• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Novosti iz sveta video-igara

Started by ridiculus, 25-04-2009, 05:53:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 19 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Ja uopšte ne kapiram koga oni zajebavaju sa tim pristajanjem na napuštanje prava da se podnese class action tužba. Mislim, zakonski garantovana prava se ugovorom ne mogu odbaciti. Nego to ti američki sudovi nenormalni...

дејан

Quote from: Meho Krljic on 02-08-2012, 11:39:51
A kome još nije dosta MOBA igara, Smite deluje kao da će biti interesantna diverzija jer menja položaj kamere i daje vam direktnu kontrolu nad likovima

прегледао сам туторијал који су дали у чланку и смајт изгледа забавно, а и као један од логичних корака у развоју моба игара, остаје само питање да ли ће успети да освоје критичну масу за опстанак.
са друге стране, истовремено ми више личи на мини-игру у оквиру неког мморпг-а него на самосталну игру.
...barcode never lies
FLA

дејан

Quote from: Meho Krljic on 02-08-2012, 12:18:09
Commodore 64 je star 30 godina Eh...

ето још једне од ствари која ме подсећа колико сам матор, прву 64-ку сам добио, мислим, 1984. коштала је 700 марака (плус нека сића за додатни џојстик)
...barcode never lies
FLA

shrike

Procurili ključevi za PS3 FW3.6+ tako da su dostupnije mnoge igre.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Perin

Quote from: Meho Krljic on 03-08-2012, 13:51:25
Sto mu muka, ovaj Dishonored izgleda sve primamljivije.

Jah, baš sam danas čitao malo, stvarno deluje zanimljivo. A kontao sam da ga neću igrati....videćemo kad izIđe.

Meho Krljic

Ja sam od napaljenosti počeo sa igranjem Thief Gold na expert nivou težine. Taman ću ga završiti dok ne izađe Dishonored  :lol:

Perin

U Screen Fun-u su ga nahvalili na sva usta. Tekst je bio totalno primamljiv, a igru su okarakterisali kao dete Bioshocka i Assassins Creed-a.

Valjda će biti oko 7 različitih krajeva, bossove ćeš moći preći a da ih ne ubiješ (zna se da si u duz eksu morao da kilneš bosove da bi išao dalje, bez obzira na to što do tada nisi nikog ubio), i svaka tvoja akcija će imati nekakve posledice. Čuo sam da će biti jedan lik koji će ti pomoći ili odmoći u zavisnosti kako si se prema njemu ponašao - navodno je njegova odluka veoma značajna u igri.

Meho Krljic

Persona 4 Arena, očekivano dobija izvrsne kritike. I sad još više psujem Atlus i njihovu debilnu odluku da posle toliko godina izda svoju prvu region locked igru za Playstation 3  :cry: :cry: :cry:  Moraću da čekam najmanje do kraja Avgusta na ovo.. OH!!!!!!!!

#firstworldproblems, naravno.

Meho Krljic

Meho Krljic

Džim Rozinjol koga znamo kao novinara što piše za RPS i Jurogejmer takođe i predvpdi indie tim koji pravi igru Sir, You are being Haunted:

Sir, You Are Being Hunted - Alpha Teaser

Meho Krljic

Da li je igranje sa naočarima (zapravo hedsetovima) za virtuelnu realnost zaista samo par koraka u budućnosti? Projekat Rift tvrdi da jeste i da će uskoro VR gejming biti veliki kao što je motion control postao zahvaljujući Wiiju. ne zaboravimo da je Džon Karmak ovde prilično zainteresovan i da svi koji su Doom 3 igrali u ovoj varijanti vele da je iskustvo izvrsno.

Meho Krljic

Steam uskoro (od petog Septembra) počinje sa distribucijom Appova pored igara. Ne kažu kakav softver će se distribuirati, ali kažu da će biti slični uvjeti igrama u smislu da će imati amutomatske apdejte, klaud sejving itd. Početak kraja ili dobra nova inicijativa?

Meho Krljic

Ouya kikstarter kampanja se završila i najuspešnija je u istoriji kikstartera. Da podsetimo, radi se o projektu da se napravi konzola za igranje koja će biti za dnevnu sobu, ali koja će raditi na, jelte, Androidu. Android ima... postojeći igrački ekosistem  ali na tabletima i telefonima, no ovde bi se radilo o konzoli koja bi imala igre pravljene baš za nju - bilo ekskluziva, bilo portovi sa drugih konzola i koje se ne bi prodavale preko gugl pleja nego preko posebne prodavnice za Ouya. Kada je kikstarter kampanja pokrenuta, Internet je odlijepio, a igrački sajtovi su se utrkivali da kažu kako bi ovo mogao da bude potpuni gejmčejndžer jer je to prva "slobodna" konzola u istoriji, dakle, bez sertifikacija, "walled garden" filozofije itd. pa još na najmodabilnijem operativnom sistemu današnjice. Square Enix je obećao igre za launch (doduše, port FFIII), OnLive potpisao ugovor o saradnji. Excelsior!!

S druge strane, skeptičniji među nama su isticali kako Android platforma praktično znači nemogućnost komercijalne eksploatacije igara jer je piraterija prevelika, te da će sistem u najboljem slučaju biti zgodna kutija od sto dolara koja ima emulatore za sve 16bitne i 8bitne konzole. Što nije nerazumno, mada ne mora da bude tačno.. Konačno, Eurogamer je imao i kolumnu koja je maltene direktno ustvrdila da je čitav projekat prevara, u najboljem slučaju Gizmondo 2... Ljudi iza projekta su odgovorili...

Šta je od svega ovoga istina, ostaje da se vidi, ali... projekat je u svakom slučaju sad u novoj fazi i obećava se da će hardver biti u prodaji u prvom kvartalu sledeće godine. Da vidimo...

Meho Krljic

Perin

Quote from: Meho Krljic on 09-08-2012, 14:04:44
Ouya kikstarter kampanja se završila i najuspešnija je u istoriji kikstartera. Da podsetimo, radi se o projektu da se napravi konzola za igranje koja će biti za dnevnu sobu, ali koja će raditi na, jelte, Androidu. Android ima... postojeći igrački ekosistem  ali na tabletima i telefonima, no ovde bi se radilo o konzoli koja bi imala igre pravljene baš za nju - bilo ekskluziva, bilo portovi sa drugih konzola i koje se ne bi prodavale preko gugl pleja nego preko posebne prodavnice za Ouya. Kada je kikstarter kampanja pokrenuta, Internet je odlijepio, a igrački sajtovi su se utrkivali da kažu kako bi ovo mogao da bude potpuni gejmčejndžer jer je to prva "slobodna" konzola u istoriji, dakle, bez sertifikacija, "walled garden" filozofije itd. pa još na najmodabilnijem operativnom sistemu današnjice. Square Enix je obećao igre za launch (doduše, port FFIII), OnLive potpisao ugovor o saradnji. Excelsior!!

S druge strane, skeptičniji među nama su isticali kako Android platforma praktično znači nemogućnost komercijalne eksploatacije igara jer je piraterija prevelika, te da će sistem u najboljem slučaju biti zgodna kutija od sto dolara koja ima emulatore za sve 16bitne i 8bitne konzole. Što nije nerazumno, mada ne mora da bude tačno.. Konačno, Eurogamer je imao i kolumnu koja je maltene direktno ustvrdila da je čitav projekat prevara, u najboljem slučaju Gizmondo 2... Ljudi iza projekta su odgovorili...

Šta je od svega ovoga istina, ostaje da se vidi, ali... projekat je u svakom slučaju sad u novoj fazi i obećava se da će hardver biti u prodaji u prvom kvartalu sledeće godine. Da vidimo...

U-u-u-u, ovo je sjajna stvar. Nisam imao pojma....uopšte ne pratim kikstarter, ali ova vest je, ako se pokaže da nije prevara....mogao bi biti zaista istorijski trenutak. U-u-u!   :!:

