News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Берлускони добио по....

Started by slawen, December 13, 2009, 07:32:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pareski do

Pareski do

таман је био у доброј форми

The Mail on Sunday in London reported that he spent Friday's European Union summit meeting doodling lady's underwear and then passing his sketches around to shocked world leaders.

The paper said Berlusconi drew a series of female undergarments through the ages - from Victorian bloomers to 21ts Century thongs - as the leaders discussed climate change in Brussels.

Among those present: Britain's Gordon Brown, German Chancellor Angela Merkel, French President Nicolas Sarkozy and Irish Prime Minister Brian Cowen.

Read more: http://www.nydailynews.com/news/world/2009/12/13/2009-12-13_silvio_berlusconi_italian_premiere_punched_in_the_face_at_milan_rally_reports.html#ixzz0ZbPTGES8

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pareski do

ударио га (кажу умоболни) са 42...

slawen

Баш ме занима има ли ико принципијелан став о овој ствари, или свој однос према сасипању зуба у грло влстодржаца формира ad hoc, зависно од тога да ли треба бесити Садама, шутирати Комракова или расцопати главурду БоТи.

Hate mail

Ako se dobro secam, Komrakov je evakuisan u Skupstinu grada i tu presedeo 5. (a ocigledno i 6.) october...

A ovo za premijera: it's all Bush's fault!

Sorry, it's been a while. :)
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Tromotorac

Quote from: slawen on December 13, 2009, 10:09:38 PM
Баш ме занима има ли ико принципијелан став о овој ствари, или свој однос према сасипању зуба у грло влстодржаца формира ad hoc, зависно од тога да ли треба бесити Садама, шутирати Комракова или расцопати главурду БоТи.

Nisam razumeo da li pitas da li smo principijelno za razbijanje zuba ad-hoc, ili za vesanje nakon sudskog procesa, kao sto je bilo sa Sadamom? Moze i jedno i drugo, sto da ne.
The bums will always loose.

slawen

Да ли сте принципијелно за или против непосредне демократије, што подразумева и непосредну контролу и одговорност власти?

Сине, мог'о бих да пишем референдумска питања...

Tromotorac

A ko ce da kontrolise vlas'? People? Hau jes no  :mrgreen:

Secas se u "Back to the Future 2", sudjenja u 2013 su momentalna, jer u buducnosti ce zabraniti advokaturu :)  Silvester Stalone snimao neki slican film cini mi se, sve se presudi za cas posla. Evo, ti predlazes jos brze, cim ih vidimo na ulici, odma' vadimo zubala i krenemo da delimo pravdu. Kao sto rekoh, sto se mene tice, sto da ne.

slawen

Један каже јо. За сада си у већини.

taki

Oni kojima bih ja ovako sudila su ili dva metra pod zemljom ili u Hagu te sam za miroljubivije opcije  :mrgreen:

slawen

taki

Nocobdija

Ovde ima da strada obezbedjenje  xuzi ko mu je kriv kad sem Deja-Genija nije uvezo i nekog tabadžiju odavle   :x :P xuzi ostalo bi mu zubalo za onaj njegov kez :mrgreen:

D(z)avid

Ovakvom jednom nije grijeh slomiti labrnju (mislim, ne bih licno, nije mi stil), ali svesrdno podrzavam i zakonsko sankcionisanje takvog cina (da ne bi postalo opsta praksa , primjenjljivo na sve, pa i na mene samog, a da ne prodje nekaznjeno).

Tromotorac

Quote from: D(z)avid on December 13, 2009, 11:44:05 PM
Ovakvom jednom nije grijeh slomiti labrnju (mislim, ne bih licno, nije mi stil), ali svesrdno podrzavam i zakonsko sankcionisanje takvog cina (da ne bi postalo opsta praksa , primjenjljivo na sve, pa i na mene samog, a da ne prodje nekaznjeno).

Gde ta skala nije greh-greh, prelazi u greh? Kod Ane Lind ili pre? Ili posle?

D(z)avid

Grijeh u ovom slucaju, mog emotivnog podrzavanja razlupavanja jedne ovakve Njuske , je moralna (apstraktna) kategorija, a zakonska sankcija - za koju, naravno, jesam, i to razumom - pravna (vrlo konkretna) kategorija. Znaci, principijelan sam (da prevedem). ;)

Pareski do

У европској левичарској јавности је претходно створена атмосфера линча.

Иначе није криво обезбеђење већ сам Берлускони, има навику да се шета, разговара и рукује са народом, овом приликом је чак дели аутограме на својим унапред припремљеним сликама.

