News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Baba Brizit

Started by Jelence, August 12, 2010, 06:00:26 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

BB ima 75 godina.
Sta mislite o njenoj odluci da se ne plastificira?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

xkoenig

oci su joj ostale iste

Pijanista

I mozak. Samo se to ranije nije primecivalo.

Jelence

E

Quote from: Pijanista on August 12, 2010, 06:15:20 PM

that's classic

slawen

Жена болесна, а ви се зајебавате.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Za ovu ne znam, ova je posle mog vremena. Ja sam se kao mali lozio na cybill shepherd i bacao na nju od 9-10 godine, i duboko me je potreslo kad sam video kako sad izgleda.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

A jeste li sigurni da je to Brizit? Ja sam gledao jedan intervju sa njom pre 5-6 godina i izgledala je daleko drugacije.

Svi se mi menjamo. Neko vreme na bolje, onda nizbrdo. Sta je tu novo?
The bums will always loose.

Che2

Quote from: Jelence on August 12, 2010, 06:00:26 PM

BB ima 75 godina.
Sta mislite o njenoj odluci da se ne plastificira?
Quote from: Pijanista on August 12, 2010, 06:15:20 PM

da sam joj biJo savremenik u najboljim godinama, ladno bi joj biJo oprostiJo to sa mozgom...    8-)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

E

Quote from: Che on August 12, 2010, 07:59:01 PM
da sam joj biJo savremenik u najboljim godinama, ladno bi joj biJo oprostiJo to sa mozgom...    8-)
xrofl
jeste sve bi ona na tebe cekala

Che2

da li bi cekala ne znam, a da bi se vratila po repete to znam bez ikakve sumnje...      8-)

Pijanista

Che, ti jedino sad mozes da imas sanse kod BB, pod uslovom da menjas avatar.

Che2

u ovom avataru je upravo "kvaka"... bije nas dobar glas.     :)

Jelence

Quote from: Tromotorac

Grebe se vama sta sam ja pitala...

E

Quote from: Tromotorac on August 12, 2010, 07:56:40 PM
A jeste li sigurni da je to Brizit? Ja sam gledao jedan intervju sa njom pre 5-6 godina i izgledala je daleko drugacije.

Nista novo. Jelence samo pita da li je BB napravila pravu odluku sto je ostavila vremenu i prirodi svoje telo , ili je trebalo da se podvrgne hirurskim i drugim zahvatima ne bi li izgledala mladje, zategnutije. Radi se o zeni koja ima uslova za to.
Skoro sam u prodavnici videla baku i deku. Baka ne moze ni da se nasmeje koliko joj je zategnuto lice, 200gr pudera na licu, karmin, senka za oci, vestacke trepuljcice, nokti sve par exsalonce, ali mi je delovala nekako ruzno, dok je deka sav onako star i smezuran izgledao bas cool. Vidi se da je bio smeker. Baka verovatno nikada i nije bila neka lepotica.
Ja bih da imam puno $$$ , dobrog i pouzdanog hirurga i da se ne plasim anestezije sigurno uradila nesto na svom telu da "zaustavim vreme". Mene rastuzi i kad ugledam da mi je provirila neka seda dlaka, a bore i ostale fore ne volim ni malo. Ne na sebi.

E

Quote from: Pijanista on August 12, 2010, 08:06:59 PM
Che, ti jedino sad mozes da imas sanse kod BB, pod uslovom da menjas avatar.
Nesrecko nikako da nadje dobar avatar, ti si barem neki ubo ,ali Che je beznadezan slucaj :)

Che2

Quote from: E on August 12, 2010, 08:12:26 PM

Nista novo. Jelence samo pita da li je BB napravila pravu odluku sto je ostavila vremenu i prirodi svoje telo , ili je trebalo da se podvrgne hirurskim i drugim zahvatima ne bi li izgledala mladje, zategnutije. Radi se o zeni koja ima uslova za to.
Skoro sam u prodavnici videla baku i deku. Baka ne moze ni da se nasmeje koliko joj je zategnuto lice, 200gr pudera na licu, karmin, senka za oci, vestacke trepuljcice, nokti sve par exsalonce, ali mi je delovala nekako ruzno, dok je deka sav onako star i smezuran izgledao bas cool. Vidi se da je bio smeker. Baka verovatno nikada i nije bila neka lepotica.
Ja bih da imam puno $$$ , dobrog i pouzdanog hirurga i da se ne plasim anestezije sigurno uradila nesto na svom telu da "zaustavim vreme". Mene rastuzi i kad ugledam da mi je provirila neka seda dlaka, a bore i ostale fore ne volim ni malo. Ne na sebi.

xrotaeye

E

Tromotorac

A too... Ja preskocio Jelencetov post, jer nemogu ove slike na poslu da drzim na sred ekrana. Nisu neukusne, nego nemogu da se objasnjavam.

Elem - dobro pitanje.  BB je iz Italije/evrope. Ja neznam kakva je tamo kultura po pitanju plasticne hirurgije.

