• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beli Put PRESS

Started by Beli Put PRESS, 27-10-2008, 15:43:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

sekta

Знам за те књиге. Виђао сам их по аукцијама. Ко су цртачи тих Тарзана? И само да још једном споменем Флаш Гордона. Не тјерајте ме да купујем амере :lol:

Boban

Da ste vi živi i zdravi, Tarzan je u Jugoslaviji izlazio još dvadesetih godina prošlog veka...

Alex, ne umišljaj; ovo su dva Tarzana kupljena još pre tri godine; sad su stigli na red...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

SuperGoof

A koji su Tarzani u pitanju, ako sme da se zna unapred?
We ain't getting any younger, you know!

sekta

И мене то јако занима! :!: Може ли се знати мало више? Јако сте ме заинтересовали!

Alex

Ja bih se kladio na Kordejevog Tarzana rađenog za Dark Horse.

Mada mi odgovaraju i John Buscema, Joe Kubert, a da ne pominjem Hogarta, Fostera, Kerca...
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

sekta

Кордеј ми је задњи на листи жеља. :( Све друго сигурно узимам.

SuperGoof

Quote from: Alex on 11-08-2009, 16:29:15
Ja bih se kladio na Kordejevog Tarzana rađenog za Dark Horse.

Jezik pregrizo.

Alex

Nemojte tako. Sad pogledah malo skeniranog Kordejevog Tarzana i to je jako dobro urađeno.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Cornelius

Jedino su boje mračne, a to nije bio Igorov cilj, niti odgovornost.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Boban

Počela je da radi knjižara Belog Puta u Beogradu, ulica Kosovska 18.
Popusti su 15% na sve knjige, a postoje raznorazne akcije, sa dodatnim popustima; recimo dva Integrala za otprilike 2400 dinara... verovatno još ponešto; kome je usput neka se prošeta i na licu mesta se uveri šta će im ljubazno osoblje ponuditi.

SuperGoof

Kad ce knjizara kod nas? Bilo je ranije reci i o tome. Ne mogu bre da se ganjam sa IPS-om. Em skuplje, em kasni milion godina. Evo, poslednji stripovi nisu ni stigli, sto znaci da su odnosi zategnuti, a narucivanje bas mrzim.

P.S. Ako te ne mrzi, daj neki hint i za Tarzana. :lol:

Boban

Imaš Alnarijevu knjižaru u Merkatoru; kompletan BP program je tamo.

SuperGoof

Odlicno, to mi je i najblize. Nadam se samo da brzo dobijaju stripove.

Ako nema nista od najave Tarzana, aj kazi bar hoce li uskoro Redov Bili ili nesto slicno...

Nightflier

Quote from: Boban on 14-08-2009, 18:29:49
Počela je da radi knjižara Belog Puta u Beogradu, ulica Kosovska 18.

Rad u knjižari - moj posao iz snova.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Cornelius

Quote from: SuperGoof on 14-08-2009, 23:40:12
Ako nema nista od najave Tarzana, aj kazi bar hoce li uskoro Redov Bili...

Sad mi se javila Džejn. Nema ništa od Tarzana, jer je otišao u svoju afričku vikendicu. A, što se tiče Redova Bilija, e, on ti je otkomandi u Avganistanu. Pa, kad mu se završe manevri, eto njega...
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

mac

Quote from: nightflier on 14-08-2009, 23:43:47

Bolje u biblioteci, manje te cimaju zalutalice. U knjižaru dolazi svako, u biblioteku baš ko hoće da čita.

masni

Quote from: mac on 15-08-2009, 02:47:21
Quote from: nightflier on 14-08-2009, 23:43:47

Bolje u biblioteci, manje te cimaju zalutalice. U knjižaru dolazi svako, u biblioteku baš ko hoće da čita.
Ili onaj ko hoce na miru da se vacari sa devojkom

Beli Put PRESS

Večerašnji prilog o grafičkim novelama koje je izdao Beli Put i u ovom žanru uopšte, koji je emitovan u najgledanijoj emisiji na svim televizijama u Srbiji - drugom Dnevniku Radio televizije Srbije - (milionska gledanost) predstavlja jedan od veoma važnih elemenata u planu Belog Puta da strip/grafičku novelu približi što većem broju ljudi i da stripu vrati mesto koje mu pripada.

Veoma nam je drago što se najzad o stripu govori na ovako ozbiljan način (zahvaljujući novinarki Gordani Glavinić) na ovako medijski važnom mestu. Naročito nam je drago što je intervju sa Bobanom napravljen u našem Klubu čitalaca od koga očekujemo da bude značajan element u borbi za prosperitet stripa (i ne samo stripa) na ovim prostorima.

Belom Putu i našim izdanjima su dosad (u protekle tri godine) četiri puta bili posvećivani prilozi u Dnevnicima na nacionalnoj televiziji, a prilozi na ostalim TV stanicama u Srbiji, gostovanja u emisijama, recenzije naših knjiga i sl. prešle su brojku od dve stotine, kaže naš press clipping. (Tekstova i priloga u dnevnoj i periodičnoj štampi ima više od 500...)

