News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kakva Vlada Takva I Parada

Started by Che2, October 03, 2010, 09:48:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Српска интернет герила: шири даље - до победе!
Штампај | Пошаљи на е-пошту

Драги пријатељи, саборци, читаоци... Наша интернет презентација ових дана дуплира број дневних посета. Тај тренд посећености расте из часа у час. Како се буде приближавао 9. и 10. октобар број дневних посета ће свакако бити највећи у нашој 12-огодишњој историји. Али, има нешто много важније од тога – ширење српске интернет гериле и прављење српске интернет заједнице.

парада

Налазимо се у времену када су готово сви електронски медији, а посебно они који користе националну фреквенцију државе српског народа, у небивалом мраку и потпуно блокирани за било какву националну мисао и активност. Једини озбиљан преостали простор медијског отпора режимском тоталитаризму за сада је могућ само преко медија кога још увек у потпуности не могу контролисати. То је Интернет.

У том смислу позивамо све слободољубиве сајтове, блогове и форуме, појединце на форумима и групе на фејсбуку, твитеру и јутјубу да у наредним данима самоиницијативно преузимају најбитније вести са нашег сајта и најаве корака који следе у вези организовања свенародног протеста породичних људи за одбрану породице и отказивање геј параде који почиње у суботу, 9. октобра у 13 часова на платоу испред Философског факултета у Београду.

Такође, треба пренети позив свим Београђанима и осталим грађанима Србије који су православне вероисповести да се одазову позиву Управе храма Светог Саве у Београду и да се у што већем броју молитвено окупимо у Београду, 10. октобра и помолимо за све који су у прелести хомосексуализма, дроге и других облика страсти и зависности. На свима нама заједно је да настојимо да велика посећеност ова два скупа 9. и 10. октобра у Београду буде разлог за отказивање провокативне, дискриминаторске, срамне и јавно неморалне геј параде и прави начин да одбранимо хришћански лик и част Београда.

Организованија сарадња и електронска размена у овом историјском тренутку међу посећеним националним, антиглобалистичким и слободарским сајтовима је неопходан услов снажнијег отпора режиму који је изгубио сваки морални компас и који што пре треба да оде.

Интернет заузима све веће учешће у информисању, посебно међу младим људима. Ту чињеницу треба много више користити него што је то до сада био случај. То је герилски медијски рецепт за почетак краја ненародног режима који је уништио све, а сад хоће да уништи и наше породице.

Дани који су пред нама су јединствена прилика да слободољубива јавност заједно креира један историјски подухват ка коме медијска цензура не може досегнути. Заједно стварамо ново национално јавно мњење, односно медиј који ће у потенцијалу моћи да парира медијском мраку и једноумљу којем смо сведоци. То је електронски национални коридор.

Уколико препознајете у овоме зачетак озбиљне националне иницијативе – придружите нам се! То је први корак у формирању електронске националне мреже као вида синхронизованије и организованије националне борбе против садашњег геј режима. Сви они који буду расположени за сарадњу позвани су већ од данас да преузимају потпуно слободно наша саопштења и објављују их на својим сајтовима, блоговима, форумима, шаљу даље кроз своје мејлинг листе, фејсбук и друге интернет групе, путем мобилних телефона и на све друге начине модерне гериле.

Двери ће, као и до сада, на нашим медијима преносити све друге квалитетне иницијативе потекле у националном корпусу појединаца, група и организација. У питању је јединствени фронт српске медијске интернет мреже и време је да овај електронски национални коридор покаже своју пуну снагу. Шири даље до победе!

У име Управног одбора Српског сабора Двери, Данило Тврдишић

SRBIJA SE BUDI!    xjap
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

hatemi, nemaju srbi nista protiv vas pedera, problem je u paradiranju... kapiras?!

Hate mail

Ma jel' tebi krivo sto te nisu zvali na paradu?

Sacekaj bosansku pa idi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

kod nas u tzv. bosni tj. RS ta bolest ne postoji...    :)

slawen

Менсечини да је цео неспоразум настао кад је наша другарица Че погрешно разумела ове сти'ове:

"Хеј грло, тејк а вок он д'вајлд сајд...."
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

... i sve nas to dovodi do teorije relativiteta:

slucaj 1.

Objasnjavo Mujo Hasi teoriju Relativiteta i kaze on Hasi:
- "Ja tebi zabijem kurac u supak, ti imas kurac u supku,
ja imam kurac u supku, samo sto sam ja u Relativno boljem polozaju.

slucaj 2.

Čak i ako volite da ližete, ako to radite u legendarnom 69 položaju, morate prihvatiti empirijski dokazanu činjenicu: dok vam je jezik u onoj stvari, nos gurate u šupak. Pa tako po modifikovanoj Ajnštajnovoj teoriji relativiteta: vaša devojka ima nos u dupetu, vi takođe imate nos u dupetu, samo što je ona u relativno boljem položaju.

slucaj 3.

