• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beli Put PRESS

Started by Beli Put PRESS, 27-10-2008, 15:43:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

pa da sačekamo i vidimo kakav ćeš dati komentar na raskršće...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Джон Рейнольдс

Auh... Biti iskren ili najpre misliti na svoj džep, pitanje je sad...
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Milosh

John Reynolds na raskršću belog puta. :lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Beli Put PRESS

Quote from: John Reynolds on 02-10-2009, 14:08:52
Ima li na kraju tog popusta za Fantastičnu biblioteku ili ne?

Naravno, popust važi!

Beli Put PRESS

Pozivamo vas da posetite naš štand na 54. beogradskom sajmu knjiga, koji počinje u ponedeljak. Štand se nalazi u prstenu Hale 1 i biće ubedljivo najveći, najuređeniji i naj...naj... što se tiče naših nastupa na sajmu, a ovo je peti put.

Sva izdanja će se prodavati sa sajamskim popustom od 20% u odnosu na knjižarske cene.

Definitivno najavljujemo izlazak dva Integrala Žan Pjera Žibra - ODGODA i POTKAZIVAČ. Ova izdanja biće u ponedeljak/utorak na našem štandu. Sajamska cena je 1820 dinara (po knjizi), u knjižarama 2280 dinara. Obe knjige sadrže po dve epizode.

U duhu našem petog sajamskog nastupa, osmislili smo akciju BELI PUT 5. PUT, nastojeći da vam omogućimo najpovoljnije moguće uslove kupovine naših knjiga. Što se stripova tiče imamo dva paketa, pa ćete moći da IZABERETE:

- 5 stripova iz biblioteka Integrali, 88, Stripovi Stripovi za 6000 dinara

- 5 grafičkih novela za 3600 dinara

Imaćemo i jedan interesantan strip događaj na štandu. U četvrtak će gost na našem štandu biti Džejmi Delano, koji će potpisivati knjige i slike.

Vidimo se na sajmu!

kresha

Skromnost je grah prema sebi.

DušMan

Quote from: Beli Put PRESS on 23-10-2009, 17:14:14
U četvrtak će gost na našem štandu biti Džejmi Delano, koji će potpisivati knjige i slike.

Vidimo se na sajmu!

Ovaj... Koje knjige i slike će Džejmi potpisivati?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

jeremiah

Definitivno najavljujemo izlazak dva Integrala Žan Pjera Žibra - ODGODA i POTKAZIVAČ. Ova izdanja biće u ponedeljak/utorak na našem štandu. Sajamska cena je 1820 dinara (po knjizi), u knjižarama 2280 dinara.

A u klubu ... ?
:: orange is faster color ::

Alex

Quote from: DušMan on 23-10-2009, 20:12:01
U četvrtak će gost na našem štandu biti Džejmi Delano, koji će potpisivati knjige i slike.

Vidimo se na sajmu!

Ovaj... Koje knjige i slike će Džejmi potpisivati?

Valjda je poneo nešto sa sobom, s obzirom da se BP ne pretrže sa izdavanjem Hellblazera.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Rogan

Koliko sam ja shvatio danas u razgovoru sa prezimenjakom mi, Delano che biti na shtandu (opet, s obzirom da chovek josh nije doputovao, malo je degute da mu mi "krojimo" planove bez konsultovanja s njim, tako da je sve ovo pomalo neizvesno) 31. oktobra, nakon Sajamskog predstavljanja gosta, a "slike" che most likely biti neki HB posteri koji che biti za ovu priliku napravljeni...

Delano tek u chetvrtak popodne/predveche doleche u BG, stog ane znam koliko che odmah pozheleti da pohrli na Sajam i potpisuje ljudima shtoshta.

Beli Put PRESS

Potrudićemo se da Delano bude na štandu u nekom zanimljivom terminu. Kako reče Draško, ne bi bilo u redu da bilo šta precizno najavljujemo bez dogovora sa njim, ali sigurno je da ćemo napraviti pravu strip-feštu (sa posterima, printovima, potpisima... a valjda i pićem i grickalicama... :)

kresha

Ko shisha stripove, dolazim zbog grickalica:!:

Duh_koji_hoda

Koji su brojevi u biblioteci Integral "Odgoda" i "Potkazivac"?

Beli Put PRESS

Quote from: Duh_koji_hoda on 24-10-2009, 21:38:46
Koji su brojevi u biblioteci Integral "Odgoda" i "Potkazivac"?

U svoj ovoj ludnici, nisam stigao da to pogledam. Dugujem info.

Boban

signjat

Neko je već pitao, ali nisam siguran da sam video odgovor, da li u okviru akcije 5 za 6000,00 din (za Integrale, 88 i stripove) mogu da se uzmu i dva ista albuma recimo 2 ista Torgala)

kresha

Koliko sam upucen, da.

signjat

Beli Put PRESS

DŽEJMI DELANO POTPISUJE KNJIGE!