Meho Krljic

Ja ne verujem da se radi o nameravanoj prevari, ali i ne verujem da će Ouya zapaliti svijet. Android za sada ima užasnu reputaciju kao platforma na kojoj igre ne mogu da se prodaju jer hara piraterija (koja na iOS-u ipak nije toliko dominantna), a za razliku od PC-ja koji ipak ima Steam i drugačiji mentalitet, korisnici Androida su skloni toj pirateriji a igre su i u startu jako jeftine. S druge strane, postoje primeri zaštićenih verzija Androida, pa bi Ouya mogla da ide ovim smerom i to bi joj donelo više sreće sa indie developerima, svakako i bilo bi to lepo videti. Ali ne vidim ovo kao platformu na kojoj će da se pojavljuju igre po produkcijskim kvalitetima (i budžetima) uporedive sa velikim konzolnim ili PC izdanjima. Pre svega, uz najbolje namre i napore, ovaj projekat će lansirati konzolu sa koliko? Par stotina hiljada komada - mislim, imaju 50,000 ulagača na kikstarteru i neka naprave još triput toliko konzola do Februara (a da li mogu, pitanje je, oni nisu ni Sony ni Apple ni MS ni Nintendo, a setimo se da je jedan od razloga što je Gizmondo propao bilo i to što je u pitanju bila mala firma bez logistike da proizvede i dostavi dovolno konzola na tržište). Ali hajde da kažemo da će imati i svih trista hiljada konzola na tržištu do kraja prvog kvartala 2013. godine (pod uslovom da kraj sveta nije u Decembru ove). To je i dalje ništa za velike izdavače. Elektronik Arts i Aktivižn smatraju igre koje prodaju manje od pet miliona primeraka za neuspele, ne u nekom kulturološkom smislu nego najprostije - ne povraćaju uložen novac. Square-Enix je za Deus Ex Human Revolution (oko tri miliona primeraka) ustvrdio da je "eh... relativno okej". Ubisoft je isto tu, kao i ostalih par izdavača u toj najvišoj ligi (na primer, Homefront je prodao preko dva i po miliona komada a THQ je zamalo izbegao likvidaciju pre par meseci). Dakle, velikim izdavačima ova konzola ni slučajno neće pružiti mogućnost da samo portuju svoje velike hitove na nju (kao što je Wii U). A onda ne vidim ni da će da se lome oko formiranja sad nekih odeljenja za "male igre" na platformi koja je na nezgodnom operativnom sistemu, sa malom instal bazom i perspektivom za pirateriju. U najboljem slučaju, uložiće resursa koliko i za mobilne Android i iOS platforme a to onda obesmišljava svrhu sobne konzole na Androidu.

Dakle, kako ja to domišljam, u najboljem slučaju, biće ovo konzola na kojoj će cvetati indie igre, mnoge loše, neke odlične, što je sjajno, kao Steam samo bez AAA igara koje ipak ovoj platformi obezbeđuju glvni deo klijentele. A u najgorem, samo emulatori i gomila in-app-purchase "besplatnih" igara portovanih na brzinu i bez ljubavi sa telefona.... Ali za sto dolara i to je nekako OK.

Meho Krljic

Inače, druga tema, ja već godinama ne kupujem igre na disku za PC, pošto većinu AAA igara na disku kupim za konzolu a PC verziju kupim na Steamu ili GoGu, a većina PC ekskluzive su ionako indie igre bez disk izdanja.

Međutim, danas sam kupio Braid i Super Meat Boy na disku u GameSu, jer nekako te igre, iako ih imam i na Steamu i na konzolama, zaslužuju da imaju i disk izdanje u mojoj kolekciji. SMB je 1249 dinara - ali to je ono bogato izdanje sa svim mogućim dodacima, a Braid je 499 i ima kutiju štampanu na srpskom.  :-|

Meho Krljic

Oh... Sony je "napustio" trejdmark za The Last Guardian. Dakle, u suton Playstation trojke, ispada da možda nikada nećemo ni videti igru zbog koje su mnogi od nas kupili ovu konzolu.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Dishonored se bliži. Novi trejler pokazuje različite načine na koje možete ubiti ljude:

Dishonored - Creative Kills

Na primer, zaustavite vreme nakon što je čovek opalio metak, posednete čoveka, odvedete njegovo telo do ispred metka, izađete iz njega i pustite vreme da teče dalje...