Skoro sam gledao live intervju Raquel Welch na TV-u, gde je ona rekla da je isla na plasticne operacije jer je "looking good part of her job". I tu je razumem. Inace, ona je strava izgledala, a i dalje strava izgleda. Kad smo skoro bili u Madam Tusseau muzeju, stao sam pored njene figure (ono iz filma 10,000BC), neverovatno kakvu je imala proporciju kukovi-struk-ramena. Perfekcija.

BB je takodje divna zena, ja i dalje nisam siguran da li je ovo drugo njena slika; ako jeste, eto jednog primera ljudske prolaznosti, onog sto ceka svakog od nas.

E

O tome pricam , los hirurg ili jednostavno losa sreca i prtz bude jos gore.

Ivan_D

Mene rastuzi i kad ugledam da mi je provirila neka seda dlaka

Gde?   :)

Meni inace sve te plasticne hirurgije nisu jasne. Nisu mi jasne iz jednostavnog razloga jer nisam video ni jednu (osim jedne Poljakinjice u Amsterdamu koja je imala saline solution u grudima koje su izgledale NEVEROVATNO - ne znam koliko se to moze smatrati plasticnom hirurgijom. Pricala mi je da je to tada (negde 97-98) kostalo vise nego duplo skuplje nego silikoni. U svakom slucaju monies WELL SPENT. Inace ista devojka je imala na zadnjici istetovirano ameterski i cirilicom - 'volim te Stefo'  xrotaeye i kad sam joj rekao da sam iz Jugoslavije ona mi je rekla "aaaa, crveni pasos"   :mrgreen:)  ) , dakle nisam video ni jednu plasticnu operaciju da bi izgledala dobro. A vecina ih izgleda odvratno, ukljucujuci i one vrlo skupe kod poznatih licnosti.

Tromotorac

Ivane, plasticna operacija ti je rucni rad, umetnost. Ili jednostavnije kupovina automobila. Mozes da kupis Bentley, a mozes i da uzmes polovnu Zastavu.

E

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:24:27 PM

Gde?   :)

Tamo gde imam kosu , na glavi :oops:

Ivan_D

Quote from: Tromotorac on August 12, 2010, 08:20:45 PM

Elem - dobro pitanje.  BB je iz Italije/evrope.

Kako je Brigitte Bardot iz Italije, Bosanac jedan, molim te mi objasni!!!

Che2

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:24:27 PM

Meni inace sve te plasticne hirurgije nisu jasne. Nisu mi jasne iz jednostavnog razloga jer nisam video ni jednu (osim jedne Poljakinjice u Amsterdamu koja je imala saline solution u grudima koje su izgledale NEVEROVATNO - ne znam koliko se to moze smatrati plasticnom hirurgijom. Pricala mi je da je to tada (negde 97-98) kostalo vise nego duplo skuplje nego silikoni. U svakom slucaju monies WELL SPENT. Inace ista devojka je imala na zadnjici istetovirano ameterski i cirilicom - 'volim te Stefo'  xrotaeye i kad sam joj rekao da sam iz Jugoslavije ona mi je rekla "aaaa, crveni pasos"   :mrgreen:)  ) , dakle nisam video ni jednu plasticnu operaciju da bi izgledala dobro. A vecina ih izgleda odvratno, ukljucujuci i one vrlo skupe kod poznatih licnosti.

ponasas se kao siptari svojevremeno, kada ti je u interesu tzv. crveni pasos (i.E. yugo yebe dugo), onda se ponosis svojom zemljom... kada je frka i kada nas pljuju onda si takodje prvoborac samo sa suprotne strane... sljam.    xtwak

Pijanista

QuoteMozes da kupis Bentley, a mozes i da uzmes polovnu Zastavu.

Bentley na jedan model (Mulsanne?) sa motorom od cca1000Nm stavlja menjac specifikovan na 750Nm. Da ne poverujes

Ivan_D

Quote from: Tromotorac on August 12, 2010, 08:27:02 PM
Ivane, plasticna operacija ti je rucni rad, umetnost. Ili jednostavnije kupovina automobila. Mozes da kupis Bentley, a mozes i da uzmes polovnu Zastavu.

Nah, ne svidja mi se analogija. Human body can only take so much. Mnogo plasticne hirurgije, ma kakav da je umetnik - hirurg, ne moze da ispadne dobro. Jednostavno ne moze.

U Evropi ce mnogi hirurzi da odbiju da urade posao ma koliko novca im nudili ako misle da ne treba. U Americi to na zalost nije slucaj.

E

Demi Moore je imala dobre operacije i izgleda lepse nego pre.

E

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:30:20 PM
Quote from: Tromotorac on August 12, 2010, 08:27:02 PM

Naravno, evropski doktori ne vole pare....  xrofl

Nah, ne svidja mi se analogija. Human body can only take so much. Mnogo plasticne hirurgije, ma kakav da je umetnik - hirurg, ne moze da ispadne dobro. Jednostavno ne moze.

U Evropi ce mnogi hirurzi da odbiju da urade posao ma koliko novca im nudili ako misle da ne treba. U Americi to na zalost nije slucaj.