Imamo veliko zadovoljstvo da vas obavestimo da će sutra (subota) vaš i naš gost na štandu Belog Puta u hali 1 beogradskog sajma biti Džejmi Delano, scenarista "HELBLEJZERA", koji će od 16 sati potpisivati primerke te grafičke novele svim ljubiteljima devete umetnosti i posetiocima sajma.

U čast njegovog dolaska, a sa željom da ovaj kultni junak dođe do što većeg broja čitalaca, odlučili smo da dok god Džejmi Delano sutra bude potpisivao grafičku novelu HELBLEJZER: PRVOBITNI GRESI ona bude na NEVEROVATNOM POPUSTU, pa ćete na našem štandu moći da je kupite za 399 dinara!!! (Redovna cena je 994 dinara.)

DOBRODOŠLI NA ŠTAND BELOG PUTA!

goksi

Da li se možda očekuje drugo izdanje Betmena u skorije vreme? Propustih da kupim

Boban

u štampi je... biće valjda ovih dana... četiri strane više, prošiveno.

goksi

Boban

Evo jedna nezvanična informacija; u proces proizvodnje upravo ulaze grafičke novele: 10, 12, 18, 20, 27, 34, 36, 37, 47, 53 i 63... očekujem da će sukcesivno izlaziti narednih nekoliko meseci.

jeremiah

klanjamo se, o Veliki Bobane   :!:
Još samo da doznamo koji se naslovi kriju iza oznaka 10, 12, 18, 20, 27, 34, 36, 37, 47, 53 i 63 ...
:: orange is faster color ::

goksi

Ako se ne varam, Boban pre izvesnog vremena reče da bi brojevi na 2 bi trebalo da pripadaju Betmenima. Možda je ovaj 12 onda novi Betmen?

Boban

pametnice mogu da rastumače sve osim brojeva 10 i 20...

kresha

10, no idea
12, Betmen (Arkhan Asylum mozda?)
18, Liga 2
20, no idea
27, Sin City 5
34, Propovednik 4
36, 100 metaka 4
37, Sin City 6
47, Sin City 7
53, Sendmen 6
63, Sendmen 7

kresha

lilit

Javlja mi se da si u pravu. I unapred se radujem.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

da, da... vidiš kako je lako; nedostaju ti još Knjiga Magije i Crna Orhideja; a Betmen nije taj, nego prvo ide kako je red, drugi deo Povratka mračnog viteza; mnogima je to mnogo slabije od prvog dela, ali ja mislim da to svakako treba da se kompletira, pa neka čitaoci sami presuđuju.

Beli Put PRESS

Klub čitalaca nastavlja sa akcijama! U novembru smo pripremili tri, a vama je sigurno najinteresantnija sledeća, u vezi sa grafičkim novelama.

Naime, u čast nedavnog boravka Džejmija Delana u Beogradu, kada smo svi imali priliku da se družimo sa scenaristom Helblejzera, odlučili smo da nagradimo sve kupce 5 grafičkih novela (po vašem izboru), te će svi oni dobiti na poklon od Belog Puta "Helblejzer 1: Prvobitni gresi"!

A za najbržih 5 kupaca pokon plus: Helblejzer sa potpisom Džejmija Delana!

VIP članovi Kluba čitalaca Belog Puta do kraja novembra imaju priliku da uz Helblejzer 1, na poklon dobiju i dva postera po vlastitom izboru!

Vidimo se u Kosovskoj 18!

kresha

Drugi deo jeste slabiji od prvog, ali mislim da zasluzuje da bude objavljen. Makar ce ga kupiti oni koji nisu toliko upuceni u strip, a kupili su prvi deo.

SuperGoof

Quote from: Beli Put PRESS on 19-11-2009, 15:59:51
Klub čitalaca nastavlja sa akcijama! U novembru smo pripremili tri, a vama je sigurno najinteresantnija sledeća, u vezi sa grafičkim novelama.

Naime, u čast nedavnog boravka Džejmija Delana u Beogradu, kada smo svi imali priliku da se družimo sa scenaristom Helblejzera, odlučili smo da nagradimo sve kupce 5 grafičkih novela (po vašem izboru), te će svi oni dobiti na poklon od Belog Puta "Helblejzer 1: Prvobitni gresi"!

VIP članovi Kluba čitalaca Belog Puta do kraja novembra imaju priliku da uz Helblejzer 1, na poklon dobiju i dva postera po vlastitom izboru!

Hoce li biti nekih akcija za nishki sajam knjiga?
We ain't getting any younger, you know!

Alex

Zašto je, do đavola, Hellblazer zanemaren?  xuzi xtwak
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

kresha

Boban

Konan ne spada u grafičke novele, a HB će doći na red naredne godine bar sa dva trejda.
Ali ovih dana radimo druge stvari.

kraken

Jedva cekam ligu 2 :) A valjda ce u medjuvremenu biti gotove i vip kartice :D

Beli Put PRESS

Quote from: SuperGoof on 19-11-2009, 20:56:40
Quote from: Beli Put PRESS on 19-11-2009, 15:59:51

Hoce li biti nekih akcija za nishki sajam knjiga?

