News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

World Music Awards 2010

Started by E, September 06, 2010, 04:46:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

E

Gledala veceras. Ovaj David Guetta je pokupio par nagrada. Prvi put cujem za njega ali sam cula njegove stvari na radiju.
evo jedne koja zvuci kao iz doba Studia 54
Kelly Rowland | When Love Takes Over (World Music Awards 2010) | 18th May 2010

Tromotorac

Jes vala, ima Studio 54 feel. Good selection E, kao i uvek.
The bums will always loose.

E

Nocobdija

Quote from: E on September 06, 2010, 04:46:34 AM
Gledala veceras. Ovaj David Guetta je pokupio par nagrada. Prvi put cujem za njega ali sam cula njegove stvari na radiju.
Qq što je feminiziran  :mrgreen:  tačno bi se zajebao i pomislio da je žena  xrofl

Nocobdija

Ma da nije njemu možda ime Kelly Rowland?  xyxy

Nocobdija

Ma zezam se vidim da je ova samo pevaljka a da joj je on Braja.   :|

Tromotorac

Pojma nemam ko je, ali lici na tip osobe koju mozes naci u ziriju na Miss Universe takmicenjima. Inace, nisam ga ni primetio u prva dva-tri slusanja pesme. Ova zaista ima lep glas...
The bums will always loose.

E

Quote from: Nocobdija on September 08, 2010, 07:09:15 PM
Qq što je feminiziran  :mrgreen:  tačno bi se zajebao i pomislio da je žena  xrofl

Ovo je muzicka tema, meni se svidela njegova muzika. Kelly ima lep glas i pesma je takodje dobra.
On a more personal note evo sta kaze wiki
Personal life

David Guetta was born and raised in France (Montguyon). His mother is of French descent[citation needed] while his father was a restaurateur and of Moroccan Jewish descent.[17] He is married to Cathy Guetta and has two children, Tim Elvis (born 2004) and Angie (born 2007)..
Dakle porodican covek, sad sto je i ako je feminiziran meni ne smeta jer ga posmatram kao umetnika ne kao muskarca ili nekoga go bi mi se u tom kontekstu svideo.

Nocobdija

Quote from: E on September 08, 2010, 09:26:28 PM
Quote from: Nocobdija on September 08, 2010, 07:09:15 PM

Ovo je muzicka tema, meni se svidela njegova muzika. Kelly ima lep glas i pesma je takodje dobra.
On a more personal note evo sta kaze wiki
Personal life

David Guetta was born and raised in France (Montguyon). His mother is of French descent[citation needed] while his father was a restaurateur and of Moroccan Jewish descent.[17] He is married to Cathy Guetta and has two children, Tim Elvis (born 2004) and Angie (born 2007)..
Dakle porodican covek, sad sto je i ako je feminiziran meni ne smeta jer ga posmatram kao umetnika ne kao muskarca ili nekoga go bi mi se u tom kontekstu svideo.

Nisi ti ništa shvatila  :?:  ja sam pravio aluzije na tvoj komentar, jer piše ON je dobio par nagrada, a kreće da peva ONA i tek se kasnije pojavljuje ON (nagradjeni) tako da je smešno videti onakvu žesnku a ne napisati da je DAVID  feminiziran. Nije jasno? Pa ko nemam pojma ko je David (ja) u prvom trenutku kad pusti spot šokira se koliko je David dobra riba  :mrgreen: