News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Parada Pedera i Vlast u BGD

Started by Che2, October 09, 2010, 09:32:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Che2

nadam se iskreno da je sutra pocetak kraja pedercinama na vlasti u BGD... policija bi trebalo da stane uz narod.

'ebala ih tzv. demokratija u bulje poltronske!    xtwak
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Ivan_D

Jes' zajebano bit iz neobrazovane radnicke porodice, pa jos iz Bosne.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Krenula Povorka ponosa, žestoki sukobi policije i huligana širom grada

Parada ponosa krenula je u šetnju iz parka Manjež, Nemanjinom ulicom. U povorci se kreće oko hiljadu učesnika, među kojima su i javne ličnosti. Istovremeno, huligani napadaju kordone policije, koja im uzvraća suzavcem. U Urgentni centar primljeno je deset osoba, a među povređenima su i trojica policajaca.

Na Terazijama se okupilo nekoliko stotina demonstranata koji pokušavaju da probiju kordon kod Igumanove palate. Među njima ima i građana sa ikonama.

Nekoliko trenutaka pre toga na Terazijama je izbio sukob sa policijom koju su demonstranti gađali kamenicama. Sukob sa policijom je i na Zelenom vencu i u Krunskoj ulici, a u Ohridskoj ulici zapaljen je i autobus. Vatrogasci pokušavaju da se probiju do tamo.

Jedna veća grupa izgrednika krenula je iz pravca restorana Madera ka Bulevaru kralja Aleksandra na policijski kordon Interventne brigade kod poslovnice JAT bacajući cigle, kamenje i staklene flaše. Izgrednici su prethodno zapalili kontejnere u Bulevaru kod restorana Madera.

Na Slaviji je stigla još jedna konjička jedinica. Parada je počela i više niko ne može da uđe u kolonu.

Policija šalje patrole ka zgradi B92 i kod raskrsnice Krunske i beogradske primećeni su navijači Crvene zvezde, koji se kreću ka Slaviji.

Kod Doma narodne skupštine postojećim policijskim snagama stiže pojačanje. U Kosovskoj ulici okupilo se oko tridesetak starijih Beograđana, koji sa ikonama i srpskim zastavama izražavaju nezadovoljstvo zbog održavanja gej parade.

Takođe, u Ulici kralja Milana hor peva crkvene pesme ispred kordona policije, a reporteri ,,Blica" javljaju da policajci trpe neprijatnosti od strane najstarijih Beograđana koji su nezadovoljni što su ulice blokirane. Sukobi se rasplamsavaju. Trenutno je najkritičnije kod crkve Svetog Marka gde su huligani zapalili četiri kontejnera, kojima pokušavaju da razbiju policijske snage.

Reporter ,,Blica" javlja da su se oko 10:30 na Slaviji, na koju je pristiglo mnogo fudbalskih navijača, čula tri pucanja, za koje se pretpostavlja da potiču od ispaljivanja suzavca.

Huligani su kod Hrama Svetog Save bacili zapaljene baklje na kordone policije, koja je dobila pojačanje u vidu pripadnika Protivterorističke jedinice. Nema izveštaja o povređenima.

Huligani pokušavaju da probiju kordone policije postavljene u Beogradskoj, Njegoševoj ulici i Mekenzijevoj ulici.

Na uglu Bulevara oslobođenja i Krušedolske, ekstremisti su razbili izloge, a u neredu ima povređenih.

Reporteri ,,Blica" javljaju da je veći sukob između policajaca i ekstremista izbio kod hotela ,,Moskva" i ,,Balkan", gde su huligani uspeli da probiju jedan bezbednosni prsten.

U Bulevara Oslobođenja pojavili su se pripadnici Protivterorističkih jedinica u vozilima ,,Hamer". To su najjače policijske snage, koje su na ulice izašle posle policajaca na konjima i helikoptera. Budući da huligani zapaljenim bakljama gađaju čuvare reda.

U većem sukobu koji je izbio između ekstremista i policije u Resavskoj ulici, povređena su tri policajca tačno ispred Britanske ambasade. On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari konstatovali povredu noge.

Reporteri ,,Blica" javljaju da su navijači razbili i pokretni mamograf na Trgu republike, a trenutno je najveća gužva u Takovskoj ulici gde veća grupa navijača pokušava da se probije do Pionirskog parka.

Došlo je do sukoba kamenicama ispred Doma Narodne skupštine. Velika grupa navijača, kako se pretpostavlja, fudbalkog kluba ,,Rad" gađa kamenicama kordon policije. Za sada nema informacija o povređenima. Policija, u ovom trenutku, razbija grupu i privodi učesnike nereda u policiju.

Ekstremisti se po gradu kreću u manjim grupama, a policija prati svaku grupu veću od pet ljudi i ne dozvoljava prilaz spoljnjem policijskom prstenu koji se nalazi na Slaviji.

Grupa od sto navijača fudbalskog kluba ,,Rad" okupila se ispred Saborne crkve i krenula je ka Trgu republike, gde ih je sačekao kordon policije.

Jedna huliganska grupa kretala se u okolini Tašmajdanskog parka, a zatim su se razdvojili u dve manje grupe, od kojih je jedna krenula ka ulici Svetozara Markovića, a druga ka Pravnom fakultetu.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je u grupi koja se nalazila u Ulici Svetozara Markovića privela nekoliko mladića.

Zbog izuzetno jakog policijskog obezbeđenja, koje je raspoređeno u nekoliko korodona oko parka ,,Manjež" i ne puštaju nikoga, problem da dođu na skup, kako javljaju naši reporteri, imaju i sami učesnici gej parade.

Grupu od 30-40 osoba policija je legitimisala u Ulici Svetog Save. Oni su policiji rekli da idu da zapale sveće u Hramu Svetog Save, ali su nakon legitimisanja krenuli ka Slaviji. Prema poslednjim informacijama, ova grupa je pokušala da probije policijski kordon, pa je došlo do sukoba s policijom. Jedan huligan je tom prilkom uhapšen.

Naši reporteri prenose da su ekstremisiti sve vreme uzvikivali parolu ,,Ubij, ubij, ubij pedera!".

Današnja gej-lezbejska manifestacija ,,Parada ponosa", pod nazivom ,,Da šetamo zajedno", predviđa okupljanje učesnika u parku ,,Manjež" od 10 do 11 sati, a zatim šetnju Nemanjinom, ulicom Kneza Miloša i Masarikovom do Studentskog kulturnog centra, najavili su organizatori.

Učesnici će u park moći da uđu iz ulice Svetozara Markovića, preko Slavije, iz Nemanjine i od Londona, a svi koji dođu nakon zatvaranja prilaza (posle 11 sati) neće moći da se pridruže ,,šetačima". Učesnici prolaze kroz tri policijske kontrole da bi se priključili paradi, a pri ulasku dobijaju posebne žute narukvice.

Skup će, kako je najavljeno, biti zatvoren i tokom šetnje i na ,,žurci" u Studentskom kulturnom centru, tako da niko neće moći naknadno da se priključi ,,paradi".

Prilikom ulaska u park ,,Manjež" svim učesnicima biće podeljena bezbedonosna uputstava, a organizatori su saopštili da će neposredno pred ,,paradu" na sajtu www.parada.rs biti objavljene informacije o pravcima za dolazak.

Učesnici te gej-lezbejske parade na skup treba da dolaze javnim prevozom ili pešice, ne u većim grupama, ali i bez vidnih obeležja svog opredeljenja, a Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da će, u cilju brezbednosti, pojedine ulice biti zatvorene za saobraćaj.

Organizatori su ukazali da je simbol njihove ,,Parade ponosa" statua ,,Pobednik" Ivana Meštovića na Kalemegdanu, a park ,,Manjež" su odabrali jer je 70-ih godina bio mesto okupljanja pripadnika gej i lezijske populacije.