Pareski do

Quote from: Tromotorac on December 13, 2009, 11:08:15 PM
A ko ce da kontrolise vlas'? People? Hau jes no  :mrgreen:

Secas se u "Back to the Future 2", sudjenja u 2013 su momentalna, jer u buducnosti ce zabraniti advokaturu :)  Silvester Stalone snimao neki slican film cini mi se, sve se presudi za cas posla. Evo, ti predlazes jos brze, cim ih vidimo na ulici, odma' vadimo zubala i krenemo da delimo pravdu. Kao sto rekoh, sto se mene tice, sto da ne.

http://www.imdb.com/title/tt0113492/

JD/SS: Since when does Taco Bell have a dress code?  :)

Deda

Quote from: Tromotorac on December 13, 2009, 11:08:15 PM
  Silvester Stalone snimao neki slican film cini mi se, sve se presudi za cas posla.

Judge Dredd.
http://www.imdb.com/title/tt0113492/
Po stripu.
I sve vreme viče "I'm The Law!"  xnerd

Tromotorac

Jelence

Ceakj bre. Kakvo gadjanje vesom i krvava faca? Jel su ga cipkane gace pogodile pa se ovako zakrvavio?

Pa ono, 73 godine... cipkane gace nisu sto su nekad bile...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

vbo man

:mrgreen:
Koja je to baraba .Satrla ga Vijagra xuzi
The light at the end of the tunnel is the train.

Jelence

vbo man

Jedan moj bivshi drugar je kaze imao dedu koji je spopadao babu i kad mu je bilo 90 i neshto :oops: :? A nije tad bilo vijagre :mrgreen:
Ima gi razni xuss

Daisy

ovaj suvenir će se prodavati ... baš ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

zagor te nej

Berluskoni je matora, izlapela, korumpirana drtina i bruka Italije. But that's besides the point.
Sa posla treba najuriti svakog ko mu brine o bezbednosti.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Jelence

Quote from: zagor te nej on December 14, 2009, 01:05:41 PM
Berluskoni je matora, izlapela, korumpirana drtina i bruka Italije.

Slobo-slo.bo.do, Slobo-slo.bo.do, Slobo-slo.bo.do.  :mrgreen:
Dobro je, znaci ima jos blesavih na ovom svetu. Odma' se osecam bolje.

Pareski do

Quote from: zagor te nej on December 14, 2009, 01:05:41 PM
Berluskoni je matora, izlapela, korumpirana drtina

То је предуслов за владање Италијом. Нађи једног им премијера који није бар осуђиван/привођен...

Deda

Na stranu što je mnogima u Srbiji S.B. simpatičan zbog svog specifičnog mangupirranja, ovo je ipak velika bruka. Posebno za obezbeđenje koje treba da je podjednako efikasno i za papu, njega, Putina, Klausa, Angelu Merkel ili onog francuskog kepeca mađarskog porekla.

Druga je stvar što mnogi (posebno oni koji su W voleli da prećute kao porodičnu sramotu) ne vole Silvia B. - pa seire.
Neka se zapitaju da li je hajka na njega ipak proizvod nekih drugih interesa, a ne samo levičarsko ludovanje.

BTW, kako je Jelko Kacin smeo onako javno da izvređa predsednika vlade jedne susedne države?

Hate mail

Pareski do

Сав си у загонеткама? На које интересе мислиш конкретно?

Јел и Олафу подбацило обезбеђење?

Јел вређање других држава (и њихових инокосних оличења) кажњиво по међународном праву? Клуни? Реш печени? Конц логорски стражар?

baggio

Quote from: Jelence on December 14, 2009, 05:36:08 AM
Ceakj bre. Kakvo gadjanje vesom i krvava faca? Jel su ga cipkane gace pogodile pa se ovako zakrvavio?

Pa ono, 73 godine... cipkane gace nisu sto su nekad bile...

Xe-Xe-Xe... xrofl

Samo mu malo doterali sminku bre.... xrofl
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Deda

Quote from: Pareski do on December 14, 2009, 04:50:57 PM
Сав си у загонеткама? На које интересе мислиш конкретно?

Јел и Олафу подбацило обезбеђење?

Јел вређање других држава (и њихових инокосних оличења) кажњиво по међународном праву? Клуни? Реш печени? Конц логорски стражар?
ma, ne znam šta da mislim...  xwink2
Npr. mislim ko je onomad finansirao Crvene brigade... pa kažem sebi "nemo bre da sereš, kaka zavera, to im se omaklo jednom... OK, dvared... ali ne više od toga i tako seljački".

