• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Teškoće u pristupu sajtu i forumu

Started by darvimil, 24-05-2024, 09:48:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

darvimil

Poštovanje,

Dešava mi se od kuće, bilo sa telefona (bežični mobilni net A1) ili sa računara (kablom mts telekom), da ne mogu da pristupim ni sajtu ni forumu. Ili mi se pojavi poruka kao na slici ili beskonačno učitava i na kraju ne učita stranicu.
Sad sam se ulogovao sa posla. Ima li neko ideju o čemu se radi i kako da se reši?
Hvala.

Meho Krljic

Ja imam slične probleme sa Firefoxom podešenim na striktan bezbednosni rang. Što valjda znači da je u pitanju neki vid bezbednosne zaštite koji se odnosi na kukije...

Za sada sam ovo rešio tako što prvo odem na znaksagite.com pa tako kliknem na link za forum (umesto da idem direktno na forum) i onda me uloguje bez ikakvih dodatnih potpitanja.

darvimil

Kod mene nema veze sa browserom. Koji god da sam probao, isto je.
Sada sam pristupio preko telefona (mobilni podaci A1), pre toga nisam uspeo preko Telekomovog kabla.
Ni ta varijanta znaksagite.com pa onda forum ne prolazi. Jednostavno, ne učitava stranicu.

Meho Krljic

Well, znam da će ovo zvučati kao da se sprdam, ali kad koristim internet eksplorer, nemam nikakvih problema.

mac

Pa otprilike je isto godište kao i SMF na ovom sajtu. SMF 2.0.18 je napravljen 2013. a Edge, zamena za Internet Explorer, je izašao 2014.

Meho Krljic

Jasno. E, sad, naravno, toliko star brauzer je nebezbedan, pa ga ja koristim samo za sagitu...

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

darvimil

Koliko vidim rešenja nema :(
Sad sam, posle nekoliko bezuspešnih pokušaja prethodnih dana, ušao opet preko mobilnog neta, ali sam pre toga morao da uradim Captcha da bih uopšte pristupio sajtu, pa onda forumu.

Boban

ja stvarno ne razumem probleme koje imate. Sa kompa ide kako god, a s telefona pristupam iz Horme jer je tako postavljeno.
E, sad, neke budale (nećemo ih imenovati) više puta su prijavljivale znaksagite.com kao leglo razvrata i virusa i onda neki sistemi, koji imaju preveliku zaštitu, naiđu na taj podatak i neće da vas puste... Smanjite zaštitu, pa nije hakerima izgorela duša da vam uđu u sistem.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

mac

Šta mu je to Horma?

I drugo pitanje, može li sajt da se apgrejduje na moderniji SMF?

Boban

darvimil

evo sad sam posle resavanja captcha dva puta uspeo da udjem prvo na sajt pa na forum, jeee  :D

Boban

Quote from: darvimil on 03-06-2024, 16:48:02
evo sad sam posle resavanja captcha dva puta uspeo da udjem prvo na sajt pa na forum, jeee  :D

dakle, do vas je...

mac

... I drugo pitanje, može li sajt da se apgrejduje na moderniji SMF?

Boban

Quote from: mac on 05-06-2024, 16:21:31
... I drugo pitanje, može li sajt da se apgrejduje na moderniji SMF?
u toku je...

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

darvimil

Quote from: Boban on 05-06-2024, 15:29:47
Quote from: darvimil on 03-06-2024, 16:48:02

dakle, do vas je...
druze, nije bilo do mene
pisao sam kakve poteskoce sam imao da pristupim sajtu
evo sad sam se ulogovao bez ikakvih problema
odmah je sve otvorilo
na istom kompu, istoj konfiguraciji, istom brauzeru kao i onda kada nije moglo
znaci, do mene je
bravo za resenje

Boban

Quote from: darvimil on 16-06-2024, 22:29:26
druze, nije bilo do mene

Sajt ZS nema nikakve kolačiće, ograničenja, kontrolu, uslovljavanja; nema reklama, nema ničega što bi moglo da smeta... ali opet se javljaju ljudi koji ne mogu da pristupe. Ja to ne razumem.

Truba

delboj

Imam pitanje od jednog čovjeka koji hoće da se učlani:
Htio sam se prijaviti na  ZNAKSAGITE ali uvijek dobijem poruku
Database Error
Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.

Kako da kontaktiram administratora?

Meho Krljic

Možeš da Bobanu pošalješ privatnu poruku, mada ne smem da tvrdim da će je videti pre nego što vidi ovo što si napisao.

Inače, fascinantno je da ljudi u 2025. godini pokušavaju da se učlane na Znak Sagite.  :lol: :lol:

mac

Truman

Kako bi bilo lepo da se novi mladi umetnici, književnici, intelektualci i ostali kreativci krenu registrovati na ovaj forum. Već sanjam...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Truba

meni ne da prispupiti preko moba  xfuck5
neki nindza kaze sumnjiva ip adresa
sto je i dobro  xcheers