• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 19 Guests are viewing this topic.

Krsta Klatić Klaja

ovo prvenstvo je cigan-mala sveukupno gledano

šta sve ovi kalkulanti misle, osvojiće medalje i niko se neće sjećati šta su ciganisali

možda griješim, ali samo Holandija, Argentina i Švajcarska su pošteno odradili grupu

i nek osvoje medalje što se mene tiče

žao mi je Urugvaja samo
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

dark horse

To je to, idealna metafora Srbije, od poraza na Kosovu, preko svih drugih poraza, ali nikad ne broj golove koje si dobio, broj ono što si drugom zabio i to su naši dometi i finalni rezultati.

Uvek nula ili blizu početka. A eto "bili najbolji", u percepciji prosečnog srbina.

Osam primljenih golova u tri utakmice. Zasluženo ispadanje.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Petronije

Harvester demonstrira kako pravi patriota i domoljub treba i mora da reaguje na ovakvu sabotažu i nakaradno postavljen sistem takmičenja od strane mafijaške organizacije FIFA.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

dark horse

Što bi neko rekao, omiljena teorija zavere mi je da će sve biti ok.

Truba

Volimvas sve ali brate gdje god dodjete cirkus pravite

Kod nas su bile ulicne borbe izmedju bosbjaka i hrvata u mostaru novom travniku fojnici uskoplju vitezu...200000 protjeranih desetke tisuca poginulih
I ne vidim da lovren mrzi dzeku ili da hasan salihamidjic nesto prica protiv hrvata

Kod vas su mediji sotone...2023.je na pragu a vi ste zapeli u ustasama albancima i teorijama zavjere

Pojeli ste 23% 21.vijeka i dalje fanflate
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

A ne vidiš ni da Šaćiri i Džaka pokazuju znak velike albanije a ne vidiš ni da ceo Maksimir salutira ustaški pozdrav. Vama ako je dobro da vas neko jebe u bulju i ako uživate vi budite dobri sa svima, ko vam brani.

Truba

Znaci usporedjujete s gorim od sebe
Spustate se na razinu jednog svicarskog supka
Lik izgleda ko prase
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

mac

Ako nas neko pobedi onda je taj neko bolji od nas.

Truman

Što se mene tiče neka Piksi ostane...osim ako ne odaberu da dovedu nekog kvalitetnog stranog trenera. Ovi domaći su truba.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Black swan on 03-12-2022, 16:55:07
Lik izgleda ko prase

Petronije ti reče da Hrvati prvi prave teorije zavjere i žive u svom ustašoidnom 19. stoljeću

jel ko čuo na popisu ispalo 30.000 Hrvata pravoslavaca, epohalno

tako da je samo smiješno pričati da neko ne radi te glupe banalne stvari

Truman

Hrvari pobeđuju Japance i ulaze u četvrtfinale. Srbi idu doma.

Petronije

Quote from: Black swan on 03-12-2022, 16:55:07
Lik izgleda ko prase
Trubo, svi fudbaleri su isti mentalni sklopovi, bili oni Englezi, Danci, ili Šiptari, Srbi, Hrvati. Posvađaju se i pobiju i bez upliva politike, dodaj na to sve ponašanje ovih idiota i provokacije, normalno je da imaš cirkus. Msm ponašaš se kao da gledamo polo i da su igrači plemići sa dvora pa kao gle šta radite Srbi kvarite igru. Pogledaj reprizu kraja utakmice Urugvaj - Gana, jure sudiju po terenu da ga linčuju.

Samo Hrvati i Bosanci kad igraju to je poezija, ljubav je u vazduhu.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Truman on 03-12-2022, 17:25:26
Hrvari pobeđuju Japance i ulaze u četvrtfinale. Srbi idu doma.

sve zasluženo, naravno. Hrvati su repku pravili 20, Srbi 2 godine, i to se vidi.

