• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Oj Folaute, moj Folaute III !!!

Started by ..., 01-08-2008, 19:46:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Father Jape

Zapravo on je otišao relativno rano u toku pravljenja F2, a evo i zašto :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=UGfaCXEu0tE
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

dark horse

QuoteHowever, he had never wanted to work on a Fallout 2, as he envisioned Fallout as a standalone with no sequel in mind. Despite this, Cain wrote the main story arc, creating the idea of Vault experiments, as well as helping designing The Den area.

Odradio ceo posao u grubim detaljima i otišao. :lol:

Inače, nastavio sam Fallout New Vegas i bukvalno posle svake misije imam deja vu, kao da sam ja ovo već igrao...
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Father Jape

Pazi, ja sam dovoljno mator da mi je zamislivo da sam igrao nešto 2010. i potpuno potisnuo. :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

dark horse

Ma taj deo mi je jasan.

Ali deo gde je to po svima najbolja Fallout igra novog veka, a ja: a) zaboravio da i postoji, b) zaboravio da sam je već igrao, i moguće, čak i prešao, mi je jako vrlo zabrinjavajući!!  :( :cry:

dark horse

Odlična kritika Fallout serije i retrospektiva franšize:

Fallout Is NOT a Masterpiece

dark horse

Završio se i Fallout New Vegas, Mr House završetak. :lol:

Tako da mi ostaje Fallout 2 kao jedini koji nisam prešao. Verovatno i Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, ko će se tek toga setiti...

Petronije

Taj tactics je koliko se sećam neki akcioni hibrid, slabo tu ima rpg-a. FO2 je naravno obavezno štivo.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

dark horse

Fallout 2 možda posle druge sezone serije, ako bude bila toliko dobra. :evil:

Prešao za tri nedelje Fallout 4, Fallout 76 i Fallout New Vegas, malo li je od mene? Dobro, samo glavne misije, bez svih opcionih, ali opet, dosta je to Fallouta...

dark horse

Inače, kad bih poredio glavne misije sve tri igre, moj glas bi otišao Fallout 4 bez ikakve dileme. Što ne znači da mi se glavna misija Fallout New Vegas nije svidela, već da mi je u Fallout 4 priča bolja i više tera na razmišljanje, dok je sama igra, tj. endžin prilično loše ostarila, tj. potrebno joj je novo šminkanje. U Fallout 76 glavna misija postoji, ali nekako je marginalizovana i uklopljena u multiplejer, što mi se nije nešto posebno svidelo, ali razumem koncept, da te igra tera da je igraš i nakon što je pređeš.

Moguće da je to ta malena razlika kad igraš samo glavnu misiju i koncentrišeš se na sve, ceo World Building, jer to kažu da je glavna snaga Fallout New Vegas, tj. da tamo jedna tvoja odluka reflekuje na sve. To je malo loše odrađeno u Fallout 4, tj. ima i toga tamo, ali nekako je konfuzno, kao da te igra tera da ratuješ sa svima, iako ne želiš.

A moguće, jednostavo, da su silni updejti i dlc-jevi upgrejdovali Fallout 4, da to nije ona ista igra pri relase. Verovatno isto važi i za Fallout 76, verovatno ne još uvek i istoj meri.

U svakom slučaju:

Fallout 4 Is Better Than You've Been Told

Fallout 4 Is Better Than You Think

Meho Krljic

Tim Cain o tome zašto je rad na Van Burenu prekinut:

https://youtu.be/OwoWRj0cfag

Kotaku ima tekstualni siže za nas koji nemamo vremena da čitamo:

https://kotaku.com/fallout-3-van-buren-cancellation-tim-cain-1851550786

dark horse

Hm, intresantno. Da li će biti vaultova u Evropu i kako li će biti numeriaani, pošto su uobičajene numeracije uglavnom već zauzete tj. potrošene?

Meho Krljic

dark horse

Teško, PC mi je ostao u Beogradu. Ali, zahvaljujem.

Meho Krljic

PA NA ČEMU PROGRAMIRAŠ CRNI TI?