• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 25 Guests are viewing this topic.

Alexdelarge

Quote from: tomat on 13-12-2022, 21:53:57
Quote from: Labudan on 13-12-2022, 21:52:36
glup penal definitivno, poslije se raspadoše

Klasični Srbi :lol:

Modrićeva majka je Radojka Dopuđ, Srpkinja iz sela Kruševa kod Obrovca, a na spisku žrtava logora u Jasenovcu i Staroj Gradiški nalazi se najmanje troje članova njene porodice!

https://informer.rs/sport/fudbal/389725/sokantno-luki-modricu-ustase-pobile-pola-familije-otkrivamo-najcuvaniju-tajnu-hrvatskog-sporta
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truba

Nisu se raspali nego je argentina jaca
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Raspala im se igra, tako se kaže kad primiš onakav drugi gol. Ne znaš osnovne stvari o fudbalskoj igri, kao ni tvoj najbolji drugar ustaša, ali bitno da te ima svuda da mu držiš stranu, sotonjaro. 

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Petronije

E ovako se igra protiv fudbalskih neznalica i bunkeraša. Došli do polufinala sa 4 nerešene, jer "igraju na rezultat".

Truba

Bice bolje
Mada sumnjam za srbiju u nogometu
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Biće bolje samo ako bude 4:0.

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

lijepa utakmica, argentina cvrsta, mora se priznati, zasluzena pobjeda; igra hrvata solidna, ali vidi se umor u ovoj odmakloj fazi turnira. realno dostignuce u skladu vrijednosti ekipe, poslije finala polufinale, proslavise se ekipa i jopet.

veliki uspjeh hrvatskog nogometa, u svakom slucaju razlog za slavlje, a mozemo uzivati i u jos jednoj utakmici. 2 sp-a, 2x7 utakmica hrvatske reprezentacije, fantasticno.

dark horse

Quote from: mac on 13-12-2022, 21:21:32
Razlika je u egzekuciji, a Hrvati su vazda bili bolji egzekutori...

Ovaj put su egzekutori (pun intended) bili Argentinci... koliko na kraju beše, jel 6:0? Mnogo sam se iznervirao, pa sam ugasio prenos. Čist genocid. :(
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

džin tonik

Quote from: Alexdelarge on 13-12-2022, 21:53:23
uživanje je gledati argentinu!

+1
dobra ekipa, navijaci ok, bili su bolji, posteno.
a zamisli kako je tek brazilu... :evil:

džin tonik

Quote from: Petronije on 13-12-2022, 22:41:57
Biće bolje samo ako bude 4:0.

koliko sam shvatio, ti se dosta razumijes, pratis srpski nogomet, pa nisam bas siguran na sta mislis:
4-0 u golovima ili u zenama?

Petronije

Pitaj Trubu neka ti objasni, on sigurno zna.

Krsta Klatić Klaja

kolko sam skonto zoleta, ovo je hrvatska moralna pobjeda

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

Dybuk

Quote from: tomat on 14-12-2022, 00:07:53
Opet klasično srbovanje
nas-rofl nas-rofl

A taman sam gurala narativ da Hrvati nisu Srbi, na osnovu mundijalskog krunskog dokaza.

džin tonik

ja vidim neke sitne razlike, ali mozda sam subjektivan.

koliko sam ispratio medije, srbi dodjose na prvenstvo, povatase medjusobno zene, potukose se tko je ciju, pa kao ozlijedjeni od sakatanja ne mogu igrati punom snagom, pa objesise neku zastavu u svlacionici, pokupise kaznu, te se pozdravise na maldive slikati za instagram posto ispadose kao maltene najgora ekipa...

dok je hr upravo odigrala polufinale, sve nakon sto izbacila brazil... ono, ljudi igraju nogomet. pa valjda nas nogomet zanima, ne koliko su lijepi i mili pozeri.

Krsta Klatić Klaja

džin tonik

ma bjez'te, poslije nedavnog finala pa moguceg izlezavanja na staroj slavi, izmedju trcanja za loptom i maldiva izabrati trcanje mogu samo hrvati. nemaju smisla za zivot, idealisti.

Truba

Ajde brzo ce euro da se bogatuni razmasu

Petronije

Naravno, nisu oni krivi što igraju bunker celo prvenstvo, nego sudije, eno ih svi orkestrirano plaču, od selektora branitelja, do Modrića Luke. Oštećeni, pokradeni, "nova pravila". Umesto da se pokriju ušima i odu doma, srećni što su na foru prošli do polufinala, oni se još i javljaju, iako su ih Argentinci istamburali kao kakve amatere.

dark horse

To fudbaleri lažu naloženi narod k'o da su političari, a narodu lepo, ionako se mnogo ne razume u fudbal, pogotovo ne vrhunski fudbal, al' vole, srce puno da se raspadne...

Vedrana je prava mera za takve budaline. Jedva čekam novi tekst. Kako je krenula, novu knjigu ima da posveti navijačima. :lol:

OTVORENO PISMO HRVATSKIM NAVIJAČIMA SVIH BOJA

QuoteDečki!

Godinama mi idete na živce. Neopisivo. Pijani se u hordama valjate ulicama hrvatskih gradova obučeni u "svoje" zastave. Kud vi prolazite, tu trava ne raste. Što je s vama?

Zašto baš svaki sudac na svakoj utakmici mora pušiti vaš kurac? Što to ima tako neodoljivo u vašem kurcu? Ili je vaš kurac prijetnja sucu? Ako jest, zašto prijetite čovjeku koji radi svoj posao? On ga loše radi, čujem kako me prosvjećujete. Pa? Morate li zbog toga razvaliti grad? Zaustavljati promet na cesti? Razbijati benzinske crpke? Prijetiti pandurima razbijenim bocama?

Tko ste vi, dečki? Što vas zapravo muči? Težak život u Hrvatskoj? Promijenite sistem, odite u Irsku. Nemate u džepu prebijene kune? Ozbiljno? Ljudi koji nemaju love do nje dolaze radeći. Znam ih jako mnogo.

Nerviraju vas "oni" jer su "purgeri", "tovari"... "Oni" su jednostavno divljaci iz "tuđeg" grada, nebitno je što su iz hrvatskoga grada, jebiga, nema više četnika u Hrvatskoj, zato, ubi, ubi... Pa onda krećete u boj u boj i ubijate boga u onim "drugima" s jednakom strašću kojom oni "drugi" ubijaju boga u vama.

Mi, da se razumijemo, pišem samo u svoje ime, dakle ja ne razumijem zašto, kad vi dođete u moj grad, na televiziji govore o "utakmici visokog rizika"? To znači da ja ne mogu na miru u centru svoga grada popiti kavu ili čaj dok uz mene sjedi pas ili unuk.

Jebote! Ubijte me, ne razumijem. Vama se digao iz tko zna kojih razloga, ja se zbog toga moram sakriti u mišju rupu ili moliti boga da me ne umlatite, slučajno, na nekoj cesti dok čekate da se na horizontu ukaže "njihov" autobus.

Ne, ne bih vam pisala iako mi godinama žestoko idete na kurac da danas nisam na Indexu vidjela video. Indeks me nekoliko puta upozorio da je sadržaj "uznemirujući". Čitala sam o tome kako ste se sukobili s policijom pa sam zainteresirana otvorila sadržaj.

Ja znam da ste vi prije svake utakmice, za vrijeme svake utakmice i poslije svake utakmice nadrkani maksimalno, ali vi pojma nemate kako se ja osjećam dok gledam "uznemirujući sadržaj". Reći ću vam. Bila sam potpuno neuznemirena. Tri policajca ili više makljali su jednog od vas, on je pištao i zazivao pomoć. Nekoliko sam puta odgledala video. Aleluja, pomislila sam, aleluja! Ako se ovako nastavi ja ću, ma tko trčao za loptom u mom gradu moći na miru piti kavu i češkati psa nasred Korza.