,,Paradu ponosa" ove godine organizuje gej-lezbejske organizacije GSA i Centar za promociju kulture nenasilja i ravnopravnosti ,,Kvirija", uz pomoć gej Grupe za podršku iz Novog Sada i drugih organizacija.

Od Stonvola do Manježa
Borba za gej i lezbejska prava u svetu počela je 1969. godine Stonvolskom pobunom, kada su se u Njujorku gejevi prvi put suprotstavili policijskom maltretiranju.

Prva ,,Parada ponosa" u Srbiji, 2001. godine, završila se brutalnim nasiljem, druga - zakazana za septembar prošle godine - otkazana je zbog pretnji nasiljem

U znak obeležavanja te pobune, naredne godine organizovan je prvi marš u Njujorku, od Grinič vilidža do Central parka, a u isto vreme LGBT osobe su organizovale slične marševe u Los Anđelesu i San Francisku.

U decenijama koje su usledile, mnoge zemlje u svetu su dozvolile istopolne odnose, ali je i dalje malo onih koji priznaju bračnu zajednicu sa osobama istog pola, ili gejevima i lezbejkama daju pravo da usvajaju decu. (Blic)

Pa ovo je sramota. Zamisli ti huligane koji su se toliko osilili da ne ostavljaju ljude na miru. Ne mogu da shvatim zasto bi neko isao da se bije da policijom jer pederi setaju gradom.

Uzas. Uzas uzas uzas.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Novi SrBski Covek, turbotejles.

Nadam se da ce tzv. policija ubiti velik broj tzv. navijackog olosa.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Ako gadjanje policajaca bakljama nije pokusaj ubistva ja ne znam sta jeste.

Problem je naravno u novom srBskom coveku koji je i pored svega sto mu se desilo u proteklih 20 godina spreman da se ne opameti do smrti, te je u najvecem broju, ako ne bas na strani huligana, onda u svakom slucaju protiv parade.
Sumnjam i da ta policija ima neku zelju da mlati te huligane kao sto su mlatili studente devedesetih. Ovako rade ono sto moraju, bez imalo zeal-a, a mnogi od njih bi se verovatno pridruzili huliganima.
Verovatno i pojedinci u policiji koji bi zeleli adekvatno da se brane od huligana ne smeju jer znaju da ce kasnije naj@bati jer je celo zlocinacko udruzenje aka srbijanska drzava (Sluzba, SPC, cirilicari) isuvise mocno a bogami i osvetoljubivo.

10 godina vicem da je za Srbiju jedini spas okupacija i protektorat, a niko ne veruje. U Srbiji je odnos normalnih vs. krezuba nepismena divlja stoka, takav da ovo malo normalnih obavezno mora da naj@be uvek i u svakoj prilici.

Da sam neko mudo u srbijanskoj policiji najsladje bi mi bilo da posaljem desetak policajaca da satru od batina tih 30-tak starijih gradjana koji nose ikone i pevaju pesme. Glupa matora krezuba stoka.

Che2

srpska mladost se budi...   parada vam je auto gol drugovi.   xjap

Che2

Quote from: Ivan_D on October 10, 2010, 08:51:30 AM
Jes' zajebano bit iz neobrazovane radnicke porodice, pa jos iz Bosne.

ko o cemu kurva o postenju... kompleks vecernje skole!?    :)

Ivan_D

Nisam ja isao u vecernju skolu, isao sam u redovnu, samo sto sam bio stariji od 95% drugih studenata - negde u tvojim godinama sada. Ne bi ni za tebe bilo kasno da nisi glup.  :x