A i taj ružni Slouvenec... od koga je dobio mig da može (u obraćanju našima, to jest) govima da maže onu talijansku facu. To da nas yebe, je l da? Zna on koliko nam je Trs značio, baraba prekogranična.  xuzi

P.S. kako me miško pokvario, a?  xyxy

Deda

Silvio Berluskoni u bolnici posle krvavog napada
Čudom nisam ostao bez oka!
Utorak - 15.12.2009
,,Pravo je čudo da nisam ostao bez oka u napadu. Ne znam zašto me mrze", izjavio je Silvio Berluskoni (73) u bolnici, prenela je agencija Ansa reči italijanskog premijera, koji je bio meta napada u centru Milana posle mitinga u nedelju uveče.

Berluskoniju koji bi danas trebalo da bude otpušten iz bolnice ,,San Rafaele" slomljeni su nos i dva zuba. Njega je suvenirom, kipom milanske katedrale, u trenutku kada je davao autograme okupljenim građanima, udario Masimo Tartalja (42), koji ima istoriju mentalnih problema.
,,Premijer otežano jede, pije antibiotike i lekove protiv bolova. Operacija neće biti neophodna", rekao je doktor Alberto Zangriljo, najavljujući da će oporavak Berluskonija trajati najmanje 14 dana.
Berluskonijev prijatelj, novinar Emilio Fede, izjavio je da je on još u šoku i na lekovima.

,,Čim se ujutro probudio, zatražio je da mu donesu novine", rekao je Fede.
Tužilac Armando Spataro je izjavio da je napadač Masimo Tartalja optužen za planirano ,,nanošenje teških povreda".
,,Mrzim ga", rekao je Tartalja, navode italijanski mediji tokom ispitivanja.
Na raznim sajtovima na internetu više od 20.000 ljudi je pohvalilo potez napadača, dok bezbednosne snage vrše analizu propusta. Berluskonija je u decembru 2009. u Rimu napao jedan mladić koji mu je naneo povredu glave gađajući ga stativom fotoaparata. Zbog incidenta je odložen susret Berluskonija sa Milom Đukanovićem, premijerom Crne Gore.

Napadač je radio u očevoj firmi

Napadač na Berluskonija Masimo Tartalja, koji kao grafičar radi u firmi svoga oca Alesandra i nikada nije bio agresivan. Tartalja je prebačen u milanski zatvor San Vitore.
,,Rekao mi je da ide kod devojke. Masimo je psihički labilna osoba, ali nikada nije nikome učinio zlo i nikada se nije bavio politikom", rekao je Alesandro.

http://www.alo.rs/vesti/22404/Cudom_nisam_ostao_bez_oka

Pareski do

Quote from: Deda on December 15, 2009, 12:40:39 AM
A i taj ružni Slouvenec... od koga je dobio mig da može (u obraćanju našima, to jest) govima da maže onu talijansku facu. To da nas yebe, je l da? Zna on koliko nam je Trs značio, baraba prekogranična.  xuzi

Тај обично добија мигове од Вашингтона који традиционални списак тројанаца (Лондон, Хаг, Копенхаген) шири по Новој Европи. Међутим, постоји могућност да је то рекао на своју руку, у складу са словеначким националним интересима Пирана...

Deda

Mora da su nanjušili da sumLJam u zaveru, pa brže-bolje...  8-)

Italijanski premijer neće izaći iz bolnice pre srede
Napadač se izvinio Berluskoniju
Autor: L.Tomić/Blic online | Foto:Reuters | 15.12.2009. - 10:29
Masimo Tartalja izvinio se italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju za, kako je naveo u svom pismu, površan, kukavički i bezobziran napad, navode italijanski mediji, prenosi "Telegraf".

Tartalja, koji je pogodio Berluskonija statuom na mitingu u Milanu u nedelju uveče, uhapšen je odmah nakon napada. On se u pismu, koje je njegov advokat prosledio medijima kasno sinoć, izvinio premijeru što ga je napao.
"Ne mogu da prepoznam sebe", istakao je 42-godišnji Tartalja, dodajući da je napad izveo sam, bez ikakvih političkih i militantnih uticaja, prenela je italijanska agencija ANSA.

Taratalji, koji u poslednjih deset godina ima ozbiljnih psihičkih problema, preti kazna od pet godina zatvora. Njegov napad je pokrenuo brojna pitanja oko kompententnosti Berluskonijevog obezbeđenja.
"Brine nas što sistem zaštite premijera nije delotvoran. Pukotine u tom sistemu postale su znatno vidljivije nakon napada", izjavio je advokat Karmelo Briđuđo, član parlamentarne bezbednosne komisije. Za razliku od njega, ministar unutrašnjih poslova Roberto Maroni smatra da je Berluskonijevo obezbeđenje "besprekorno". 
Berluskonijev portparol za štampu, pak, kaže da mu se premijer nedavno požalio da bi mu se nešto loše moglo desiti.