Uvereni smo da je to podatak koji je važan skoro koliko i broj objavljenih knjiga ili broj prodatih primeraka, jer svedoči da smo na pravom putu da izvršimo tako važnu misiju kao što je povratak stripa na veliku scenu u našoj zemlji i šire.

Inače, prilog možete videti ili preuzeti na sajtu RTS, evo linka:
http://www.rts.rs/page/podcast/ci.html

Boban

Ma šta će im ceo dnevnik, evo izvučena dva najbitnija minuta: beli put tv dnevnik

Mica Milovanovic

Da li je slucajno postavljena naslovna strana Grada greha desno iza Bobana?
Mica

Alex

Kad će Konan?
kad će Hellblazer?
Nije valjda samo Liga od amera za sajam?

Boban

Nightflier

"Liga" neće biti definitivno. Nije Boban kriv. Pljujte po meni. ~Nightflier razdrljuje prsa~
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Beli Put PRESS

Od ponedeljka 21. septembra Klub čitalaca u Kosovskoj će imati nešto izmenjeno radno vreme - radnim danima od 10 do 19, a subotom od 10 do 16,30 sati.

Do ponedeljka traje i prodajna akcija u vezi sa Redovom Bilijem, pa ako je još neko planirao da kupi ovaj strip... do ponedeljka je cena 1728 dinara za sve registrovane članove. Po završetku ove akcije kreću nove, koje ćemo najaviti početkom naredne nedelje.

Beli Put PRESS

S obzirom da je završena akcija u vezi sa prodajom Redova Bilija u Klubu čitalaca, predstavljamo nove dve akcije za naredni period koje bi vam mogle biti interesantne:

- Već od danas možete da izaberete dva izdanja iz biblioteke Stripovi Stripovi i da ih kupite sa 40% popusta! U pitanju su naslovi "Najbolje od mene: Hogar Strašni", "Konan: Kula slonova", "Konan: Zločinci u kući", "Put u Tulum" i "Indijansko leto".

- Naredna nedelja biće u znaku Fantastične biblioteke: za kupljene 4 knjige, od ukupno 7 do sada izdatih, odboravamo popust od 40%!

Beli Put PRESS

Beli Put će i ove godine učestvovati na Salonu knjiga u SKC. Imaćemo svoj štand, na kojem će se prodavati sva naša strip izdanja, kao i knjige Everest medije.

Za posetioce Salona obezbedili smo popust od 20%!

Vidimo se!

goksi

Koliko koštaju 2 Konana na ovoj akciji?

Alex

gde se mogu videti pune cene za everestova izdanja?

Boban

fantastična biblioteka 486 dinara, katil 600 i Nekronomikon 1755.

Джон Рейнольдс

Quote from: Beli Put PRESS on 22-09-2009, 13:47:52
- Naredna nedelja biće u znaku Fantastične biblioteke: za kupljene 4 knjige, od ukupno 7 do sada izdatih, odboravamo popust od 40%!

:| Prolazio sam tuda prošle nedelje i znao sam da postoji razlog zbog koga ne treba da uđem i pazarim. Nego, mudro je to sa četiri knjige. Eto, ja bih kupio svih sedam odjedared, pa na tri nema popusta.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Boban

pa na 4 minimum je 40%, dakle i na 5 i na 6 i na 18...

scallop

Taman sam 'teo da mu poručim da bude lukav i kupi sve i dve moje, pa da pokloni jednu. Bobane, mnogo si brz. :(
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Джон Рейнольдс

Skalope, majku mu, valjda ti je važnije da pročitam jednu nego da kupim dve? Ili grešim?

A dole lepo piše - za kupljene 4 knjige, od ukupno 7 do sada izdatih, odboravamo popust od 40%. Ne "4 ili više" nego "4 od 7". Da je loše sročeno, loše je.

I neka se zna da ću se prvo dovatiti Rašana. Mnogo buke, a videćemo da li je ni oko čega.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Beli Put PRESS

Quote from: John Reynolds on 23-09-2009, 04:00:19
Skalope, majku mu, valjda ti je važnije da pročitam jednu nego da kupim dve? Ili grešim?

A dole lepo piše - za kupljene 4 knjige, od ukupno 7 do sada izdatih, odboravamo popust od 40%. Ne "4 ili više" nego "4 od 7". Da je loše sročeno, loše je.

I neka se zna da ću se prvo dovatiti Rašana. Mnogo buke, a videćemo da li je ni oko čega.

Dakle: radi se o minimalno četiri knjige, a ako kupite 5 ili više - podrazumeva se da će popust biti 40%.

Beli Put PRESS

Quote from: goksi on 22-09-2009, 19:23:53
Koliko koštaju 2 Konana na ovoj akciji?

Dva Konana koštaju 1500 dinara (750 plus 750).

