• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Proleće

Started by Petronije, Yesterday at 09:53:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Petronije

Ima tema o prirodi koja se iz nekog razloga nalazi u 'tajnom' delu foruma kojem nemaju svi članovi pristup. Pošto proleće obožavam, a volim i amaterski (telefonom i dronom) da fotkam prirodu, otvoriću još jednu temu ovde u javnom delu pa ako neko misli da treba neka spoji.

Prelep dan za letenje juče.

Meho Krljic

Ha, bojim se da si ovim slikama postavio letvicu kvaliteta jako visoko i da će je biti teško dostići drugim čanovima foruma.

Hoću reći, divne su.

Petronije

Hehe hvala kolega. Fotke su neobrađene direkt iz drona, a baš bih voleo da se još neko uključi, sad je najbolje vreme za fotkanje prirode. Znam da je Boban pasionirani fotograf, i da fotka ozbiljnom opremom a ne ovim igračkama, ali on se nije pojavio mesecima.

Evo jedan bonus snimak za Palmera, mrest šarana u kubicima. Na kraju snimka možete videti i moju malenkost u društvu mlade fudbalske nade kako deganžira kamen u vodu.

https://youtu.be/NcLSgMHpjw8?si=rTlHjRJWpBtBdw5D

tomat

Sokobanja i okoliš

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

Sad je bukvalno najlepši period za sokobanju. I ja sam je obišao pre par godina negde oko 1. maja, prelepo. Vode nabujale, sve zeleno, toplo ali ne prevruće, dan dugačak. U restoranu vidikovac sam pojeo najbolju dimljenu vešalicu u životu, a u restoranu vodenica spremaju pastrmku na žaru koja je plivala do tog trenutka.