Ivan_D

Ko je pogledao videa sa parade i ponasanje policije odmah ce mu biti jasno da nikome u drzavi nije stalo da se obracuna sa tim huliganskim olosem. 100 povredjenih, od toga 80 policajaca, wtf.
Sumnjam da su u policiji uopste i radili neki interni survey, da bi imali neku ideju o tome kako policajci koje salju na teren sami vide stvari, pa da na osnovu toga neke posalju, a neke druge ne.
A da su hteli da se obracunaju sa huliganima, pa da se nista tako vise dugo ne ponovi, mobilizirali bi sve te policajce jos pre 4 dana, stalno im davali neke vezbe, uzbune svaka 2 sata, davali im da kopaju rovove po poligonima i ne bi ih pustali da spavaju vise od 4-5 sati dnevno. Onda bi ih tako razdrazene doveli u Beograd da cuvaju red i mir, pa bi huligani bili dealt with kako treba.

Ali nikome do toga nije stalo. Osecam da je drzava zauzela stav kad se obracala policajcima "pa ni nama se nista ne svidja ta parada, ali eto moramo da istrpimo zbog Evrope, isto kao sto smo morali da pohapsimo neke ratne zlocince. Odradite to forme radi, pa cemo biti mirni neko vreme".

Che2

ti si mi idealan primjer da od vecernje skole slaba korist... vanredni studenti...    :roll:

Jelence

Ovi porazbijase pola Beograda.
A gradonacelnik kaze da sada posle svega "Parada neće doneti ništa dobro organizatorima".

WTF?!?!

Huligani - koje niko ne kontrolise vec 10 godina, okupljeni oko ekstremne desnice - razjebali nacisto kako Beograd tako i policajce (skoro 100 policajaca u zavojima, pljuju krv) a ovaj kretino implicira da ce ljudi sada jos vise biti besni na homoseksualce?!?!

Laku noc pameti.

Ivan_D

SMRT drzavi Srbiji!!! SMRT! SMRT! SMRT!

Che2

ta yebena parada nije ni trebalo da se organizuje. po vasoj logici su 99% srbije huligani. radije bi mi bilo da je policija rastjerala nastranu gamad sa ulice i da im vise nikada paradiranje ne padne na pamet. ciji je interes kontaminacija srbije tim spodobama?!

E

Che zasto pises gluposti? Nije 100 buzdovana/huligana ekvivalentno 99% Srbije.
Parada je trebalo da se odrzi , i treba i u buduce. I ovi sto su juce protestvovali imaju pravo da protestvuju. Jedna stvar mi nije jasna, kad ce narod u Srbiji da ustane i da kaze dosta vise poskidanih saobracajnih znakova, dosta vise djubreta po ulicama i pishanja po haustorima,dosta vise abortusa kao vida kontracepcije...etc. E to bih volela da vidim.

Jelence

Pogledaj samo komentare koji idu ispod vesti - pa ono je da se smrznes. Bukvalno se optuzuju ljudi koji su paradirali za ono sto se desilo izmedju policajaca i huligana, za pljacke, paljevine, ...

Huligani su razbili autobus sa onim djavolom za preventivno otkrivanje raka dojke. Naisla sam na komentare tipa: NAMERNO su stavili tu taj autobus da provociraju (?!)
Videla sam sliku autobusa, jasno pise sta je i za sta sluzi. Ali bio je i logo B92, sto je navodno razjarilo huligane.

Ali sve je to naravno pederska krivica.

Ne razumem. Jel moze neko da mi objasni?

Che2

naravno da je krivica pedera paradera! da nije bilo paradiranja ne bi bilo ni nereda.

E

Che je l ti smatras da je homoseksualnost zarazna? Ne razumem tvoj strah , mozda da malo pojasnis.

Jelence

Quote from: Che
naravno da je krivica pedera paradera! da nije bilo paradiranja ne bi bilo ni nereda.

Ovo je strasno posto to pokazuje koliko je nasilnicki mindset zahvatio ljude. Istina Che ne zivi u SER ali taj isti fazon furaju u SER.

Nasilnici zrtvu proglasavaju krivcem. Nisam ja kriv, kurva je sama trazila.