Naravno, ipak je bezveze kada dobre reprezentacije toliko kalkulišu i ne igraju muški prvenstvo, zato po meni na kraju samo Holandija i Argentina od mene zaslužuju da navijam za njih. Svi ostali ako osvoje to će sigurno svi i zaboraviti da su bili pičkice u 3. kolu i izbacivali protivnike na papiru, ali eto da utefterim da ja takve cigane ne poštujem, pa zvali se i Luka Modrić, Neimar, Luis Enrike, Ronaldo kogod.

jeste da već pričaju po netu da se prvenstvo namješta Argentini jer je Mesiju posljednji voz, zvuči glupo, ali po ovome što sam vidio i treba da dobiju. Holanđani su definitivno stara škola, van Gal rispekt, mada ne vjerujem da će baš do finala.

Truba

Antoije pusic
Nacionalizam je prica do 300 eura
Jes al u kurcu

Krsta Klatić Klaja

Truba

Cirkus ste ko drzava i nogometni tim
A i ko forumasi

Svi u kataru danas su bogatasi...i navijaci i igraci
A tolko nacionalizma
I oni levati po Becu sto pjevaju

džin tonik

lijepa utakmica kamerun - brazil, solidan nogomet, nasao se i crveni karton, pa i gol za kamerun.
srbiju jucer nisam pratio, igralo se paralelno sa spomenutom pravom utakmicom, tako da nemam bas nekih komentara, nisam upucen u pojedinosti.
a onako uopceno, ja bih srbiju izbacio sa svih takmicenja do denacifikacije; mislim da je vrlo degutantno tjerati ljude da igraju bilo sta sa ekipom fasisticke srbije. treba za to imati zeludac, ali bar se ne mora i gledati.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Black swan on 03-12-2022, 18:52:35
Cirkus ste ko drzava i nogometni tim
A i ko forumasi

Svi u kataru danas su bogatasi...i navijaci i igraci
A tolko nacionalizma
I oni levati po Becu sto pjevaju

brate jes ti gledo tekmu uopšte

Krsta Klatić Klaja

fino, niko nije služio vojsku, sve evropski ljudi, kao da su rođeni u Hamburgu

džin tonik

bato, mojne zezas, nisam ti ja angela merkel ili neki idiot tipa handke, grenel i sl. znamo se milijun godina.
fasisticka drustva ustrojena su od vrha do dna. becki ogranak srpskog ss-jugenda bacao bi ruze i dijelio poljupce da matica tako htjela, ali su na dnevnom redu bili neredi. opcenito je vrlo upecatljivo oko ovog prvenstva koliko se ispod ruke izaziva i provocira, pa bg-fasisticki mediji vrte reakcije do u krajnost. sustavno se dizu tenzije, bas onako bizantski, zato kazem da bih vas izbacio iz svih sportskih nadmetanja bez iznimke.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: džin tonikfasisticka drustva ustrojena su od vrha do dna. sustavno se dizu tenzije, bas onako bizantski, zato kazem da bih vas izbacio iz svih sportskih nadmetanja bez iznimke.

Petronije

Petronije

Izbaciti Ruse, Srbe i ostale pravoslavce, crnce, muslimane, azijate...samo čistokrvni hrvatonemci da igraju sportove.

Krsta Klatić Klaja

da, samo da naglasimo, kada neki debil na ulici, koji i nema veze sa reprezentacijom, bilo šta lupi, to mora reprezentacija da se kazni

a kada Šimunić, Boban, Šaćiri ili Džaka, onako gospodski smećare nasred stadiona, to je prosto zapadna civilizacija

pogotovo kada glorifikuju ratne zločince, kao mister Džaka sinoć ili Šimunić nekad na onoj aristokratskoj tekmi od prije desetljeća, to zaboraviti, a podsjetiti se nekog pijanog Srbina na ulici u Beču

Petronije

O tome pričam, diskutuješ sa osobom koja nema apsolutno nikakvog pojma o sportu.

