružje u ono sa dugometražnim dometom i šibaš Gaskojna preko pomenutih spomenika sve dok se ne pretvori u zver. Plus, ne može te upucati preko njih [emoji38] Bukvalno, možda potrošim 4 napitka dok se u zver ne pretvori...a onda kreće cirkus :)

Meho Krljic

Vidiš, meni je trebalo jedno 15 pokušaja da mu dohakam  :lol:  Kad se pretvori u zver vrlo je zajeban. Posle u New Game + bilo je lakše, ali prvi put... satirao me je. Nije pomoglo ni što sam do njega stigao pre nego što sam uopšte video Cleric Beast  xrofl

Perin

Hah. Stvarno, kad pogledaš, kako je percepcija težine bossova za svakog drugačija u ovoj igri...tako i sa DS: sa gargojlima sam se patio bruku, a Lilit sam skenjao iz prvog puta, bila mi jedan od lakših bossova....

Meho Krljic

Nego, PS4 Pro ima probleme da odradi jedinu stvar koju treba da odradi: da prikaže 4K HDR signal na adekvatnom televizoru  :lol: :lol:

PS4 Pro Suffering Widespread TV Connection Failures - And Everyone Is Blaming Everybody Else 

Srediće se ovo kroz firmware apdejte ali ipak, situacija koja podseća u kakvom vremenu živimo...

Perin

Od 24.11 black friday rasprodaja na playstation store...

Morningstar

sve price su Anansijeve.

Meho Krljic

Meni na vanila PS4 to nije toliko važno u ovom momentu, ali lepo je da se i to dešava, uostalom, bilo je obećano.

Meho Krljic

ridiculus

Uskoro na PS-u 4:

http://youtu.be/AXjmJ1-LPp0

Naravno, free-to-play. Zvaće se Marvel Heroes Omega. I neće biti moguće igrati je izmedju različitih platformi.
Dok ima smrti, ima i nade.

Meho Krljic

Inače, Andrew House napušta Sony. Nije mala stvar, ali ako ništa drugo, odlazi ostavljajući firmu na vrhu piramide.

mirkiekishka

MGS5 i Amnesia su dz ako imate PSPlus, ja pocela da igram mgs, nije lose za sad. Nisam igrala nijedan i nije me nesto vuklo da igram, ali kad je dzabe ajd da probam, svidja mi se za sad.

Meho Krljic

Pretpostaviću da si još u bolnici ako si tek počela da igraš (mislim, ne ti kao ti nego ti kao Big Boss), tako da... tek ćeš da vidiš kakva je to igra.

mirkiekishka

EE izasla iz bolnice, sad sam izvukla onog lika iz avganistana. :D

Meho Krljic

A, dobro, krenula si u "pravi" deo igre. Videćeš, biće tu raznih daljih stvari za raditi, uključujući menadžment baze... Apsolutno podsećam da je zarobljavanje neprijateljskih vojnika i ulaganje u opremu za njihovu ekstrakciju (fulton baloni) jedna od najkorisnijih stvari koje možeš da radiš.

mirkiekishka

E znaci sad kao isprobavam cdc na vojnicima u motherbase, ne znam da li se secas, ali kad ih ispitujes kazu Boss... harder i it's an honor to be in your iron grasp, hahahaha, odlicno je. Odusevljena sam.

Meho Krljic

Da, pa ta ideja da je Big Boss potpuna internacionalna legenda među vojnicima sa svih meridijana je u korenu mogućnosti da otimaš neprijateljsku vojsku i konvertuješ je u svoje trupe. Ulaži u Fulton što pre i što više jer ćeš brzo moći da njime otimaš i neprijateljsku mehanizaciju, kontejnere sa opremom, vozila, tenkove, pa i Gearove.

Meho Krljic

Pošto verovatno niste, kao ja, budni u ovo doba da gledate Playstation Expirience, da javim da su dosadašnje vesti da:

* Izlazi VR verzija Wipeout i biće besplatna.

* God of War će trajati 25 sati.  :lol:

Nije baš da se čovek onesvesti ali nadamo se toj najavi Bloodborne 2, pa ćemo da vidimo...

Meho Krljic

Ništa od Bloodborne 2, ali dobili smo najavu Medievil rimejka u 4K. Time su završili prezentaciju i bezbedno je reći da je sve delovalo kao prvi April. Ako ništa drugo videli smo prolazak kroz napetu scenu hostage negotiationa u Detroit: Become Human i, hajde, to je bilo zanimljivo:

https://youtu.be/LWaUrfbSO1Y

Meho Krljic

U vezi sa igrom čija je jedna od autorki sedela na sofi jutros, možda poslednji napis Keze MakDonald za Kotaku:

Dreams For PS4 Is Hard To Explain, But It Looks Brilliant

Meho Krljic

Kaz Hirai odlazi sa mesta direktora Sonija. Iako poslednjih godina nije bio direktno vezan za Playstation (a pre toga jeste, vodeći ovaj deo firme), slobodno se može reći da je napravio pravi podvig pretvarajući firmu-gubitaša u profitabilnu kompaniju, velikim delom jer je njihov gejming deo posla učinio jako uspešnim.

Kaz Hirai to step down as Sony boss

Meho Krljic

Playstation 4 je džejlbrejkovan pre nekoliko nedelja ali taj eksploit je postojao samo do firmvera 4.05. Sada se najavljuje novi, hardverski eksploit koji bi mogao da radi i na novijim firmverima. Naravno, ovo je za mene malo prekompleksno, ali ko se bolje razume, možda će se i ovde razabrati:

https://recon.cx/2018/brussels/talks/die_mode.html

https://github.com/hwroot/Presentations

Meho Krljic

Oh, Sony je potegao tešku artiljeriju: Playstation Plus igre za Mart su Bloodborne i Ratchet & Clank, pa ko do sada nije bio pretplaćen, sad može ozbiljno da razmišlja.