EKSTREMISTA

Taman da kupim ortaku za rodjendan.
A jel taj popust važi samo za članove Kluba?
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Alex

20% popust je na sva izdanja koja će biti na salonu stripa, uključujući i knjige Everest Medie.

Za Fantastičnu biblioteku na salonu, važi popust 20% pojedinačno i na 4 ili više, a popust od 40% je tek od sledeće nedelje?

Ili, možda i sutra?

scallop

Quote from: John Reynolds on 23-09-2009, 04:00:19

Grešiš. Ako kupiš dve, a jednu pokloniš, pročitaju dvoje, dvojica... Ćist marketing. xrotaeye
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Beli Put PRESS

Quote from: Alex on 23-09-2009, 16:58:45
20% popust je na sva izdanja koja će biti na salonu stripa, uključujući i knjige Everest Medie.

Za Fantastičnu biblioteku na salonu, važi popust 20% pojedinačno i na 4 ili više, a popust od 40% je tek od sledeće nedelje?

Ili, možda i sutra?

Ovo su odvojene stvari: na Salonu su sve knjige na popustu od 20% (uključujući i Fantastičnu biblioteku), a u Klubu akcije idu u skladu sa rasporedom... dakle 40% na 4 i više kupljenih knjiga iz FB

Beli Put PRESS

Quote from: EKSTREMISTA on 23-09-2009, 11:55:50
Taman da kupim ortaku za rodjendan.
A jel taj popust važi samo za članove Kluba?

Važi za sve!

J.Stickman

Ima li Beli Put u planu izdavanje još neku od Batmanovih grafičkih novela?
Između ovdje i tamo.

Джон Рейнольдс

Dakle, ljudi, prc!!

Bio sam danas do Kosovske, pitao za Fantastičnu biblioteku, pogledao knjige, rekao da me zanima sve, ali je na moje raspitivanje o popustu veoma pristojna mlada ženska osoba reagovala iskrenim čuđenjem i odgovorila da popust važi samo za stripove. Čak mi je pokazala i neke papire, naloge, naređenja, šta li su.

"Ahm, da...", zamucah, "ali sam na forumu ZS pročitao..." I onda mi sinu. Pa, da. Ne treba sve što se pročita ovde shvatiti ozbiljno, kamoli prihvatiti kao istinu.

Neka, lepo sam prošetao i taman ću danas pazariti "Konstantinovo raskršće".

#Τζούτσε

Boban

to je pravi izbor...

Ghoul

Quote from: John Reynolds on 28-09-2009, 16:07:52
I onda mi sinu. Pa, da. Ne treba sve što se pročita ovde shvatiti ozbiljno, kamoli prihvatiti kao istinu.

svega toga ne bi bilo da si pročitao moj sadašnji potpis!
https://ljudska_splacina.com/

Beli Put PRESS

Quote from: John Reynolds on 28-09-2009, 16:07:52
Dakle, ljudi, prc!!

Bio sam danas do Kosovske, pitao za Fantastičnu biblioteku, pogledao knjige, rekao da me zanima sve, ali je na moje raspitivanje o popustu veoma pristojna mlada ženska osoba reagovala iskrenim čuđenjem i odgovorila da popust važi samo za stripove. Čak mi je pokazala i neke papire, naloge, naređenja, šta li su.

"Ahm, da...", zamucah, "ali sam na forumu ZS pročitao..." I onda mi sinu. Pa, da. Ne treba sve što se pročita ovde shvatiti ozbiljno, kamoli prihvatiti kao istinu.

Neka, lepo sam prošetao i taman ću danas pazariti "Konstantinovo raskršće".

Dogodio se jedan propust: odluka o popustima i akcijama za ovu nedelju nije na vreme stigla u naš Klub čitalaca, a zakon nalaže da taj papir ima biti istaknut na vidno mesto i bez toga nije moguće započeti prodajnu akciju ovog tipa. Izvinjavamo se zbog ovog propusta. Sutra će sve biti ispravljeno.

Boban

sutra je kasno, čovek je već kupio drugu knjigu i upropastio sebi život...

Джон Рейнольдс

Quote from: Boban on 29-09-2009, 21:22:00
sutra je kasno, čovek je već kupio drugu knjigu i upropastio sebi život...

Ajde, ajde. Nije sve tako crno. Ako baš hoćeš da ti ulepšam veče, zasad nisam nešto oduševljen Raskršćem, ali videćemo kakav će biti celokupan utisak, napisaću možda koji redak na topiku, a možda i ne.

#Τζούτσε

Perin

Hm, pitanje: Da li će Gaston izaći možda? U istom idanju kao Hogar, recimo?

Beli Put PRESS

Quote from: Perin on 29-09-2009, 23:33:55
Hm, pitanje: Da li će Gaston izaći možda? U istom idanju kao Hogar, recimo?

Skorih dana, nažalost, neće...

Джон Рейнольдс

Ima li na kraju tog popusta za Fantastičnu biblioteku ili ne?

#Τζούτσε