Petronije

Ne zaboravimo i ovaj zlatni trenutak, kada fašistički Srbi prave nerede u svom glavnom gradu jer su miroljubivi Albanci potpuno dobronamerno i u duhu sporta i fudbala spustili dronom zastavu velike albanije nasred terena. Truba bi verovatno predložio da svi srpski igrači zagrle svoje albanske kolege i zajedno sa njima zapevaju himnu Albanije.

https://youtu.be/uDs5mwNRY7U

dark horse

Pa dobro, najveći čovek među selebritijima, Kijanu Rivs, nimalo slučajno dolazi baš u Srbiju, a ne u neku tamo Hrvatsku ili Albaniju, tako da mislim da solidno možemo da ih pustimo da se oni kesere sa svojim Džakama... to je taj nivo koji su oduvek brižno negovali...

džin tonik

Srbi napravili haos; pljuvali, tukli, gađali. "Ubij, zakolji"

QuoteGrupa od oko 70 srpskih huligana izazvala incidente na rukomentnoj utakmici Evropskog kupa u austrijskom Kremsu, između domaćina UHK Krems i Vojvodine.

Kako su preneli austrijski mediji, zbog sukoba srpskih navijača i policije, subotnja utakmica je privremeno bila prekinuta, dok čuvari reda nisu uspeli da izbace gostujuće navijače iz dvorane.

Srpski huligani bili su obučeni u crno i najpre su počeli, kako prenose austrijski mediji, da pljuju po dvojici austrijskih igrača, koji su stajali blizu aut-linije.

Situacija je eskalirala kada su počeli da bacaju predmete na domaće navijače.

Policija je sprečila sukob dva navijačka tabora, a kada su postavili kordon, huligani su navukli kapuljače i šalove na glave i počeli da napadaju čuvare reda.

Harald Merkl, koji je postavljen za brigu o gostujućim navijačima, prilikom pokušaja da smiri situaciju zadobio je više udaraca, prenosi dnevnik "NOeN". Najgore je prošao funkcioner domaćina Tomas Majer, koji je od primljenih udaraca zadobio posekotinu i masnicu na oku.

Nakon desetominutnog prekida zbog incidenta na tribinama. gostujući navijači su pozvani da napuste dvoranu uz pretnju da se utakmica kazneno reši sa 12:0 za domaće.

Na to su igrači Vojvodine pokušali da smire svoje navijače, koji su uz policijski kordon napustoli dvoranu.

Posle utakmice policija je, uz veliki broj svojih pripadnika, kao i specijalnih jedinica, uspela da drži pod kontrolom huligane u centru grada. Klub iz Kremsa je najavio da će Evropskoj rukometnoj federaciji (EHF) predati detaljan izveštaj o incidentima, i najavljuju da će dobro razmisliti da li će uopšte otputovati u Novi Sad na revanš.

"Ako Srbi ne budu predali jasan bezbednosni koncept za tu utakmicu, nećemo putovati. Ne želim da ugrozim svoje igrače i trenere", poručio je predsednik UHK Krems Aleksander Hofman.

(...)

eto. eto!

Petronije

Krsta Klatić Klaja

kakav je ovo bizant igrao protiv japana

džin tonik

koja utakmica! hrvatska - japan, jedan od najljepsih susreta prvenstva. najvisa razina nogometa, susret ekipa dvije velike nacije, za pamcenje.
odlucile su psiholoske nijanse, japanci veliki i u porazu. mozda i najbolji susret sp-a.

Petronije

Hrvatska je definitivno najlošija ekipa koja će proći u četvrtfinale. Odigrali su sramotno protiv Belgije, i još gore protiv Japana, ali eto, oni su dokaz da u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji. Valjda će ih Brazil ukoliko prođe koreju vratiti tamo gde su odavno trebali biti - doma.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: džin tonik on 05-12-2022, 20:06:38
koja utakmica! hrvatska - japan, jedan od najljepsih susreta prvenstva. najvisa razina nogometa, susret ekipa dvije velike nacije, za pamcenje.
odlucile su psiholoske nijanse, japanci veliki i u porazu. mozda i najbolji susret sp-a.

pa to sam i reko - bizant

džin tonik

Nakon jedanaesteraca Vatreni među osam najboljih na svijetu

Junak Livaković: Utakmica je pokazala kakva smo ekipa i kakvo imamo zajedništvo

QuoteDominik Livaković bio je junak Vatrenih obranivši čak tri jedanaesterca u raspucavanju i odvevši Hrvatsku među osam najboljih ekipa svijeta!

