News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Vlada Srbije daje 10 miliona eura "za Mladićevu glavu"

Started by tempo, October 28, 2010, 01:57:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

sad citam na nekom portalu da je vlada srbije raspisala nagradu od 10 miliona dolara za infomaciju koja ce dovesti do hapsenja naseg dzenerala.
mogu za glavić da ga uhvate...

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

AFord

tako je i Che onomad isao u ambasadu da se raspita da li im treba pomoc na frontu...

tempo

AFord

tempo

Jelence

Eh, sto ne znam gde je...

Cekaj, cekaj, vlada SRBIJE? E, zajebi. Znala il ne znala, isto mi se 'vata.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Meni nije jasno kako oni do sada nisu rekli kako su uhvatili Karadzica. (tj. Zasto ga nisu uhvatili mnogo ranije)
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

a gde se krio Legija? U stvari koga to briga i zasto je bitno...

Che2

che ne bi izdao djenerala za sve pare ovog svijeta!   xjap

Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

tempo

Che2

ono sto se moze kupiti parama ide i za mnogo manje. a stvari koje su bitne ni za 10 miliona tzv. eura ne mogu. to je ipak samo hrpa papira, a djeneral ratko je samo jedan!   8-)

Superhik

Jedan, jedan.. A miliona je deset. Deset na jednoga..

tempo

kakav moralni integritet i dignitet...
sasvim opravdano nosis sveto ime che. eh, da nam je vise te i takve mladosti.

Che2

a kako bi bilo da se ti  napusis mog velikosrBskog digniteta tempo... kolege su se vec ranije izredale, barem oni koji su bili zainteresovani.    8-)

Hate mail

Slobodarska SAO TorontA, goloruki narod SAO IlinoJisa i srBske izbeglice u SAO Floridi* nece dat' na se.

(*majke mi moje: srBske izbeglice iz Bosne su masovno seljene u Floridu; kad sam 1997. leteo iz tzv. Beograda za Pariz i JFK, u avion je uslo i 100 starijih izbeglica iz Ilijasa, Vogosce itd. a jedna baba sto je sedela do mene sa muzem pitala me je gde je taj Orlando, Florida gde ona kao ide a ja kao "na Floridi" a ona nicim izazvano izvali kako idu tamo kod sina koji se ranije smestio. Ja pitah sta je sa ovim ostalima a ona mi kaze kako svakog dana po 100 odlazi u Ameriku, neki program za zbrinjavanje izbeglica iz bosanskog rata, go figure. Eto odakle Gove-Che tamo. U neka doba je pitala da li bi mogla da ona sedne do prozora a da se ja pomerim izmedju nje i dede jer nikad nije sedela do prozora na sta sam joj odgovorio "Ne"; too fucking bad; I like window seats, too).
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

ne bih ja, hvala na ponudi.

iskreno govoreci iznenadjen sam da jedan takav beskurpulozni borac protiv gej populacije iznosi takve predloge.

Che2

che je iz SFRJ otisao kao golobradi teenager, a od tada se kretao svojim putem i zaslugama. i da, na FL svojevremeno sam isao putem transfer-a sa kompanijom. ali davno to bijase hatemi druze...    :)

Hate mail

Tromotorac

The bums will always loose.

Che2

Hate mail

tempo