News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

sta se to desava?

Started by AFord, September 03, 2010, 01:31:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AFord

Prosle nedelje pricaju mi moji kako su bili u pekari tri dana za redom - prvi dan neka kifla kostala 15 dinara, drugi 20 a treci 25.
U Merkatoru su naisli na obavestenje da su cene u stalnoj nivelaciji pa su cene na artiklima cesto pogresne.
Danas mi pisu kako su ostali bez ulja, a navodno ni secera nemaju, u radnje kada stigne plane a ispred prodavnice vec ljudi prodaju na divlje.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

AFord

nema ulja ali ni Kosovo nismo zadrzali?

slawen

Па шта, у Теску наплаћују кесе.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Da nece "siptarska ofanziva" opet?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Quote from: slawen on September 03, 2010, 02:17:19 PM
Па шта, у Теску наплаћују кесе.
a u Vranje zabranjene plasticne kese.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pareski do

Ivan_D

Krivi su gradjani:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=06&nav_category=9&nav_id=456559

"Psihoza kriva za nestašice"
6. septembar 2010. | 11:11 -> 18:40 | Izvor: B92, Beta, Tanjug Beograd -- Nestašica mleka i ulja nije posledica špekulacija, već psihoze građana koji prave zalihe, kaže ministar trgovine i obećava da nestašice neće biti.

Ministar trgovine Slobodan Milosavljević je zaključio da nestašica mleka i ulja u Srbiji nije posledica špekulacija na tržištu, već psihoze građana koji kupuju veće zalihe.

On obećava da nestašice neće biti, da je već dogovoreno da se uskoro u prodaju pusti ulje iz Robnih rezervi po ceni od 125 dinara, a da će problem sa mlekom biti rešen narednih dana.

Za to vreme, iz nadležnih institucija upozoravaju da u Srbiji karteli dogovaraju cene, a građani se u prodavnicama suočavaju s praznim rafovima za prehrambenu robu.

Građani su u psihozi pa u strahu od nestašica kupuju veće zalihe ulja i mleka - ovako je ministar trgovine Slobodan Milosavljević, posle nekoliko nedelja, razrešio dilemu polupraznih rafova u srpskim prodavnicama.
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

fool me once shame on you, fool me second time shame on me.
nisu ni gradjani budale...

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

nisu, nisu. vidis da prave zalihe ulja, secera, brasna...