– Stvarno je super osjećaj, najviše zbog ekipe. Atmosfera je odlična, hvala i ovim navijačima što su došli, rekao je i odao priznanje Japancima:

– Stvarno su radili presing vrhunski od početka, jako su spremni, ali i mi smo. Odigrali smo 120 teških minuta i pobijedili kad je bilo najteže. Super je osjećaj, jedan od najdražih trenutaka u mojoj karijeri, rekao je Livaković, prvi vratar koji je obranio prva dva udarca s 11 metara u raspucavanju na Svjetskom prvenstvu.

(...)

Petronije

Idemo Brazil 1:0. Zna se ko je sledeći !!!

džin tonik

imaj srca, nije ti brazil ucinio nista ruzno da bi navijao za njih, mislim, sramotis ljude, a mogao bi ih i ureci ako si sujeveran. dobra je to juznoamericka ekipa, nogomet im je vrlo bitan, kulturoloski. ako prodju dalje, bit ce to jos jedna lijepa utakmica gdje ce pobijediti bolji u susretima najboljih. to odlucuju nijanse.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truman

Prvo, cestitke komsijama na cetvrtfinalu. Pokazali su da su deo fudbalske elite vec dugo vremena.
E sad, Brazil cete malo teze da prodjete. Imate solidnu odbranu ali dace vam barem dva komada a napad vam nije tako fascinantan. Ali treba biti zadovoljan i cetvrtfinalom, ovog puta niste imali srece sa zrebom.

Petronije

Misliš nije ih usralo kao prošli mundijal da im se sve otvori do polufinala? Jebe ovaj Truman, na finjaka. [emoji1]

Truman

Quote from: Petronije on 05-12-2022, 22:41:33
Misliš nije ih usralo kao prošli mundijal da im se sve otvori do polufinala? Jebe ovaj Truman, na finjaka. [emoji1]

Mislim da je Brazil jedna od dve najjace ekipe na sampionatu. Sresti se sa njima pre polufinala je znak da nisi imao srece.

džin tonik

imate jako cudan pristup prvenstvu, nimalo sportski.
na sp-u je bitno samo jedno: proci grupu. znaci upisati se medju najbolje, jer, za to se uzima puno para. svi koji su prosli grupu mogu pozlatiti svoj savez.
ostalo je nebitno. primjer hr: prosla je grupu, uzela 30-40 milijuna, pa se jos reklamira utakmicama koje prati cijeli svijet. hr - japan, hr - brazil, to je sve bonus na nagradu.
sazeto: bitno je sudjelovati poslije kvalifikacija, grupe. to je sportski, sve ostalo je kao i da nisi.

Truman

Quote from: džin tonik on 06-12-2022, 11:46:48
imate jako cudan pristup prvenstvu, nimalo sportski.
na sp-u je bitno samo jedno: proci grupu. znaci upisati se medju najbolje, jer, za to se uzima puno para. svi koji su prosli grupu mogu pozlatiti svoj savez.
ostalo je nebitno. primjer hr: prosla je grupu, uzela 30-40 milijuna, pa se jos reklamira utakmicama koje prati cijeli svijet. hr - japan, hr - brazil, to je sve bonus na nagradu.
sazeto: bitno je sudjelovati poslije kvalifikacija, grupe. to je sportski, sve ostalo je kao i da nisi.
Slažem se sa ovim.

dark horse

Quote from: džin tonik on 06-12-2022, 20:07:24
+1

Slažeš se sa Trumanom koji se slaže sa tobom? Ma, nije moguće!!!  :!:

džin tonik

moguce je: ja vrijedim za trojicu, imam jos +1 fore...
i to sve bez da brojim glasove!

džin tonik

Srbija kažnjena zbog zastave, Hrvati zbog vređanja Borjana

ovi nisu normalni, unistit ce kaznama i to malo nogometa sto preostalo. ubuduce cemo gledati kako samo natrkivaju loptu vamo, tamo.

Truba

Kad bi bilo neko natjecanje u ustasijadi srbija bi bila top u supljeraju...nesto ko hrkljus u nadrealistima

Meho Krljic

Ladno ste ih izbacili samo da nam napakostite.