U svakom slučaju hoće. Kakve će one biti obavestićemo vas uskoro. Biće nalik onima na beogradskom sajmu...

kresha

Kad bi otprilike mogli da ocekujemo te nove graficke novele (a i  Salome)?

Boban

u narednih nekoliko meseci...

signjat

Ja pretpostavljam da niški sajam knjiga nije tako značajan kao beogradski, ali s' obzirom da ste u postu od 20.11. rekli da ćete dati informacije o vašem nastupu na istom bio bi red da o tome napišete par reči, jer je on sinoć otvoren.

SuperGoof

Quote from: signjat on 02-12-2009, 10:14:21
Ja pretpostavljam da niški sajam knjiga nije tako značajan kao beogradski, ali s' obzirom da ste u postu od 20.11. rekli da ćete dati informacije o vašem nastupu na istom bio bi red da o tome napišete par reči, jer je on sinoć otvoren.

Ma ljudi nisu hteli ni svojim radnicima da kazu za popuste, a ovamo BP Press navodno objasnjava svaku sitnicu u vezi sa BP-om. Da se nisam nasao tamo, niko ne bi ni znao sta sve moze da se kupi u kom kompletu. A prosle godine je sve funkcionisalo fenomenalno. Kretenizam.
We ain't getting any younger, you know!

Beli Put PRESS

Juče u Nišu počeo tradicionalni sajam knjiga, na kojem i ove godine imamo veliko zadovoljstvo da učestvujemo!

Nišlijama i svim posetiocima sajma su na raspolaganju sve naše knjige, sa sajamskim popustom od 20%!

Kao i na beogradskom sajmu, i na niškom imamo akcije za stripadžije, pa tako možete izabrati:

- 5 grafičkih novela za 3600 dinara

- 5 stripova iz biblioteka Integrali, 88 i Stripovi Stripovi za 6000 dinara

Svako ko ostvari kupovinu u iznosu od 3000 dinara i ostavi podatke dobiće poklon-poster koji ćemo na naznačenu adresu poslati poštom ili dostaviti na neki drugi način!

Vidimo se!

signjat

Danas sam bio i uzeo sam 5 stripa na Vašoj akciji. Međutim nisu mi ništa rekli za ove poklon postere. Na koji način mogu to da ostvarim. Da li mogu nekao da Vam dostavim podtke (imam zlatnu karticu BP)

Beli Put PRESS

Quote from: signjat on 02-12-2009, 16:13:58
Danas sam bio i uzeo sam 5 stripa na Vašoj akciji. Međutim nisu mi ništa rekli za ove poklon postere. Na koji način mogu to da ostvarim. Da li mogu nekao da Vam dostavim podtke (imam zlatnu karticu BP)

Samo mi na mail pošaljite podatke, kao i info o tome koji poster želite. Ako vam odgovara možete ga preuzeti u Klubu čitalaca u beogradu, u suprotnom ćemo vam ga dostaviti.

signjat

i u poruci sam Vam napisao a i ovde Vas pitam koje postere imate

Boban

Mi pravimo postere od originalnih fajlova, dakle, bilo koja scena iz bilo kog našeg stripa može na poster.

Beli Put PRESS

Obaveštavamo vas da će novogodišnji praznici biti obeleženi jednom interesantnom prodajnom akcijom Kluba čitalaca Beli Put.

Naime, do 11. januara naredne godine možete u našem Klubu u Kosovskoj izabrati 3 knjige, a platićete samo 2! Ova ponuda važi za sve knjige koje imamo na stanju!

Šta to praktično znači? Izaberete 3 velika stripa koji koštaju po 1880 dinara i umesto da platite 5640 dinara (3x1880), platićete 3760 dinara (2x1880). Dakle, popust je 33%!

Naravno, možete i da kupite stripove iz različitih biblioteka (različitih cena), pri čemu ćete na poklon dobiti strip koji ima najmanju cenu. Recimo, kupite dva Integrala po 1880 dinara a na poklon dobijete Sendmena za kojeg ste se odlučili(1200 dinara).

Dakle, ovo je lepa prilika da obogatite kolekciju stripova i grafičkih novela, a sve ostale pogodnosti i dalje važe: za kupovinu od 3000 dinara i više poklon poster po izboru i ZLATNA KARTICA, za kupovinu od 15000 i više VIP KARTICA Kluba čitalaca.

Ideja nam je bila da vam omogućimo lep popust, a da vas ničim ne limitiramo u izboru stripova koje želite da imate. Uživajte!

kresha

Znaci, Grad Greha 1, 2 i 3, Propovednik 1 i 2 i Hellblazer 2, bi me izasli oko 3900?

Beli Put PRESS

Quote from: kresha on 11-12-2009, 19:17:46
Znaci, Grad Greha 1, 2 i 3, Propovednik 1 i 2 i Hellblazer 2, bi me izasli oko 3900?

Tri Grada greha su 1760, a Propovednici 1 i 2 i Helblejzer 2 2194 dinara. Ukupno 3954 dinara.