• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Тарот

Started by Truman, 09-09-2019, 03:38:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Волите ли тарот? Ја да, користим Рајдер-Вајтов шпил. Иначе, преко неколико форума радим људима читања тако да ако неког занима нек постави питање јавно или на пп и врло радо ћу се потрудити да му одговорим. Ипак, тарот има одређена ограничења тако да молим да се не постављају питања која почињу са "када", а такође не одговарам на ствари везано за здравље.
Па да започнемо тему најсветлијом и напозитивнијом картом
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Boban

brat vidovite zorke, truman "javlja mi se" baca pasulj, olovo, gleda u šolju...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Aleksa Topuzić

U Novom Sadu postoji kafić "Horus" koji su otvorili neki Egipćani; pored nargila i tako tih zezalica, ima i komplet karata egipatskog tarota. Na tom mestu sam sedeo nekoliko puta sa nekim devojkama, za koje sam bio više ili manje zainteresovan; one obično vole te stvari, pa bih onda tumačio rezultate karata i u tim kartama video da će te devojke, obrni-okreni, biti sa mnom.
O tarotu bih imao reći još toliko da ne pogađa baš uvek.
Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

Kimura

No, nadam se da si često ''pogađao''!  xrofl
Bilo kako bilo, dopada mi se stav.

Truman

Моји "клијенти" су били задовољни.

mac

Trebalo je da pitamo Trukija za par poslednjih utakmica na Mundobasketu. Lepe bi pare nakupili..

Truman

Quote from: mac on 11-09-2019, 16:47:12
Trebalo je da pitamo Trukija za par poslednjih utakmica na Mundobasketu. Lepe bi pare nakupili..
Тарот томе не служи.

Boban

Naravno, tarot služi varanju lakovernih i otimanju para za proročanstva i mogućnosti koje su obično laprdanje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.