Ivan_D

Quote from: E on August 12, 2010, 08:34:06 PM

ne znas kako izgleda kad joj fotografije nisu retusirane, kad nije nasminkana, kad je gola. Tvrdim ti da joj grudi izgledaju odvratno, osmeh vestacki, koza neprirodno zategnuta.

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:27:38 PM

Why name calling?  Dobro, ona je Francuskinja. Mislio sam na Felinijev "Tales of the Mistery" i prebacio se na italiju.

Bosanac ti je ovaj Che, a ja nikad.

Che2

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:38:49 PM

ne znas kako izgleda kad joj fotografije nisu retusirane, kad nije nasminkana, kad je gola. Tvrdim ti da joj grudi izgledaju odvratno, osmeh vestacki, koza neprirodno zategnuta.

reloaded: "sta zna gedzo sta je cokolada...", expert!    :roll:

p.s. ashton kutcher je je jos u dvadesetim i takodje glumac. dakle izbor mu je neogranicen i ipak je ozenio doticnu damu.

Ivan_D

Che je uvek Bosanac.

Ti si ponekad Bosanac     :mrgreen:

Nikad izvini!

:)

Che2

Quote from: Tromotorac on August 12, 2010, 08:41:23 PM

Why name calling?  Dobro, ona je Francuskinja. Mislio sam na Felinijev "Tales of the Mistery" i prebacio se na italiju.

dva kilonje nasla da bagudaju "bosanca"... tzv. bosanac & proud, samo sto sam iz onog boljeg dijela ili RS...    :)  

Ivan_D

Quote from: Che on August 12, 2010, 08:42:35 PM

p.s. ashton kutcher je je jos u dvadesetim i takodje glumac. dakle izbor mu je neogranicen i ipak je ozenio doticnu damu.

Mislis da bi za njega neko bio cuo da nije ozenio Demi Moore?

Ako hoces primam opkladu, dacu ti 2:1, da ce se razvesti u sledecih 5 godina.

Ivan_D

Quotesamo sto sam iz onog boljeg dijela ili RS... 

pot calling the kettle black...

E

Quote from: Che on August 12, 2010, 08:44:30 PM
Quote from: Tromotorac on August 12, 2010, 08:41:23 PM

Elem - dobro pitanje.  BB je iz Italije/evrope.

Why name calling?  Dobro, ona je Francuskinja. Mislio sam na Felinijev "Tales of the Mistery" i prebacio se na italiju.

dva kilonje nasla da bagudaju "bosanca"... tzv. bosanac & proud, samo sto sam iz onog boljeg dijela ili RS...    :) 
Quote from: Che on August 12, 2010, 08:42:35 PM
Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:38:49 PM

reloaded: "sta zna gedzo sta je cokolada...", expert!    :roll:

Hoces reci udao se  xrofl. Klinja nema pojma , Bruce Willis je za njega tata mata .

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:44:08 PM
Che je uvek Bosanac.

Ti si ponekad Bosanac     :mrgreen:

Nikad izvini!

:)

Bosanac ponekad? Oh well...

Your Opinion Man

Che2

povecaj bruce-u malo nos na photoshop i malo izostri crte lica i mozes da me vizualiziras E... slazem se da je mnogo veca face od onog balavca.    :)

Ivan_D

Dakle rano ostao bez kose?

Probaj neocapil, mada je za takve kao Bruce kasno.

Che2

Quote from: Ivan_D on August 12, 2010, 08:58:14 PM
Dakle rano ostao bez kose?

Probaj neocapil, mada je za takve kao Bruce kasno.

dizelas brate...    :)

Ivan_D

to John Turturro? pazi kad nisam imao pojma da on tamo igra. Kad sam gledao taj film nisam ni znao za njega. A onda sam video "Quiz Show"  :)

Tromotorac

Quiz Show je prvi film gde sam video Tortura. Tip je genije, moze da odglumi sta god hoces. Jel' se secas Jesus scene? To je jedna od najboljih scena ever, kao i ova Breidges-ova - ultimate comeback na bilo kakav komentar....

Ivan_D

Quote from: Che on August 12, 2010, 08:51:03 PM
povecaj bruce-u malo nos na photoshop i malo izostri crte lica i mozes da me vizualiziras E... slazem se da je mnogo veca face od onog balavca.    :)

?

Ivan_D

Njegova rodjena sestra igra u The Sopranos, Tony-evu sestru. Takodje sjajna glumica.

Che2

probaj da photoshop-ujes vin diesel-a ivane... malo ga uljepsaj i povecaj i to je to. uz kurtoaznu skromnost...    8-)

E

Quote from: Che on August 12, 2010, 09:10:28 PM
probaj da photoshop-ujes vin diesel-a ivane... malo ga uljepsaj i povecaj i to je to. uz kurtoaznu skromnost...    8-)
xrofl
dobro bre che odluci se  Vin Diesela ili Buce Willisa . Meni oni jedan s drugim nemaju veze . Cak sta vise ovaj Vin mi je bas antipatican.

Pijanista

Evo jos jedne "socialite":

P.S. Cisto da ne otvaram novi topic uskoro, sa krsticem umesto teksta