• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Lavkraft

Started by milant, 31-12-2004, 13:23:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

s obzirom na tvoj intelekt, mene čudi kako nisi hospitalizovan još pre punoletstva.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

nisam pametan al sam ruzan
kao i pola foruma
ostali su niski i copavi
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Блек Свон, немој да се љутиш на Бобана. Њему су сви малоумни осим његовог другара фашисте коме допушта да вршља по форуму и ради шта год хоће. Разуми га, такав је човек...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Boban

Trumane, ti nisi malouman, ali si prilično mentalno skučen i to nema veze sa tvojim stavovima; evo, npr. Gul priča mnogo gore stvari o meni, pa za njega nisam nikada tvrdio da je glup. Pokušajem da mene predstaviš na tako ružan način, da ljude klasifikujem po stepenu slaganja, samo sebe unižavaš u očima onih koji umeju da gledaju. Blek Svon je bio mnogo bolji dok je bio Truba, a njegovi nastupi u poslednje vreme su kombinacija iritiranja, zlostavljanja i nipodaštavanja svega zbog ničega. Kada čovek tako temeljito propadne u životu onda su mu svi krivi i na sve je kivan.

Truba

Nisam ja propao takav sam bio oduvek

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Бобане, мени пребацујеш оно што је твој грех. Наиме, ти мене од самог мог биствовања на овоме форуму вређаш због другачијих ставова. Па ко је ту скучен? Ја апсолутно никога на овоме форуму нисам први директно вређао. То није у мојој природи.
А фашистички ставови се не могу толерисати причом о допуштању различитости. Сутра може овде да се региструје неки стормфронтовац, да крене да качи слике кукастих крстова. Је л то различит став који треба допустити?

Boban

ja tebe ne vređam zbog stavova. Ti si ograničen misaono i intelektualno... ja ukazujem na to.
Vidi, kad si mrtav, onda si mrtav i nemaš pojma da je tako, a svima oko tebe je teško, tebi nije ništa.
Isto je kad si glup, ti to ne vidiš, a svima oko tebe je teško i nerviraju se. Gomila ljudi pri pomenu tebe izbacuje prvu rečenicu: "Kakav je on tupson"... o tome ti pričam, ne o stavovima. Zabole me za tvoje stavove, svako ima mišljenje, kao što svako ima i dupe.

Truman

Quote from: Boban on 02-08-2018, 17:07:04
ja tebe ne vređam zbog stavova. Ti si ograničen misaono i intelektualno... ja ukazujem na to.
Vidi, kad si mrtav, onda si mrtav i nemaš pojma da je tako, a svima oko tebe je teško, tebi nije ništa.
Isto je kad si glup, ti to ne vidiš, a svima oko tebe je teško i nerviraju se. Gomila ljudi pri pomenu tebe izbacuje prvu rečenicu: "Kakav je on tupson"... o tome ti pričam, ne o stavovima. Zabole me za tvoje stavove, svako ima mišljenje, kao što svako ima i dupe.

Не само да си безобразан него си и лажов. Ал овако можемо до сутра, нећу више да офтопикујем, обећавам.
п.с. Да подсетим још једном да си са овог форума успео да отераш све што ваља, укључујући и многе професионалце. Толико о томе ко је ограничен...

Truba

Ti što govore da je lik tupson zapravo su samo ljubomorni na Trumanovu spontanost, otvorenost i neiskompleksiranost

iz aviona se vidi da je pola foruma najprije iskompleksirano zbog fizičkog izgleda a potom i intelektualno
mnogi nisu ni fakultet zavšili na vrijeme, drugi doktoriraju desetljećima a treći nikako da se skrase na jednoj adresi
naravno to nikakve veze s kvalitetom jedne osobe, niti se to može izmjeriti
međutim, JESTE jedan od pokazatelja nekompletnosti osobe

budući da redovito čitam alefe a proučavanje uvodnika i pisama čitatelja iz toga vremena mi je fetiš
da se primijeititi da Bobanovi stavovi nisu evoluirali u većini stvari posljednjih 20-ak godina
često što čitam u uvodniku...pročitao sam na forumu
i obratno...
neorginalnost i ponavljanje floskula, al se mora priznati da su zanimljive što jes jes

Krsta Klatić Klaja

i to je tako i u planinama ludila i na sagiti
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Boban

Quote from: Black swan on 02-08-2018, 17:16:53
budući da redovito čitam alefe a proučavanje uvodnika i pisama čitatelja iz toga vremena mi je fetiš
da se primijeititi da Bobanovi stavovi nisu evoluirali u većini stvari posljednjih 20-ak godina
često što čitam u uvodniku...pročitao sam na forumu
i obratno...
neorginalnost i ponavljanje floskula, al se mora priznati da su zanimljive što jes jes

Prvo, ti uvodnici su pisani pre 30 i kusur godina, dakle decenijama pre interneta i nastanka ovog foruma
Drugo, evoluiranje nije moguće ako je osoba dosegla teorijski maksimum uzvišenosti.
Treće, naučno je dokazano da kada dve osobe imaju IQ koji se razlikuje za više od 40 nemaju mogućnosti da se stvarno razumeju.

Scordisk

Banujte bobana! :D

Truba

Kad sam kliknuo send
točno sam znao šta će napisati

Аксентије Новаковић

Quote from: Truman on 02-08-2018, 16:06:41
Њему су сви малоумни осим његовог другара фашисте коме допушта да вршља по форуму и ради шта год хоће.

Quote from: Truman on 02-08-2018, 16:57:51
Сутра може овде да се региструје неки стормфронтовац, да крене да качи слике кукастих крстова.

Лепо кажем да нестабилни тупсони попут тебе додатно поблесаве на дане празника, а јуче је било црвено слово....
Таквима попут тебе саветујем да набаве црквени календар, чисто да знају кад су црвена слова, да се на те дане не би бламирали.

Убр, кукасти крст је србски симбол, има га у Винчи, има га на Дупљајским колицима, а Сима Тројановић је још пре сто година писао да су кука окретуша и повијени крстач традиционални србски називи за свастику.
Такође, свастика се помиње и у једној Лавкрафтовој причи.

T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

varvarin

Ajd i ja da dosolim:  :lol:

http://www.sedmica.me/svastika-drevni-simbol/

Свастика – древни симбол!

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Krsta Klatić Klaja

Studies in the Fantastic, a journal founded by Lovecraft scholar S.T. Joshi, seeks submissions for a special issue on any aspect of the show, but we are especially interested in essays that delve into this debate, the works of H.P. Lovecraft, Lovecraft Country,and the Racecraftian turn.

https://call-for-papers.sas.upenn.edu/cfp/2021/01/02/first-thoughts-on-lovecraft-country
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala