News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Putin Licno AviJonom Gasi Pozare

Started by Che2, August 11, 2010, 06:57:13 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

http://english.ruvr.ru/2010/08/10/15247504.html

od brke na ovamo ovakvog drzavnika svijet nije vidio... duboki naklon za TZSARA!    xjap
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

slawen

Independence Day, на невиђено?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Quote from: Che on August 11, 2010, 06:57:13 AM
http://english.ruvr.ru/2010/08/10/15247504.html

od brke na ovamo ovakvog drzavnika svijet nije vidio... duboki naklon za TZSARA!    xjap

Jesil' se upec'o, a jaro??  xyxy
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

TZSAR Putin je meni najimpozantniji lik u dosadasnjem mladom zivotu. nikakvo pecanje...    xjap

Ivan_D

George Bush je bio pravi pilot sa 18, ucestvovao u ratu itd., pa niko ne pravi big deal od toga.

Putin se slika topless, slika se u avionima koji gase pozar, slika se u kimonu, sve da bi napalio budale kao Che. Kojih nije malo sto jes' jes'.

Tuzno je Che da ti je preko 30 i da se lozis na stvari koje se lozis. Mislim bilo bi tuzno i da ti je 20, ali to bih vise pripisao poreklu i vaspitanju nego cistoj gluposti.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Che2

it's good to be TZSAR Putin!    8-)

Che2

Tromotorac

Ta slika iz pilotske kabine je jedna od najjadnijih agit-prop fotografija u istoriji, a Che se primio na nju. Kakav dilkan...
The bums will always loose.

Hate mail

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Che2

Rusija: Ukidaju se vanredna stanja, nema radijacije
desk - 12. avgust 2010. u 09.29

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev ukinuo je danas vanredno stanje u tri od sedam oblasti napadnutih požarima.

Vanredno stanje ostaje u četiri oblasti - Mordovija, Moskva, Nižnji Novgorod i Rijazan, a ukinuto je u oblasti Vladimir, Mari El i Voronej.

Broj požara u Rusiji se smanjio, a ruske vlasti su danas saopštile i da se nije povećao nivo radijacije u oblastima gde gore šume kontaminirane posle havarije u nuklearnoj elektrani u Černobilju 1986. godine.

Površina zahvaćena požarima je danas 10.000 hektara manja nego juče, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije, dodajući da će osnovni napori u gašenju biti koncentrisani u Moskovskoj, Rjazanskoj, Sverdlovskoj i Vladimirovskoj oblasti.

Više od 500 požara gori na površini većoj od 60.000 hektara, a 60 požara se smatraju velikim. (Beta)

rezultati su uvijek najbolje mjerilo...      xjap

Hate mail

Voronej? Rijazan pa onda u sledecoj recenici Rjazan? :cry:

Pijanista

Kako javlja Glas Razuma:

Primer kako se Rusi bore za jacanje države Rusije
TROFAZNI-3 (Penzioner)12. avgust 2010. u 12.14

Primer kako se Rusi bore za jacanje države Rusije i naroda Ruskog.
Boze blagoslovi Pravosalvnu Rusiju.AMIN

Objavljeno 12.08.2010. u 16:27

Rusija

Otkaz za radnice koje su abortirale

Ruski proizvođač mlijeka ,,Rusko mlijeko" (Ruskoe Moloko) saopštio je danas da će svaka od njihovih radnica pravoslavne vjeroispovjesti, koja je abortirala ili je samo odabrala vjenčanje u općini, biti otpuštena.

Kompanija, čije je sjedište u Moskvi, dala je rok svojim zaposlenima, koji su kršteni u pravoslavnoj crkvi ali su se vjenčali samo kod matičara, do 14. oktobra da brak sklope i u crkvi ili će se suočiti sa otkazom.

Vlasnik kompanije ,,Ruskoe Moloko" Vasili Bojko-Veliki rekao je radio stanici ,,Eho Moskve" da žene, koje su prekinule trudnoću, nisu više poželjne u fabrici.

,,Abortus je ubistvo. Ne želimo da radimo sa ubicama", istakao je Bojko-Veliki.

Prema njegovim riječima, svim radnicima, uključujući i one drugih vjeroispovjesti, biće rečeno da prate predavanja o pravoslavnoj vjeri.

Hate mail

Bojko = Ukrajinci.

Uvek ti jebeni crnogorci.  :| :mrgreen:

Pijanista

E

Quote from: Che on August 11, 2010, 07:11:38 PM
TZSAR Putin je meni najimpozantniji lik u dosadasnjem mladom zivotu. nikakvo pecanje...    xjap
tzsar? :shock:

zagor te nej

Voli Rus komesara, sad, dal' je u koznom mantilu ili mantijash, stvar je perioda. (mada, to su mahom cross dresseri, ionako  :)  )Bas kao i u tzv. Srba.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Che2

Quote from: Hate mail on August 12, 2010, 05:44:26 PM
Bojko = Ukrajinci.

Uvek ti jebeni crnogorci.  :| :mrgreen:

bez diskriminacije molim! moji su korijeni iz casne CG sve sa krsnom slavom (ovo prije mila i bratije)...     :)

Ivan_D

Quote from: zagor te nej on August 12, 2010, 07:03:42 PM
Voli Rus komesara, sad, dal' je u koznom mantilu ili mantijash, stvar je perioda. (mada, to su mahom cross dresseri, ionako  :)  )Bas kao i u tzv. Srba.

Secas se u Grobnici za Borisa Davidovica onaj pop kome ispod mantije vire crvene cizme?   :mrgreen:

Ivan_D

Nego je si gledao Che kako u Moskvi po bolnicama od silne vrucine i dima, a bez ikakve klimatizacije, umiru pacijenti u daleko vecem broju nego obicno. Dole u morgue, nema vise mesta u friziderima pa poceli da ih slazu na pod.
Elem posle par dana poceli lesevi da se raspadaju i smrde a trenutno su najveci problem pacovi kojih ima u nesavladatelnom broju.

Russia for ya.

Tromotorac

Mozda ce da slikaju Putina sa sprejem i kanticom na misiji za deratizaciju bolnica?

Che2

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 07:22:20 PM
Nego je si gledao Che kako u Moskvi po bolnicama od silne vrucine i dima, a bez ikakve klimatizacije, umiru pacijenti u daleko vecem broju nego obicno. Dole u morgue, nema vise mesta u friziderima pa poceli da ih slazu na pod.
Elem posle par dana poceli lesevi da se raspadaju i smrde a trenutno su najveci problem pacovi kojih ima u nesavladatelnom broju.

Russia for ya.

jeftina anti-ruska propaganda o posljedicama tzv. katastrofalnih pozara...    :roll:

Tromotorac

Quote from: Che on August 12, 2010, 07:08:00 PM
Quote from: Hate mail on August 12, 2010, 05:44:26 PM
Bojko = Ukrajinci.

Uvek ti jebeni crnogorci.  :| :mrgreen:

bez diskriminacije molim! moji su korijeni iz casne CG sve sa krsnom slavom (ovo prije mila i bratije)...     :)

So fn what?

Ivan_D

Je l' su crnogorski Bosanci ono sto u CG zovu 'gabeljima'?

Sad znam za 3 crnogorska Bosanca. Teski sljamovi: Radovan Karadzic i porodica mu, Emir wanna-be Nemanja Kusturica i ovaj Che (za tebe ne tvrdim da si sljam, samo da si glupan).

E

Quote from: zagor te nej on August 12, 2010, 07:03:42 PM
xrofl

Che2

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 07:33:07 PM
Je l' su crnogorski Bosanci ono sto u CG zovu 'gabeljima'?

Sad znam za 3 crnogorska Bosanca. Teski sljamovi: Radovan Karadzic i porodica mu, Emir wanna-be Nemanja Kusturica i ovaj Che (za tebe ne tvrdim da si sljam, samo da si glupan).

od tebe mi ovo dodje kao kompliment ivane... zabrinuo bih se da imamo nesto zajednicko ili da se bar razumijemo.    :mrgreen:

Hate mail

Kud pomenuh, u p@#%$#...

Uzgred, i moji su (sa obe strane).

Che2

Quote from: Hate mail on August 12, 2010, 08:05:18 PM
Kud pomenuh, u p@#%$#...

Uzgred, i moji su (sa obe strane).

pazi kad sam znao "brother shiquan"...    :)

Ivan_D

Zivela nezavisna i slobodna CG!!!

Ne mogu da vam opisem osecaj svoje srece kad se CG resila zla zvanog srbijanska drzava.

Ne samo zbog Crnogoraca samih, vec vise zbog Srba. Sebi sam govorio da ce im to doci kao hladan tus, da ce se malo opametiti.
Naivan sa bio.

Che2

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:11:41 PM
Zivela nezavisna i slobodna CG!!!

Ne mogu da vam opisem osecaj svoje srece kad se CG resila zla zvanog srbijanska drzava.

Ne samo zbog Crnogoraca samih, vec vise zbog Srba. Sebi sam govorio da ce im to doci kao hladan tus, da ce se malo opametiti.
Naivan sa bio.

mogu samo da zalim ljude sa toliko mrznje koju nose u sebi...    :(

Hate mail

E VIVA VERO MONTENEGRO!  :mrgreen:

Hate mail

Jos samo da se Srbi rese zla zvanog srbijanska tzv. drzava - sve komplet sa uzurpatorimaTM Gornje Mezije koji je mahom napucuju...

Che2

PUTIN VOZIO BOLID FORMULE JEDAN

(0) Send to friend Print Nedelja, 7. Novembar, 2010.| Autor: Agencija BETA

MOSKVA- Ruski premijer Vladimir Putin provozao je danas bolid Formule jedan na praznom putu u blizini Sankt Peterburga, dostigavši brzinu od skoro 240 kilometara na sat.

Putin je prošlog meseca potpisao ugovor sa šefom Formule jedan Bernijem Eklstonom o dovođenju takmičenja u Rusiju od 2014. godine.
Njegova probna vožnja prenošena je na televiziji, a njen cilj je da popularizuje sport u Rusiji. Osim toga, vožnja formule uklapa se u imidž čoveka od akcije koji Putin godinama gaji.

Pošto je dobio uputstva, Putin se popeo u žuti bolid i sam se provozao praznim putem pored Sankt Peterburga.

Kada je završio vožnju i čuo koliku je brzinu dostigao, osmehnuo se i rekao: "Dobro je za prvi put".
Bolidi Formule jedan redovno dostižu brzinu od preko 300 kilometara na sat.

TZSAR!     8-)

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'