News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Idemo na Mars, Idemo na Mars

Started by Pijanista, October 29, 2010, 03:24:50 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

nebeski narod... invazija.    :mrgreen:
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

nobody_

Quote"Napumpan kosmičkim adrenalinom dr Vujić nastavlja da sanja: "Ako bi Srbija okupila svoje naučne kadrove u zemlji i one rasute po svetu, mogla bi da bude jaka kosmička sila. Osnov za to je iskustvo i delo Nikole Tesle, koje se koristi u osvajanju kosmosa."

Uz prosecne plate 300 jevreja mesecno, uz klasiku: sex, lake i teske droge, i sex again and again... Nova zabava za sludjeni i syebani "nebeski" narod...  xrotaeye

Daisy

idemo! ... "ako nam se dopadne" i ne vracamo se!

At a conference in San Francisco last week, the director of NASA's Ames Research Center in California, Simon Warden, said the goal of the study is to send astronauts to Mars or beyond, but the trip would be one-way.

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

AFord

Ako Boza-derikoza cuje za ovo eto nas na Marsu vec 2012, najdalje 2014.

nobody_

At a conference in San Francisco last week, the director of NASA's Ames Research Center in California, Simon Warden, said the goal of the study is to send astronauts to Mars or beyond, but the trip would be one-way.

Neka, hvala mu na ponudi. Neka on sam sedne na shuttle aeroplan i neka odleti na Mars. Mogao bi da povede celu srpsku vladu na celu sa Borislavom (i Bozu, i Bozu)...  xjap

Pijanista

Slanje ljudi na Mars i dalje je nevidjeno bacanje para. Za delic love to mogu da urade automatizovane sonde.

slawen

Aл' сонде не могу да се полно размножавају у свим условима.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

indie

ja mislim da on (P.) o nanotehnoloziji prića...
'на љуту рану - љуту траву..!'

nobody_

QuoteSledi ključni argument dr Vujića: ,,SAD nameravaju da nastave sa letovima na Mesec, odakle će 2020. da se realizuje prvo ljudsko putovanje na Mars. Ovaj program koštaće Amerikance 150 milijardi dolara. Amerikanci se boje da će im Rusi i Kinezi, ako zajedno uđu u vasionski program, preoteti svemir. Zato NASA planira da svoju prvu ljudsku posadu pošalje na Mars 2040. godine. Srbi mogu da se izbore za jedno mesto u toj posadi".

Ozbiljna izjava, nema šta... Srbin koji je radio na realizaciji programa Appolo (a trebalo bi da su ga, Vujica, ovi u NASA naucili da razmišlja realno, a ne virtuelno)!  xtwak

(posle se mi, Srbi, pitamo sto mislimo jedno, pricamo drugo a radimo sasvim nešto treće, uvek nam je neko drugi kriv, a po svemu sudeci sledećih 500 godina će nam dezurni krivci biti Marsovci!)  xrofl