Ti Che ako verujes da bi nekom drugom prilikom ovi huligani policajce zasipali cvecem ti onda verujes u bajke.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: E
Che je l ti smatras da je homoseksualnost zarazna? Ne razumem tvoj strah , mozda da malo pojasnis.

Cuj, zarazna.

Nasli su joj i leka. Ima neki nabedjeni Dr iz neke od onih profasistickih organizacija patriotskog imena koje zveci (Rec, Slovo, Cast, Bukvar, Ikona, e jebemliga koji bese) kaze homoseksualizam je bolest koja se leci.

A plebs zastupa tezu da je biti homoseksualac danas moderno, te da se ljudi karaU u dupe tj zenske se lizu jer je to moderno. Pa se onda navuku (kako ko, je li) i onda se rastura porodica kao osnova drustva, a to sve masonerija sa Vatikanom muti, oca li im pokvarenog...

E de da vidim tu mindzu koja ce u meni da probudi feshn crtu.

Totalni nonsens.

Jelence

Nego, kad smo vec kod toga, GDE smo to naucili da je porodica osnovna celija drustva?

Ponavljaju to kao papagaji, kao ono "religija je opijum za narod" a nemam pojma gde smo popili taj otrov u najboljem obrazovnom sistemu koji je ikada postojao.

E

Quote from: Jelence on October 10, 2010, 05:47:41 PM

Totalni nonsens.

Znaci nemam sanse kod tebe  ;) xrofl

slawen

А можда грешим душу о удбаше, пришивајучи им ово (јуче) данас (сутра).
Овако је некако изгледала и акција Опера, кад су другови из КОС-а распиривали ултранационалистичку мржњу код тзв. рвата контра ничим изазваних Срба.
Просто нисам паметан.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

slawen

Бранина ћерка.
Миланчетова сестра.

Ivan_D

hm, i dalje ne znam. "Jelena Markovic" to je kao da trazis "water" na google-u. Ne vidi se drvece od shume.

tarana

otrcan citat ali vise nego prigodan.

QuotePrvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po katolike,
a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.

Pijanista

Da li su i ovom prigodom clanovi udruzenja "Srbski Sabor Zveri" spasavali heteroseksualne patike iz prodavnica?

Jelence

Totalni nonsens.

Jok, ako nemas djoku, nemas ama bas nikakve sanse.
Ja sam ti bre staromodna.

Pareski do

Quote from: slawen on October 10, 2010, 06:33:39 PM
Овако је некако изгледала и акција Опера, кад су другови из КОС-а распиривали ултранационалистичку мржњу код тзв. рвата контра ничим изазваних Срба.
Просто нисам паметан.

Нападнуте просторије ДС и СПС... пуцано у Крунску

E

Quote from: Jelence on October 10, 2010, 07:07:49 PM

Totalni nonsens.

Jok, ako nemas djoku, nemas ama bas nikakve sanse.
Ja sam ti bre staromodna.

ce nadjemo djoku nemoj da se sekiras  :lol:

Pareski do

Опера је био напад на јеврејско гробље у Загребу...

AFord

nacuo sam da od najavljene posete Hilari BGu nema nista,  navodno ide u Pristinu.
Ako je tako eto jos jedne pobede nase spoljne politike. Za nas ima samo jednu rec - Mladic.

Ali neka zato smo dobro isprasili pedere i pokazali im ko je gazda. I uopste sta bi oni hteli - da zive normalno kao sav drugi svet?

Jelence

ce nadjemo djoku nemoj da se sekiras  :lol:

sta ces onda ti kad dodje djoka  :mrgreen:

a ono, mozes da drzis lepezu :)

E

Sad bez zezanja. Pogledala sam na youtubu snimke iz Beograda  :(. Starsno. Kakav olos, kakvi vandali, sve su porazbijali.

Jelence

Eh, nisu oni krivi. Krivi su im pederi. Sta su imali da se okupljaju, pa da ovi huligani MORAJU da idu da se biju sa policijom.

