• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

DIABLO IV

Started by dark horse, 03-11-2019, 19:05:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Ja igre delim na one koje imaju kraj i koje nemaju kraj. WoW nema kraj. Ali Diablo igre su u principu uvek imale kraj. Ako se Diablo 4 pretvara u igru koja nema kraj onda razumem ljude kojima to smeta.

dark horse

Pa, ima Diablo 4 nekakvu pricu, ali cini se da je ona sa Vessel of Hatred odlozena do daljnjeg. I da Microsoft/Blizzard ne odustaju od svog plana da na godisnjoj bazi izbacuju dlc-jeva sa nastavkom kampanje u Televista Presenta ko-prezivi-pricace maniru... ovo otprilike izgleda kao da smo na kraju drugog chaptera u Diablo 2... ali, realno sve to moze da traje i mnogo duze, narednih 10-20 godina...

Dakle, plan je izbaci svake godine novi dlc koji ces naplatiti kao novu igru.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

dark horse

dark horse

Ko ne zna, počela sedma sezona pre neki dan. Trenutno sam na Tormentu II, 90 i neki paragon nivo. Igra se Necro.

Info za Mehu: moj ps5 pokazuje 1601 sati igranja trenutno!! Znači, Playstation se NIKAD ne isključuje, za Diablo 4!!

Meho Krljic

Jebote, dobro ti je živa konzola.

A ja planiram da uskoro krenem Diablo IV, ali kako kad prvo treba da završim elden Ringovanje, pa onda nekako red da odiram God of War Ragnarok, pa onda MORAM da igram Ninja Gaiden II rimejk... jebote, biće decembar dok ja dođem do Dijabla...

dark horse

Vidim da si u Eldenringovanju sredio zlatnog nilskog konja i stigao do ruševi Unte.

Deluje mi da imaš još dosta. Još par nedelja u najavi.

Meho Krljic

Ma ne idem ja redom, sad se borim sa Scadutreee Avatarom i došao sam do toga da mu u trećoj fazi spustim zdravlje na 20%. Sutra ću ga sigurno ubiti. Ali, da, glavni bossovi će mi verovatno biti ozbiljne prepreke.

dark horse

Da, imaš bar još četiri bitnija bossa od scadutree avatara, iz kog si navalio iz nekog nepoznatog razloga, a rekao bih i dobar deo mape da istražiš.

Meho Krljic

Istražio sam dosta ali ja uvek idem kud me noge nanesu i bijem se sa bossom na kog naletim. Za ovog sam čak napravio izuzetak i otišo, levelapovo se poprilično da bih imao šansu da ga ubijem. Gaiusa i Rellanu sam ubio na zatečenom nivou i bilo je dosta krvi i znoja tu...

dark horse

Sigurno ti je puuno lakše nego meni koji je Elden Ring završio tri puta pa je dlc prelazio na NG+2.

Sad sam negde ispod 400-tog nivoa i sigurno mi fali podosta levelovanja da pređem NG+7, sem ako nisu drastično nerfovali kasnije bossove otkad sam zadnji put igrao..

Meho Krljic

Dobro, nisam baš toliko lud.  :lol:

dark horse

Štoo? Zar te baš nimalo ne zanima NG+?

Meho Krljic

Pa vidiš da nisam ni običan NG završio za skoro trista sati!!!!!!! Imam i druge igre da igram  :lol:

dark horse

Ali ali.... Druge igre NISU Elden Ring!!!!!!

Meho Krljic

I to je istina, ali kako ne mogu za svaki obrok da jedem uvek i samo čokoladu (mada se trudim) onda i ovde moram da menjam!!!!!

dark horse

Ovo je više ona situacija: možeš da duvaš ceo život, ali kad jednom otkriješ heroin nema bato nazad!!  :?:

Meho Krljic

Zavisi od čoveka do čoveka. Ja sam valjda politoksikoman radije nego heroinoman.

dark horse

Znači, ne podržavaš onu staru tezu da je zavisnost od igara gora od heroinske?  :evil: :cry:

Meho Krljic

Ne, ne. A i štaviše, mislim da se o ozbiljnijoj zavisnosti ne može govoriti kod igara kao što je Elden Ring koja ipak zahteva supstancijalan intelektualni i voljni napor da se igra i naprosto ne izaziva dopaminske reakcije tom frekevencijom da izgradi pravu zavisnost. Nisam psiholog, jelte, ali mislim da se o stvarnoj adikciji može govoriti kod MMO i gacha igara u kojima radiš iste stvari, jednostavne, repetitivne i često imaš "nagradice".

Elden Ring, jelte, NIJE to. I mada ovo nije topik za Elden Ring, da prijavim da je Scadutree Avatar pao. Mislim, nije pao sam, dosta sam morao da ga sečem katanom da padne. Mislio sam da je vatra pravi put, onako na neviđeno, posle video da i jeste slabiji na vatru, napravio ozbiljan detour da nabavim onaj bacač plamena što koriste perfumeri i da za njega nabavim rolling sparks ash of war, ali ispostavilo se da stara dobra Moonveil katana nasvirana na 9 ima znatno veći DPS. I onda tako, rez po rez, komad po komad...

dark horse

Svaka čast!!!  :|

Jelte, ignorisaćemo ove prozivke za MMO adikciju (i to baš na Diablo 4 topiku, da se vlasi ne dosete, pa sram te bilo Meho!!!) i reći kako je i meni ova Diablo 4 sedma sezona prošla lagodinije nego što sam očekivao, završih seasonal journey, kao i seasonal main quest i osvojih kao od šale tri najmoćnije mythic uniques za moj build.

Sad, verovatno ću biti previše lenj da izlevelujem do nivoa 300 (sad sam neki 215 nivo) kao i svake sezone, pa me možete očekivati da se vratim svojim Sekiro dužnostima, tj. okončavanju platinium trofeja koliko već sutra.