• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

FANTASTIČNA BIBLIOTEKA

Started by Boban, 01-10-2008, 00:39:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ghoul

ne, nego sam sažeo ono tvoje trtljanje gore i sveo ga na suštinu.
https://ljudska_splacina.com/

vilja

Hehehe...Scallope, Ghoulove mane će verovatno trajati duže nego tvoja starost.Uostalom, nisam sigurna da si ga time uvredio. Poznato je ( bar meni) da nas kod drugih ljudi privlače njihove mane a ne vrline. S obzirom na to koliko mana ima, Ghoul je izuzetno privlačna persona..tako da ova tvoja zadnja rečenica ne stoji. :lol:

scallop

Srećno vam bilo. To će biti početak jednog dugog prijateljstva... xknuddel
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Cornelius

Quote from: villa on 30-06-2009, 19:21:35
S obzirom na to koliko mana ima, Ghoul je izuzetno privlačna persona.

Svadba svadba svadba hej
Svadba svadba svadba opa bato

Zapevajmo braco mila ovu pesmu svi
Podignimo uvis case drug nam se zeni
Uzmi me za kuma ili starog svata
Ili za devera ako nemas brata
Zapevajmo braco mila ovu pesmu svi
Podignimo uvis case drug nam se zeni

xremyb  xcheers  xremyb  xcheers  xdrinka  xrotaeye  xsmlove2 xsex
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

vilja

E sad, kad ste se proveselili ( Corneliuse i Scallope), prestanite da se ponašate kao mala deca. Ne priliči vam. :lol:

Cornelius

Quote from: villa on 01-07-2009, 00:18:51
E sad, kad ste se proveselili ( Corneliuse i Scallope), prestanite da se ponašate kao mala deca. Ne priliči vam. :lol:

Kad smo kod male dece... Kaki li će slatki biti Gulići Vilenjaci! xukliam
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

vilja

E Corneliuse, vredelo je da ono napišem, samo da vidim tebe tako razdraganog i srećnog. Samo ne preteruj, ume to posle da se obije o glavu . ;) Pozdrav od dobre Ville xyxy

Boban

sudeći po najnovijim, pouzdanim informacijama, villa je dobrano starija od ghoula i sumnjam da tu ima šanse za nekakav porod...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Cornelius

Quote from: villa on 01-07-2009, 01:56:55
Samo ne preteruj, ume to posle da se obije o glavu.

Eto, usrah se od straha!

vilja

Zašto? Samo sam bila ljubazna. :roll:

mac

Villo, oni ne razumeju tvoj način komuniciranja. Priznajem, ni meni nije baš jasno šta je to kod tebe drugačije, ali znam da nešto jeste drugačije, ali i da ti nisi zlonamerna bilo šta da kažeš. Drugim rečima, potrebno je da budeš Villa da bi sasvim razumeo Villu.

vilja

To ti je baš fin način da mi kažeš da sam blesava. :)

acaciA

Ja villu potpuno razumem. Stvarno. Verovatno zbog toga što smo obe žene.
Ona baci kosku i posmatra ko će da ode po nju. To joj je zanimljivo i zabavno.
Žena se samo malo sprda, što je potpuno ok. A što je još važnije, usput, i mene jako zabavlja.
:)

vilja

AcaciA provalila si me, ali nisi trebala da mi kvariš zabavu. Nema veze, ne ljutim se  xremyb

Boban

ala ste strašne; to što se anonimus sprda sa radom, trudom i godinama osoba prisutnih ovde imenom i prezimenom je zaista vrhunac zabave i dokaz tačno čega?

Nightflier

Quote from: Boban on 01-07-2009, 02:43:55
ala ste strašne; to što se anonimus sprda sa radom, trudom i godinama osoba prisutnih ovde imenom i prezimenom je zaista vrhunac zabave i dokaz tačno čega?

Demokratičnosti i otvorenosti ovoga foruma i širokogrudosti i slobodoumnosti njegovih administratora?
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Boban

mislim da ću da povraćam...

acaciA

uh...gde ti ode... :roll:

evo, ja se čak i ne osećam prozvanom, iako ti je post u množini, ali ipak ću da ti odgovorim.
ja se sa starijim osobama ne sprdam, bar ne na način koji ti opisuješ.
postove ne preskačem, sve čitam. normalno je da me nešto nasmeje i zabavi.
obično su to neke bezazlene prozivke i šale.
u vaše interne 'sprdnje' se ne mešam.
ali meni nije jasno gde se to villa sprdala "sa radom, trudom i godinama osoba prisutnih ovde imenom i prezimenom"?

