News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kosovski Bozur

Started by Che2, August 27, 2010, 03:33:12 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Che2

CAJ

otimacina, zlocini, kriminal, pravno nasilje, narko-kupovina tzv. politicara, teroristicke tvorevine tipa kosova republjik i sl. ne moze da potraje vjecno... radicemo vrijedno i mukotrpno do pobjede.

Hate mail

Idiote, ovo si vec lepio jednom pa sam te otero u kurac.

Prestani da lepis slike tih kriminalaca, steram ti ga familije podivljale!
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

SDF batice... regularne formacije drzave srbije. kriminalci i teroristi su oni sa druge strane.    xjap

Hate mail

Ti si propustio zadnjih 20 godina, jelda moroncino?

Che2

o tome upravo pisem: teror nad srbijom ne moze da traje vjecno... a nove generacije zestokih momaka rastu na 011 BG asfaltu...    8-)

Hate mail

Che2

slawen

Quote from: Che on August 27, 2010, 06:28:56 PM
CAJ

otimacina, zlocini, kriminal, pravno nasilje, narko-kupovina tzv. politicara, teroristicke tvorevine tipa kosova republjik i sl. ne moze da potraje vjecno... radicemo vrijedno i mukotrpno do pobjede.
Види, да би то било у зони реалног, САЈоваца и таквих Срба као што си ти требало би да буде минимално 500 милиона (без Руса).
Зато је размножавање први циљ на коме треба да порадите: да се јебете у дупе - САЈовци тебе и ти њих. Јах' мерака, ја' севапа....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

odvjetnice, nazalost ti i ja ne gledamo isto na taj "merak-sevap" koncept... meni je to nepojmljivo kako bi to rekao nas drug hatemi.     :mrgreen:

Hate mail

Ivan_D

Je li Che, kad su tvoje roditelje i tebe primali u Ameriku, je l' niste morali da potpisete nesto tipa da, izmedju ostalog, niste nikad bili clanovi/simpatizeri teroristickih organizacija itd.

Neces mi valjda reci da si u Americi on false pretenses?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Che2

ne, cak sam im prilozio i sliku sa pionirskom kapicom i maramom... sve sa zakletvom: "danas kada postajem piJonir".    :)

Hate mail

Ah, poor boo-boo. Sve znam: komunizam vas proganjao. A prethodno vam podelio pasose da odete sto pre.

Che2

mi smo u svakom drustvu zasluzni gradjani... sve po zakonu.    xjap

Che2