Meho Krljic

Takođe: čoveku se malo digne od besa kada sluša autore (tj. izdavače najčešće) AAA igara kako guslaju o skupoći i teškoći pravljenja tih igara i kako jebiga, zato moraju da nam ih naplaćuju šesnes puta kroz kojekakve DLCjeve, season passove i tako dalje, a sa druge strane, igra Zineth je napravljena za par meseci, i potpuno besplatna:

Zineth Release Trailer

Možete je skinuti ovde:

http://arcanekids.com/

Meho Krljic

A ako nekom još nije jasno zašto danas kada kažemo "BioWare" obavezno pljunemo na pod i dodamo "šljam" iako se radi o firmi koja nam je dala toliko divnih igara, evo teksta u kome oni objašnjavaju zašto im je važan sav taj DLC koji prave, kako su igre za njih servis i sve ostalo:

http://www.ign.com/articles/2012/08/13/bioware-explains-day-one-downloadable-content

Edit: Da ne ispadne kako ja BajoUer sad hejtujem po nekoj apstraktnoj političkoj osnovi, moje je mišljenje da su im igre primetno lošije nego pre deset i kusur godina i to se odrazilo i na moje kupovanje: Dragon Age Originsu sam bio spreman da dam poprilično kredita na neviđeno iako me je prvi Mes Efekt pošteno smorio (i kupio sam ga tek kada je najavljeno uklanjanje SecuROM idiotluka koji je te godine za Electronic Arts bio hit sezone), pa sam kupio i PC i PS3 verziju. I nisam se raspametio. Do te mere da Dragon Age 2 nikada nisam ni kupio niti sam se trudio da igram piratsku verziju. Mes Efekt 2 sam kupio i na PC-ju i na PS3 jer je bolja igra od prve, ali sam agresivno ignorisao sav DLC jer me iritira to njihovo cepkanje narativa na male komadiće koji se odvojeno prodaju. Mislim, verovatno sam staromodan, ali ako sam igrao igru dvadeset sati a ti mi sad kažeš da, da bih video stvarni zaključak priče, moram da pazarim i dodatak od dva sata, sklon sam da ga ne kupim i da te oteram u kuras. Mes Efekt 3 sam kupio daleko posle launcha, tek kad je pao na oko 30 evra... I nisam ga još zaigrao.

Tex Murphy

Аух, ја појма нисам имао то за ДЛЦ (shows how much I know!), ја мислио да су неке опционе зезалице :-(
Значи купиш игру (Драгон Ејџ, Масс Еффецт или неку већ слично) и онда мораш још да поскидаш пун к... тих ДЛЦ-ова да би имао комплетан производ, јел то то? Ако јесте, нек се носе у к***ц.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Успут, традиционалне авантуре су најбоље игре на свијету.
Genetski četnik

Petronije

Ugly MF

Quote from: Petronije on 15-08-2012, 08:00:17
Pojavio se darksiders 2

:)
Gde ima se kupi i jel moz se igra?

Meho Krljic

Quote from: Harvester on 14-08-2012, 16:38:51
Аух, ја појма нисам имао то за ДЛЦ (shows how much I know!), ја мислио да су неке опционе зезалице :-(
Значи купиш игру (Драгон Ејџ, Масс Еффецт или неку већ слично) и онда мораш још да поскидаш пун к... тих ДЛЦ-ова да би имао комплетан производ, јел то то? Ако јесте, нек се носе у к***ц.

Da, tako je i nek se nose u kurac!!!

Meho Krljic

Oh, Remember Me je igra koju smo prošle godine prvi put videli pod nazivom Adrift i... sada ima izdavača (Capcom) i moram da kažem da me je novi gejmplej trejler prilično privukao:

Remember Me - Memory Remix Gameplay

Ima tu tog nekog Watch Dogs vajba, mada me zapravo sekvence sa remiksovanjem sećanja podsećaju na (Capcomov!) Ghost Trick! Držaćemo ovu igru na radaru.

Meho Krljic

Nego, Medal of Honor je serijal koji je za mene odavno izgubio relevantnost i interesantnost, ali vredi pročitati šta piše Rajan Smit, da bi čovek shvatio da je gađenje nad savremenim "realističnim" FPS igrama sve opravdanija reakcija:

