News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Sam pao,sam se ubio brate

Started by Nocobdija, December 12, 2009, 01:02:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nocobdija

Jes malo bajato, ali ako neko slučajno ovo nije video (možda ima takvih) bilo bi lepo da pogleda da nema goleme rupe i propuste   xrotaeye  :P   (komentari su mi najjači).
http://www.youtube.com/watch?v=HSoVQx1nC1Q

alan ford

odlicno, on kad ima loptu u ruke nema sta ko da mu prilazi...

nego taj tvoj avatar, 'el to nesto hoces da nam kazes? dopadaju ti se macho tipovi?

Nocobdija

Quote from: alan ford on December 12, 2009, 01:29:42 PM
odlicno, on kad ima loptu u ruke nema sta ko da mu prilazi...

nego taj tvoj avatar, 'el to nesto hoces da nam kazes? dopadaju ti se macho tipovi?
A to se tako bira avatar, daklem ti preferiraš dečačiće sportski nastrojene  :? Jes ti neki pedofil?  :o

Pareski do

ајте мирно вас двојица, ево вам компромисног решења

alan ford

Quote from: Nocobdija on December 12, 2009, 02:48:47 PM
A to se tako bira avatar, daklem ti preferiraš dečačiće sportski nastrojene  :? Jes ti neki pedofil?  :o

mozda sam se lose nacrtao, mada ti ne bi znao jer me nisi video, dok sam matorog svalera sa tvog vidjao i vidjao :)

E

Quote from: Pareski do on December 12, 2009, 03:16:42 PM
ајте мирно вас двојица, ево вам компромисног решења

bljak

slawen

Коме је ово пало на памет?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tužni Grad

Nocobdija

Quote from: alan ford on December 12, 2009, 09:28:36 PM
Quote from: Nocobdija on December 12, 2009, 02:48:47 PM

mozda sam se lose nacrtao, mada ti ne bi znao jer me nisi video, dok sam matorog svalera sa tvog vidjao i vidjao :)
Ma bre licimo ja i ovaj moj avatar, samo sam ja dosta mladji  ;) (i brada mi nije seda kao ni kosa)ali ne izgleda mi loše avatar. Možda sam trebao neku sandjamu da nadjem, onda se ne bi bunio, ccc... ljubomorno to, šta ćeš taki narod...

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"