Kad... Dečki? Ne kužim. Znam da niste puno u životu pročitali i da nikad niste čuli za onu, tko se mača laća, od mača će i poginuti. Prevest ću vam. Tko uznemirava nas većinu mlaćenjem, razbijanjem, ranjavanjem "protivnika", urlanjem, moralo bi mu biti jasno da će doći "panduri" kako im vi tepate.

Pandure ja plaćam, zato od njih očekujem da mi osiguraju mir i red. Vi od "pandura" očekujete da vas ne vide jer ste vi borci za pravdu i istinu i pravo na ispijanje jeftine cuge i zajebavanje prolaznika i mlaćenje pajserom onih iz susjednoga grada i pretvaranje moga ili nekog drugog grada u ratnu zonu iako velika većina nas želi živjeti u miru.

Kad dobijete po kurcu koji na svakoj utakmici gurate sudiji u usta, kad dobijete po rebrima, onda pišete ministru policije pismo jer je policija "prekoračila ovlaštenja". Koja su vaša ovlaštenja? Da me zajebavate godinama i ne da te mi da pijem kavu u miru božjem? Tko vam je dao ta ovlaštenja?

Čitam da se čudite da je policija pucala. Policija ime pendreke, lisice i pištolje da bi ih upotrijebila. Za to ja plaćam policiju. Čitam kao brejkingnjuz da je policija "pucala u zrak" da bi vas smirila i da je to vas jako uznemirilo.

Nešto ću vam reći. I mene je uznemirilo. Kad policija najzad krene pucati kamo treba smirit ćete se i vi i mi.

Dečki, doći će i taj dan. Zajebavate, izazivate, prešli ste svaku mjeru. I ne, da sam ja policija vaša prijetnja policiji preko Mreže kako ćete vi ovo "zapamtiti" nju ne bi trebala uznemiriti. Dapače. Netko bi tim potplaćenim sirotanima trebao reći neka samo rade svoj posao.

Dečki! Ohladite se da ne biste bili ohlađeni.

džin tonik

realno nema ni talenta, ulazi u ekipu ex-feralovaca, dezulovica, snv novosti. publika joj je uglavnom srpska, pishe sta volite cuti o "omrazenom narodu", prilicno nemastovito, pa zacini sa kojom psovkom, "bezobrastinom", itd. jos ubaci i reklamu za smetlarski portal.
mlitavo, mlako, nema tu stvarne britkosti, dubine, sve je to fejkeraj uz dozu frustracija, ludila i obicne kalkulacije.

koliko sam razumio, obraca se ultrasima, sto je kultura za sebe, dok joj ludilo prijeci pogled na bilo sto ostalo.
sta joj takvoj reci?
obraca se srbima (iako se kao osvrce na omrazene susjede) koji bi sad mogli reci: sta znaci ona placa policiju? pa i navijaci placaju policiju. i to u svakom smislu! znaci, sigurno bolje i izdasnije od jedne matore kokoshi koja se za dva dinara verbalno prostituira. mogu i oni nesto ocekivati.
a o ziceru o psu necemo, da se sad ne guglaju recepti za cevape od mljevene psecetine.
itd.

džin tonik

zelim da se zabiljezi i koliko su cak i navijaci humani i stilski bolji; po rudan bi se to moralo citati ovako:
...placaju bolje i izdasnije od jedne ocvale drolje koja se tjelesno ofucana jos verbalno kurva. na dnu kace.
sto bi bilo ruzno.

dark horse

Pa dobro. Ali i taj hrvatsko-srpski fudbal je fudbal sa dna kace, ako se uporedi sa vrhunskim argentinskim ili brazilskim, tako da je Rudan svakako dobra mera.

džin tonik

"hrvatsko-srpski fudbal" ne postoji. nije nogomet balet. ti i rudan uopce ne razumijete sta ocekujemo od nogometa.
vi sad morate zajebavati mene, a ja moram zajebavati vas. niste se dotakli ni teorija zavjera, tu mi mashete pred nosom sa nekakvom babom. to je potpuni sraz, propast nogometa, obicno pederisanje.

dark horse

Quote from: džin tonik on 14-12-2022, 13:34:54
"hrvatsko-srpski fudbal" ne postoji.

Pa da, ne postoji. To i ja kažem.

Piksi nešto pokušava da napravi, ali je slabo to. Opet će nam vratiti noname selektore, kao što imate vi hrvati, koji će da igraju bunker na penale.

džin tonik

:cry: ovo ne vodi nikud, mlitavo je i to, sve u rukavicama. trebaju nam nekakvi krezubi na topiku za inspiraciju, bar neki nogometni klem.
bah. nista.

Truba

a bilo je lepo kad smo slavili ispadanje od argentine 1990 na penale
tad navijači nisu nikome smetali

Truman

Maroko je ozbiljna ekipa. Imaće kockasti s njima muke u subotu.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Krsta Klatić Klaja

bila bi nepravda ako Maroko ne osvoji bronzu

a finale bukvalno Mesi vs fizikalije

Truman

Quote from: Labudan on 14-12-2022, 23:03:11

a finale bukvalno Mesi vs fizikalije

Nije baš tako, Francuzi imaju i umeće.

džin tonik

dvije africke ekipe, jedna juznoamericka, jedna europska razigravaju. prebacuju se fifa i nogomet gdje pare i/ili mnogoljudne nacije.
jedino italija nije ugrozena, zabari znaju suditi, trazeni su, nece ostati bez posla. kofer para vise-manje...

Truman

Quote from: džin tonik on 14-12-2022, 23:16:05
dvije africke ekipe, jedna juznoamericka, jedna europska razigravaju. prebacuju se fifa i nogomet gdje pare i/ili mnogoljudne nacije.
jedino italija nije ugrozena, zabari znaju suditi, trazeni su, nece ostati bez posla. kofer para vise-manje...

koješta

Truman

Inače, Milojko Pantić tvrdi da smo kupili plasman na SP a da smo hteli to isto i protiv Švajcarske.
Takođe, tvrdi da je CZ kupila pobedu protiv Liverpula u LŠ. Navodno ima obaveštajne podatke.

dark horse

Quote from: džin tonik on 14-12-2022, 15:33:05
:cry: ovo ne vodi nikud, mlitavo je i to, sve u rukavicama. trebaju nam nekakvi krezubi na topiku za inspiraciju, bar neki nogometni klem.
bah. nista.

Žao mi je što sam te razočarao. Jeste, eto, provalio si me: ja sam dobar čovek bez ikakve zadnje premisli prema bilo kome.

Militavo je to. Nikakva krezuba inspiracija to neće promeniti. Puškom me treba odstreliti.

Još jednom, praštaj ako možeš! :( :cry:

Palmer

džin tonik

Selektor Hrvatske u neverici: To nije slučajno

QuoteSelektor Hrvatske Zlatko Dalić se još jednom osvrnuo na dosuđeni penal za Argentinu u polufinalu Mundijala. 

Njih dvojica su se sudarila, a Italijan je odlučio da pokaže na belu tačku.

Inače, VAR soba se nije oglašavala, a glavni u njoj bio je Masimiljano Irati, koji je istu dužnost vršio i u finalu pre četiri godine.

"Tek sam sada čuo da je to bio isti sudija kao onaj što je bio u Moskvi na utakmici s Francuskom. Taj nas baš prati i hoće. Po meni penal nije bio, iako to ne komentarišem. On se zabio u Livakovića. Šta je trebalo Livaković da napravi? Da se skloni sa gola i pusti ga?

(...)

džin tonik

Ana Rajković navodni seks-skandal prijavila policiji: "Ja ću na kraju da dodam šlag na tortu"

QuoteSupruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković odvažila se da direktno objasni javnosti svoju istinu o navodnoj aferi sa saigračem njenog supruga Dušanom Vlahovićem.

(...)

starletama jos uvijek nije kliknulo da su na jednom truljkavom prvenstvu unistile izuzetno energicnu ekipu koja je mogla proci grupu kao prva.
a nas uskratile za utakmicu hr-srb, uz to sto bih opcenito volio vidjeti srb u nekim visim sferama turnira, kad prorade specijalni mehanizmi.
dalic je dobar domobran, ali ne razumije da se nekad mora biti i ustasa. cetnici bi to bolje rijesili.

džin tonik

Kako će izgledati prva postmundijalska Srbija?

QuoteJoš uvek je sveže sećanje na neuspeh Srbije na Svetskom prvenstvu koje i dalje traje, a već se spekuliše kako će izgledati naredni sastav "orlova".

Prvu narednu utakmicu izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraju 26. januara u Los Anđelesu protiv SAD, a ono što je sa sigurnošću poznato jeste da će ekipu mahom činiti igrači iz domaćeg šampionata. 
(...)

džin tonik

Vatreni osvojili brončanu medaju na Svjetskom prvenstvu

utakmicom hrvatska - maroko i pobjedom hrvatske zavrsio je sportski dio svjetskog prvenstva. hrvatska je prvak sportskog svijeta.
ostaje razigravanje izmedju sponzorusa...

Truman

zosko, nisam znao da si ljubitelj Kolinde.

džin tonik

apsolutni. kolinda bijese druga predsjednica suvremene hr, demokratske. prvi predsjednik bijese tudjman. to su reformirani, ljudi. a oni izmedju i aktualno poslije predstavljaju notorni korumpirani i nelustrirani yukom-otpad, na bg ili sa-sisi, kako koji, uglavnom na derivatima rusoturskog sveta (ili zapadnjackih agentura istog), sve u sluzbi relativizacije i "nase regije".

odlicno je vrsila duznost, postala brend u svijetu, simpaticno predstavljala hr, urusila dio bg-propagande, mitova i lazi u izraelu, gurala inicijativu tri mora, svasta.
nije lako politicaru "vjerovati", no kod kolinde je autenticnost potvrdila nevjerojatna hajka yukom-otpada koji se predstavlja novinarima, aktivistima i sl.: pa cokolinda, pa glupa, itd., sto su repetitori poput bate upijali i ponavljali.

uglavnom odlicna predsjednica, vrlo upecatljiva; istrpjela je velike pritiske, posebno u zadnjoj godini mandata i prilikom zadnjih izbora kad je izgledalo da ce kapilarna rusoturska agresija uspjeti (korumpirani merkel i tramp), pa se razni otpad (koji vidi ostvarenje vlaznih snova uz propast suverene hr u rusoturskom svetu) doslovno povampirio; sve uz karijeriste psiholoskog profila "pape" franje, koji formalno bili uz slobodnu hr (i reizbor dobre predsjednice), dok se realno pripremali za "novu stvarnost" (i podrzavali totalitarni, korumpirani otpad).

no da se vratimo topiku: to je uglavnom isti ljudski otpad koji je i veceras vrebao sto ce hrvatski nogometasi zapjevati poslije utakmice:

Pogledajte fantastičnu atmosferu na terenu i u hrvatskoj svlačionici nakon osvajanja povijesne medalje

vrlo je prikladna ova "nije u soldima sve", a na nekom dezulovicu ili slicnom derivatu bg- ili sa-skole je da sad za solde koje prima otkrije "nacifasizam". :evil:

dark horse

Realno, šta smo i očekivali. Posle Jugoslavije, koja se uvek trpala da se dokaže kako je najbolja moguća zemljoradnička zadruga za sve svoje narode i narodnosti imamo sad njene mikrosisteme i podsisteme koji žele da se dokažu kao fudbalski klub, ako, jelte, već ne mogu kao ono što nisu, država. Bolje i ne zaslužujemo.

Truman

Quote from: džin tonik on 18-12-2022, 00:01:17
apsolutni. kolinda bijese druga predsjednica suvremene hr, demokratske. prvi predsjednik bijese tudjman. to su reformirani, ljudi. a oni izmedju i aktualno poslije predstavljaju notorni korumpirani i nelustrirani yukom-otpad, na bg ili sa-sisi, kako koji, uglavnom na derivatima rusoturskog sveta (ili zapadnjackih agentura istog), sve u sluzbi relativizacije i "nase regije".

odlicno je vrsila duznost, postala brend u svijetu, simpaticno predstavljala hr, urusila dio bg-propagande, mitova i lazi u izraelu, gurala inicijativu tri mora, svasta.
nije lako politicaru "vjerovati", no kod kolinde je autenticnost potvrdila nevjerojatna hajka yukom-otpada koji se predstavlja novinarima, aktivistima i sl.: pa cokolinda, pa glupa, itd., sto su repetitori poput bate upijali i ponavljali.

uglavnom odlicna predsjednica, vrlo upecatljiva; istrpjela je velike pritiske, posebno u zadnjoj godini mandata i prilikom zadnjih izbora kad je izgledalo da ce kapilarna rusoturska agresija uspjeti (korumpirani merkel i tramp), pa se razni otpad (koji vidi ostvarenje vlaznih snova uz propast suverene hr u rusoturskom svetu) doslovno povampirio; sve uz karijeriste psiholoskog profila "pape" franje, koji formalno bili uz slobodnu hr (i reizbor dobre predsjednice), dok se realno pripremali za "novu stvarnost" (i podrzavali totalitarni, korumpirani otpad).

no da se vratimo topiku: to je uglavnom isti ljudski otpad koji je i veceras vrebao sto ce hrvatski nogometasi zapjevati poslije utakmice:

Pogledajte fantastičnu atmosferu na terenu i u hrvatskoj svlačionici nakon osvajanja povijesne medalje

vrlo je prikladna ova "nije u soldima sve", a na nekom dezulovicu ili slicnom derivatu bg- ili sa-skole je da sad za solde koje prima otkrije "nacifasizam". :evil:

Ja htedoh da kažem da je ona tvoj tip žene a ti se ovde istrese dosadnom politikom. E moj zosko...baš si zastranio.

džin tonik

ne razumijem. pa sto nisi rekao to sto si htjeo reci? ti kazes nesto drugo no sto hoces, a ja sam zastranio sto ti odgovorim na ono sto si rekao? zanimljivo.

dobro. htjeo si reci da je kolinda moj tip zene.
to je seksisticki. zasto ti u zeni ne mozes vidjeti kvalitetnu osobu koja se istakla radom? kolinda nije poznata zato sto je zena, vec po svom radu kao bivsa predsjedica hr.

Truman

Quote from: džin tonik on 18-12-2022, 12:29:54
ne razumijem. pa sto nisi rekao to sto si htjeo reci? ti kazes nesto drugo no sto hoces, a ja sam zastranio sto ti odgovorim na ono sto si rekao? zanimljivo.

dobro. htjeo si reci da je kolinda moj tip zene.
to je seksisticki. zasto ti u zeni ne mozes vidjeti kvalitetnu osobu koja se istakla radom? kolinda nije poznata zato sto je zena, vec po svom radu kao bivsa predsjedica hr.
Naravno da mogu da vidim kvalitetnu osobu i u ženi. Nego sam stekao utisak na osnovu toga što si postavio njenu sliku u punom frontalu da je tvoj tip. No dobro, ko o čemu zosko o seksizmu.

Krsta Klatić Klaja