http://gameological.com/2012/08/partners-in-arms/

Partners In Arms  In their quest for realism, military shooters have ventured into murky moral territory. By Ryan Smith  Ever since a graduate student claiming to be The Joker allegedly shot dozens of moviegoers at a midnight screening of The Dark Knight Rises, the debate about gun control has been co-opted by those attempting to connect or disconnect the dots between the fiction of costumed comic book characters gunning for each other in Christopher Nolan's violent opus and the very real slaughter that left 12 people dead. Video games have been mentioned mostly by proxy in the conversation (the movie theater gunman was reportedly addicted to Guitar Hero, not Call Of Duty), but this might also be an opportune moment for the industry to reexamine its long love affair with the modern military shooter and attempts to blur the line between violent video game fantasy and reality.
Take, for instance, the rather overt case of Electronic Arts' Medal Of Honor: Warfighter. Companies often toss around buzzwords like "immersion" or "authenticity" to promote their video games, but EA's claim that they'll "put you directly in the boots of the soldier" for the upcoming sequel to Medal Of Honor doesn't just smack of hacky marketing speak. First, there's the promise of ripped-from-the-headlines settings and characters in Warfighter—you'll be battling the Islamic separatist group Abu Sayyaf and the Somalia-based cell of al-Qaeda in "real-life hotspots" around the world. But EA takes the realism factor further by allowing players to test out a photorealistic replica of, for example, the TAC-300 sniper rifle. Like the way the gun drops terrorists or racks up headshots in multiplayer? Feel free to visit Warfighter's official website and click on a sponsored link that will take you to McMillan, the manufacturer of the gun. There you may purchase a real-life TAC-300 to your own specification (night-vision kit is optional!) and have it shipped to your local federally licensed gun dealer for pickup.The McMillan TAC-300 There are a host of other guns, knives, scopes, and weapon accessory companies listed as "partners" on the website for Warfighter. (There are 11 listed at time of writing, and EA says they're revealing a new partner each week.) In October, you'll be able to purchase a limited edition Medal Of Honor: Warfighter tomahawk for $75 from SOG Knives that features "an extended cutting head." It's certainly a bit more intense than, say, the pewter dragon from the Skyrim Collector's Edition.
In EA's defense, the company has created Project Honor, a program that promises to donate money from Medal Of Honor-themed merchandise sold in their partners' respective stores to charities like the Navy SEAL Foundation and the Special Operations Warrior Foundation. Honoring the military is a worthy cause, but EA is still doing so by promoting weapons that lead to 10,000 homicides on average a year in the United States.
To be honest, military shooters crossed into ethically murky waters even before Medal Of Honor's blatant gun advertising. That's weird for me to write because I've always toed the libertarian line on this issue. To me, guns and video games are irrevocably intermeshed like the electronic guitar and rock music. I've personally killed hundreds of thousands of people in games (and have the Xbox achievements to prove it) with rifles, pistols, missile launchers, machetes, chainsaws, and gravity guns. I've rarely batted an eyelash in response to all of the virtual brutality. But I was also lucky enough to grow up in an era when dissociating the onscreen violence from anything in real life was easy. I was weaned on 8-bit shooters like Ikari Warriors and Contra—both of which portray military operations about as accurately as Super Mario Bros. demonstrates life as a plumber in Brooklyn. In those early games, bullets pop slowly out of pistols like slow-moving golf balls, and enemies don't "die" as much as they flash briefly before vanishing. Medal Of Honor Voodoo Hawk ax The technological sophistication of military shooters has increased over the years to the point where the guns look awfully close to weapons used in real battlefields and—"uncanny valley" issues aside—enemy soldiers resemble real human beings. When we shoot them, they don't flicker out of existence. They scream and bleed and die. Of course, the realism that military shooters portray tends to be an aesthetic one. The shooting galleries of Medal Of Honor and Call Of Duty aren't much like real soldiering—as pointed out by the Onion parody "Ultra-Realistic Modern Warfare Game Features Awaiting Orders, Repairing Trucks."
But try telling that to my 13-year-old nephew, who got kicked out of school after getting caught with a semi-automatic BB gun in his backpack. It's not a coincidence that the gun resembles his favorite weapon from Modern Warfare 3. Call Of Duty has fostered an obsession with all things guns and military for him. He can rattle off obscure details about the clip size and firing range of assault rifles, and he says he wants to serve as a Navy SEAL after graduating high school. Sure, his parents shouldn't have let him start playing M-rated military shooters at age 10, but listening to all of the prepubescent squeals during a usual multiplayer match, I know he's not the exception to the rule.
I can't say for certain whether or not my nephew would have brought a gun to school without the role of military video games, nor can I say if gun sales will increase because of Medal Of Honor: Warfighter. But if we want the vicarious thrills of violent video games to remain morally justifiable, we need to protect the fourth wall between the first-person shooter and real life.EA's willingness to make a connection between a video game gun and an actual firearm is the strongest evidence yet that we've already let the wall crumble too much.