Italijanski premijer, kome su slomljeni nos i dva zuba, ostaće u bolnici bar do srede, navodi ANSA.
"Situacija je stabilna, ali zahteva pažnju", izjavio je njegov lekar Alberto Cangrilo i dodao da će premijer moći da se vrati poslovnim obavezama tek za desetak dana.
Cangrilo je rekao i da Berluskoni ima jaku glavobolju i da ne može da jede, kao i da je izgubio pola litra krvi nakon napada u svom rodnom gradu.

Jelence

Ma ne, obezbedjenje je odlicno. Nije ga ubio ovaj sa statuom, to da je bio metak znas kako bi ga zaustavili, a ovako samo statua - prezivece.

tarana

Quote from: Deda on December 15, 2009, 09:41:02 AM

Ta(r)talja, koji je pogodio Berluskonija

tatalje su zlikovci.ubili su santina, al' će im se majkl nayebati keve...

zagor te nej

Quote from: tarana on December 15, 2009, 10:45:12 AM
Quote from: Deda on December 15, 2009, 09:41:02 AM

Ta(r)talja, koji je pogodio Berluskonija

tatalje su zlikovci.ubili su santina, al' će im se majkl nayebati keve...

xrofl
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Pijanista

QuoteЈел и Олафу подбацило обезбеђење?

Jeste.

vbo man

QuoteThe martyr lays on the hippie talk while his thugs in parliament finger out major opposition leaders (Di Pietro and Bindi), newspapers (la Repubblica) and reporters (Travaglio) as the inspirators of this climate of hatred.   

D(z)avid

Quote from: Pijanista on December 15, 2009, 04:59:32 PM
QuoteЈел и Олафу подбацило обезбеђење?

Jeste.

Tj., nije ga tada - kao ni u mnogim drugim prilikama prije toga - uza se ni imao:

QuoteOlof Palme could often be seen without any bodyguard protection and the night of his murder was one such occasion. Walking home from a cinema with his wife Lisbet Palme on the central Stockholm street Sveavägen, close to midnight on February 28, 1986, the couple were attacked by an assassin. Palme was fatally shot in the back at close range 23:21 CET. A second shot wounded Lisbet Palme. The crime remains unsolved and has been a national trauma. Security has never until now been a major issue.

http://en.wikipedia.org/wiki/Olaf_Palme

slawen

Italijanska policija uhapsila je danas 26-godišnjeg mladića koji je pokušao da upadne u bolničku sobu premijera Silvija Berluskonija koji se na klanici u Milanu oporavlja od nedeljnog napada, saopštila je italijanska policija. Policija, kako navodi britanski "Telegraf", tvrdi da i ovaj mladić, baš kao i Masimo Tartalja, ima psihičkih problema.

Кад те 'оче - 'оче.

Pijanista

QuoteTj., nije ga tada - kao ni u mnogim drugim prilikama prije toga - uza se ni imao:

Znam, zato je i zakazalo. Ne moze premijer da odluci da li ce imati obezbedjenje.

Daisy

Statue hurled at Italy PM selling well (Source: Reuters)

Souvenir vendors reported brisk business in statuettes of Milan's cathedral like the one hurled at Italian Prime Minister Silvio Berlusconi in an attack at the weekend.

"Sales have definitely gone up," stall owner Mario said in the cathedral square where the attack took place on Sunday.

"People are definitely buying it as a souvenir of the event, it seems to be one of the most popular Christmas gifts."

A spiky replica of the gothic Duomo was used by an Italian man with a history of mental illness to strike 73-year-old Berlusconi in the face, breaking his nose, two of his teeth and gashing his lip.

The Italian conservative leader, who was hit while signing autographs after a political rally, will be released from hospital on Wednesday.

Doctors say he will need two weeks' rest and was badly shaken by the assault.

While there was an outpouring of sympathy for Berlusconi, tourists were taking a macabre interest in the statuettes like the one used to attack him.

"I had to get a souvenir, it will be a Christmas gift," said Brazilian tourist Manuel Magalhaes.

The souvenirs come in different materials, with the heavier marble model costing about 10 euros and the lighter resin model 5-6 euros.

It was not clear which one was used by Berlusconi's assailant, 42-year-old Massimo Tartaglia.

"People keep passing by and picking it up to see how heavy it is, to see if the weight of the object could really have caused all that physical damage to Berlusconi," said Mantuzzi.

Berluskoni je dobio ovaj kvalitetniji (marble) ...  xjap

... samo izgleda da ga zamalo nije uhvatio
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Deda