Perin

Meho,

Nadam se da nisi naručivao sa Gameseek. Status porudžbine DMC HD mi je nepoznat, sajtu ne mogu pristupiti a na mail ne odgovaraju.

Jebem im repu.

Poslano sa iPhone 7 plus

Meho Krljic

O jebemim sve što postoji....

Nisam, ali baš mi je žao da si morao na ovaj način da saznaš da nisu pouzdani. Jesi li pogledao po twitteru/ tumblru/ fejsbuku, možda tamo ima nekih informacija?

Васа С. Тајчић

Quote from: Perin on 14-05-2018, 15:03:48
Meho,
Nadam se da nisi naručivao sa Gameseek. Status porudžbine DMC HD mi je nepoznat, sajtu ne mogu pristupiti a na mail ne odgovaraju.
Jebem im repu.
Poslano sa iPhone 7 plus
https://www.thesun.co.uk/money/6256657/gameseek-going-into-liquidation-leaving-customers-out-of-pocket/
Жао ми је.
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Perin

Kontaktirao sam pejpal, pa ćemo vidjeti šta oni imaju da kažu. Jbg, nešto mi nije prihvaćalo karticu na base-u, pa sam naručio na gameseek.

Kakva greška.

Poslano sa iPhone 7 plus

Meho Krljic

Au da, sad kad je VST postovao ovo, sad se i ja setih da sam to video na Jurogejmeru... Bedak.

Perin

Ma da.

Samo što je ovo objavljeno 10 maja, a ja naručio 28 aprila.

Jebiga, valjda ću preko pejpala uspjeti da vratim pare.

Čekam njihov odgovor :)

Poslano sa iPhone 7 plus

Meho Krljic

Nadajmo se da bar PayPal ispadne okej, mada, uz njihov trek rekord....

Perin

Upravo odgovorili, ako do...3. JUNA ne odgovori Gameseek, onda mogu da dalje idem sa slučajem...u biti, dobiću MOŽDA pare, ali će leći tek u junu/julu.

To jest, sad pročitah do kraja, ako seller ne odgovori na njihov upit do 24. Maja, onda se dalje ide sa koracima...

Poslano sa iPhone 7 plus

Meho Krljic

Pa, dobro, i to je neka nadica. Koliko sam video po onim vestima, Gameseek nikome nije ništa vraćao tako da, in PayPal we trust...

Perin

Ja sad ne kontam, jesu oni meni vratili pare, ili ne. Jer, gledajući zadnji deo odgovora, ako trgovac nema para na računu "oni će se postarati da mu limitiraju račun."

U stvari, vraćeno je, sad proverih.

PS:

Inače, Base je ukinuo shipping u Bosnu, tako da sam baš isfuran, jer mi sad samo zavvi preostaje, a skuplji su od Base.

Poslano sa iPhone 7 plus

Meho Krljic

Pa, što Base ukinio šiping uBosnu??? Jebote, stvarno su životinje. Moram da vidi da li se nešto promenilo za Srbiju.

U svakom slučaju, bar si dobio pare nazad, i to je nekakav hepiend...

Perin

Meho Krljic

Treba Džejsonu reći da zbog takvih stvari ISIS pokušava da nas sve pobije!!!!!!!!!!!

Васа С. Тајчић

Quote from: Meho Krljic on 25-05-2018, 19:38:27
Pa, što Base ukinio šiping uBosnu??? Jebote, stvarno su životinje. Moram da vidi da li se nešto promenilo za Srbiju.

U svakom slučaju, bar si dobio pare nazad, i to je nekakav hepiend...
Богами смо у елитном друштву гледе Base.com.

Такође ми је драго да су паре враћене.
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Perin

Da, video sam da je Srbija na listi zemalja koje imaju nonUK delivery :)

Jeb'o ih sinior menadžment!!! Baciću bombu k'o Boško Buha!! :)

Poslano sa iPhone 7 plus

Meho Krljic

Whoa  :?  Destiny 2 je od danas slobodno dostupan PS+ pretplatnicima.

Izgleda da se Sony poplašio Microsoftovog Game Passa pa ispasao, jelte, najteže naoružanje. Takpđe, ovo pretpostavljam svedoči da Activision smatra da se Destiny 2 loše prodao pa kreću u ofanzivu kako znaju i umeju.

Calavera

stigla prinova, sad treba izdrzati (gospodo) mesec-dva dok se ne odigra ovo sto mi je ostalo na trojci  :lol:  moracu ga staviti pod krevet, daleko od ociju, daleko od srca...

Meho Krljic

Čestitamo!

I jasan nam je silan napor volje koji će biti uliven u uzdržavanje.

Koji CFW ima i gde je otprilike cutoff, tj. koje najnovije igre ne mogu na njoj da se igraju?

Calavera

nisam bas potpuno upoznat s terminologijom, ali mislim da ovo sto je sad na trzistu nije pravi cfw vec obican exploit. za sad su ga apdejtovali do 5.05/5.07 verzije, sto znaci da se moze igrati sve pre detroita, ukljucujuci i izvesnog boga rata  :lol:  navodno je i 5.50 verzija provaljena, ali ko zna kad ce se to pojaviti u javnosti...