Za tl;dr ekipu: Electronic Arts je ušao u partnerstvo sa različtim proizvođačima oružja, pa tako igra reklamira (i omogućava kupovinu) oružja poput postojeće snajperske puške a proizvođači proizvode i prodaju tomahavke brendirane MoH logom. Malo mi se muči od toga.

Perin

Meho Krljic

Staro je to, čekaj da izađe novi Libartes za još mojih lupetanja...

Nego, Sony je na gamescomu dao nekoliko ohrabrujućih najava... Dobro, za Killzone Mercenary (peta igra u KZ serijalu, ovog puta Vita eksluziva i ful metal FPS) i Call of Duty Black Ops Declassified smo znali, ali su konačno najavili da će sa firmwareom 1.80 Vita moći da potera Playstation 1 igre (kojih imam... milion!) a i najavljena je nova igra Media Moleculea (koji su pravili Little Big Planet) i, neka me Alah sad na mestu zgromi ako ovo ne izgleda sjajno i nadahnuto:

Tearaway - Gamescom 2012 Announce Trailer

Takođe: Rain, PSN daunloudabilna igra i dečaku koji otkriva svijet zahvaljujući kiši:

Rain Trailer Official Trailer New PS3 Exclusive gamescom

i Puppeteer (izvinjavam se za IGNov klip sa reklamom na početku) koji izgleda... sjajno:

Puppeteer Trailer - Gamescom 2012

Nažalost, prokletnici još ne najavljuju da li će Tokyo Jungle ikada izaći na zapadu, ali novi trejler je sjajan:

Tokyo Jungle - Gamescom 2012 trailer

Petronije

Quote from: SVAROG on 15-08-2012, 08:26:13
Quote from: Petronije on 15-08-2012, 08:00:17
Pojavio se darksiders 2

:)
Gde ima se kupi i jel moz se igra?
Ima u svim bolje snabdevenim radnjama i radi. Skidrow.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 15-08-2012, 13:15:14
Staro je to, čekaj da izađe novi Libartes za još mojih lupetanja...

P'da, postovao sam zato što bi uskoro i trebao da izađe LIBARTES posvećen IGRI (mislim....bilo kakvoj igri, seksualnoj, ovoj, onoj, pa i video igri), pa reko' da se narod lagano pripremi... :lol:

Meho Krljic

DayZ će kada izbaci alfa verziju stendalouna imat sličan pristup kao Majnkreft. Dakle, kada pazarite alfu, plaćate malo i imate pristup svim kasnijim verzijama, ako kupite neku kasniju, plaćate više itd. Još interesantnih podataka u ovom tekstu.

Meho Krljic

Bah... Rayman Legends će biti Wii U ekskluziva. Razumem da Ubisoft želi da pomogne Nintendu i verovatno je da ću ja Wii U kupiti kad za to bude prilike ali ovo je pederastija najvišeg reda.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Quote from: Perin on 16-08-2012, 15:55:25

Oh, oh, Meho će se obradovati FFVII ponovo na PC.
Pa, zapravo, ovo je identično starom izdanju na PCju u tehničkom smislu (ista rezolucija, isti interfejsi, ista midi muzika sve isto), tako da mi je besmisleno da ovo kupujem - pogotovo što ga nema na Steamu - samo zbog cloud savinga i press-button-to-win dodatka. Imam Playstation verziju koja radi na mom PS3-ju i PSP-u a radiće uskoro i na Viti, ovo mi nije neophodno. Ako dođe na Steam, onda možda jer sam budala. Ali ovako - ne. No, vi koji je niste igrali, samo navalite, apsolutno je isplativo.

Perin

Hm. Steam mi poklonio kupon od 75% popusta za igru PORTAL 2. S obzirom da ovu igru imam, ima li neko zainteresovan da mu prosledim?

P.S.

Harvi, ti višuješ PORTAL 2. Hoćeš?

Baš su fini ovi iz stima. Počeli su ljudi da poklanjaju, no less!

Tex Murphy

Одговорио сам (потврдно) на Фејсбуку!
Genetski četnik