Američki istraživači iz Masačusetsa, za potrebe EU su sproveli telefonsko istraživanje o LGBT populaciji u Crnoj Gori. Došli su do zapanjujućih podataka, da u Montenegru nema pedera! Rešili su da izađu na teren i lično se uvere u rezultate ankete.
Mesto: - Šavnik, najmanja i najsiromašnija opština u Montenegru,
Vreme: - 12.00 (podne) rano izjutra,
Subjekat: - Šćepan, Milov, Dokoljenović. predsjednik opštine.
Anketar: - Gospodine Dokoljenoviću, da li bi ste nam odgovorili na nekoliko intimnih pitanja?
Predsjednik: - Čuš, bili, što ne bi, jadan ne bio.. Ajde reči što te zanima?
A: - Tiče se homosexualaca u vašoj opštini, da li ih ima?
P: - Odakle jadan, ođe su ti ljudi starog kova, čvrsta vjera. Kod nas su ti na cijeni čast i poštenje...
A: - Dobro, ostavimo to po strani. Da li bi ste vi pristali na intimni odnos sa drugim muškarcem?
P: - Pomjeri se s mjesta, kakav odnos, bježi avetinjo...
A: - A kada bi ste za to dobili, recimo 10,000 €?
P: - Crnogorci lance ne ljube, ne prodaju vjeru za večeru...
A: - Za 100,000 €?
P: - Što je 100,000 € spram obraza? Ne!
A: - A za milon €?
P: - Kolko reče, za milion, malo je za 'vakog čoeka...
A: - A za 10 miliona €, i da niko ne zna za to?
P: - Da, niko nikad ne sazna?
A: - Da!
P: - Pa, sad ako su u pitanju viši, državni interesi, pristao bih, na sve za majku Crnu Goru (skida gaće do kolena, namešta se preko stola)!

Zaključak Istraživanja:
Homosexualizam jako relativna pojava u Montenegru. Ima pedera, al nema para.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Che2

odvjetnice, kunem ti se da uz najveci trud ne kapiram tvoje tzv. fore i fazone. ne znam da li je zbog tvog ocajnog engleskog ili zato sto si glup k'o qrac.

stvarno me hvata panika za majku srbiju na pomisao da lik kao ti tamo moze da bude tzv. advokat. debilitet postoji svuda, ali sto je mnogo mnogo je bRaaattteee...      :P

slawen

Quote from: Che on October 04, 2010, 01:34:49 PM
odvjetnice, kunem ti se da uz najveci trud ne kapiram tvoje tzv. fore i fazone.
Знам. :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

znas kako INI, pederi sirom svijeta vjeruju da su svi muskarci   potsvjesno tzv. gay-evi samo sto to jos nisu provalili... naravno da je nemoguce dokazati da li je to tacno ili ne. licno se aBsolutno ne slazem, jer je meni citav taj koncept nepojmljiv. i mislim da je ogromna vecina balkanaca slicnog shvatanja ukljucujuci bracu crnogorce.

Che2

Prve presude za ,,Paradu ponosa" uslovne
nebojsa - 12. novembar 2010. u 10.57

Milan Vasić (19) i Milan Rus (19) dobili po šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog psovanja policajaca koji su obezbeđivali paradu.

Vasić i Rus osuđeni su danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti tokom ,,Parade ponosa".

Sud je ukinuo i pritvor Vasiću i Rusu, koji su psovkama vređali policajce koji su obezbeđivali tu manifestaciju.

Ovo je prva presuda koja je izrečena izgrednicima koji su tokom ,,Parade ponosa" pravili nerede po Beogradu.

Milan Vasić je, inače, rođeni brat Miloša Vasića, vođe pokreta 1389.

Posle izricanja presude, sud im je ukinuo pritvor u kojem su proveli nešto više od mesec dana.

Zbog prebukiranosti beogradskog Okružnog zatvora Vasić i Rus bili su u pritvoru u Požarevcu.

Oni su studenti i nisu ranije osuđivani, što im je sud uzeo u obzir kao olakšavajuću okolnost prilikom odlučivanja o kazni.

Uslovna osuda znači da će ukoliko u roku od dve godine učine neko krivično delo odmah biti upućeni na izdržavanje zatvorske kazne na koju su danas osuđeni. (Tanjug)

ipak samo uslovne kazne za razbijanje tzv. pederijade... dupe zute vlasti sijece celicnu zicu... znaju da SU GOTOVI!      8-)

Che2

MovieParada

tzv. parada ponosa reloaded... eh, sta nam ucinise od srbije i slavne srBske vojske...      :(