Cekaj, a sta je ono jos bilo, imao je jos jedan biser...

Jelence

E, da, kaze Ceda Jovanovic je bio PLACEN da izadje na miting.

Strani placenik, oca mu jebem.

slawen

Quote from: Pareski do on October 10, 2010, 07:16:39 PM
Quote from: slawen on October 10, 2010, 06:33:39 PM
Просто нисам паметан.

Нападнуте просторије ДС и СПС... пуцано у Крунску
Па наравно, зна се ко су добри, а ко лоши момци.
И шта кажеш, напали јеврејско гробље? Мајку му.... а ко то?

Pareski do

Managers of K-OS  8-)

И РТС каменован, 92 напали покретни мамограф

Pareski do

ево и први коментатор на Утиску недеља се слаже

"напади на ДС, СПС и РТС" (заборавио је на Б92, зар се мамограф не рачуна) "су рушење тековина 5. октобра"

Hate mail

"Narod koji ima ovakvu omladinu..."

Je li ubijen neki od sve te bezvredne dece devedesetih, jos bezvrednijih svinjskih roditelja?

Bilo kako bilo, nasam se da ce tzv. Srbija zbog (i) ovoga javnog emitovanja svoje prave sustine izgubiti revenue od eventualnog turizma, izgubiti neke strane investicije, "ugled", nadam se da se ni neke high level posete o kojima trube nece dogoditi i uopste odlicno bi bilo kada bi nakot ovo radio cesce e bi se uvecale verovatnoce gorepobrojanih ishoda...

Hate mail

Equally so, nadam se da ce situacija eskalirati do te mere da bude onemogucen uvoz kristalnih casa za republicke organe...

Che2

vrlo je pozitivno ako je tzv. zena ratnog zlocinca i zlikovca otkazala posjetu BGD-u. u najmanju ruku je neukusno da ona tamo ide...

takodje je pozitivno da se zna kakve su posljedice svake sledece eventualne tzv. parade pedera. u moskvi je ista zabranjena, a nadam se da ce tako neke normalnije vlasti i kod nas da rijese problem. ocigledno je da pederastija u srbiji nema ni najmanje simpatije ni razumijevanje velike vecine.

Hate mail

Koga briga za pedere i njihovu tzv. paradu?

To je idealna prilika da se ubije ili umlati jedan broj mlade, beskorisne tzv. navijacke stoke - legalno.

"Never let a good crisis go to waste".

Ziveli gospodja Clinton, Bill Clinton, Amerika i NATO!

Che2

srbija se budi hatemaga i to velikom brzinom. ni globalna geo-politicka situacija nije ista kao prije 10 god. tvoj tzv. predsjednik ce uskoro samo biti jos jedna crkotina. a zena mu nikada nicemu i nije vrijedila...

dolaze bolji dani za srbiju i srbadiju batice!    xjap

Hate mail

Smrt tzv. Srbiji.

A jebalo majku sto turskim ojebinama "dolaze bolji dani"...

Ali ti si samo grlo stoke koje se odvezalo, ti nista osim stapa po grbinama i ne poznajes.

Hate mail

QuoteSrbija je talac udbe od 1945. do danas, i većini naroda se to svidja. Sve stranke, i one na "vlasti" i one u "opoziciji" igraju providno, jer su jednostavno naslednici ssoja, skoja i skj. Glavno je iskoristiti sva sredstva za dostizanje svima zajedničkog cilja. Potrebno je maksimalno odložiti pretvaranje Srbije u civilizovanu državu. Danas nema suštinske razlike u tome da li će srbiji biti omogućen ulazak u civilizovanu Evropu ili će se "demokratski" odlučiti za nastavak egzistencije kao ruska gubernija. U oba slučaja srbija postaje organizovana država, što ne odgovara njenoj "eliti" - političarima, tajkunima, kvaziekonomistima,"crkvi" itd. Samo u stanju potpunog haosa svi oni mogu da vladaju beskonačno ovim sluđenim, zatupljenim narodom. Slika Srbije je slika Balkana u celini, teritorije na kojoj žive međusobno zakrvljena plemena nesposobna da sastave bar 100 godina bez međusobnog rata da bi mogli da stasaju novi ljudi, okrenuti civilizaciji a ne udbaškom teroru. Vladajuće stranke danas igraju po scenariju kojim se namerno onemogućava adekvatan odgovor policije na nasilje, jer vlasti ova maloletna militantna garda treba za prebijanje ostalih obespravljenih kao što su radnici, poljoprivrednici, invalidi i svi koji su drugačiji ili su jednostavno bukvalno gladni i žedni. Kad pomenute grupe ljudi krenu da se bore za svoja prava protestom, proći će isto kao gej populacija. Opozicija želi da se malo dočepa vlasti da bi oglodala kosku do kraja i uopšte joj nije stalo do bilo koga osim same sebe jer su kao i današnja vlast naučili od miloševića da ovaj mazohistički narod ume samo da trpi jaram, što je nasledjeno još od Turaka. Deca ove dece koja su danas divljala odrastaju, sasvim planski, uz farmu i velikog brata, da bi bila još gora od svojih roditelja i skakala od sreće kad dobiju platu od 100 evra, ako je uopšte i dobiju. Malobrojni normalni ljudi, bez obzira ko su i šta su, ako žele normalan život (sebi, svojim partnerima/partnerkama i svojoj deci) moraće da odu iz ove udbaške kaljuge. Još 500 godina će se ljudi ovde "snalaziti", učlanjivati se u stranke da bi došli do posla, kukati zbog krupne a odobravati sitnu korupciju (krađa i kraduckanje) ali neće mirno i normalno živeti.
(The Clansman, 10. oktobar 2010 18:57)

tarana

zanimljiva mi đilasova reakcija.
svi trube o robiji i žestokom odgovoru države a on razblažuje do yaya.
te roditelji da brinu gde su im deca, te homofobija će biti još veća od paradiranja te milion drugih gluposti...
na sve po malo upro prst i ni na kog posebno.
ili je partijski zadužen da piri ili radi nekom o glavi.

Che2

oslobodjenje srbije je neminovno sada.... poceli su da upotrebljavaju silu protiv nezadovoljnog naroda, a to je zadnja faza.

gotovi su!    xjap

Daisy

Quote from: tarana on October 11, 2010, 07:15:24 AM

zanimljiva mi đilasova reakcija.
svi trube o robiji i žestokom odgovoru države a on razblažuje do yaya.
te roditelji da brinu gde su im deca, te homofobija će biti još veća od paradiranja te milion drugih gluposti...
na sve po malo upro prst i ni na kog posebno.
ili je partijski zadužen da piri ili radi nekom o glavi.

Djilas izgleda zna da bude ponekad netaktican, i pomalo zadrt
nisam u toku sta je tacno bio njegov stav, a njegovo ponasanje je u stilu "i told you so"

svako treba da ima pravo da mirno protestvuje (pa i pederi)
a ko bi da vezba kamena sa ramena u centru grada, treba da plati kaznu za stetu ... pa ce posle da vezba na livadi

pominju da ovog puta nece biti prekrsajnih, vec krivicnih prijava,
da ce koristiti snimke da pohvataju junake u jurisu na izloge, automobile, zardinjere ...

nek junaci idu malo na slikanje profil/anfas, malo se odmore u drzavnim odmarilistima i uplate dobrotvorni prilog za nove izloge ...
pa ce sledeci put da razmisle pre nego krenu u kamena s' ramena

Quote from: Direktor Policije Milorad Veljović

,,Do sada je privedeno 249 lica, od kojih je 54 maloletnika. Od privedenih, zadržano je 131 punoletno lice. Međutim, ono što je vrlo interesantno je da je 60 posto od privedenih lica, van teritorije Beograda, iz unutrašnjosti Srbije".

moj beograd si dosao da lomis
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.