Boban

onda ili nisi dobro čitala ili nisi dobro shvatila...

acaciA

kad mi nešto nije jasno - ja pitam.
što sam u gornjem postu i uradila.

vilja

AcaiA, ljudi polaze od sebe kad drugima nalaze mane.Mislim, šta reći,   kad neko u svemu što kažeš vidi zlobu, nekakvu lošu nameru ? Šta takvo ponašanje govori o toj osobi?  :roll:

Ghoul

kad ti boban odgovara - shvatiš da ti je bolje da nisi ni pitao/la/lo.

acaciA

trebalo je to ranije da mi kažeš...

Nightflier

Do vraga, Akacija, dobila si pristup deponiji. Vidiš valjda po tome koliko Boban ceni tvoj doprinos ovom forumu. Sada su ti otključane sve prljave tajne sagitaša...
First 666

Ghoul

Quote from: acaciA on 01-07-2009, 03:48:36
trebalo je to ranije da mi kažeš...

mislio sam da će ti ženska intuicija biti dovoljna. tim pre što je boban toliko transparentan, da ti i ne treba intuicija - obična percepcija je dovoljna.

acaciA

ne, nightflieru, negde je već napisao da se pristup dobija sa 414 postova (nisam sigurna).
nema to veze sa mojim doprinosom ovom forumu.  :cry:

Gos'n Ghoule, ja to samo onako kažem.
čisto da razmenimo koju.

Nightflier

Da, ali neki ga svejedno nisu dobili.
First 666

Ghoul

Quote from: acaciA on 01-07-2009, 04:19:43
Gos'n Ghoule, ja to samo onako kažem.
čisto da razmenimo koju.

ma skroz te razumem. i ja bih tako na tvom mestu.

acaciA

eh, ta transparentnost...

scallop

Quote from: villa on 30-06-2009, 19:21:35
Hehehe...Scallope, Ghoulove mane će verovatno trajati duže nego tvoja starost.

E, draga moja, to nije verovatno, a i nemoguće je. Trajaće doživotno. Što rekao Ygg - ne zajebavajte se sa matematičarem.

S druge strane, raspitaj se malo kako se posmatra brljanje po definisanom topiku. Ovo je Bobanov topik vezan za "Fantastičnu biblioteku". Ovo se odnosi i na sve druge koji su postovali spojlere, bez izuzetka. Ne na Gula. On je samo još jednom pokazao sebe. U vezi sa mojom knjigom u toj "Fantastičnoj biblioteci". xyxy
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

nema veze, jednom, nekada, možda se pojavi nov gulov roman, topik o tome će biti poprište najdužeg i najbesmislenijeg oftopičarenja u istoriji interneta... ili možda potpune šutnje, ko zna? A možda ta knjiga zapravo nikada ne izađe jer će on sada, kao magistar književnosti i neko mudo na faksu, shvatiti da ipak ne treba da se blamira u javnosti i unižava svoj mukom građen ugled.
Zamislite samo, zapravo, koliko je njemu teško, poput sudbine Salijerija, bog mu je dao moć da vidi ali ne i da stvara i sve što može jeste da se izruguje i podsmeva boljima od sebe nadajući se da će bar tako, bar za trenutak, bar u sopstvenoj mašti biti veći nego što jeste...

Jake Chambers

Au... ova ti je jedna od najboljih do sad, Bobane... Ghoul kao Salijeri :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Ghoul

Quote from: scallop on 01-07-2009, 10:24:00
S druge strane, raspitaj se malo kako se posmatra brljanje po definisanom topiku. Ovo je Bobanov topik vezan za "Fantastičnu biblioteku". Ovo se odnosi i na sve druge koji su postovali spojlere, bez izuzetka. Ne na Gula. On je samo još jednom pokazao sebe. U vezi sa mojom knjigom u toj "Fantastičnoj biblioteci". xyxy

ajde ne gunđaj, skalope.
ako pogledaš tih 20-ak stranica topika o NAŽIVOM (dakle, diskusiju kakvu NIKADA ništa što si ti piskarao neće da inspiriše), videćeš da se i tu, kao i na svakom bogovetnom topiku na ovom forumu, a naročito na onima o objavljenim knjigama domaćih autora, oftopičarilo sve u 16.
i videćeš da ja nisam, kao ti, ni gunđao ni prozivao ni bio čangrizav, nego sam to prihvatio kao neumitnost ovog foruma.

i zato prestani da reaguješ kao uvređena osjetljiva šiparica čiji prvi romančić nije naišao na uniformno oduševljenje i pomiri se s tim da tvoje pisanije niti će pobuditi neku življu diskusiju (a i kako bi, kad samo nije živo?), niti će diskusija –nominalno, o njemu- biti strogo vezana za povod.

PS: a ako misliš da ti nisi pokazao sebe u ovoj tvojoj strategiji 'pokaki se, pozvoni i pobegni' – varaš se.

Ghoul

Quote from: Jake Chambers on 01-07-2009, 11:43:22
Au... ova ti je jedna od najboljih do sad, Bobane... Ghoul kao Salijeri :lol:

ha ha ha!
skalop kao mocart!
pa ovo je prajsles!
ili je boban to možda za sebe umislio da je mocart?!
ma obojica zajedno – takve gromade da je to zastrašujuće!
:)

scallop

Quote from: Ghoul on 01-07-2009, 13:40:07
PS: a ako misliš da ti nisi pokazao sebe u ovoj tvojoj strategiji 'pokaki se, pozvoni i pobegni' – varaš se.

Evo, našao sam ovo:

ne shvatite me pogrešno, a svakako ne nepotistički, u smislu da oću da guram svog precednika fan-kluba, ali... nema li u LK kompetentnijih drugova za naučna pitanja?
npr. drug skalop?
ili je on odbio kad je video da je jedan od učesnika – pop?

Bio je i jedan sličan, na Art-Animi, nekim drugim povodom. Ali, Draža uredno briše sranja. Nemoj da pripisuješ drugima ono što ti radiš.

Ti si na margini mog zanimanja već neko vreme. Tragam za pčelama, a muve me ne zanimaju. Za takve je dovoljan RAID. Buuuuu!

Ghoul

ja sada počinjem ozbiljno da sumnjam u tvoju lucidnost i zdrav razum.

ŠTA, tačno, ti misliš da si ilustrovao ovim gore mojim citatom?
iz tvog uobičajeno konfuznog posta reklo bi se da ti veruješ kako je to ilustracija toga da sam se *ja* pokakio, pozvonio i pobegao?
aj, leba ti, objasni, gde je ovde 'sranje'?

pošto, vrlo dobro se sećam kada sam, gde i zašto napisao to što si citirao, i to blage veze s vezom nema s onim što ti želiš da pokažeš.
ako uopšte znaš šta želiš?

PS: reko bi i ja tebi BUUUU, ali a) detinjasto je, i b) znam da imaš slabo srce, pa neću da te nosim na duši. nek te nosi neko drugi. težak si i živ...

scallop

Sumnjaj. I ja sumnjam. Potpuno je nerazumno što se bavim tobom. Razumni ljudi se bave razumnim osobama. Popraviću se.

Ghoul

znači, još jedno trt.
ehh,...

scallop

Da li moraš da budeš tako bezgranično dosadan?

Ghoul

tvoje senilne brbljarije bez ikakvog smisla su još dosadnije.

scallop

Pa, kad će da ti dosadi?

Ghoul

samo zato što mi je neka zunzara dosadila ne znači da ću prestati da je mlatim - znači, bar dok ne ućuti.

Boban

ajde da se vas dvojica igrate na nekom drugom mestu... deponija plače za ovakvim dometima.

Perin

Bobane, gde u Nišu ima kupiti Fantastična Biblioteka? Hoće kolega da kupi, pa da mu kažem gde ima.

Boban

U Alnarijevoj knjižari u Merkatoru...

Shozo Hirono

Quote from: Perin on 01-07-2009, 23:37:19
Bobane, gde u Nišu ima kupiti Fantastična Biblioteka? Hoće kolega da kupi, pa da mu kažem gde ima.

U Mamutu u glavnoj ulici.

scallop

Quote from: Boban on 01-07-2009, 23:33:43
ajde da se vas dvojica igrate na nekom drugom mestu... deponija plače za ovakvim dometima.

Baci na Deponiju. To je tvoj topik.

scallop

Quote from: Ghoul on 01-07-2009, 22:54:34
samo zato što mi je neka zunzara dosadila ne znači da ću prestati da je mlatim - znači, bar dok ne ućuti.

Nemoj da mi kradeš ideje. Smisli nešto sam. Prespavaj, možda ti se javi nešto nadnaravno, okultno, gotski, nešto što nije prostački i seljački. Odavno nisi ništa smislio, ponavljaš se, u arsenalu imaš dve tri uvrede i to ti je sve. A ja sam 66, pravi broj za tebe. Da imaš mašte, gde bi ti bio kraj! A, srce je u redu. Otkako se maltretiram s tobom, moj pejsmejker ne mora da radi. Ti mi dođeš kao pejsmejker.

Ghoul

prestani više da se busaš u grudi, skviknuće ti taj pejsmejker, pa ti posle kriv ghoul!

Ghoul

Quote from: Boban on 01-07-2009, 11:26:13
nema veze, jednom, nekada, možda se pojavi nov gulov roman, topik o tome će biti poprište najdužeg i najbesmislenijeg oftopičarenja u istoriji interneta... Zamislite samo, zapravo, koliko je njemu teško, poput sudbine Salijerija, bog mu je dao moć da vidi ali ne i da stvara i sve što može jeste da se izruguje i podsmeva boljima od sebe nadajući se da će bar tako, bar za trenutak, bar u sopstvenoj mašti biti veći nego što jeste...

skalop = mocart!
xdrinka